#bengkungibu

35,531 posts

Loading...
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Loading...
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
🎉PERHATIAN!!! KHAS UNTUK IBU YANG BERSALIN CZER YANG RISAU NAK PAKAI BENGKUNG..!! 🎉 . Anda tidak perlu risau lagi sebab kami menyediakan Bengkung Moden Perfect yang tidak sakit pada bekas luka, mudah nak pakai, selesa dengan material yang berkualiti. Dan yang paling best, bengkung perfect memiliki grip yang kuat boleh menahan perut yang menggeleber dan menyokong pergerakan anda selepas bersalin ☺️👍. . Bersalin normal? Saje2 nak kecilkan perut? Lelaki? Boleh pakai ke? " Boleh sangat2.. Bengkung ni best, senang nak pakai dan boleh support tulang belakang so kuranglah sakit2 pinggang 😊👍. . Jom order sekarang sebelum stok habis, kami menyediakan Bengkung Normal Size dan Bengkung Plus size. Semua harga adalah mampu milik ☺️👍... . Whatsapp untuk info dan order... "Bengkung Perfect" ke 017-3260922 atau klik link kat bio ig kami @bengkung.moden.perfect 👆. N Pls follow untuk update offer2 menarik 😊. . Terima Kasih 🙂 . #sayajual #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungibu #bengkungnormal #bengkungtradisi #nakkurus #bengkungberkualiti #bengkungibubersalin #maternitywear #slimcorset #slimmingbeauty #bengkungberpantang #bengkungmurah #bengkungselesa #bengkungMalaysia #shopeeMalaysia #bengkungvelcro #guritabersalin #setberpantang #onlineshop #muslimwear #selangor #bengkungperfect #bengkungbangi #bengkungkajang #bengkungkl #momnbaby #bengkungplussize #korset
Bengkung moden ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkungmoden #bengkung #bengkungibu #bengkungmurah #jamubersalin #jamu #nonaroguy #nonaroguymurah #bengkungbersalin #bersalin #jamubersalin #bajumengandung #ctdk #followforfollow #bajukebaya #bajubayi #bajumengandung #korsetkahwin #bajutunang #korsetkahwin #superslimbengkung #bengkungsuperslim #resepidiet #zumba #likeforlike #instalike #dietatkins #dietplan
Bengkung moden ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkungmoden #bengkung #bengkungibu #bengkungmurah #jamubersalin #jamu #nonaroguy #nonaroguymurah #bengkungbersalin #bersalin #jamubersalin #bajumengandung #ctdk #followforfollow #bajukebaya #bajubayi #bajumengandung #korsetkahwin #bajutunang #korsetkahwin #superslimbengkung #bengkungsuperslim #resepidiet #zumba #likeforlike #instalike #dietatkins #dietplan
Bengkung moden ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkungmoden #bengkung #bengkungibu #bengkungmurah #jamubersalin #jamu #nonaroguy #nonaroguymurah #bengkungbersalin #bersalin #jamubersalin #bajumengandung #ctdk #followforfollow #bajukebaya #bajubayi #bajumengandung #korsetkahwin #bajutunang #korsetkahwin #superslimbengkung #bengkungsuperslim
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #nakkuruscepat #kuruspantas #korsetbamboo #nakslim #bamboo2in1 #nakkurus #bajudalam #diet #bajukurus #korset #setberpantang #bentukbadan #langsing #berpantang #turunberatbadan #bengkungmoden #baju #bengkungibu #kuruslepasbersalin #kurus #bengkungbersalin #sayang #ramping #setbersalin #naksihat #berpantang #gembira #bajukurus #dalampantang #naklangsing #nakramping #kuruscantik
READY STOCK FOR LETS TONGGEK FUHH 😘😘 KALI NI DIDATANGI DENGAN KOTAK YANG BAHARU TAU GUYS . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissunivers
