#beautycoach

81,737 posts

Loading...
Hola corazones 💕 Como tengo la piel muy seca en invierno suelo aplicarme mucho aceite tanto en la cara como en el cuerpo y me he encontrado este aceite de @sesderma para proteger, nutrir y reparar y me ha fascinado. Se puede usar también en el cabello, yo me lo aplico de medios a puntas para hidratarlas un poco, si quieren pueden usarlo hasta en el cuerpo. Es súper ligero parece agua, no olviden al aplicarlo darse toquecitos con la yema de los dedos para que se absorba mejor. Lo uso si me voy a quedar con la piel limpia o incluso de primer antes de maquillarme. Mejor dicho bañarnos en el no estaría mal 😁 Si son pacientes míos en facial ya saben que #sesderma es una de mis casas 🔝y favoritas en cuanto a productos faciales se refiere. • • • Pd: Cada producto que me atrevo a recomendar es porque yo misma he comprobado su eficacia. #beautytips #tipsdebelleza #sesderma #madrid #facial #hair #facialcare #haircare #skincare #beauty #belleza #saludybelleza #cosmetilogia #beautycoach
In questo periodo ti senti più pigra ? Non stai bene con te stessa ? Gli abiti ti stanno stretti ? Allo specchio non ti riconosci ,Il tuo viso è spento? Ma dov’è andato il tuo equilibrio? 🙄🙁.. FERMA TUTTO RIPARTI DA TE..💓 È il mese della Remise en Forme... prenota una consulenza gratuita, richiedi un preventivo per la tua figura senza impegno, ti dedicheremo il nostro tempo per tutte le informzioni del tuo cambiamento. Affidati agli esperti , scrivimi in privato ci incontreremo nel centro specializzato più vicino a casa tua .. #Beautycoach #centrodimagrimento #Lucca #Pisa #centroesteticispecializzati #Prato #Firenze #Pistoia #Estetisteprofessioniste con #metodo #risultati #informa perdi #peso #modellailtuocorpo
Loading...
Look of the day 🖤
Merci à tous pour vos messages et vos bons mots 🎂🎁💋 25ans c'est un grand cap à passé pour moi, j'ai tellement peur de vieillir 😲😲😲🍾
💁‍♀️ Volete ridurre la circonferenza delle #gambe , tonificare la pelle, diminuire le smagliature, la #cellulite e le #cicatrici retraenti? La carbossiterapia è il #trattamento che fa per voi! La #carbossiterapia , è una tecnica semplice, efficace ed ampiamente collaudata. Consiste in #microiniezioni localizzate di anidride carbonica che permettono di migliorare le alterazioni del microcircolo e hanno un effetto #drenante . Come avviene il trattamento: Viene insufflata al di sotto del #derma , attraverso una semplice puntura, una dose controllata di gas che distrugge le cellule #adipose e riattiva la #circolazione sanguigna deficitaria che è la causa principale della cellulite. Quante sedute sono necessarie: Il numero delle sedute che occorrono è un fattore individuale, durante il trattamento si avverte un leggero bruciore ed è possibile tornare subito dopo alle proprie attività. #drgrimalditips #antiage #filler #botox #lips #beauty #medicinaestetica #beautycoach #makemebeautiful #padova #venezia #treviso #lovemyjob #smagliature #formafisica #medicoestetico #bellezza #pelleperfetta #bikinibody
...und diese Stimme prägt unseren Charakter! Wenn Kinder Gewalt erleben oder zu sehen bekommen, ist dieses Erlebnis mindestens genauso prägend, wie die Worte mit denen wir zu ihnen sprechen und vor allem der Tonfall! Wichtig dabei: Ruhe bewahren, Werte und Sicherheit vermitteln! Mehr Infos dazu und zu den infantilen Phasen unserer Kinder gebe ich dir gerne im #OnlineCoaching oder persönlich. #mama #mamablogger #besserleben #happymom #lifecoaches #loveyourlife #potd #instagood #beautycoach #motherhood #livelifeprogramm
