#belofa

74,722 posts

Loading...
Sebelum tido..kakG nak share gambo Mat Dang shooting tempek Charms uolls...bkn setakat org besa2 je pakai Charms..omputeh celuk melayu pun pakai Charms tau... Apa tunggu lagi 1... Apa tunggu lagi 2... Apa tunggu lagi,jom grab Charms New Look uolls...power habis!.2 in1 compact powder cake. #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Masalah utama susah nak maintain berat ialah pengambilan kalori yg lebih dari keperluan badan tapi tak digunakan sbg tenaga. Kesudahannya, ia mengumpul menjadi lelemak comel kat perut, lengan, peha, punggung sampai ke cuping hidung 😂😂 . Easyfull ni mmg Kak Yatie continuously ambil tau smpi skrg sbb nak cut craving pd makanan manis mcm kek, desserts, chocolate etc tu. Yg dah try ni rata2 komen bab craving tu mmt terkawal abes 👍🏻 . Rasa coklat & sebotol ni Kak Yatie blh tahan smpi sebulan sbb sekali consume 1 scoop je. Kalau ikut dos sebenar 3 scoop tau . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6014-5148 769 atau click link di bio @sendayutinggi_cod_penang utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #sendayutinggicodpenang #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggiperda #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
Loading...
SHAWL JERSY COTTON -1helai RM25 - 2helai RM45 - 3helai RM55 🌸material die helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyh pakai pin 🌸haruslah cantik😌 http://www.wasap.my/60172404243 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam #nhteamdropship
#Inner silang single ready stock now🔥 - Warna Baru by #nhahmed 😍 ————————————————————— - 1helai RM20 - 2helai RM35 - 4helai RM50 Inner silang single bertali available now! Material : Cotton lycra Silang double Melekat penuh di dahi Sejuk, lembut dan selesa Tak sakit telinga pertanyaan terus whatssap sis sekarang. klik link whatsapp di bawah 👇🏻 http://www.wasap.my/60172404243 http://www.wasap.my/60172404243 http://www.wasap.my/60172404243 #nhahmed #nhahmedteam #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungsnowcap #innerturbanneelofa #innersilang #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #fattzura #innermurah #innersingle #innerbersilang #innerborong #tudungmurahjalantar
SHAWL JERSY COTTON 🌸material dia helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyah pakai pin 🌸haruslah cantik😌 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam 📱011 5888 5017
Hai si jelita... . Tau tak yang scrub oren ni kaya dengan vitamin C. Mesti semua tau vitamin C ni memang sangat baik untuk tubuh badan dan kecantikkan. . Sambil scrub buang semua kulit mati tu. Sambil serap vitamin C yang ada kat scrub tu. Best ke best? Terbaikkkk... *Tips menambah Like/Follower menggunakan Hashtag #* Benda ni simple tapi ramai yg x bagi perhatian. Ada tu yg salah letak Hashtag! 🤨 Hashtag berjela tapi xde impak #teamdiamondcharms #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14 #dramamrgrey #kaliskasih #zahirtakterucap
[ 7 #Fungsi - Intim Gel Jsd ] . . ~ meningkatkan #keghairahan dan nafsu #syahwat ~ merawat #keputihan dan membasmi #kuman ~ memberi #kepuasan maksima ~ merawat masaalah faraj #berbau ~ #merapatkan faraj ~ merawat masaalah #kekeringan ~ boleh dijadikan sebagai #pelincir . . Sinonim dengan tagline " Kecil-kecil cili padi ". . . Uoalls yang ada masaalah dingin dalam rumahtangga tu, cuba la risik #IntimGel Jsd ni. Pasti tak mengecewakan. Maklumat lanjut, dapatkan dari agen dan stokis berdaftar tau. . . Free consultancy pada setiap pengguna Jsd, Kami guide sampai anda puas hati! . Rm76 . Whsap Effa .😘 📲016.233.1802 #assalamualaikum #bestproduk #bestseller #viral #belofa #fattzura #farajkering #ketatkanfaraj #sakitbersamasuami #pelincirwanita #perapatfaraj #sakitbersetubuh #sabah #sarawak #pelincir #ketat #rawatkeputihan