Bengkung hebat kegilaan ramai para ibu, rahsia kekal langsing seperti anak dara..!! . . STOK TERHAD..! . . Bengkung yg mudahkan para Ibu! . ➡Ramai betul ibu yg baru lepas bersalin ngadu malas nak pakai bengkung sebab susah nak buang air. Tapi dengan bengkung berzip serimama, kebanyakan ibu dah tak perlu risau lagi. . . "Mmg best pakai bengkung ni, mudah untuk pegi buang air kecik. Tak payah nak bukak balik lilitan. Dulu jenuh nak bukak satu persatu" . . ➡ Mummy mummy berminat nak kecikkan peroot dengan bengkung berzip . . ------------------------------------------- KELEBIHAN BENGKUNG SERI MAMA: . ✔ Mudah utk buang air walaupun sdg pakai bengkung. ✔ Cepatkan proses rampingkan peroot selepas besalin. ✔ Sesuai digunakan 2 hari selepas besalin. ✔ Kain tebal utk cepatkan proses kecikkan peroot. ✔ Panjang atas bawah 20 inci utk cover sehingga paha. . . Bengkung jenis tradisi yg banyak manfaat org lama. . Sekiranya mummy mummy berminat utk cepat kelihatan seperti sebelum mengandung, BENGKUNG SERIMAMA adalah yang paling sesuai untuk dicuba tanpa ada kesan sampingan. . . Bengkung Berzip Serimama: RM65 . . ==================== KEDAI KAMI DI MANA & HOW TO CONTACT ==================== MOM'S HOUSE BABYSHOP F-1-44, JALAN SP 11/3, SERI PRISTINA, 47000 SUNGAI BULOH SELANGOR 📱018 3568681 (Kak Rina) . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #tungkuibu #daunmandian #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tungkubaby
Bengkung hebat kegilaan ramai para ibu, rahsia kekal langsing seperti anak dara..!! . . STOK TERHAD..! . . Bengkung yg mudahkan para Ibu! . ➡Ramai betul ibu yg baru lepas bersalin ngadu malas nak pakai bengkung sebab susah nak buang air. Tapi dengan bengkung berzip serimama, kebanyakan ibu dah tak perlu risau lagi. . . "Mmg best pakai bengkung ni, mudah untuk pegi buang air kecik. Tak payah nak bukak balik lilitan. Dulu jenuh nak bukak satu persatu" . . ➡ Mummy mummy berminat nak kecikkan peroot dengan bengkung berzip . . ------------------------------------------- KELEBIHAN BENGKUNG SERI MAMA: . ✔ Mudah utk buang air walaupun sdg pakai bengkung. ✔ Cepatkan proses rampingkan peroot selepas besalin. ✔ Sesuai digunakan 2 hari selepas besalin. ✔ Kain tebal utk cepatkan proses kecikkan peroot. ✔ Panjang atas bawah 20 inci utk cover sehingga paha. . . Bengkung jenis tradisi yg banyak manfaat org lama. . Sekiranya mummy mummy berminat utk cepat kelihatan seperti sebelum mengandung, BENGKUNG SERIMAMA adalah yang paling sesuai untuk dicuba tanpa ada kesan sampingan. . . Bengkung Berzip Serimama: RM65 . . ==================== KEDAI KAMI DI MANA & HOW TO CONTACT ==================== MOM'S HOUSE BABYSHOP F-1-44, JALAN SP 11/3, SERI PRISTINA, 47000 SUNGAI BULOH SELANGOR 📱018 3568681 (Kak Rina) . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #tungkuibu #daunmandian #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tungkubaby
Nak aset cantik anjal dan mantap? Nak pinggang yang ramping punggung yang besar? Apa kata korang cuba set combo ni.. tak rugi wey!! Jom teruih call atau ws kami untuk pembelian . Lepasni cik abang pun tak lepas lepas lah pandang 😆 . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Kebaikan mengamalkan #REALBENGKUNG dalam kehidupan seharian kita 👙✔️👏🏻 REAL BENGKUNG Sesuai untuk : ✅Ibu lepas bersalin,cantikkan semula bentuk badan. ✅Mengempiskan Perut Buncit ✅Merampingkan Pinggang . KELEBIHAN REAL BENGKUNG ⚡mengcengkam kuat pada perot tanpa berlipat atau bergulung ⚡bahgian hujung tulang real bengkung tidak akn ternaik ke atas ⚡tidak menyakitkn perot malah dapat menyokong tulang belakang ⚡kain yg tidak pnas kerana material kain yg mempuyai liang udara Inilah real bengkung yang dapat membantu setiap wanita kekal ramping, anggun dan berketrampilan. Setiap wanita harus memilikinya. Dapatkannya sekarang 👍🏻 💯JAMINAN PUAS HATI . www.wasap.my/60104065188/realbengkung . .• #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #letsbengkung #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkungviral #kuruscantik #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkung16tulang #bengkung8tulang
