#badankemas

857 posts

Loading...
Loading...
Bila berpantang dgn premiumbeautiful korset, memang berat badan senang sgt turun. . Nak try free fitting? Roger saya.
Bila amalkan premiumbeautiful korset, memang boleh dapat instant shaping. Bila pakai secara konsisten, body shape akan lebih kemas. Jadi diri pun boleh semakin confident. . Roger saya utk free fitting.
berpantang selepas bersalin dgn premiumbeautiful korset mmg mudah je utk turun berat badan . bodyshape pun cepat kemas dan cantik . . Kadang2 boleh lebih slim dari sebelum pregnant . . Nak try free fitting ni? .
Secara amnya, kaedah bersalin secara normal adalah lebih selamat berbanding pembedahan czer . Tapi, prosedur pembedahan adalah menjadi penting kandungan mengalami beberapa masalah. . sakit ? Sakitnya usah cakap lah... Tapi, come on! Mana ada proses bersalin yang buat anda tersenyum dan ketawa.Haha.. . So, saya nak berkongsi sedikit perkara wanita bersalin secara CAESAREAN YANG DILARANG BUAT. Harap tips nie dapat membantu ibu-ibu sekalian. . Pertama, membongkok ke bawah. Ohh..jangan sesekali untuk tunduk atau membongkok ke bawah! Proses penyembuhan tak akan berjalan lancar. Minta tolong ahli keluarga, pasangan atau rakan untuk ambil apa-apa. . Sementara tu, nak mencari bengkung perut yg sgt selesa dan senang dipakai oleh oleh ibu2 czer, contact saya utk free fitting.
Bila berpantang dgn premiumbeautiful korset mmg best sgt. Bukan sahaja senang tetapi cepat je membantu bentuk badan menjadi langsing seperti sebelum mengandung . . Jadi badan jadi lebih cantik dan kemas je. Tak perlu la risau perut buncit atau badan menggelebeh . . Jagi utk para ibu yg tengah hamil dan menunggu delivery tu, roger saya utk free fitting . .
Memang nampak perbezaan yg ketara bila pakai #premiumbeautiful #korset ni secara konsisten. . Nak mcm ni jugak? Roger saya utk free fitting . .
Bukan senang nak turun berat badan . Kadang2 dah turun, tetapi bentuk badan pulak mengelebeh. . Dengan memakai #premiumbeautiful #korset , bukan sahaja boleh kurus tetapi bodyposture boleh jadi cantik dan meletops . . Nak cuba free fitting? Roger saya. .
Bila dah mencecah angka 40an ni nak turun berat badan bukannya senang. metabolism dah berkurang, dan kadang2 sebab dah berkahwin berat badan memang mcm dipam2. . . Tapi bila pakai #premiumbeautiful #korset , tak kesah la berapa umur kita, dah beranak dan sebagainya, Insyaallah, bukan sahaja boleh kurus tetapi bentuk badan boleh jadi cantik dan kemas . Yang best nya semakin nampak awet muda. . Roger saya utk nak try free fitting. .
Ada masaalah peha bergesel? Sarung je #longgirdle dari premium beautiful. . Meh.. nak free fitting?
#premiumbeautiful #korset ni telah diiktiraf sebagai superbrands kerana permintaan yg tinggi serta berkualiti dan tahan lama.
#premiumbeautiful #korset ni ada lifetime warranty. Boleh dibaiki pada bila2 masa dan tidak perlu disertakan dgn resit pembelian.
#premiumbeautiful #korset ni diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yg berfungsi mengikut keadaan iklim dan cuaca. . Penyejukan semula jadi waktu panas, dan memanaskan badan waktu sejuk
#premiumbeautiful #korset ni diiktiraf oleh badan chiropractic dunia.
