#bazarpaknil

10,198,696 posts

Loading...
HUAWEI NOVA 3I CLONE SUPERKING + FULL SCREEN 🔥 . RM460 SAHAJA❗ . Ram 2gb 13mp Back Camera 5mp Front Camera . COD KL SENTRAL / DATARAN MERDEKA POS SM FREE POSTAGE . Berminat Utk order ? Klik link whtapp kat bio ⏫⏫⏫ . #trustedseller #iphonemurahmalaysia #iphoneclonemalaysia #iphonemurah #handphoneclonemurah #handphonemalaysia #samsungmurahmalaysia #iphone8plusmurahmalaysia #iphoneclonekorea #iphoneclonemurah #bazarpaknil #gadgetmurah #bazaronlinemalaysia #uitmck #instafamousmalaysia
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
Loading...
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋. . 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . Bahan-bahan dia pun 100% herba tau ! #motifviral #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋. . 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . Bahan-bahan dia pun 100% herba tau ! #motifviral #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋. . 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . Bahan-bahan dia pun 100% herba tau ! #motifviral #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal
WHITE DOLLY NEW LOOK❤ . Jika dulu, kami perlu bawa cermin dan brush/beauty blender bersama²..😣 . Jika dulu bentuknya bulat comel² tetapi kesannya hebat.. . Namun kini cermin dan exclusive sponge disertakan sekali dlm White Dolly New Look ni, mudah kan? . Bentuknya juga amat menarik dgn warna hitam elegan 4segi tepat, mudah disimpan dlm apa jua bag.. . WHITE DOLLY NEW LOOK😍 DAPATKAN SEGERA⁉️ DAN MENYERLAHKAN LAGI SAPUAN FOUNDATION ANDA..SAMBIL MERAWAT❗️ . 📲www.wasap.my/60105384647/FDNEWLOOK . ##halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Kita main throwback sikit bolehhh?? 😊😊.. gambar kahwin Zain & Che Ta.. Cantik dan kacakkk u olls.. cuba teka masa ni tahun berapa kalau u olls peminat Che Ta y sejati 😂😂😍😘😘 . .. #Precious #Rcw #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #Byrcw #rara #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artis #artismalaysia #jelitawan #sukses #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa
Tengok apa mereka kataa 😍😍 Makin mengancam 😋 Ta kan nk tengok jew kot... Mehh lahh try sekali.. Pasti jatuh cinta pandang pertama 😍😍 Beli 3 items FREE POSTAGE ( boleh campur ) Sape berminat nak order or any enquiries bole PM/Whatsapp 0193181990 0193181990😄😄 💌Postage Worldwide 🚗COD AREA TBS/BANDAR TASIK SELATAN/BANDAR TUN RAZAK/CHERAS/SUNGAI BESi/ UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ HOSPITAL AMPANG dan kawasan berdekatan #jebatmaxx #jebat #kmcintahati #jamulelaki #juslelaki #juslelakikuat #jamumalaysia #jamutradisional #ciumcollagen #sweetdara #jussweetdarapluscollagen #sweetdarabylianarosli #agensahkakkm #agensahsweetdara #kmbeautyhouse #sweetheartsoap #sayajualjamu #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkurus #deliveryklangvalley #codklangvalley #jamuviral #kckskincare #bazarpaknil #
15x lebih efektif !! 15x lebih berkesan !! 15x lebih cepat hasil !! Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !! _ Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻 Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜 __ Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !! Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜 . Dapatkan sekarang bvrc advanced 📲 016-6975297 📲 016-6975297 📲 016-6975297 #bvrcadvanced #teamcsue #supplement #beautysupplement #beautiful #sayajual #skinfood #healthyskin #healthyfood #kolagen #collagen #naklawa #nakcantik #nakputih #nakhandsome #flawless #sayajualsayapakai #sayajualonline #sayajualsayamakan #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan
15x lebih efektif !! 15x lebih berkesan !! 15x lebih cepat hasil !! Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !! _ Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻 Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜 __ Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !! Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜 . Dapatkan sekarang bvrc advanced 📲 016-6975297 📲 016-6975297 📲 016-6975297 #bvrcadvanced #teamcsue #supplement #beautysupplement #beautiful #sayajual #skinfood #healthyskin #healthyfood #kolagen #collagen #naklawa #nakcantik #nakputih #nakhandsome #flawless #sayajualsayapakai #sayajualonline #sayajualsayamakan #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan
15x lebih efektif !! 15x lebih berkesan !! 15x lebih cepat hasil !! Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !! _ Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻 Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜 __ Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !! Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜 . Dapatkan sekarang bvrc advanced 📲 016-6975297 📲 016-6975297 📲 016-6975297 #bvrcadvanced #teamcsue #supplement #beautysupplement #beautiful #sayajual #skinfood #healthyskin #healthyfood #kolagen #collagen #naklawa #nakcantik #nakputih #nakhandsome #flawless #sayajualsayapakai #sayajualonline #sayajualsayamakan #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan
RM 89 untuk kecantikan dari dalam. Yang takut jarum nak cucuk filler boleh try yang ni 🍑🔥 . . . 🍷 Membantu mendapatkan tubuh yg mengiurkan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Breast & Booty jadi lebih tegang, besar dan padat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Kulit lebih cerah & glowing⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Jerawat cepat kecut⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Parut cepat pudar⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Rambut semakin sihat, lembut dan lebat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Anti-Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Kurangkan kedutan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ CARA CARA⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Minum satu sachet 2 jam SEBELUM breakfast 🍷 Stop minum semasa period, continue balik after habis period⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TIPS TIPS UNTUK LEBIH BERKESAN⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Pakai Bombshell cream⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Minum susu! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Kurangkan caffeine (kopi, teh, coklat, minuman bergas,)⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Jangan merokok!⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #glamgirlperlis #glamgirljuice #glamgirljuiceperlis #bombshellkedah
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis 👇🏼 http://www.wasap.my/601119834305/Pinklady #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
"ANDA NAK KASUT TRENDING ? TETAPI HARGA MAHAL SANGAT ? . . Jangan risau Kami Akan kabulkan Impian anda . Kedai sneakers terbaik di Malaysia ( mams.sneakers) tengah Viral Sebab jual harga tak masuk akal langsung. . Yang paling penting design bersepah .Pilih je mana satu nak. Ada banyak pilihan Kasut yg anda boleh pilih. . Jadi, apa tunggu lagi ! Whatsapp terus no Di bawah 01121415226 - ( admin ) . #sayajual #kasutmurah #sayajualkasut #sayajualmurah #kasutmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #shoes # #sayajualkasutmurah #bazarpaknil #kasutlelaki #visitmyig #nike #kasutmurahmalaysia #murah #instashop #kasutsukan #sneakers #lokalah #kasutperempuan #igshop #kedaikasut #sayajualonline #adidas #onlineshop #igshopmalaysia #kasutonline
💞MAC MINI SPONGE 4IN1 RM10 💞 ✔Latex-free, sponge ni sangat tactically shaped ✔mudah di apply di muka dan lembut sangat2, paling suka guna sponge ni sebab kecik dan easy to blend ✔ready stockOrder Chat via DM instagram WS : 0189744761 ORDER NOW 📱 0189744761 #tarteswampmalaysia #Thehouseoflordsmy #losyenrseries #lemonexmurah #mekapmurah #HudaBeautymurah #BlackMaskmurah #mekapmurahmalaysia #mekapmalaysia #bazarpaknil #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #ctdk #bulamatapalsumurah #bulumatapalsu #lashesmurah #falsiemurah #kosmetikmurahmalaysia #FixingSprayMurah #Fixingspray #Brushmurah #brushmekapmurah