Kebaikan mengamalkan #REALBENGKUNG dalam kehidupan seharian kita 👙✔️👏🏻 REAL BENGKUNG Sesuai untuk : ✅Ibu lepas bersalin,cantikkan semula bentuk badan. ✅Mengempiskan Perut Buncit ✅Merampingkan Pinggang . KELEBIHAN REAL BENGKUNG ⚡mengcengkam kuat pada perot tanpa berlipat atau bergulung ⚡bahgian hujung tulang real bengkung tidak akn ternaik ke atas ⚡tidak menyakitkn perot malah dapat menyokong tulang belakang ⚡kain yg tidak pnas kerana material kain yg mempuyai liang udara Inilah real bengkung yang dapat membantu setiap wanita kekal ramping, anggun dan berketrampilan. Setiap wanita harus memilikinya. Dapatkannya sekarang 👍🏻 💯JAMINAN PUAS HATI . www.wasap.my/60104065188/realbengkung . .• #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #letsbengkung #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkungviral #kuruscantik #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkung16tulang #bengkung8tulang
🍀 [ SET BERPANTANG KEKWA ] 🍀 . Akhirnya jumpa juga set berpantang yang takkan pokai kan encik asben 😂 . . Yang bestnya, barang2 dlm set ni bukannya sikit. Ada 9 item yg akan dpt termasuk complete set mandian berpantang. . . Sekarang ni bukan senang nk cari set pantang dengan harga yang berpatutan. Kalau ada yang murah pun, gerenti barang dpt sikit sangat. . . -------------------------------------------- 9 keperluan berpantang yang ada dalam pakej Kekwa: . 🍀 Daun Mandian Herba Tradisional 🍀 Daun Haruman Intim Wanita 🍀 Sabun Manjakani 🍀 Sabun Terapi Ibu Bersalin 🍀 Scrub Ibu Bersalin 🍀 Minyak Terapi Ibu Bersalin 🍀 Sapuan Herba Memilis 🍀 Jus pantang 🍀 Teh Herba --------------------------------------------- . . Haa boleh tahan banyak kan barang dlm pakej ni. Yang paling best, kita dpt jimat sebanyak RM49 kalau amik set berbanding amik satu satu. . . MANA NAK DAPAT PEMBELIAN MACAM NI 😱😵 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . Waktu Operasi : 10 pagi - 9 malam (BUKA SETIAP HARI) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com (link in bio) . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #tungkuibu #daunmandian #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tungkubaby
🍀 [ SET BERPANTANG KEKWA ] 🍀 . Akhirnya jumpa juga set berpantang yang takkan pokai kan encik asben 😂 . . Yang bestnya, barang2 dlm set ni bukannya sikit. Ada 9 item yg akan dpt termasuk complete set mandian berpantang. . . Sekarang ni bukan senang nk cari set pantang dengan harga yang berpatutan. Kalau ada yang murah pun, gerenti barang dpt sikit sangat. . . -------------------------------------------- 9 keperluan berpantang yang ada dalam pakej Kekwa: . 🍀 Daun Mandian Herba Tradisional 🍀 Daun Haruman Intim Wanita 🍀 Sabun Manjakani 🍀 Sabun Terapi Ibu Bersalin 🍀 Scrub Ibu Bersalin 🍀 Minyak Terapi Ibu Bersalin 🍀 Sapuan Herba Memilis 🍀 Jus pantang 🍀 Teh Herba --------------------------------------------- . . Haa boleh tahan banyak kan barang dlm pakej ni. Yang paling best, kita dpt jimat sebanyak RM49 kalau amik set berbanding amik satu satu. . . MANA NAK DAPAT PEMBELIAN MACAM NI 😱😵 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . Waktu Operasi : 10 pagi - 9 malam (BUKA SETIAP HARI) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com (link in bio) . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #tungkuibu #daunmandian #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tungkubaby
Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkung #bengkungmurahmalaysia #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #jamubersalin
Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkung #bengkungmurahmalaysia #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #jamubersalin
Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkung #bengkungmurahmalaysia #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #jamubersalin
Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkung #bengkungmurahmalaysia #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #losyenkurus #nonaroguy #dietatkin #dietsukusukuseparuh #followforfollow #likeforlikes
Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkung #bengkungmurahmalaysia #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #losyenkurus #nonaroguy
Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ terdapat 2 size FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt Wassap 0162899216 #bengkung #bengkungmurahmalaysia #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #losyenkurus #nonaroguy
HARGA SUPER JIMAT BERMULA DARI HARI INI . Kak Lyn bagi EXTRA DISKAUN sampai hujung tahun untuk anda2 semua. . . Dapatkan 1set PB anda dari @premiumbeautiful.malaysia_pg SOLID MOLID INSTANT SHAPING seawal 5minit dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . . PB juga membantu untuk yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . . PB adalah satu-satunya corset with fir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio. . . #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulKl #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulipoh #instantshaping #slimmingcorset #slipdisc #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #korsetlangsing #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungceaser #bengkungperut #bengkungbersalin #berpantang #korsetpembakarlemak #korsetlelaki #korsetkurus
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #nakkuruscepat #kuruspantas #korsetbamboo #nakslim #bamboo2in1 #nakkurus #bajudalam #diet #bajukurus #korset #setberpantang #bentukbadan #langsing #berpantang #turunberatbadan #bengkungmoden #baju #bengkungibu #kuruslepasbersalin #kurus #bengkungbersalin #sayang #ramping #setbersalin #naksihat #berpantang #gembira #bajukurus #dalampantang #naklangsing #nakramping #kuruscantik
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #nakkuruscepat #kuruspantas #korsetbamboo #nakslim #bamboo2in1 #nakkurus #bajudalam #diet #bajukurus #korset #setberpantang #bentukbadan #langsing #berpantang #turunberatbadan #bengkungmoden #baju #bengkungibu #kuruslepasbersalin #kurus #bengkungbersalin #sayang #ramping #setbersalin #naksihat #berpantang #gembira #bajukurus #dalampantang #naklangsing #nakramping #kuruscantik