⁉️WHY CASTOR OIL?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✖️I bang on about it and my go to quick answer is “it’s like using coconut oil for your hair”. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ✖️But really - why castor oil? ⁣⁣🤔👇🏼⁣ ⁣⁣⁣ ⚡️Castor oil is derived from the castor tree. The fatty acids that make up castor oil are extremely nourishing- think coconut oil for your hair. (See)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⚡️There is evidence that ricinoleic acid, a chemical compound that makes up almost 90 percent of castor oil, could help reverse hair loss. (Rolls off the tongue slightly slower....)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⚡️This oil is safe, comes in an easy to use mascara tube with a non drip cap so you can’t slop it all over your face, it’s organic, it’s natural, and it’s cost effective. ⁣⁣⁣ ⚡️It contains antibacterial agents which create an incredible environment for lashes to come out.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⚡️It contains vitamin E, which is amazing to repair damaged follicles.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 📣So, there you have it. As simply put as possible. But with all the facts.🥳⁣⁣ ⁣⁣ 🧼Use it before bed and wash your face in the morning. It’s that simple.🤗⁣ ⁣ 👩🏼‍🔬If you’re a lash lift giver- this should be your go to affordable option that keeps your clients conditioning their lashes, it makes your job easier. ⁣ ⁣ 🙋🏼‍♀️If you get lash lifts- it’s like getting your hair done- ongoing conditioning should be apart of the process.
Long, blonde, HEALTHY 🙌🏼 by @yourstylistshana
chop chop for this goddess @nikkijumper
🌸Timewise Repair Volu-Fill Deep Wrinkle Filler🌸 😖Fobia dengan masalah kedut di wajah dek kerana sering dipanggil nenek, atau disalah anggap lebih tua dari usia sebenar menjadikan ramai wanita mencari keadah, petua dan cara rawat kedut di wajah dan mata . 🏃Kedut di wajah tu tanda awal penuaan. Nak lari dari penuaan? Jangan harap la . 🙅🏻‍♀Menjadi tua tidak boleh dihalang tapi kesan penuaan boleh dilambatkan. Jadi bagaimana cara rawat kedut di wajah dan di mata 🤔 . 💁Cubalah deep wrinkle filler Mary Kay. Kelebihan Deep Wrinkle Filler yang anda harus nikmati: 💕kedutan akan berkurangan 💕kulit lebih anjal 💕kulit lebih lembab dan berseri 💕kulit lebih sekata dan tidak kusam 💕kulit lebih awet muda . 🌷Jadikan Deep Wrinkle Filler ini sebagai produk wajib yang perlu ada dalam regimen penjagaan kulit untuk menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara iaitu: i)Kedutan pada dahi ii)Kedutan di antara kening iii)Kedutan di sudut mata iv)Garisan senyum v)Garisan vertical bibir vi)Garisan tepi bibir . 👉Penggunaan yang sangat mudah iaitu sapuan rata Deep Wrinkle Filler pada bahagian 6 kedutan ketara: *Siang hari* ☑selepas sapuan pelembab *Malam* ☑sebelum sapuan krim malam Wow..ada promotion Chinese New year Rm170.50/seunit...jimaaaattt sangatt. Harga asal Rm208. Www.wasap.my/60179747767 Mutiah #cantiksihat #cantikdgnmarykay #originalmarykay #deepwrinklemarykay #timewiserepair #beautycoach #originalbeauty #timewiserepair #umur35keatas #umurlewatnampakmuda
El cabello corto iluminado con un buen color, también puede ser la opción, 6.45 majirel de @lorealcolombia Te invitamos a que descubras toda tu belleza de la mano de profesionales aquí en www.lolasnewconcept.com @by_lolasnew #balayage #balayagebogotá #balayagecolombia #rubiosperfectos #rubios #peluqueria #peluqueríabogotá #haircolor #beauty #beautysalon #makeup #maquillaje #belleza #haircut #beautycoach
Rubio marrón 7/71 de @wellahaircolombia sobre base Natural castaña, un toque sutil que le da mucho brillo y vida a tu cabello, te esperamos aquí en www.lolasnewconcept.com @by_lolasnew #balayage #balayagebogotá #balayagecolombia #rubiosperfectos #rubios #peluqueria #peluqueríabogotá #haircolor #beauty #beautysalon #makeup #maquillaje #belleza #haircut #beautycoach
Lauren I love your hair 💁🏻‍♀️
Right on time huh?