A wicking striking, shiny, "confident" legging in eye-catching and energizing prints. Wider 2" covered elastic waistband for additional support and comfort. Wear it to your dance class or if you just wanna go out and chill with your friends! With wicking technology (comfortable when active): supportive stretch and fade-resistant, moisture-wicking and quick-drying fabric. * Imported Plus Size Activewear * Machine Wash * Premium 88% Polyester/12% Spandex * Heat pants for more calorie burn during workout Sizes 2XL, 4XL, 6XL Fits up to 2XL: Waist: 100cm Hips: 116cm Thighs: 64cm Fits up to 4XL: Waist: 105cm Hips: 120cm Thighs: 68cm Fits up to 6XL: Waist: 110cm Hips: 126cm Thighs: 74cm To order, kindly go to www.babyphatkl.com or whatsapp 010-5598801 #plussizefashion #plussizemalaysia #fatshion #hijabista #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #healthylifestyle #ootdcurvy #plussize #bigsizemalaysia #sayajualseluarbesar #jeggingsplussize #jeggingsplussize #bazarpaknil #bazaronline #bajuplussize #seluarplussize #curvyplussize #premiumplussize
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang  whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 . haa sooooo yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis "PL" KE 010.8844937📥 "PL" KE 010.8844937📥 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
HUAWEI NOVA 3I CLONE SUPERKING + FULL SCREEN 🔥 . RM460 SAHAJA❗ . Ram 2gb 13mp Back Camera 5mp Front Camera . COD KL SENTRAL / DATARAN MERDEKA POS SM FREE POSTAGE . Berminat Utk order ? Klik link whtapp kat bio ⏫⏫⏫ . #trustedseller #iphonemurahmalaysia #iphoneclonemalaysia #iphonemurah #handphoneclonemurah #handphonemalaysia #samsungmurahmalaysia #iphone8plusmurahmalaysia #iphoneclonekorea #iphoneclonemurah #bazarpaknil #gadgetmurah #bazaronlinemalaysia #uitmck #instafamousmalaysia
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang  whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 . haa sooooo yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis "PL" KE 010.8844937📥 "PL" KE 010.8844937📥 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
Kalau makan #PinkLady apa yang anda dapat???. . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:. . ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total #PMPINKLADY #pinklady #pinkladyoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #bodymontok #suamisayang #seksi #supplement #bodysexy #pinkladyofficial #daiyantrisha #ameliath #ameliahenderson #sajat #tiktok #viral #motifviral #goyangduajari #akusyantik #fattahaminz #tips #tipsperkahwinan #ketat #testimoni #feedback
Kalau makan #PinkLady apa yang anda dapat???. . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:. . ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total #PMPINKLADY #pinklady #pinkladyoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #bodymontok #suamisayang #seksi #supplement #bodysexy #pinkladyofficial #daiyantrisha #ameliath #ameliahenderson #sajat #tiktok #viral #motifviral #goyangduajari #akusyantik #fattahaminz #tips #tipsperkahwinan #ketat #testimoni #feedback
Kalau makan #PinkLady apa yang anda dapat???. . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:. . ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total #PMPINKLADY #pinklady #pinkladyoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #bodymontok #suamisayang #seksi #supplement #bodysexy #pinkladyofficial #daiyantrisha #ameliath #ameliahenderson #sajat #tiktok #viral #motifviral #goyangduajari #akusyantik #fattahaminz #tips #tipsperkahwinan #ketat #testimoni #feedback
Kebaikan ARSYA Serum: 👉🏻 Menghilangkan Parut Di wajah. 👉🏻 Merawat jerawat serta jeragat. 👉🏻 Mengecilkan & menutup pori2 di wajah. 👉🏻 Merawat Lingkaran bawah mata ( Eyebag ) 👉🏻 Merawat Wajah kusam dan sekatakan warna kulit atau kesan terbakar akibat ( Sunburn ) 👉🏻 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 👉🏻 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 👉🏻 Menghilangkan Kedutan & Garis halus di wajah. 👉🏻 Menganjalkan wajah serta mengurangkan kesan pigmentasi. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #SungaiPetani #AlorSetar #Kulim #Jitra #Baling #Pendang #Langkawi #Yan #Sik #KualaNerang #bazarpaknil #PokokSena #BandarBaharu #KotaBharu #PengkalanKubor #TanahMerah #Peringat #WakafBharu #kubangkerian #Kadok #PasirMas #GuaMusang