TESTIMONI CUSTOMER. . Salah satu kebaikan bidara baby oil adalah membantu bayi untuk tidur dengan lena. Cik Rah paling suka bau honeydew dia 😍. . Lepas mandi , sapu & buatkan urutan sedikit di bahagian perut , kaki & belakang badan bayi. Confirm tidur nyenyak lepas tu. Boleh lah mummy relaks 😎. . www.wasap.my/60172434830. . #Nawalherbalbeauty #Nawalherbabeautyalorsetar #setberpantang #setberpantangnawal #gelherbal #settungkuherba #berpantang #malaysia #pakejbersalin #pakejberpantang #ibuberpantang #ibuhamil #urutbersalin #mandianberpantang #mandiherba #alorsetar #kedah #berpantangsendiri #berpantangmoden #ajimaura #terapiinstagram #malaysian #igshopmalaysia #keperluanbayi #likeforlikes #codalorsetar #codkedah #tungkubesi #bengkungibu #like4likes
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
BENGKUNG EXCLUSIVE 16 TULANG . . Allahuuuu lentiknya badan hampa guna bengkung 16 tulang niee. Serious langsung ta nampak lemak2 terkeluar tau! Kalau macam nie lah punya hasil, memang sikit pon tak rugi tau bila beli! Nak nangis tengok bila customer post gambar dah slim guna bengkung 16 tulang nie. Happy wehhhh!!! . Tapi tulah, kakfy taknak happy sorang2, kakfy nak happy dengan hampa semua. Kalau hampa nak happy mcm kakfy, macam customer lain, jangan dok kata banyak dah, meh order bengkung 16 tulang dgn kakfy. . Kakau sebelum nie hampa tau bengkunng 16 tulang harga sampai beratus kan??? Kalau drngan kakfy jangan risau! Harga tak sampai 100 pon, siap free postage lagi tau! . Jom order dengan kakfy sekarang. Whatsapp kakfy yee. Kalau nak senang, tekan hee link di bio kakfy😘 . . #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung16tulang #bengkungsajat #corset #corsetmurah #corsetmurahmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungibu #bengkungmurah #corsetmalaysia #bengkungborongmurah #bengkungbodycare #sajat #corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #bengkungmalaysia #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #girdle #bodyshaper #bengkung16tulangsuperb #bengkungsajatmurah
[Y.E.S PROMO – POSNATAL TREATMENT(SARI AYU)] FUNGSI PARAM HABIS BERSALIN: MEMBANTU MEREDAKAN GATAL DAN MEMBAIKI PEREDARAN DARAH. CARA PEMAKAIAN: SAPUKAN PADA SELURUH ANGGOTA BADAN SAMBIL DIPIJAT-PIJAT PADA BAHAGIAN YANG TERASA GATAL. PARAM HABIS BERSALIN- 150 ml --------------------------------- KRIM TAPEL HABIS BERSALIN: MEMBANTU MEREDAKAN SAKIT PADA PERUT DAN MENGECANGKAN PERUT SEHABIS MELAHIRKAN. CARA PEMAKAIAN: SAPUKAN PADA SELURUH PERUT DIBANTU DGN PEMAKAIAN BENGKUNG. GUNA PADA WAKTU PAGI DARI HARI PERTAMA HINGGA HARI KE 40. KRIM TAPEL HABIS BERSALIN- 150 ml ---------------------------------- KRIM PILIS HABIS BERSALIN: MEMBANTU MEREDAKAN PENING DAN MELANCARKAN PEREDARAN DARAH. CARA PEMAKAIAN: SAPUKAN PADA DAHI DI ATAS BAHAGIAN MATA. GUNA PADA WAKTU PAGI DARI HARI PERTAMA HINGGA HARI KE 40. SET HABIS BERSALIN: RM55 (SM) RM62 (SS) WHATSAPP TO PLACE ORDER 0122246684 / 0135869769 #mumdreams #barangberpantang #setpantang #barangbayi #barutbayi #tuanbayi #tungkuibu #stokinibu #bengkungibu #mumdreamhq #mumdreambangi
ANTARA KEBAIKAN BERBENGKUNG SELEPAS BERSALIN... TAKE A NOTE GUYS ! . . 1. Menyokong tulang belakang justeru membentuk postur yang baik di mana sangat membantu ketika menyusukan bayi 2. Merapatkan faraj yang telah regang dan longgar 3. Masalah ‘masuk angin’ dapat dielakkan 4. Memulihkan rahim dari segi mengembalikan kedudukan, mengecutkan dan menyokongnya 5. Merapatkan tulang punggung 6. Perut dan otot-otot longgar? Bengkung membantu merapatkannya kembali . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
READY STOCK FOR LETS TONGGEK FUHH 😘😘 KALI NI DIDATANGI DENGAN KOTAK YANG BAHARU TAU GUYS . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissunivers
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai . . kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉 . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissunivers
💥YEAR END SALE 💥YEAR END SALE 💥YEAR END SALE . . HANYA RM70 ! HANYA RM70 ! HANYA RM70 ! . 💥Keistimewaan Bengkung Express MK💥 ================================== 📌WARANTY 44 hari bermula dari hari pertama berpantang 📌Mempunyai Zip Adjust Saiz (S-XXL max 100kg) 📌5 Saiz dalam satu Bengkung 📌Cangkuk Paling Rapat 13 cakuk kiri & kanan utk pastikan perut tidak gelebeh dan firming semula 📌Kerana Cakuk yang rapat dapat kebaikan mengembalikan peranakan dan ikatan lebih kemas dan kejab. . . 📌Ada zip bukaan ke tandas 📌Mempunyai Pelapik di bawah Zip sebagai safety ketika zip semula 📌Bengkung Labuh dari bawah payudara hingga peha 📌Jahitan dan kualiti sangat bagus 📌Kualiti Zip tidak mudah “PATAH” dan zip gigi “HALUS” 📌Gigi Zip rapat dan besi Setiap ibu wajib ada satu Bengkung Express MK ini. Jom dapatkan sekarang 👇 WA KAMI 0129463044 WA KAMI 0129463044 WA KAMI 0129463044 www.wasap.my/+60129463044/mk www.wasap.my/+60129463044/mk www.wasap.my/+60129463044/mk #bengkungexpress #bengkungzip #bengkungexpressberzip #bengkungmakkuntum #bengkungmk #bengkung #bengkungibu #bengkungpantang #bengkungekspress
Lagi beberapa bulan nak kawen, beli PB sebab nk dapatkan shape body yang mengancam masa atas pelamin nnt.. Kenapa best pakai #premeiumbeautiful Ni??? Bestnye sebab PB merupakan #korsetWithFir yg amat bagus untuk 70%kesihatan 30%kecantikan.... FIR ini dijahit dan disulam dalam benang korset di mana teknologi ini berasal daripada Korea. Menerusi fIR ini lah lemak2 di dalam badan mampu dipecahkan dan mampu menguruskan badan si pemakai korset pb. Haaaa bestkan, sarung je terus dapat #instantshapping .... Nak free fitting, free trial or nak pakai PB PERCUMA blh direct PM eima tau... 0122141781...
[Y.E.S PROMO – TROPIKA VIRGIN COCONUT OIL LOTION] FUNGSI: -Minyak mesra bayi, sesui disapu pada kulit bayi yang sensitif. -Membantu menyembuh luka-luka kecil. -Menyembuh dan menghilangkan jerawat, panau, kulit bersisik, melecur dan tumit pecah. -Menyihat dan melebatkan rambut. -Losyen Tropika mengandungi vitamin E dan sesuai digunakan sebagai moisturiser semulajadi. -Sapu dengan kerap supaya kulit sentiasa lembab dan lembut. Tropika Virgin Coconut Oil LOTION-30 ml RM20.00 (SM) RM22.00 (SS) WHATSAPP TO PLACE ORDER 0122246684 / 0135869769 #mumdreams #barangberpantang #setpantang #barangbayi #barutbayi #tuanbayi #tungkuibu #stokinibu #bengkungibu #mumdreamhq #mumdreambangi
TESTIMONI MUMMY CANTIK 👩‍👧‍👦. . Yang dah pernah guna Gel Mandian Azzahra pasti akan rasa betapa segarnya badan bila lepas mandi 😍. . Psstt .. Cik Rah pun tetap gunakan gel mandian walaupun dah habis pantang . Kalau badan rasa sengal , letih & lesu memang Cik Rah akan mandi dengan gel ni. Barulah segar satu badan. . www.wasap.my/60172434830. . #Nawalherbalbeauty #Nawalherbabeautyalorsetar #setberpantang #setberpantangnawal #gelherbal #settungkuherba #berpantang #malaysia #pakejbersalin #pakejberpantang #ibuberpantang #ibuhamil #urutbersalin #mandianberpantang #mandiherba #alorsetar #kedah #berpantangsendiri #berpantangmoden #ajimaura #terapiinstagram #malaysian #igshopmalaysia #keperluanbayi #likeforlikes #codalorsetar #codkedah #tungkubesi #bengkungibu #like4likes
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #pelamin #kadkahwinmurah #kadkahwin #kasutmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #nonaroguymurah #losyenpanas