🧚🏻‍♀️ κουκούλα Bawal Premium Voile 🧚🏻‍♀️ - Material : Premium cotton voile Finishing : Narrow hem Tag : κουκούλα acrylic tag Bidang: 45’ - 🔅 Dijamin high quality 💯💯 🔅 Mudah dibentuk 🧕🏻 🔅 Material kain lembut ☁️ 🔅 Selesa, Sejuk, Flowy 💓 🔅 Warna warna menarik 🍬 - Price ⤵️ RM15! RM15! RM15! Postage ⤵️ RM8sm // RM10ss - Dm/ws: +6018-9465315 (Jiha) - ✨The colours might be slightly different due to lighting✨ #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawallovers #bawalplain #bawalborong #bawalchiffon #bawalcottonvoile #chiffonvoile #bawalmurah #belofa #cottonvoile #bawalcotton #doublehicon
🧚🏻‍♀️ κουκούλα Bawal Eyelash Voile 🧚🏻‍♀️ - Material : High quality cotton voile Finishing : Eyelash hem Tag : κουκούλα acrylic tag Bidang: 45’ - 🔅 Dijamin high quality 💯💯 🔅 Mudah dibentuk 🧕🏻 🔅 Material kain lembut ☁️ 🔅 Selesa, Sejuk, Flowy 💓 🔅 Warna warna menarik 🍬 - Price ⤵️ RM19! RM19! RM19! Postage ⤵️ RM8sm // RM10ss - Dm/ws: +6018-9465315 (Jiha) - ✨The colours might be slightly different due to lighting✨ #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawallovers #bawalplain #bawalborong #bawalchiffon #bawalcottonvoile #chiffonvoile #bawalmurah #belofa #cottonvoile #bawalcotton #doublehicon
Kebaya Nyonya looks. Sesuai untuk majlis santai dan formal juga. 😬 . . #kutubarubhdfelia white/black RM195 one set. Top only RM129. —- . @calacrush.co ada menjual pelbagai kebaya labuh dan kutubaru tau. Boleh beli one set atau loose item. Nak senang boleh check katalog ig sis @calacrush.catalogue. . . Mudah kan. .——————- Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #kebayamoden #eid #pariomurah #malaysiawedding #kebayamurah
Kebaya BHD bukan untuk yang ramping sehaja tau, semua saiz available from XS to XXL. 😬 . . Boleh beli one set atau loose item. Nak senang boleh check katalog ig sis @calacrush.catalogue. . . Mudah kan. .——————- Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #kebayamoden #eid #pariomurah #malaysiawedding #kebayamurah
Musim tengkujuh menjelma sudah, musim bridesmaids amacam? Bilakah? .👉🏻👈🏻 —————-. . Pretty #calacrushdoll @syazamn in Kutubaru Raisa. Tq dear for sharing your ootd.——- #kutubarubhdraisa new colours kita nak release esok tau. Stay tune, stay gorgeous. . . Dont forget to share your ootd now and use the hashtag #calacrushootd ———- Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #wedding #bridesmaids #eid #pariomurah #malaysiawedding #kebayamurah
#teaseralert —— One day to go. A must have collection. Simple, elegance and comfy kutubaru. Siapa dah rindu dengan Raisa, Kita restock dengan few more colours. #kutubarubhdraisa . —————— Pretty model in Kutubaru Raisa Maroon. Got 3 new colours. Nanti kita nak release. Save number sis sesiap.🙆🏻‍♀️ —————— . . Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #bajubridesmaid #eid #pariomurah #bajukahwin #kebayamurah #syintagila #music
🧚🏻‍♀️ κουκούλα Bawal Chiffon Voile 🧚🏻‍♀️ - Material : High quality cotton voile Finishing : Narrow hem Tag : κουκούλα acrylic tag Bidang: 45’ - 🔅 Dijamin high quality 💯💯 🔅 Mudah dibentuk 🧕🏻 🔅 Material kain lembut ☁️ 🔅 Selesa, Sejuk, Flowy 💓 🔅 Warna warna menarik 🍬 - Price ⤵️ RM12! RM12! RM12! Postage ⤵️ RM8sm // RM10ss - Dm/ws: +6018-9465315 (Jiha) - ✨The colours might be slightly different due to lighting✨ #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawallovers #bawalplain #bawalborong #bawalchiffon #bawalcottonvoile #chiffonvoile #bawalmurah #belofa #cottonvoile #bawalcotton #doublehicon
🧚🏻‍♀️ κουκούλα Bawal Chiffon Voile 🧚🏻‍♀️ - Material : High quality chiffon voile (Double Hicon) Finishing : Narrow hem Tag : κουκούλα acrylic tag Bidang: 45’ - 🔅 Dijamin high quality 💯💯 🔅 Mudah dibentuk 🧕🏻 🔅 Selesa, Sejuk, Flowy 💓 🔅 Warna warna menarik 🍬 - Price ⤵️ RM12! RM12! RM12! Postage ⤵️ RM8sm // RM10ss - Dm/ws: +6018-9465315 (Jiha) - ✨The colours might be slightly different due to lighting✨ #tudungbawal #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #chiffonvoile #bawalmurah #belofa #cottonvoile #bawalcotton #doublehicon
Testimoni ikhlas customer🌹 . Alhamdulillah setelah 20 tahun ramai yg percaya kualiti produk 👍 . Siap bagi tips pemakaian yg betul! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6014-5148-769 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggiperda #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang
KHAS UTK ORANG YANG NAK CEPAT & TAK PANDAI BUAT KENING !!!! ❤❤❤❤ . . Ampa caya dak buat kening tak sampai 5 minit ? Kejap sangat Cepat mudah yang amat . . Yang penting tak guna eyebrow pensil pun . Fuhhh mcm mana buat kening tak guna eyebrow pensil tu ? Kami guna maskara kening sahaja tau . . Kejap je siap 😍😍 . 2 in 1 Maskara kening + eyebrow pensil . Boleh pilih nak guna mana satu, atau dua2 . JIMAT SANGAT !!! . . #goldenbrowmascara #browslikeadiva #onfleek #eyebrows #fattzura #fattahaminz #uqashasenrose #sales #pulaupinang #stokiswanted #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangunik #sayajualmurah #sayajual #sephorahaul #eyebrowsetter #sajat #emasmurahonline #muabellaz #belofa #neelofa
Good news for all Lofalens users! Year End promo for Lofalens is finally here! Read the deets down below 😉 . . Buy 1 Lofalens : RM 57 Buy 2 Lofalens : RM 100 Buy 3 Lofalens : RM RM 135 Buy more, save more! . . Purchase your #LOFALENS here: 1. www.naelofarandmore.com #worldwideshipping 2. DM/WhatsApp +60126594070 #naelofaraya #naelofarhijab #naelofarhijabseremban #naelofarhijabsenawang #naelofaronline #belofa #neelofa #naelofarandmore #lofalens #contactlens #contactlenses #belofa #lofalensyes #lofalenssale #lofarbysometime #lofarbag #aurasporthijabbyNH #aurabyNH #naelofarfitbyNH #contactlensmurah #contactlensmalaysia #yes2018 #yearendpromo
Foundation Charms White Dolly berwajah baru! FREE POWERFUL ESSENCE 💯PLANT BASED yg memberikan kelembapan & bercahaya 300x lebih drpd essence CHEMICAL. ESSENCE BULUH + HA YG PERTAMA DI MALAYSIA! 💯VEGETARIAN! #solekdanrawat #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
SUKA SALESSS ! . . Yesss bulan ni ada Pink Sales tau awakkk! Bukan 5%,10% hokeyyyy ..lebihhh lagi kita bagiii :) . . Nakkk tau jommm wasap kin ! Khas untuk kesayangannn smua ,cepatttt sebelum awak nangihhh..huhu . . . _-------- LOVE ---------_ Ashikin Kamarudin 011 36113899 . . . #aidijuma #belofa #tudungbawal #botanical #makeup #tipscantik #oppo #duckscarves #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitsihat #jerawat #oilseed #sukansea #neelofa #cccream #dailymakeup #lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #instafamous #bazaarpaknil #homespa #lofarbag #freetrial #slimming #sephora #yslbeauty
Sis, saya rahsiakan dari kawan yang saya pakai Lurveya Vit C Serum tau. Alaa, kenapa pulak? Share la dekat kengkawan semua. Cakap daya ada jual hehe 🤭 Sebab saya tak nak kawan caras kecantikan saya lepas pakai Lurveya Vit C Serum 🙈🤣 Dan lagi 😆😆😆 ! Sempat lagi melawak tau. Kelakar betul customer daya ni. Awak yang baca tuu, jangan macam tu tau. Share la dekat kawan yang daya ada jual Lurveya Vit C Serum 🤗 . Whatsapp 📲 0125475797 . . #YankoSkincare #produkluluskkm #luluskkm #pelembab #flawless #penjagaanwajah #moisturizer #Toner #TonerVitaminC #kulitkering #Serum #SerumVitaminC #ClayMask #LurveyaClayMask #lfl #produkkecantikan #dayaura #bebasjerawat #vitamin #VitaminCToner #VitaminCSerum #serumwajah #kasutlelakitermurah #bebaskimia #lembapkulit #fattzura #belofa #dramasangat #cspscs #terapiinstagram
Sis, saya rahsiakan dari kawan yang saya pakai Lurveya Vit C Serum tau. Alaa, kenapa pulak? Share la dekat kengkawan semua. Cakap daya ada jual hehe 🤭 Sebab saya tak nak kawan caras kecantikan saya lepas pakai Lurveya Vit C Serum 🙈🤣 Dan lagi 😆😆😆 ! Sempat lagi melawak tau. Kelakar betul customer daya ni. Awak yang baca tuu, jangan macam tu tau. Share la dekat kawan yang daya ada jual Lurveya Vit C Serum 🤗 . Whatsapp 📲 0125475797 . . #YankoSkincare #produkluluskkm #luluskkm #pelembab #flawless #penjagaanwajah #moisturizer #Toner #TonerVitaminC #kulitkering #Serum #SerumVitaminC #ClayMask #LurveyaClayMask #lfl #produkkecantikan #dayaura #bebasjerawat #vitamin #VitaminCToner #VitaminCSerum #serumwajah #kasutlelakitermurah #bebaskimia #lembapkulit #fattzura #belofa #dramasangat #cspscs #terapiinstagram