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang  whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 . haa sooooo yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis "PL" KE 010.8844937📥 "PL" KE 010.8844937📥 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
Assalamualaikum & Salam Sejahtera PRE-ORDER COMBO BOX 📦 Date: 21 DEC 2018 (Friday) Self-Collect: Seksyen 18, Shah Alam Price: RM40/perbox Combo box details: 1slice, Nutella Cheese Pie 1slice, Caramel Cheesecake 1slice, Rocky Road Brownies 2pcs, Choc.Oreo Doughnut . 📌Booking need to be placed before 12midnight. (Thursday, 20 Dec) 📌 FULL PAYMENT IS REQUIRED to lock your order. If interested, please state: • NAME • NO. PHONE • NO. OF BOX In the DM or message.. Thank You. . . . . #sekitarpelangijourney #spcombobox #shahalam #shahalamresident #kekshahalam #tehtarikcake #cranberries #chocolate #marblecake #pods #frambozen #coklatkek #cakes #nutella #callebautganache #walnut #callebautpearls #brownies #premiumcakes #sayajualkek #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #lokalah #rainbowoven #sekitarpelangi #homebased #homebaked #homebaker #terimakasih
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
KUTU/ANSURAN MINGGUAN PINKLADY ❤️ - ❣RM30 Seminggu X 10 orang = RM300 😙 ❣ SETIAP SEMINGGU SEORANG AKAN DAPAT SEBOTOL PINKLADY (60BIJI) - 🎊 FreeGifts Botol Pinklady 🎊 FreeGifts New Packaging Baru 🎊 FreeGifts Guide Pinklady 🎊 FreeGifts Postage All In Malaysia LIST NAMA PLAYERS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (FREE TOPAP) 9. (FREE TOPAP) 10. (FREE TOPAP) - Sesiapa yang rasa nak cuba pinklady and rasa mahal nak bayar terus. Boleh join ansuran pinklady ye 😘 Nak tahu lebih details just ws me👇🏻 🌹 0133619312 🌹 0133619312 🌹 0133619312 Atau click link dekat bio ❤️ - Dah cukup orang kita start 😊 10 orang sahaja ‼️ #kutupinklady #kutupinkladymurah #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
KUTU/ANSURAN MINGGUAN PINKLADY ❤️ - ❣RM30 Seminggu X 10 orang = RM300 😙 ❣ SETIAP SEMINGGU SEORANG AKAN DAPAT SEBOTOL PINKLADY (60BIJI) - 🎊 FreeGifts Botol Pinklady 🎊 FreeGifts New Packaging Baru 🎊 FreeGifts Guide Pinklady 🎊 FreeGifts Postage All In Malaysia LIST NAMA PLAYERS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (FREE TOPAP) 9. (FREE TOPAP) 10. (FREE TOPAP) - Sesiapa yang rasa nak cuba pinklady and rasa mahal nak bayar terus. Boleh join ansuran pinklady ye 😘 Nak tahu lebih details just ws me👇🏻 🌹 0133619312 🌹 0133619312 🌹 0133619312 Atau click link dekat bio ❤️ - Dah cukup orang kita start 😊 10 orang sahaja ‼️ #kutupinklady #kutupinkladymurah #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang  whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 . haa sooooo yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis "PL" KE 010.8844937📥 "PL" KE 010.8844937📥 "PL" KE 010.8844937📥 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
KUTU/ANSURAN MINGGUAN PINKLADY ❤️ - ❣RM30 Seminggu X 10 orang = RM300 😙 ❣ SETIAP SEMINGGU SEORANG AKAN DAPAT SEBOTOL PINKLADY (60BIJI) - 🎊 FreeGifts Botol Pinklady 🎊 FreeGifts New Packaging Baru 🎊 FreeGifts Guide Pinklady 🎊 FreeGifts Postage All In Malaysia LIST NAMA PLAYERS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (FREE TOPAP) 9. (FREE TOPAP) 10. (FREE TOPAP) - Sesiapa yang rasa nak cuba pinklady and rasa mahal nak bayar terus. Boleh join ansuran pinklady ye 😘 Nak tahu lebih details just ws me👇🏻 🌹 0133619312 🌹 0133619312 🌹 0133619312 Atau click link dekat bio ❤️ - Dah cukup orang kita start 😊 10 orang sahaja ‼️ #kutupinklady #kutupinkladymurah #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal
VANS STYLE 36 DECON SF FREE POSTAGE SAIZ AVAILABLE 35-44 EURO Instagram. Also chek out: @sneakershop_my @placebooutlet (custmer order) HOW TO ORDER ? 1.) SCREENSHOT THIS PICTURE 2.) WHATSAPP TO THIS NUMBER . ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 #vans #vansmalaysia #vansoldskool #vansmy #vansauthentic #vanssk8hi #revengexstorm #sneakerhead #vansofficial #vansera #sneakershop #vansoriginal #bazarpaknil #vanscheckerboard #vansslipon #vansfiles #vansoffthewall #underthepalms #sneakers #vanscopyori #jdsportmy #vansxsupreme #fitness #holiday #instagood #instafashion
CONFIRM JATUH CINTA BERGOLEK-GOLEK DENGAN COMPACT POWDER MAGIC NRC! Bila NR hasilkan Luxury Micro Compact Powder NRC ni, NR memang nak mudahkan mereka yang tak suka atau takde masa nak pakai foundation, tapi masih nak nampak flawless! Bukan itu sahaja, korang sapu compact powder ni selain cover habis jerawat jeragat bagai, NR jugak infused ingredient POWER dalam bedak tu macam VITAMIN C, VITAMIN E dan HONEY BEE VENOM biar kulit makin cantik dan sihat! ❤️ TAK HABIS KAT SITU....! Pakai NRC compact powder ni terus sinar UV dari matahari melantun balik dengan kecewanya sebab bedak ni ada SUNBLOCK SPF30 🙀 Mana lagi nak dapat bedak seMAGIC NRC ni! Hanya RM79 sahaja! Ada 5 code! Atau grab terus dari kami www.wasap.my/60103772459 #agensahnrcosmetics #nrccosmeticmalaysia #nrcluxurymicrocompactpowder #spf30 #sayajualmurah #sayajualonline #instashop #igshop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaaronline #bazarpaknil #bestseller #bazar #ehehbazaar #onlineshopping #instagood #iklan #gegarvaganza2018
VANS STYLE 36 DECON SF FREE POSTAGE SAIZ AVAILABLE 35-44 EURO Instagram. Also chek out: @sneakershop_my @placebooutlet (custmer order) HOW TO ORDER ? 1.) SCREENSHOT THIS PICTURE 2.) WHATSAPP TO THIS NUMBER . ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 #vans #vansmalaysia #vansoldskool #vansmy #vansauthentic #vanssk8hi #revengexstorm #sneakerhead #vansofficial #vansera #sneakershop #vansoriginal #bazarpaknil #vanscheckerboard #vansslipon #vansfiles #vansoffthewall #underthepalms #sneakers #vanscopyori #jdsportmy #vansxsupreme #fitness #holiday #instagood #instafashion
VANS STYLE 36 DECON SF FREE POSTAGE SAIZ AVAILABLE 35-44 EURO Instagram. Also chek out: @sneakershop_my @placebooutlet (custmer order) HOW TO ORDER ? 1.) SCREENSHOT THIS PICTURE 2.) WHATSAPP TO THIS NUMBER . ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 #vans #vansmalaysia #vansoldskool #vansmy #vansauthentic #vanssk8hi #revengexstorm #sneakerhead #vansofficial #vansera #sneakershop #vansoriginal #bazarpaknil #vanscheckerboard #vansslipon #vansfiles #vansoffthewall #underthepalms #sneakers #vanscopyori #jdsportmy #vansxsupreme #fitness #holiday #instagood #instafashion
Apakah SERUM? .. Serum dan dunia kecantikan tidak dapat dipisahkan. Serum adalah cairan yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit kita. Kebiasaannya, serum digunakan oleh individu yang ingin menyerikan lagi kulit wajah mereka yang bermasalah seperti wajah kusam dan tak bermaya, jeragat dan tona kulit tak sekata. .. Tapi, yang tak mempunyai masalah kulit pun boleh menggunakan serum ini untuk menyihatkan lagi kulit ❤️ .. YOUTH ACTIVATING SERUM (30 ml) *************** Bahan-bahan Utama : ❤️YOUTH Complex dengan Apple Cell ❤️Lotus Japonicus ❤️Vitamin A Berkapsul. .. ➡️Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. ➡️Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel. ➡️Membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul. .. Order Shaklee YOUTH hari ini sebelum stok habis 😉 Wasap cikgu Asheeq ya Pengguna Shaklee YOUTH 💗 0122662438 .. #shakleeonline #pengedarshaklee #shakleeterbaik #produkshaklee #jualanonline #supplementshaklee #nutrisi #joinshakleefree #shakleekluang #shakleedistributor #shakleet6 #shakleetamansriimpian #kedaionline #bazarpaknil #ejenshaklee #sayajualshaklee #penjualshaklee #pengedarshakleekluang #pengedarshakleet6 #pengedarshakleetamansriimpian #youthshaklee #stayyouth #youth #MYShakleeyouth #teaminstamf
HUAWEI NOVA 3I CLONE SUPERKING + FULL SCREEN 🔥 . RM460 SAHAJA❗ . Ram 2gb 13mp Back Camera 5mp Front Camera . COD KL SENTRAL / DATARAN MERDEKA POS SM FREE POSTAGE . Berminat Utk order ? Klik link whtapp kat bio ⏫⏫⏫ . #trustedseller #iphonemurahmalaysia #iphoneclonemalaysia #iphonemurah #handphoneclonemurah #handphonemalaysia #samsungmurahmalaysia #iphone8plusmurahmalaysia #iphoneclonekorea #iphoneclonemurah #bazarpaknil #gadgetmurah #bazaronlinemalaysia #uitmck #instafamousmalaysia