#Repost @sbsbeauty_stokis_nursajat (@get_repost ) ・・・ #Repost @nursajat02 (@get_repost ) ・・・ morning!!!! panas panas panas!!! memang panas baru siap dari oven uols!!! lets girdle tonggek fuhh!!! kali ini memang meletop tau!!! dah lah harga MUR MUR MURAH!!! RM120 jer!!! boleh pakai lama,material kain bagus!! ada pulak infrared pecahan lemak!!FUHH COVERAGE LEMAK LEMAK BERMASALAH.. MENDAPAT BODY IDAMAN WANITA!!! paling best,ia tak berlipat di celah kangkang & peha!! tu paling utama!!! kali ini akan dapat saiz!! XS,S,M,L, DAN XL uols!!!! dari bontot 20inci - 60inci boleh pakai uols!!! meletop!!! so tunggu apa lagi!!! hujung bulan ini sampai semua girdle2 kita yang letop letop ini💥💥💥💥💥💥💥 . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia
Abaikan barang barang yang nak dipos tu 😆😆 yang penting hakak ni dah gembira dapat lets tonggek fuhh size S.. nak cantik nak kurus bukan susah pun.. kerapkan pemakaian lets bengkung diamond gold dan lets tonggek fuhh jee dah memadai guys !!!. . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
💄Autumnz Baby Food Processor 💄 . . is an essential kitchen appliance for today's busy parents, offering a quick and efficient way to prepare and cook healthy, tasty and nutritious meals not just for the baby, but for the whole family. Parents can prepare nutritious and delicious meals in minutes with Autumnz Baby Food Processor. . . Features: ➡Practical - Versatile 2-in1 appliance that steams and blends food, preserving the natural nutrients to create healthy and tasty dishes ➡Easy to use - one dial controls all functions making it simple to use ➡Ideal for all food types - suitable for fruits, vegetables, meat, poultry, fish, etc ➡Value for money - help parents give their children nutritious homemade meals while offering savings of time and money on meal preparation ➡Durable & safe - comes with BPA Free Tritan™ Processing Bowl . . Where to buy? ✨✨ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #solidfood #sabunmanjakani #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #bengkungibu #bantalibu #autumnzmurah #kedaibaby #kedaibayi #foodprocessor #babyfood
💄Autumnz Baby Food Processor 💄 . . is an essential kitchen appliance for today's busy parents, offering a quick and efficient way to prepare and cook healthy, tasty and nutritious meals not just for the baby, but for the whole family. Parents can prepare nutritious and delicious meals in minutes with Autumnz Baby Food Processor. . . Features: ➡Practical - Versatile 2-in1 appliance that steams and blends food, preserving the natural nutrients to create healthy and tasty dishes ➡Easy to use - one dial controls all functions making it simple to use ➡Ideal for all food types - suitable for fruits, vegetables, meat, poultry, fish, etc ➡Value for money - help parents give their children nutritious homemade meals while offering savings of time and money on meal preparation ➡Durable & safe - comes with BPA Free Tritan™ Processing Bowl . . Where to buy? ✨✨ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #solidfood #sabunmanjakani #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #bengkungibu #bantalibu #autumnzmurah #kedaibaby #kedaibayi #foodprocessor #babyfood