Duo Stick Eyeshadows Code:gingerbread _ ✅ 4 warna yang sangat pigmented .......... ✅ Mudah & senang dipakai .......... ✅ Tak mudah pecah ......... ✅ Travel Friendly........... ✅ Didatangi dengan highlighter .......... . Whatsapp 0143607931 or click link kat bio 💕 . #makeupmalaysia #obsesscosmetics #localbrandmalaysia #liquidlipstick #lipmatte #sayajualmakeup #muakl #muapahang #muakuantan #indianbridalmakeup #muaselangor #malayweddingguide #belofa #fattzura #vivyyusof #loosepowder #setmakeup #muaselangor #professionalmakeupartistmalaysia
🎈PESANAN IKHLAS untuk semua yang sedang menggunakan atau yg baru nak cuba PRODUK CHARMS🎈 . PERTAMA 📌SABAR - jangan pernah mengharapkan magic sehari pakai dah cantik. . KEDUA 📌YAKIN - semat dalam hati. Yakin pasti Boleh👍 . KETIGA 📌KONSISTEN - guna ikut step yang betul dan berdisiplin. . KEEMPAT 📌ISTIQAMAH - jangan pernah putus asa. Tindak balas adalah mengikut tahap masalah wajah setiap individu. Bila lambat, jangan kata produk tak bagus ye. Sabar, produk sedang membaik pulih sistem dan kestabilan hormon sedang dalam process. . Jika cepat bermakna PH kulit dalam range yang bagus maka tindak balasnya sangat active dan cepat sesuai dgn serum yg membalancekan menaturalkan semula ph kulit untuk kulit kelihatan sentiasa sihat dan glowing. . Remember ‼️‼️ HORMON individu kan berbeza😇 . InshaAllah, Semoga anda semua mendapat kulit yang sihat, fresh , glowing, dan bebas masalah kulit wajah. #charmshalaljakim #solekdanrawat #teamdiva #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
FREE ESSENCE dr buluh+plant+secret ingredient utk pembeli set Young &Dangerous . . Apa yg ada dlm set ni . . 🌷SERUM KAISYA Dgn adanya kuliy kayu manis sbg booster utk kulit lebih muda,dan ibarat menyeterika wrinkle(kedut bawah mata) ..selalu sape tg suka mekap2,akan ada garis2 halus bawah mata kan..yg kita oanggil kedutan tua. Nak ke tua sebelum usia? . . 🌷CHARMS FOUNDATION Melindungi kulit dan MERAWAT kulit wajah tanpa paraben,kimia yg boleh menghakis kulit. Pelindungan lengkap harian kita. Dgn adanya khasiat minyak kelapa dara,minyak zaitun,sgt menyeimbangkan kulit muka dr berminyak jerawat. . Klik link ni Wasap.my/60105384647/youngandangerous Wasap.my/60105384647/younganddangerous #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
MARIO BADESCU FACIAL SPRAY WITH ALOE, HERBS AND ROSEWATER.💖 . . 💡What it is : The OG cult-favourite. The floral infusion of Rose and Gardenia Extracts hydrates and boosts your complexion to reveal radiant, re-energized skin. . . 💡What it does : Revives dehydrated skin with a dewy, healthy glow. . . 💡Key ingredients : Rose Extract, Gardenia Extract, Aloe Vera, Thyme Extract and Bladderwrack Extract. . . ✨Safe for all skin types ✨Gentle . ✨Non-irritating . . . . 📲Whatsapp 011-14367856 or simply click the link on my bio to order. . . #mariobadescu #mariobadescufacialspray #rosewater #pixiglowtonic #pixiglowtonicmalaysia #glowrecipe #skincare #pixiglowtonicmurah #skincareroutine #pixibeautymalaysia #piximalaysia #trustedseller #igshop #igsokongan #ajimaura #belofa #comelpipimerah #terapiinstagram #chamomile #lavender #cucumber #greentea #bazarpaknil #befaz
New Stock‼ . Inner Jubah Price : RM39 Postage : RM8 Size: S M L XL Colour: White, Black, Dark Purple, Dark Brown, Red. Material : Cotton Organic, highly stretchable, soft and comfortable . Note: Yang nak pakai dengan kaftan atau jubah. Amat sesuai dipakaikan dengan inner ini. 😊 🌸 Kain lembut, sejuk, tidak panas 🌸 Kain tidak jarang dan labuh hingga paras buku lali. . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Jubah Price : RM39 Postage : RM8 Size: S M L XL Colour: White, Black, Dark Purple, Dark Brown, Red. Material : Cotton Organic, highly stretchable, soft and comfortable . Note: Yang nak pakai dengan kaftan atau jubah. Amat sesuai dipakaikan dengan inner ini. 😊 🌸 Kain lembut, sejuk, tidak panas 🌸 Kain tidak jarang dan labuh hingga paras buku lali. . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Jubah Price : RM39 Postage : RM8 Size: S M L XL Colour: White, Black, Dark Purple, Dark Brown, Red. Material : Cotton Organic, highly stretchable, soft and comfortable . Note: Yang nak pakai dengan kaftan atau jubah. Amat sesuai dipakaikan dengan inner ini. 😊 🌸 Kain lembut, sejuk, tidak panas 🌸 Kain tidak jarang dan labuh hingga paras buku lali. . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Baju Labuh (round neck) Price : RM22 Postage : RM8 Material : Cotton Organic, stretchable 3 Colours only : Black, Skin Colour, white Saiz : S M L XL . Note: Boleh di pakai dengan baju jarang atau sebagai extension baju yang singkat. Cukup labuh menutup pinggul.kain yg sejuk dan selesa. Material sama dgn inner round neck dan turtleneck😊 . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Baju Labuh (round neck) Price : RM22 Postage : RM8 Material : Cotton Organic, stretchable 3 Colours only : Black, Skin Colour, white Saiz : S M L XL . Note: Boleh di pakai dengan baju jarang atau sebagai extension baju yang singkat. Cukup labuh menutup pinggul.kain yg sejuk dan selesa. Material sama dgn inner round neck dan turtleneck😊 . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Baju Labuh (round neck) Price : RM22 Postage : RM8 Material : Cotton Organic, stretchable 3 Colours only : Black, Skin Colour, white Saiz : S M L XL . Note: Boleh di pakai dengan baju jarang atau sebagai extension baju yang singkat. Cukup labuh menutup pinggul.kain yg sejuk dan selesa. Material sama dgn inner round neck dan turtleneck😊 . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Lengan Half Price : RM15 Postage : RM8 Material : Stretchable cotton Saiz : S M L XL Colour : Black, White, Soft beige, Dark choc, Soft grey, Dark grey, Skin color . Note: Inner separuh yang boleh full cover lengan, sesuai bg yg ingin memakai tshirt tapi tidak mahu memakai inner baju. Material sama dengan inner round neck dan turtleneck sejuk😊tak sama dengan material yg banyak di jual luar sana. Try ok comfirm repeat lagi😊 . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Lengan Half Price : RM15 Postage : RM8 Material : Stretchable cotton Saiz : S M L XL Colour : Black, White, Soft beige, Dark choc, Soft grey, Dark grey, Skin color . Note: Inner separuh yang boleh full cover lengan, sesuai bg yg ingin memakai tshirt tapi tidak mahu memakai inner baju. Material sama dengan inner round neck dan turtleneck sejuk😊tak sama dengan material yg banyak di jual luar sana. Try ok comfirm repeat lagi😊 . Fast response please wassap 016-3350750
New Stock‼ . Inner Lengan Half Price : RM15 Postage : RM8 Material : Stretchable cotton Saiz : S M L XL Colour : Black, White, Soft beige, Dark choc, Soft grey, Dark grey, Skin color . Note: Inner separuh yang boleh full cover lengan, sesuai bg yg ingin memakai tshirt tapi tidak mahu memakai inner baju. Material sama dengan inner round neck dan turtleneck sejuk😊tak sama dengan material yg banyak di jual luar sana. Try ok comfirm repeat lagi😊 . Fast response please wassap 016-3350750
Snowcap kids pon ade ni uols. Takkan mommies je kan nak selesa bertudung. Si gegurl pon nak jugak snowcap kalerful macam paddle pop. . Material sama dengan snowcap dewasa. Hanya saiz je berbeza. Kualiti still the same. . Harga pun sama RM10 juga sehelai. . Meh lekas wasap kakery . Rembat laju laju warna feveret anak u ols +60133515815. . #thesoukkl #thesouk #tudungsouk #tudungthesouk #tudungsauk #tudungsarungmurah #tudungsarung #snowcaphantu #innersnowcap #innersnowcaphantu #handsockbcf #handsockmurah #innermurah #innerhantu #innersailang #innersilang #innerlofa #belofa #turbanlofa #innersailangkl #tudungexpress #snowcapmurah #handsockhantu #tudunghantu #bcf
Snowcap kids pon ade ni uols. Takkan mommies je kan nak selesa bertudung. Si gegurl pon nak jugak snowcap kalerful macam paddle pop. . Material sama dengan snowcap dewasa. Hanya saiz je berbeza. Kualiti still the same. . Harga pun sama RM10 juga sehelai. . Meh lekas wasap kakery . Rembat laju laju warna feveret anak u ols +60133515815. . #thesoukkl #thesouk #tudungsouk #tudungthesouk #tudungsauk #tudungsarungmurah #tudungsarung #snowcaphantu #innersnowcap #innersnowcaphantu #handsockbcf #handsockmurah #innermurah #innerhantu #innersailang #innersilang #innerlofa #belofa #turbanlofa #innersailangkl #tudungexpress #snowcapmurah #handsockhantu #tudunghantu #bcf