#premiumbeautiful #korset ni bercirikan far infrared ray utk membantu melancarkab peredaran dadah dan memberi kesan baik kepada kesihatan
#premiumbeautiful #korset berfungsi 70% utk kesihatan dan 30% utk kecantikan
Musim kenduri #kahwin dah mula. Boleh di kata kan hari² ada jemputan kahwin kan. Yang berdebar² of course la #pengantin perempuan. Maklumlah menjadi tumpuan ramai semasa majlis persandingan . Antara dilema pengantin, ✅ Risau baju tak muat ✅ risau lemak nampak sana sini ✅ risau tak nampak menarik bila menyarungkan busana pengantin dan lain². . Saya ada cara nak hilangkan kerisauan ini. Dengan menyarung korset premiumbeautiful anda pasti akan tampil lebih berkeyakinan dan menawan serta menyerlahkan keanggunan . Di tambah pulak pemilihan busana pengantin yg cantik. Jadi, bakal pengantin wajib memiliki premium beautiful ni. Untuk dapat instant shaping setelah menyarungnya. .
Tips no 4 . ✅ jangan lupa pakai #korset utk #support badan sepanjang menjadi #rajasehari
Tips no 3 . ✅ bersalaman dengan semua tetamu
Tips No 2 . ✅ #ramping dan sembunyikan benjolan #lemak
tips no 1 . ✅ pastikan #bajupengantin tidak terlalu #ketat atau terlalu #longgar
Tips manjs #pengantin dengan tetamu di majlis #perkahwinan
Rasa sedih campur gembira bila baca satu testimoni client from team The Diamond Circle sembuh dari #fibroid dan #cyst bila pakai #premiumbeautiful #korset . Dulu masa saya kena fibroid, tak pernah tau pasal #premiumbeautifulkorset ni. . Kena #czer dan buang semua. Sebab masa tu macam dah tahap kritikal. . Saya redha! Tapi saya nak adik2 atau kakak2 yang ada fibroid tu, cuba alternatif lain. . Jom pakai #korsetkesihatan . . Nak try free fitting ? Roger saya. . #backsupport #bongkok #badposture #sakitbelakang #waistshaper #posture #prolapseddisc #backpain #slouch #berpantang #korsetpelangsing #setpelangsingperut #bengkungmoden #berpantangsendiri #setbersalin #kuruscaraselamat #korset #badancantik #badankemas #tangas #bengkungbersalin #korsetpascamelahirkan
Inilah sebab2 kenapa #waistnipper sangat penting utk kita; bukan hanya utk perempuan, tetapi lelaki pun boleh. .
Perempuan ni, antara paling seram dan geram ialah #perutbuncit . Tapi itu lah yang macam paling senang nak dapat, dan paling susah nak hilang. . Kalau dulu pernah orang bertanya bila baby due, sedangkan saya ni tak kahwin pun. Tak tau la nak letak muka kat mana (dalam kes ni, tak tau nak sorok perut tu kat mana 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️). Memang rasa teramat la malu. . Alhmdulillah, sekarang bukan je perut dah #kempis secara instant, tapi potongan #badan pun dah jadi kemas. Tak la #menggelebeh sana sini dgn spare tire yg bertingkat2. . Nak tau rahsia saya macam mana boleh dapat kempiskan perut secara instant? Haaa! Jom la kita ngopi2. . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulklia #premiumbeautifulklia2 #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifuljengka #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulpekanbaru #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulklang #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden #kurustanpaubat #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #badankemas #waistnipper #korsetpembentukanbadan #pelangsinginstan
Bila amalkan pemakaian #premiumbeautiful #korset secara konsisten, #bodyshape akan jadi lebih #kemas dan #pinggul pun semakin #mengecil . . Nak try cuba? Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #pehakecil #kurus #turunberatbadan #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
Kisah kejadian. Yang bulan Dec 2017 tu bukan #mengandung ke ape ye. Rupa2nya, si Adik Manis ni baru lepas #kahwin . Terlampau syiok, asyik makan jee.. sampai la mcm tu.. #beratbadan naik mencanak! . Tak tahan dengan berat badan yg dah #mengembang , terus pakai #premiumbeautiful #korset utk #kurus . . Taaaa daaa! Sept 2018, bukan sahaja berat badan dah #turun tapi #bentukbadan pun dah jadi #kemas dan #cantik . Dah #langsing giteww!! . Nak jadi mcm Adik Manis ni? Roger saya utl #freefitting . #waistshaper #bodyshaper #kurussihat #korsetperut #korsetpembentukanbadan #korsetfarinfrared