Cut + curl for Liv! ★ . Love working with these long haired beauties!
Los mejores! Nos encantan 😍😍😍Polvos compactos by Nanacoco Pro 👌🏻 #makeupelsalvador #maquillajeelsalvador #modaelsalvador #bernalchic #beautycoach
melty , creamy vibes 🍨 ⠀ ⠀ loving this look , neutral blonde accenting this beauty’s features⠀ ⠀ 423.320.5695
Next week, Jan. 25 from 3-6 p.m., is our #GloUpEvent and we couldn’t be more excited! 💄✨ There are only a few spots left for a 30 minute make over so make sure you sign up today! $20 to hold your spot and that $20 goes to a @gloskinbeauty purchase! Spend $50 on any Glo products and receive a Glo Tote bag with tons of goodies inside! There will be some adult beverages, food, music and lots of makeup fun! We hope to see you there! 🍷🧀🎼💋
These letters on my jacket don’t define me but the story behind the person in the jacket helped make me be the #finerwoman I am today #ilovemyzphib #j16 💙💙💙💙💙 #beautycoach #loveyourself #confidence #zetabaddiez
Some great workshops coming up this year from independent stylists and local distributors. Check often for new classes and stay inspired. Calendar link in bio.
💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! . . 💄Program Keusahawanan Mobile Facial Spa . 💎Potensi pendapatan Junior Beautician: RM99 per sesi 💎PART TIME 1 hari 3 facial 3 x RM 99 = RM 297 sehari 22 hari x RM 297 = RM 6534!😍😍 ❤FULL TIME 1 hari 5 facial 5 x RM 99 = RM 495 sehari 22 hari x RM 495 = RM 10,890! 🔍Cuba tanya bos boleh tak nak kerja 5 jam je sehari tapi income RM10,000? ⏰Work at your own leisure Income collect mengikut kerajinan sendiri. ✅Macam2 boleh selesaikan dengan extra RM6,000 sebulan. Tak payah tunggu akhir bulan nak celebrate birthday, bawa anak jalan2, balik kg, settlekan hutang. 📝Program Keusahawanan Mobile Facial Spa dibuka utk semua: Engineer, Nurse, surirumah, Executive, Banker, Lecturer, lawyer dan siapa sahaja!!! . 📈Yang penting ada kemahuan tinggi, sanggup usaha nak ubah hidup! . 📍APA YG DISEDIAKAN?? ✅DANA KEPADA YG LAYAK ✅LATIHAN BERPERINGKAT DAN BERSIJIL ✅LATIHAN SOCIAL MEDIA . ⭐Dah ready nak ubah hidup? Jom hadir ke BIZ PREVIEW KAMI PADA: Klik terus 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wassap.my/601123462668/nakhadirmobilefacialspapreview #mizzmaya_beautypro #healthiswealth #beautycoach #beautyqueen #imsuperstar #mobilefacial #eternalbeauty #elysyleup11 #eksmart
💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! . . 💄Program Keusahawanan Mobile Facial Spa . 💎Potensi pendapatan Junior Beautician: RM99 per sesi 💎PART TIME 1 hari 3 facial 3 x RM 99 = RM 297 sehari 22 hari x RM 297 = RM 6534!😍😍 ❤FULL TIME 1 hari 5 facial 5 x RM 99 = RM 495 sehari 22 hari x RM 495 = RM 10,890! 🔍Cuba tanya bos boleh tak nak kerja 5 jam je sehari tapi income RM10,000? ⏰Work at your own leisure Income collect mengikut kerajinan sendiri. ✅Macam2 boleh selesaikan dengan extra RM6,000 sebulan. Tak payah tunggu akhir bulan nak celebrate birthday, bawa anak jalan2, balik kg, settlekan hutang. 📝Program Keusahawanan Mobile Facial Spa dibuka utk semua: Engineer, Nurse, surirumah, Executive, Banker, Lecturer, lawyer dan siapa sahaja!!! . 📈Yang penting ada kemahuan tinggi, sanggup usaha nak ubah hidup! . 📍APA YG DISEDIAKAN?? ✅DANA KEPADA YG LAYAK ✅LATIHAN BERPERINGKAT DAN BERSIJIL ✅LATIHAN SOCIAL MEDIA . ⭐Dah ready nak ubah hidup? Jom hadir ke BIZ PREVIEW KAMI PADA: Klik terus 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wassap.my/601123462668/nakhadirmobilefacialspapreview #mizzmaya_beautypro #healthiswealth #beautycoach #beautyqueen #imsuperstar #mobilefacial #eternalbeauty #elysyleup11 #eksmart
💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! . . 💄Program Keusahawanan Mobile Facial Spa . 💎Potensi pendapatan Junior Beautician: RM99 per sesi 💎PART TIME 1 hari 3 facial 3 x RM 99 = RM 297 sehari 22 hari x RM 297 = RM 6534!😍😍 ❤FULL TIME 1 hari 5 facial 5 x RM 99 = RM 495 sehari 22 hari x RM 495 = RM 10,890! 🔍Cuba tanya bos boleh tak nak kerja 5 jam je sehari tapi income RM10,000? ⏰Work at your own leisure Income collect mengikut kerajinan sendiri. ✅Macam2 boleh selesaikan dengan extra RM6,000 sebulan. Tak payah tunggu akhir bulan nak celebrate birthday, bawa anak jalan2, balik kg, settlekan hutang. 📝Program Keusahawanan Mobile Facial Spa dibuka utk semua: Engineer, Nurse, surirumah, Executive, Banker, Lecturer, lawyer dan siapa sahaja!!! . 📈Yang penting ada kemahuan tinggi, sanggup usaha nak ubah hidup! . 📍APA YG DISEDIAKAN?? ✅DANA KEPADA YG LAYAK ✅LATIHAN BERPERINGKAT DAN BERSIJIL ✅LATIHAN SOCIAL MEDIA . ⭐Dah ready nak ubah hidup? Jom hadir ke BIZ PREVIEW KAMI PADA: Klik terus 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wassap.my/601123462668/nakhadirmobilefacialspapreview #mizzmaya_beautypro #healthiswealth #beautycoach #beautyqueen #imsuperstar #mobilefacial #eternalbeauty #elysyleup11 #eksmart
💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! . . 💄Program Keusahawanan Mobile Facial Spa . 💎Potensi pendapatan Junior Beautician: RM99 per sesi 💎PART TIME 1 hari 3 facial 3 x RM 99 = RM 297 sehari 22 hari x RM 297 = RM 6534!😍😍 ❤FULL TIME 1 hari 5 facial 5 x RM 99 = RM 495 sehari 22 hari x RM 495 = RM 10,890! 🔍Cuba tanya bos boleh tak nak kerja 5 jam je sehari tapi income RM10,000? ⏰Work at your own leisure Income collect mengikut kerajinan sendiri. ✅Macam2 boleh selesaikan dengan extra RM6,000 sebulan. Tak payah tunggu akhir bulan nak celebrate birthday, bawa anak jalan2, balik kg, settlekan hutang. 📝Program Keusahawanan Mobile Facial Spa dibuka utk semua: Engineer, Nurse, surirumah, Executive, Banker, Lecturer, lawyer dan siapa sahaja!!! . 📈Yang penting ada kemahuan tinggi, sanggup usaha nak ubah hidup! . 📍APA YG DISEDIAKAN?? ✅DANA KEPADA YG LAYAK ✅LATIHAN BERPERINGKAT DAN BERSIJIL ✅LATIHAN SOCIAL MEDIA . ⭐Dah ready nak ubah hidup? Jom hadir ke BIZ PREVIEW KAMI PADA: Klik terus 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wassap.my/601123462668/nakhadirmobilefacialspapreview #mizzmaya_beautypro #healthiswealth #beautycoach #beautyqueen #imsuperstar #mobilefacial #eternalbeauty #elysyleup11 #eksmart
💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! 💋BERITA BAIK UNTUK WANITA! . . 💄Program Keusahawanan Mobile Facial Spa . 💎Potensi pendapatan Junior Beautician: RM99 per sesi 💎PART TIME 1 hari 3 facial 3 x RM 99 = RM 297 sehari 22 hari x RM 297 = RM 6534!😍😍 ❤FULL TIME 1 hari 5 facial 5 x RM 99 = RM 495 sehari 22 hari x RM 495 = RM 10,890! 🔍Cuba tanya bos boleh tak nak kerja 5 jam je sehari tapi income RM10,000? ⏰Work at your own leisure Income collect mengikut kerajinan sendiri. ✅Macam2 boleh selesaikan dengan extra RM6,000 sebulan. Tak payah tunggu akhir bulan nak celebrate birthday, bawa anak jalan2, balik kg, settlekan hutang. 📝Program Keusahawanan Mobile Facial Spa dibuka utk semua: Engineer, Nurse, surirumah, Executive, Banker, Lecturer, lawyer dan siapa sahaja!!! . 📈Yang penting ada kemahuan tinggi, sanggup usaha nak ubah hidup! . 📍APA YG DISEDIAKAN?? ✅DANA KEPADA YG LAYAK ✅LATIHAN BERPERINGKAT DAN BERSIJIL ✅LATIHAN SOCIAL MEDIA . ⭐Dah ready nak ubah hidup? Jom hadir ke BIZ PREVIEW KAMI PADA: Klik terus 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wassap.my/601123462668/nakhadirmobilefacialspapreview #mizzmaya_beautypro #healthiswealth #beautycoach #beautyqueen #imsuperstar #mobilefacial #eternalbeauty #elysyleup11 #eksmart
Cómo lucir el color del 2019, Living Coral. En un color que a pesar de ser un color cálido, se puede llevar en todo tono de piel combinándolo de la manera correcta, como con una blusa blanca que te dará mucha luz. En cuanto al maquillaje puede usarse en los ojos, mejillas, labios y uñas. Atrévete a lucir este color en este verano. #livingcoral #pantone2019 #asesoriadeimagen #beautycoach #styling #rosacalderonbeautycoach
Un bel sorriso è il primo accessorio da indossare. #esteticacristinabusnago #beauty #antiaging #beautycoach
¿Ya cuidas tu cutis para mantenerlo perfecto? El primer paso para conseguirlo y mantener una piel sana independientemente de la tipología cutánea que tengas es la DOBLE LIMPIEZA, nocturna y diurna. Tres pasos imprescindibles y ¿Porqué? Porque cada uno elimina residuos diferentes. Eliminar el maquillaje 💄 utilizar después una espuma o gel para eliminar bien el resto de grasa y células muertas y después tonificar para equilibrar el ph y preparar el rostro para seguir con tu rutina beauty. En #esteticarosaocaña disponemos de una amplia gama de #cosmeticos de cuidado 💆🏻‍♀️👌🏻👏🏻 #lallagosta #barcelona #cosmetologa #cosmeticshop #cosmeticaprofesional #skincare #beauty #beautycoach #cuidatupiel #mimate #cuidate #porquetulovales #selvertthermal #selvert #utsukusy #naturasiberica #lendan
Pra cortar assim tem que ter atitude 👌🏽 ‬Especialista em corte e loiros !!! Agendamentos WhatsApp ‪(21) 96432-4717 #lindacomlondon #mechasniteroi #morenailuminada #beautycoach #castrodreamteam #Squasso #love #equipecastro .br #castroeduc #goodcrazymood #love #londonrio #somosdiferentes #teambrunnocastro #Cut &Finish #squassoetop #educhair #haireducator
🌸Timewise Repair Volu-Fill Deep Wrinkle Filler🌸 😖Fobia dengan masalah kedut di wajah dek kerana sering dipanggil nenek, atau disalah anggap lebih tua dari usia sebenar menjadikan ramai wanita mencari keadah, petua dan cara rawat kedut di wajah dan mata . 🏃Kedut di wajah tu tanda awal penuaan. Nak lari dari penuaan? Jangan harap la . 🙅🏻‍♀Menjadi tua tidak boleh dihalang tapi kesan penuaan boleh dilambatkan. Jadi bagaimana cara rawat kedut di wajah dan di mata 🤔 . 