KUTU/ANSURAN MINGGUAN PINKLADY ❤️ - ❣RM30 Seminggu X 10 orang = RM300 😙 ❣ SETIAP SEMINGGU SEORANG AKAN DAPAT SEBOTOL PINKLADY (60BIJI) - 🎊 FreeGifts Botol Pinklady 🎊 FreeGifts New Packaging Baru 🎊 FreeGifts Guide Pinklady 🎊 FreeGifts Postage All In Malaysia LIST NAMA PLAYERS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (FREE TOPAP) 9. (FREE TOPAP) 10. (FREE TOPAP) - Sesiapa yang rasa nak cuba pinklady and rasa mahal nak bayar terus. Boleh join ansuran pinklady ye 😘 Nak tahu lebih details just ws me👇🏻 🌹 0133619312 🌹 0133619312 🌹 0133619312 Atau click link dekat bio ❤️ - Dah cukup orang kita start 😊 10 orang sahaja ‼️ #kutupinklady #kutupinkladymurah #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal
KUTU/ANSURAN MINGGUAN PINKLADY ❤️ - ❣RM30 Seminggu X 10 orang = RM300 😙 ❣ SETIAP SEMINGGU SEORANG AKAN DAPAT SEBOTOL PINKLADY (60BIJI) - 🎊 FreeGifts Botol Pinklady 🎊 FreeGifts New Packaging Baru 🎊 FreeGifts Guide Pinklady 🎊 FreeGifts Postage All In Malaysia LIST NAMA PLAYERS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (FREE TOPAP) 9. (FREE TOPAP) 10. (FREE TOPAP) - Sesiapa yang rasa nak cuba pinklady and rasa mahal nak bayar terus. Boleh join ansuran pinklady ye 😘 Nak tahu lebih details just ws me👇🏻 🌹 0133619312 🌹 0133619312 🌹 0133619312 Atau click link dekat bio ❤️ - Dah cukup orang kita start 😊 10 orang sahaja ‼️ #kutupinklady #kutupinkladymurah #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal
SALE ‼️ ‼️ ‼️ PEPLUM RAFEAH RM60 SEM/RM65 SS FREE POS . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16.5" Bust :41" Sleeve length : 23.5" Length : 27" Skirt : Waist : 29-39" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" - Material stretchable cotton denim & oganza - hidden zip di dada dan tangan . 🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #yearendsale #yearendsale2018 #yearendsalemurah #sayagent #sayagentmurah #saywanis #peplumrafeah #peplumrafeahmurah
KUTU/ANSURAN MINGGUAN PINKLADY ❤️ - ❣RM30 Seminggu X 10 orang = RM300 😙 ❣ SETIAP SEMINGGU SEORANG AKAN DAPAT SEBOTOL PINKLADY (60BIJI) - 🎊 FreeGifts Botol Pinklady 🎊 FreeGifts New Packaging Baru 🎊 FreeGifts Guide Pinklady 🎊 FreeGifts Postage All In Malaysia LIST NAMA PLAYERS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. (FREE TOPAP) 9. (FREE TOPAP) 10. (FREE TOPAP) - Sesiapa yang rasa nak cuba pinklady and rasa mahal nak bayar terus. Boleh join ansuran pinklady ye 😘 Nak tahu lebih details just ws me👇🏻 🌹 0133619312 🌹 0133619312 🌹 0133619312 Atau click link dekat bio ❤️ - Dah cukup orang kita start 😊 10 orang sahaja ‼️ #kutupinklady #kutupinkladymurah #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal
NEW DESIGN!! RM70 FREE POSTAGE (SM) !!! ❤JaeAh MultiStyle BAGPACK/HANDCARRY/SLING DUFFEL TRAVEL BAG❤ 💠BUY 2 FOR RM130 ONLY! FREE POSTAGE! 💠 Capacity : 39-40litre~ #kiyomibags_JaeAh bo #kiyomibags_travelbag #kiyomibagpack Size : 48cm(H) x 30cm(W) x 27cm(L) Material : Canvas Colours : ◽Black floral ◽Blue floral ◽White floral ◽Pink ◽Black ppali ppali DM me for order!!🤗 #begbalikkampung #begduffle #dufflebag #sayajualdufflebag #begsekolahmurah #begsekolahmalaysia #begsekolah2019 #slingbagmurah #begkelas #begkelasmurah #begkolej #begkpop #dufflebagmurah #bazarpaknil #anellomalaysia #beganellomurah #beganellomalaysia #bagpackcomel #bagpackmurah #bagpackmalaysiamurah #bagpackkorea #begtravel #begtravelmurah #travelbagmurah #beghikingmurah #beghiking
bau manis buah-buahan yang seductive 😍 . HARGA COMBO💣 RM70 SAHAJA‼️ HARGA BODY MIST RM40 HARGA LOTION RM35 . • 100% AUTHENTIC . • BAU TAHAN SEHINGGA 6 JAM‼️ • ORIGINAL VS🔥 (CODING & LABEL DI BAWAH BOTOL) • READY STOCK 📦📤 . SPECIAL OFFER DI @perfumevs_murah -•add on paperbag : -small RM7 .-big RM9 (SANGAT SESUAI UNTUK HADIAH)😍😭 . tekan link di bio skrg utk order!! . . . #victoriasecretmurahmalaysia #borongvictoriasecretmurah #perfumemurah #perfumebrandedmurah #hadiahbirthdaymalaysia #hadiahbirthday #perfumeorimalaysia #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmurahmalaysia #doorgiftmalaysia #hantaranmurahmalaysia #kasutnikemurahmalaysia #jammurahmalaysia #ainaserum #bazarpaknil #igshopmurahmalaysia