Snowcap kids pon ade ni uols. Takkan mommies je kan nak selesa bertudung. Si gegurl pon nak jugak snowcap kalerful macam paddle pop. . Material sama dengan snowcap dewasa. Hanya saiz je berbeza. Kualiti still the same. . Harga pun sama RM10 juga sehelai. . Meh lekas wasap kakery . Rembat laju laju warna feveret anak u ols +60133515815. . #thesoukkl #thesouk #tudungsouk #tudungthesouk #tudungsauk #tudungsarungmurah #tudungsarung #snowcaphantu #innersnowcap #innersnowcaphantu #handsockbcf #handsockmurah #innermurah #innerhantu #innersailang #innersilang #innerlofa #belofa #turbanlofa #innersailangkl #tudungexpress #snowcapmurah #handsockhantu #tudunghantu #bcf
Snowcap kids pon ade ni uols. Takkan mommies je kan nak selesa bertudung. Si gegurl pon nak jugak snowcap kalerful macam paddle pop. . Material sama dengan snowcap dewasa. Hanya saiz je berbeza. Kualiti still the same. . Harga pun sama RM10 juga sehelai. . Meh lekas wasap kakery . Rembat laju laju warna feveret anak u ols +60133515815. . #thesoukkl #thesouk #tudungsouk #tudungthesouk #tudungsauk #tudungsarungmurah #tudungsarung #snowcaphantu #innersnowcap #innersnowcaphantu #handsockbcf #handsockmurah #innermurah #innerhantu #innersailang #innersilang #innerlofa #belofa #turbanlofa #innersailangkl #tudungexpress #snowcapmurah #handsockhantu #tudunghantu #bcf
JERAWAT KELUAR TANPA HENTI ! . . Sakit hati,sedih bila muka muka keluar jerawat tanpa henti akibat salah guna satu skincare produk. Sedih yakmats tauu! Macam mana nak pulihkan jerawat dalam sekelip mata ?? Hmm memang salah sendiri la beli produk ikut suka hati.. . . Tapiiii sejak start guna set skincare yang berasaskan botanical kulit makin lama makin sihat walaupun ambil masa. Tak kisahla kan janji puas hati,berbaloi dan yang penting selamat dan sesuai dengan kulit muka. Sekarang masalah jerawat dah makin kurang sangattt dan yang best bila make up pun tak perlu tebal ! Dah yakin bila kulit lebih cantik ;) . . Awak yang ada masalah macam ni bole terus wasap kin untuk dapatkan khidmat perundingan kulit percuma ! Nak cantik,kulit sihat kena bertindak sekarang sebab ada pek istimewa menanti awak jugak :) . . . _-------- LOVE ---------_ Ashikin Kamarudin 011 36113899 . . . #aidijuma #belofa #tudungbawal #botanical #makeup #tipscantik #oppo #duckscarves #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitsihat #jerawat #oilseed #sukansea #neelofa #cccream #dailymakeup #lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #instafamous #bazaarpaknil #homespa #lofarbag #freetrial #slimming #sephora #yslbeauty
SHAWL JERSY COTTON -1helai RM25 - 2helai RM45 - 3helai RM55 🌸material die helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyh pakai pin 🌸haruslah cantik😌 http://www.wasap.my/60172404243 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam #nhteamdropship
Duo Stick Eyeshadows Code:gingerbread _ ✅ 4 warna yang sangat pigmented .......... ✅ Mudah & senang dipakai .......... ✅ Tak mudah pecah ......... ✅ Travel Friendly........... ✅ Didatangi dengan highlighter .......... . Whatsapp 0143607931 or click link kat bio 💕 . #makeupmalaysia #obsesscosmetics #localbrandmalaysia #liquidlipstick #lipmatte #sayajualmakeup #muakl #muapahang #muakuantan #indianbridalmakeup #muaselangor #malayweddingguide #belofa #fattzura #vivyyusof #loosepowder #setmakeup #muaselangor #professionalmakeupartistmalaysia
#Inner silang single ready stock now🔥 - Warna Baru by #nhahmed 😍 ————————————————————— - 1helai RM20 - 2helai RM35 - 4helai RM50 Inner silang single bertali available now! Material : Cotton lycra Silang double Melekat penuh di dahi Sejuk, lembut dan selesa Tak sakit telinga pertanyaan terus whatssap sis sekarang. klik link whatsapp di bawah 👇🏻 http://www.wasap.my/60172404243 http://www.wasap.my/60172404243 http://www.wasap.my/60172404243 #nhahmed #nhahmedteam #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungsnowcap #innerturbanneelofa #innersilang #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #fattzura #innermurah #innersingle #innerbersilang #innerborong #tudungmurahjalantar