💁Cubalah deep wrinkle filler Mary Kay. Kelebihan Deep Wrinkle Filler yang anda harus nikmati: 💕kedutan akan berkurangan 💕kulit lebih anjal 💕kulit lebih lembab dan berseri 💕kulit lebih sekata dan tidak kusam 💕kulit lebih awet muda . 🌷Jadikan Deep Wrinkle Filler ini sebagai produk wajib yang perlu ada dalam regimen penjagaan kulit untuk menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara iaitu: i)Kedutan pada dahi ii)Kedutan di antara kening iii)Kedutan di sudut mata iv)Garisan senyum v)Garisan vertical bibir vi)Garisan tepi bibir . 👉Penggunaan yang sangat mudah iaitu sapuan rata Deep Wrinkle Filler pada bahagian 6 kedutan ketara: *Siang hari* ☑selepas sapuan pelembab *Malam* ☑sebelum sapuan krim malam Wow..ada promotion Chinese New year Rm170.50/seunit...jimaaaattt sangatt. Harga asal Rm208. Www.wasap.my/60179747767 Mutiah #cantiksihat #cantikdgnmarykay #originalmarykay #deepwrinklemarykay #timewiserepair #beautycoach #originalbeauty
Two is better than one 😍
El cabello corto iluminado con un buen color, también puede ser la opción, 6.45 majirel de @lorealcolombia Te invitamos a que descubras toda tu belleza de la mano de profesionales aquí en www.lolasnewconcept.com @by_lolasnew #balayage #balayagebogotá #balayagecolombia #rubiosperfectos #rubios #peluqueria #peluqueríabogotá #haircolor #beauty #beautysalon #makeup #maquillaje #belleza #haircut #beautycoach
❄️
Starting 2019 off with a BANG💥 So excited to share my new hair home!!🤗💕💇🏼‍♀️🥂 @liraguzisalon #newyearnewme
We Talk Beauty Thursday’s ⁣ ⁣ If you have oily skin and you’re looking for a everyday foundation that keeps you oil free and flawless try a foundation with a matte finish. Matte foundations helps skin look pore-less, oil free, and flawless. This is my fav foundation finish because it gives me the perfect airbrush look and keeps my oily skin looking smooth and shine free. ⁣ ⁣ ⁣ Mama tell me are you a matte finish or dewy finish kinda girl?⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #makeupmommy#makeupmommyclub#makeupforbeginners#makeupformom#makeupformoms#everydaymakeup#everydaybeauty#mombeauty#mombeautyblogger#momswholovemakeup#brooklynmom#bkmua#beautytips#beautycoach#makeuphelp#foundationroutine#foundationmakeup#mattefoundation#makeuproutine#beautybasics
La #ACTITUD es el pincel con el que la mente COLOREA NUESTRA VIDA, y somos nosotros quienes elegimos los colores. . . . #actitud #colores #poncoloratuvida #beautycoach #sombras #paletacolores #asesorabelleza #makeup #maquillaje
La #ACTITUD es el pincel con el que la mente COLOREA NUESTRA VIDA, y somos nosotros quienes elegimos los colores. . . . #actitud #colores #poncoloratuvida #beautycoach #sombras #paletacolores #asesorabelleza #makeup #maquillaje
La #ACTITUD es el pincel con el que la mente COLOREA NUESTRA VIDA, y somos nosotros quienes elegimos los colores. . . . #actitud #colores #poncoloratuvida #beautycoach #sombras #paletacolores #asesorabelleza #makeup #maquillaje
Breaking up my feed of blondes 😝 #thebusinessofbalayage #kindredsalon