hint of Oud yang manis, bau yang sangat rare😍 . HARGA COMBO💣 RM70 SAHAJA‼️ HARGA BODY MIST RM40 HARGA LOTION RM35 . • 100% AUTHENTIC . • BAU TAHAN SEHINGGA 6 JAM‼️ • ORIGINAL VS🔥 (CODING & LABEL DI BAWAH BOTOL) • READY STOCK 📦📤 . SPECIAL OFFER DI @perfumevs_murah -•add on paperbag : -small RM7 .-big RM9 (SANGAT SESUAI UNTUK HADIAH)😍😭 . tekan link di bio skrg utk order!! . . . #victoriasecretmurahmalaysia #borongvictoriasecretmurah #perfumemurah #perfumebrandedmurah #hadiahbirthdaymalaysia #hadiahbirthday #perfumeorimalaysia #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmurahmalaysia #doorgiftmalaysia #hantaranmurahmalaysia #kasutnikemurahmalaysia #jammurahmalaysia #ainaserum #bazarpaknil #igshopmurahmalaysia
bau yang sweet pastry and refreshing😍 . HARGA COMBO💣 RM70 SAHAJA‼️ HARGA BODY MIST RM40 HARGA LOTION RM35 . • 100% AUTHENTIC . • BAU TAHAN SEHINGGA 6 JAM‼️ • ORIGINAL VS🔥 (CODING & LABEL DI BAWAH BOTOL) • READY STOCK 📦📤 . SPECIAL OFFER DI @perfumevs_murah -•add on paperbag : -small RM7 .-big RM9 (SANGAT SESUAI UNTUK HADIAH)😍😭 . tekan link di bio skrg utk order!! . . . #victoriasecretmurahmalaysia #borongvictoriasecretmurah #perfumemurah #perfumebrandedmurah #hadiahbirthdaymalaysia #hadiahbirthday #perfumeorimalaysia #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmurahmalaysia #doorgiftmalaysia #hantaranmurahmalaysia #kasutnikemurahmalaysia #jammurahmalaysia #ainaserum #bazarpaknil #igshopmurahmalaysia
A wicking striking, shiny, "confident" legging in eye-catching and energizing prints. Wider 2" covered elastic waistband for additional support and comfort. Wear it to your dance class or if you just wanna go out and chill with your friends! With wicking technology (comfortable when active): supportive stretch and fade-resistant, moisture-wicking and quick-drying fabric. * Imported Plus Size Activewear * Machine Wash * Premium 88% Polyester/12% Spandex * Heat pants for more calorie burn during workout Sizes 2XL, 4XL, 6XL Fits up to 2XL: Waist: 100cm Hips: 116cm Thighs: 64cm Fits up to 4XL: Waist: 105cm Hips: 120cm Thighs: 68cm Fits up to 6XL: Waist: 110cm Hips: 126cm Thighs: 74cm To order, kindly go to www.babyphatkl.com or whatsapp 010-5598801 #plussizefashion #plussizemalaysia #fatshion #hijabista #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #healthylifestyle #ootdcurvy #plussize #bigsizemalaysia #sayajualseluarbesar #jeggingsplussize #jeggingsplussize #bazarpaknil #bazaronline #bajuplussize #seluarplussize #curvyplussize #premiumplussize
A wicking red "confident" premium cotton legging in eye-catching and energizing prints. Wider 2" covered elastic waistband for additional support and comfort. With wicking technology (comfortable when active): supportive stretch and fade-resistant, moisture-wicking and quick-drying fabric. * Imported Plus Size Activewear * Machine Wash * Premium Cotton Spandex * Heat pants for more calorie burn during workout * Can also wear for casual outings Sizes 2XL, 4XL, 6XL Fits up to 2XL: Waist: 100cm Hips: 116cm Thighs: 64cm Fits up to 4XL: Waist: 105cm Hips: 120cm Thighs: 68cm Fits up to 6XL: Waist: 110cm Hips: 126cm Thighs: 74cm To order, kindly go to website www.babyphatkl.com or whatsapp 010-5598801 #plussizefashion #plussizemalaysia #fatshion #hijabista #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #healthylifestyle #ootdcurvy #plussize #bigsizemalaysia #sayajualseluarbesar #jeggingsplussize #jeggingsplussize #bazarpaknil #bazaronline #bajuplussize #seluarplussize #curvyplussize #premiumplussize