TESTIMONI KAISYA SERUM ❤❤❤ KAISYA SERUM. KEBAIKAN KAISYA SERUM . 🍏Menghilangkan jeragat 🍏Mengecilkan pori 🍏Mengecutkan jerawat 🍏Melembapkan kulit 🍏Meratakan parut berkawah 🍏Memudarkan kesan parut . . Penyelesaian kpd masalah parut berkawah, jerawat & jeragat 👇 Klik www.wasap.my/60105384647 #teamdiva #charmsfoundation #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
💃Meyabella botol jenis spray yang owsemmm. Size:👉30ml (RM60/box) 👍Mesra solat, HALAL diiktiraf Jakim. 👍Bau sebijik bau perfume original. 👍Bau Tahan Lama 2 3 hari di pakaian. 👍Ringan, mudah dibawa. 😍😍😍 KINI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BOX MEYABELLA 30ML . . 📲📲📲 Wassap intan untuk miliki perfume idaman anda!! 013-5339442 #ctdk #meletop #penang #perfumetahanlama #perfumewangi #meyabellaperfume #shoppingonlinemalaysia #perfumemesrasolat #perfumemurah #vivyyusof #fattzura #sephora #perlaking #babyctdk #wangi #minyakwangi #minyakwangimurah #syantik #belofa #muabellaz
💃Meyabella botol jenis spray yang owsemmm. Size:👉30ml (RM60/box) 👍Mesra solat, HALAL diiktiraf Jakim. 👍Bau sebijik bau perfume original. 👍Bau Tahan Lama 2 3 hari di pakaian. 👍Ringan, mudah dibawa. 😍😍😍 KINI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BOX MEYABELLA 30ML . . 📲📲📲 Wassap intan untuk miliki perfume idaman anda!! 013-5339442 #ctdk #meletop #penang #perfumetahanlama #perfumewangi #meyabellaperfume #shoppingonlinemalaysia #perfumemesrasolat #perfumemurah #vivyyusof #fattzura #sephora #perlaking #babyctdk #wangi #minyakwangi #minyakwangimurah #syantik #belofa #muabellaz
💃Meyabella botol jenis spray yang owsemmm. Size:👉30ml (RM60/box) 👍Mesra solat, HALAL diiktiraf Jakim. 👍Bau sebijik bau perfume original. 👍Bau Tahan Lama 2 3 hari di pakaian. 👍Ringan, mudah dibawa. 😍😍😍 KINI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BOX MEYABELLA 30ML . . 📲📲📲 Wassap intan untuk miliki perfume idaman anda!! 013-5339442 #ctdk #meletop #penang #perfumetahanlama #perfumewangi #meyabellaperfume #shoppingonlinemalaysia #perfumemesrasolat #perfumemurah #vivyyusof #fattzura #sephora #perlaking #babyctdk #wangi #minyakwangi #minyakwangimurah #syantik #belofa #muabellaz
[COME BACK] FOUNDATION LEGEND WHITE DOLLY KINI TAMPIL DGN UNIFORM BARU LEBIH WOW😱 . . . . . Setelah hampir 30hari,menyepi diri(out of stock),pondesen legend paling wanted dtg dgn wajah baru. Alhamdulillah..belum apa2 lagi dah hampir 50box diorder team kakG dan pengguna tegar Charms! . . . Uoollss nak tampil mengancam smpai org lain xcam 😍😍 dgn Fd legend White Dolly..segala cela/jeragat yg ada pd muka uoolllss blh pudar dgn fd legend dr Charms... . . Nak order? Klik link ni Wasap.my/60105384647/legendnl #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
SHAWL JERSY COTTON 🌸material dia helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyah pakai pin 🌸haruslah cantik😌 http://www.wasap.my/60192434171 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam
SHAWL JERSY COTTON 🌸material dia helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyah pakai pin 🌸haruslah cantik😌 http://www.wasap.my/60192434171 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam
“LECEH LA ASYIK NAK KENE CALIT LIPMATTE BANYAK KALI , LEPAS TU MELEKAT KAT GIGI EUH . “😩 . siapa ada masaalah mcm ni ? rimas kan ? so boleh cuba loisa liptint .. mmg pakai trasa ringan & boleh buat ombre looks cantik & simple ☺️ . whatsapp utk dptkan FREE POSTAGE ❗️ +60178458117
RED VELVET WARNA MERAH PEKAT ❗️ yee siapa yg suka warna yg menonjol haa boleh try yg ni 💋 🍓WARNA TAHAN 3-4 JAM 🍓WUDUK FRIENDLY 🍓WARNA YG PEKAT 🍓TIDAK MELEKAT DI GIGI ANDA BILA PAKAI HEHE . nak FREE POSTAGE ? whatsapp lina sekarang utk jimat RM 8 ❗️ +60178458117
Nak menunggu bukan perkara mudah, kesabaran menjadi 1000 satu ukuran. Only the strongest stay strong. Eh eh! . . Bagi yang menunggu Raisa thank sis ucapkan. Kesabaran anda amat bermakna buat sis. 😌 - ———- Pretty model in Kutubaru Raisa Dark Blue. Available in 4 colours. Nanti kita nak release tau. Jumaat 19 Okt. —————— . . Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #bajubridesmaid #eid #pariomurah #bajukahwin #kebayamurah .