#ThisIsUs 👆🏼(celebrating our 10 year anniversary a year and a half ago)! How is my relationship with my hubby? It is #PerfectlyImperfect and I love it 🥰 He supports me whenever I say “I have another dream!” and without an eye roll🙄). I supported him when he said “Let’s move to California for my career!” 🤷🏽‍♀️And ya know what? We are stronger with each adventure! He knows that sometimes I am speaking with my heart ❤️ even when my mouth is closed 🤐. I know that if I don’t ask how he’s doing, I’ll never know. But after 13 years and 3 kids I wouldn’t change it! . . . . . Want more relationship tips? #LinkInBio 👆🏼Click #LetsConnect ! #LifeCoaching #Quote #ChicagoLifeCoach #CaliforniaLifeCoach #SelfEsteemCoach #BeautyCoach #ImageCoach #RelationshipCoach #Goals #DiscoverABetterYou
ACIDI...AMICI PER LA PELLE... questi composti assolvono a moltissime funzioni, aiutando tra le altre cose a esfoliare, uniformare e rendere luminosa la pelle, favorendo il processo di eliminazione delle cellule morte dall’epidermide. Da cui quel gradito effetto “baby skin”...#acidoglicolico #acidomandelico #acidosalicilico #acidoascorbico #acidofitico #acidocogico #acidoialuronico #acidoretinoico #beauty #beautysecret #beautycenter #beautytime #skincare #skinspecialist #beautycoach #beautytrainer #jmf #worldofbeautyitalia
Đôi khi chỉ cần thư giãn mỗi tối như vậy để ngủ thật ngon giấc #mask #relax #beautycoach
Sevgili Plastik Cerrah Berker Buyukgural Kleopatra gençlik iksirini tercih eden hekimlerimiz den.@dr.berkerbuyukgural #nicedermmedikalestetik #kleopatragençlikiksiri #beautycoach #nihanbozatlı #tb_500
Setting Spray Make up Revolution ✨✨✨ ideal si se te suele correr tu maquillaje por el sudor 😅 #makeupelsalvador #elsalvador 🇸🇻 #modaelsalvador #beautycoach #maquillajeelsalvador
✌🏼 GINGER SPICE ✌🏼⁣ ⁣ ⁣ This beauty came in for a long layered cut to enhance her natural curls, and her hairpainting from months ago is still lookin bomb 😍 💣 ⁣ ⁣ ⁣ @hudsonhair_co 🎨💁🏼‍♀️⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ .⁣ ⁣ ⁣ ⁣ .⁣ ⁣ #hudsonhairco #beautycoach #bctv #stylistssupportingstylists #modernsalon #behindthechair #americansalon #nyackhair #nyackhairsalon #bumbleandbumble #nyhairstylist #colormelt #fallhair #winterhair #fallbalayage #hairpainting #flawlessbalayage #butteryblonde #gingerspice #naturalredhair #naturalcurls #glamblowout #beachwaves
Gotta love those #happyclient #selfies ❄️🤩 . . . . . Full foil this time— then root shadowed + ends brightened—- THEN a final gloss . . . . #mtp #smartbond #dialight @lorealpro @lorealproeducationus @colorwheelhair @framar @dysonhair @hairbrained_official
Nel check up personalizzato utilizziamo strumenti diagnostici, per valutare con certezza scientifica il tuo inestetismo. Prima di iniziare ogni percorso creiamo il tipo di protocollo fatto su misura per te! Prenota il tuo check. Chiama per sapere le date riservate 💪🏻😍 . . . #vanity #bassanodelgrappa #pesoforma #beauty #beautycoach #trattamenticorpo #cm #menocentimetri #love #job #goodjob #happy #instalike #follow
The big chop ✂️ She looks amazing with her new length! Featured stylist: @beauty_bygracyn #serendipitysalonslidell #serendipitygirls