[Y.E.S PROMO – TROPIKA VIRGIN COCONUT OIL] FUNGSI: Tropika Baby Hair&Body Oil diformulasi secara khas untuk kegunaan bayi dan kanak-kanak. Ia menggunakan minyak kelapa dara berkualiti tinggi tanpa pengawet. Ia digunakan untuk melembapkan kulit sensitif bayi dan melindungi kulit daripada kering. Ia juga mengalakkan pertumbuhan rambut yang sihat dan lebat. Cara Pengunaan: Sapu pada rambut dan kulit bayi 3 kali sehari. bahan Kandungan: Minyak Kelapa Dara dan Aroma(Lavender) Tropika Virgin Coconut Oil-125 ml RM75.00 (SM) RM77.00 (SS) WHATSAPP TO PLACE ORDER 0122246684 / 0135869769 #mumdreams #barangberpantang #setpantang #barangbayi #barutbayi #tuanbayi #tungkuibu #stokinibu #bengkungibu #mumdreamhq #mumdreambangi
ULTRASLIM GIRDLE...!! Senang nak ke tandas uolls.. Boleh kempiskan perut zapp! Sekelip mata jerr... . Sangat2 kemas.. . Material lembut dan tahan lasak..sejuk n selesa dipakai... . Pakai 8jam..uolls boleh rasa perbezaannya.. . Jom train body uols jadi body kerengga..hihi . Rm55 jer Postage rm8 sm/rm12 ss Whatsapp +60162496166 Beli dua pcs dapat free post..!! . . . #bengkung #bengkungmurah #ultraslim #ultraslimmalaysia #ultraslimmurah #girdle #girdlemurah #bengkungmalaysia #bengkungsajat #pantang #bridetobe #promosi #jualanmurah #jualanmurahmalaysia #sales #trustedseller #korset #armshaper #korsetmalaysia #ultraslim #ultraslimmurah #korsetmurah #pantiesmurah #pantiesmalaysia #girdlemalaysia #girdle #girdlemurah #girdleplussizemurah #bengkungibu #bengkungsajat #bengkunglelaki #bengkunglelakimurah #bengkungplussize #kawin #dropshipwanted
BIDARA BABY OIL. . Khas untuk membantu mummy cantik sekiranya si manja mengalami perut kembung ataupun tidak selesa. Bidara baby oil ini berbau haruman tembikai susu. . Gunakan ia sebagai minyak urut bayi supaya bayi dapat tidur dengan lena. Dapat juga mengelakkan bayi dari gangguan . Insyaallah . . www.wasap.my/60172434830. . #Nawalherbalbeauty #Nawalherbabeautyalorsetar #setberpantang #setberpantangnawal #gelherbal #settungkuherba #berpantang #malaysia #pakejbersalin #pakejberpantang #ibuberpantang #ibuhamil #urutbersalin #mandianberpantang #mandiherba #alorsetar #kedah #berpantangsendiri #berpantangmoden #ajimaura #terapiinstagram #malaysian #igshopmalaysia #keperluanbayi #likeforlikes #codalorsetar #codkedah #tungkubesi #bengkungibu #like4likes
PROMOSI! PROMOSI!PROMOSI! CORSET NATURAL BAMBOO RM32.00 free postage Diperbuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Arang buluh dapat menghalang bau, menghindarkan peluh menyesuaikan kelembapan. Sut ini juga kuat, elastik dan selesa dipakai. Mengandungi sinar infra red yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolisme, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk tubuh yang cantik. Antara kebaikan sut ini adalah * mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang * membakar lemak yang berlebihan * menaikkan dan mengencangkan payudara dan punggung. * melancarkan peredaran darah dan metabolisme * mengurangi sakit punggung dan tulang belakang * mengurangi sakit ketika haid whatsaap 010 9309253 whatsaap 010 9309253 whatsaap 010 9309253 #ramping #bengkungperut #korset #perutkempis #korsetmurah #sportbra #korsetbamboo #bajudalam #kempisperut #bajukurus #korsetperut #kempiskanperut #bajubayimurah #bengkung #bajukurus #bajubesarmurah #j #bajubesar #nakcantik #kuruslepasbersalin #pinggang #blouseplussize #pinggangramping #nakramping #bengkungpinggang #bengkungzapon #bajuplussize #bengkungpengantin #bengkungibu #bengkung #kurusmudah #bengkungmurah
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS Wassap 0162899216 #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #gubahanhantaran #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden
next page →