SHAWL JERSY COTTON 🌸material dia helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyah pakai pin 🌸haruslah cantik😌 http://www.wasap.my/60192434171 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam
Awakkkk, mommy kita dah beli baju mahal tuk kita, AmaCHARMS? MenganCHARMS kan 😜 #New_look_foundation_charms , omaiigaddd #charmsteamfarika #charms #sayagunasayajual #charmshalal #charmsmalaysia #bazarpaknil #igshopmalaysia #belofa #fattzura #ctdk #sitiaafiyah
FYI and share it around ladies:) (Temp post) #Repost @naelofarhijabkl_bangisentral with @get_repost ・・・ Assalammualaikum and hai #singaporean 🙋🙋 we will come on date as mentioned above,for anyone who wants to booking any product from @naelofarhijab please whatsaap no below ATLEAST 4 DAYS BEFORE THE DATE:- 👇👇👇👇 DATE : 03 November 2018 CONTACT NO : +60127798576 SELF COLLECT AT : 👇👇👇 🌸 BLOCK 289A PUNGGOL PAVILION HALL SINGAPORE 🌸 Boutique Brand Outlet Malaysia,GOLDEN LANDMARK SINGAPORE 🇸🇬 🇸🇬🇸🇬 🌸PRICE IN SGD (*take note sisters) TIME : 11am onwards FOR COD DOOR TO DOOR PLEASE DIRECT WHATSAAP NO 👆 WHICH CHARGES $10 ,please spread the news to your friends and family and thanks in advance for supporting me,kak 👸 love uolls ❤️❤️ #naelofarhijabsingapore #naelofarhijabsg #naelofarhijab #naelofareventsg #naelofarhijabevent #belofa #belofabynh #belofainstant
Под такой фоткой прямо таки хочется все расписать! Но несколько фактов о моей жизни, всем же интересно?) 1) Большую часть времени я сейчас лежу. Да, но это так. Работать могу в кроватке, есть в кроватке, смотреть фильмы, в физическом плане я диградирую, поэтому обязательно завтра подниму свою жопу и пойду бегать. 2) За последние пол года стала резко нервной и раздражительной. Были нервы, были срывы и истерики. Много. Слишком много. Обещаю взять себя в руки и работать над своими эмоциями. 3) Ровно половина срывов - это работа, остальная половина - банальные случайности. Я безумно горжусь своей должностью, знаниями, тем, что могу делать, организовывать, творить. Мне очень нравится то, чем я занимаюсь, но последние пол года я откровенно халтурю на уровне "ну ты посчитай, принеси, я подпишу". Обещаю работать, как и над собой, так и над работой. 4) не так давно занялась вплотную растениями, просто с головой в них окунулась. Кто-то умирает, кому-то хорошо. Пока я рада своим достижениям, но на них, все же, уходят лишь затраты. Приходится обещать, чтобы увлечение переросло в доход. 5) Я не умею расслабляться и не пью. Вот вообще, никак, не могу и все. Либо я роботяжный работяга, либо я ленивый лодырь. Но, сейчас актуальнее последнее. Не могу я с девчонками затусить в бар до утра, а потом как ни в чем не бывало на работу. Меня ждёт кроватка. Моя кроватка. И точка. 6) Планы не работают. Не работают, и все. Когда планирую - все идёт наперекосяк. Просто не так. Не получается. А вот натворить спонтанной фигни - и выйдет все просто замечательно! . . . А получилось так, будто я в грехах раскаиваюсь) . . Короче одно из трёх, либо далее я буду постить цветочки, либо рандомную фигню, либо блог бизнес-леди. Посмотрим, посмеемся вместе) . . . . #жизнь #life #me #belofa #признание #бизнес #business #businesswoman #sport #plants #hobby #cute #грусть #цели #дурацкиехештеги #работа #work #face #followforfollowback #подписчики #student #lazy #succulents #russiangirl 🇷🇺 #quest #plans #head #thoughts 💭 #фикус
SHAWL JERSY COTTON 🌸material dia helok,cotton lycra 🌸kain lmbut dan sejuk 🌸mudah pakai, 🌸xpyah pakai pin 🌸haruslah cantik😌 http://www.wasap.my/60192434171 #innerturban #innerviral #innerneelofa #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungborong #shawlcotton #shawllycra #shawlarab #shawllycracotton #jerseyshawl #jerseyshawlcotton #innersilangdouble #belofa #innersnowcap #NHahmed #shawlarab #cottonarab #cottonshawl #lycrashawl #nhahmedteam
READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️ . 🚨 Exclusive bottle with gold glitter color 🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE 🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance 🚨 QR Code for customers to collect points for every purchase 🚨FREE GIFT OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01133024376 📲 01133024376 . OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ☝🏻
Let’s shopping at @ascosmeticsmalaysia ❤️ Sebarang pertanyaan Office 03 9173 8003 / Order 📸 Screenshot & WhatsApp +6017 777 0500 📸 Screenshot & WhatsApp +6017 777 0500 📸 Screenshot & WhatsApp +6017 777 0500 . . . 🛒 No.7-1 Dataran Dwi Tasik Bandar Sri Permaisuri 56000 Cheras Kuala Lumpur. . 📍Berhampiran dengan Restoran Q Bistro Bandar Sri Permaisuri/Berhadapan dengan 99 spedmart 💕 #asnedacollections #makeupartist #cheras #zoevabrushes #airasia #malaysiaairlines #meletop #makeup #pintudungarab #kualalumpur #cheras #selangor #makeuptutorial #MeleTop #makeupjunkie #ascosmeticsmalaysia #belofa #mua #mascara #mascarabrush #beautyblender #smokeyeye #makeuptutorial #putrajaya #malaysia
next page →