🗽NEW YORK BEAUTY TOP - NUEVA YORK EN LIMA ⁣ ⁣ 💫 Nuestro querido colega @luismiguelmori 🕺🏼ganador del premio Style and Colour Trophy de L'Oréal Professionale 🏆 y dueño del exitoso salón @besalonperu 🔥nos transmite su entusiasmo por este gran evento💥 ⁣ En New York Beauty Top descubrirás las últimas tendencias del mundo internacional✨ en #maquillaje 💋 y #peinado de #novias , lo que te permitirá estar a la vanguardia de la más moderna y exigente novia que tengas como clienta. ⁣💃 ⁣ VEREMOS: 👇🏼⁣ Maquillaje y peinados al estilo alftomra roja, social, publicitario y para novias. ⁣ ⁣ RECIBIRÁS 👇🏻⁣ *2 días de formación (Peinados, maquillaje e Instagram) ⁣ *Certificado firmado por Jennifer MacDougall & Jezz Hill ⁣ *Fotografía profesional⁣ *Regalo sorpresa Cortesía de The Beauty School Peru.⁣ *2 Delicioso coffee breaks⁣ ⁣ FECHA: ⁣ 10 Y 11 de Febrero 2019⁣ ⁣ Web: https://www.thebeautyschoolperu.com/nyc-beauty-top/⁣ Instagram: https://www.instagram.com/thebeautyschoolperu/ #Makeupartist #beautycoach #estilistas #peinados #beautytrainer ##maquillaje #eventosdebelleza #thebeautyschoolperu
If I could put time in a bottle! Well, here you go! Yarrow Pom is my newest favorite product for “pro-aging!” Awesome for the skin and metabolism. Two biggies for us as women! But the men can benefit too! I just got the big bottle so I can share with hubby, who loves using Frankincense on his skin daily. We are adding this to his regimen. ———————————————————————— Stay younger longer! Meet your health & Beauty goals starting with these 5 musts! * Great food/supplements * Pro-aging Products i.e. Yarrow Pom * Movement * Meditation/Gratitude * Fun! Doing what you love or always wanted to do! I’ll be taking dance classes and guitar lessons starting next week. Don’t wait to do what you want to do! Don’t wait to start Pro-Aging 💃🏻 Comment for info on supplements and Yarrow Pom or visit my website in profile. #lifelongvitality #liveyoungerlonger #stayyoungfeelyoung #foreveryounger
🌸Timewise Repair Volu-Fill Deep Wrinkle Filler🌸 😖Fobia dengan masalah kedut di wajah dek kerana sering dipanggil nenek, atau disalah anggap lebih tua dari usia sebenar menjadikan ramai wanita mencari keadah, petua dan cara rawat kedut di wajah dan mata . 🏃Kedut di wajah tu tanda awal penuaan. Nak lari dari penuaan? Jangan harap la . 🙅🏻‍♀Menjadi tua tidak boleh dihalang tapi kesan penuaan boleh dilambatkan. Jadi bagaimana cara rawat kedut di wajah dan di mata 🤔 . 💁Cubalah deep wrinkle filler Mary Kay. Kelebihan Deep Wrinkle Filler yang anda harus nikmati: 💕kedutan akan berkurangan 💕kulit lebih anjal 💕kulit lebih lembab dan berseri 💕kulit lebih sekata dan tidak kusam 💕kulit lebih awet muda . 🌷Jadikan Deep Wrinkle Filler ini sebagai produk wajib yang perlu ada dalam regimen penjagaan kulit untuk menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara iaitu: i)Kedutan pada dahi ii)Kedutan di antara kening iii)Kedutan di sudut mata iv)Garisan senyum v)Garisan vertical bibir vi)Garisan tepi bibir . 👉Penggunaan yang sangat mudah iaitu sapuan rata Deep Wrinkle Filler pada bahagian 6 kedutan ketara: *Siang hari* ☑selepas sapuan pelembab *Malam* ☑sebelum sapuan krim malam Wow..ada promotion Chinese New year Rm170.50/seunit...jimaaaattt sangatt. Harga asal Rm208. Www.wasap.my/60179747767 Mutiah #cantiksihat #cantikdgnmarykay #originalmarykay #deepwrinklemarykay #timewiserepair #beautycoach #originalbeauty
next page →