A wicking striking, shiny, "confident" legging with attached skirt in eye-catching and energizing prints. Wider 2" covered elastic waistband for additional support and comfort. Wear it to your dance class or if you just wanna go out and chill with your friends! With wicking technology (comfortable when active): supportive stretch and fade-resistant, moisture-wicking and quick-drying fabric. * Imported Plus Size Activewear * Machine Wash * Premium Cotton Spandex * Heat pants for more calorie burn during workout Sizes 2XL, 4XL, 6XL Fits up to 2XL: Waist: 100cm Hips: 116cm Thighs: 64cm Fits up to 4XL: Waist: 105cm Hips: 120cm Thighs: 68cm Fits up to 6XL: Waist: 110cm Hips: 126cm Thighs: 74cm To order, kindly go to www.babyphatkl.com or whatsapp 010-5598801 #plussizefashion #plussizemalaysia #fatshion #hijabista #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #healthylifestyle #ootdcurvy #plussize #bigsizemalaysia #sayajualseluarbesar #jeggingsplussize #jeggingsplussize #bazarpaknil #bazaronline #bajuplussize #seluarplussize #curvyplussize #premiumplussize
A wicking striking, shiny, "confident" legging in eye-catching and energizing prints. Wider 2" covered elastic waistband for additional support and comfort. Wear it to your dance class or if you just wanna go out and chill with your friends! With wicking technology (comfortable when active): supportive stretch and fade-resistant, moisture-wicking and quick-drying fabric. * Imported Plus Size Activewear * Machine Wash * Premium 88% Polyester/12% Spandex * Heat pants for more calorie burn during workout Sizes 2XL, 4XL, 6XL Fits up to 2XL: Waist: 100cm Hips: 116cm Thighs: 64cm Fits up to 4XL: Waist: 105cm Hips: 120cm Thighs: 68cm Fits up to 6XL: Waist: 110cm Hips: 126cm Thighs: 74cm To order, kindly go to www.babyphatkl.com or whatsapp 010-5598801 #plussizefashion #plussizemalaysia #fatshion #hijabista #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #healthylifestyle #ootdcurvy #plussize #bigsizemalaysia #sayajualseluarbesar #jeggingsplussize #jeggingsplussize #bazarpaknil #bazaronline #bajuplussize #seluarplussize #curvyplussize #premiumplussize
Black, "confident" legging with attached skirt in eye-catching and energizing prints. Wider 2" covered elastic waistband for additional support and comfort. With wicking technology (comfortable when active): supportive stretch and fade-resistant, moisture-wicking and quick-drying fabric. * Imported Plus Size Activewear * Machine Wash * Premium 88% Polyester/12% Spandex * Heat pants for more calorie burn during workout Sizes 2XL only Fits up to 2XL: Waist: 100cm Hips: 116cm Thighs: 64cm To order, kindly go to www.babyphatkl.com or whatsapp 010-5598801 #plussizefashion #plussizemalaysia #fatshion #hijabista #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #healthylifestyle #ootdcurvy #plussize #bigsizemalaysia #sayajualseluarbesar #jeggingsplussize #jeggingsplussize #bazarpaknil #bazaronline #bajuplussize #seluarplussize #curvyplussize #premiumplussize
COFFEE DMSTOX bukan sebarang kopi biasa tau sayunkkk...😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga.. dalaman pon terjaga..! Aauuuccchhhh minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power best kan!!.. KOPI AWAK CAM TU JUGA KER??? 😉 meh la try #DMSTOX nih... rasakan kesan nya dalam 10minit.. amalkan jer.. in sha Allah lemak2 pon hilang.. badan pon terjaga uolls 😍😍😍 📲 www.wasap.my/60137725736 /nakdmstox #DmsViral
Wajib ada setiap pagi😊 PRODUK DMS PALING TOP PALING LARIS PALING POWER Inilah RAHSIA ASET SAYA SENTIASA AWET MUDA ⚘ Bukan sebarang kopi ya..ini #KOPIDMSTOX ...pelbagai khasiat👇 📌Ketat 📌Mampat 📌Anjal 📌Kenyal 📌Montox 📌 slim Meh pm tepi..x rugi mencuba..yg rugi bila anda.tgk saje😂😂😂 📲 www wassap.my/60137725736 #kutakkanmenyerah #dmstox #dmsmelaka
DMSTOX SEBAGAI JAMU MODEN 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 Kopi DMSTOX sangat sesuai untuk⤵⤵ ✔wanita dalam pantang ✔ibu menyusu ✔wanita lepas bersalin yang nak dapat berat badan ideal Isi kandungan : 👍Pueraria Mirifica 👍Serapat 👍Manjakani 👍Kacip Fatimah 👍Ekstrak Slimming 👍L-Glutathione 👍Vitamin C More detail/order,klik link whatsapp⤵️⤵️ www.wassap.my/60137725736 . . ⚠️AGEN DIPERLUKAN ⚠️DROPSHIP DIPERLUKAN #Dmsviral #Dmsjb #codjb #bisnessonline #kutakkanmenyerah #readystok
next page →