Badan jadi lebih #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset . Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
#ootdpremiumbeautiful with a difference 😁 . Sekarang kalau #hiking memang akan make sure pakai #premiumbeautiful #korset . Tak la terasa sakit sangat #belakang . Almaklumlah dah 49 ni, #tulangbelakang tu tak mcm org2 muda. . Sebab #fabrik premium beautiful ni mempunyai regangan 360 darjah, jadi sgt selesa bila pakai. Jadi mcm alternatif kepada the normal #sportswear . . #farinfrared dlm PB juga membantu membakar lemak. . Kalau nak try #freefitting , roger saya. . #bodyshaper #waistshaper
#waistnipper selain daripada dpt membantu #reshape #waistline sgt sesuai utk pesakit #slipdisc atau #scoliosis . . Ia dpt membantu membetulkan semula #bodyposture dan juga berfungsi sebagai #backsupport . Kalau ada #sakitbelakang , #lumbarspine , #slouch , apa kata cuba pakai waist nipper ni. . Nak free trial? Roger saya utk #freefitting . . #prolapseddisc #bongkok #bodyshaper #waistshaper
Perempuan ni paling conscious kalau #pehabesar . Berjalan pun #peha boleh terasa #bergesel sesama sendiri. . Tapi kalau pakai #longgirdle dari #premiumbeautiful #korset , Insyaallah ia boleh membantu #mengecilkanpaha yg #besar tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #girdle #peharuncing
Bila menjadi ibu kepada 3 org anak , #posture dan #shape #badan lagi lebih #cantik dan #kemas , ngko rasa apa? . Tapi dgn #premiumbeautiful #korset memang tak mustahil. . Nak tau lebih lanjut, jom try #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #korsetpembentukanbadan #korserpembakarlemak
Perempuan ni mmg paling risau pasal #perutbuncit dan #punggung #lebar . Insyaallah kalau pakai #premiumbeautiful #korset , masaalah tu akan hilang. . Roger saya utk #freefitting . #waistshaper #bodyshaper #korsetpembakarlemak #korsetperut #korsetkurus #kurussihat
Bila pakai premiumbeautiful korset secara konsisten, memang akan nampak hasilnya. Badan semakin kurus dan bentuk badan semakin cantik dan kemas . Nak cuba free fitting? Roger saya. .
Jom #kurus sihat
Bila #bentukbadan lebih #kemas dan size semakin kecil bila dah jadi ibu kepada 3 org anak dibandingkan semasa menjadi ibu kepada 2 org anak, memang macam pelik kan! . Tapi itu la hakikatnya bila sentiasa amalkan pemakaian #premiumbeautiful #korset secara konsisten memang #beratbadan dan bentuk badan akan menjadi lebih ideal. . Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting . . #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden #pbexpert #berpantangsendiri #setbersalin #kuruscaraselamat #korset #badancantik #badankemas #tangas #bengkungbersalin #korsetpascamelahirkan #slimmingcorset
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Boleh membantu mengurangkn masaalah #beratbadan akibat #bersalin secara #czer dan juga masaalah #sakitpinggang . . Nak #freefitting ? Roger saya. . Sakit belakang #backsupport #bongkok #badposture #posture #prolapseddisc #backpain #slouch
Mengalami masaalah #sengugut yg sgt teruk sampai terpaksa jumpa doktor setiap bulan dan amalkan ubat utk elak sakit yg berlarutan. . Bila pakai #premiumbeautiful #korset terus masaalah #keputihan berkurangan. . Yg pasti, #bentukbadan dan #beratbadan tetap maintain. . Mengalami masaalah yg hampir sama mcm Miza ni? Roger saya utk #freefitting . #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #waistshaper #bodyshaper
Kalau ikutkan hati, mmg malas sgt nak keluar rumah.. dah la sekarang mmg sejuk sikit. Mmg best tarik selimut #BVSM tu sambung tido. . Tapi, kena #motivate diri sendiri utk kluar and naik bukit ni. At least sekali seminggu. Kalau tak mmg rasa lemau je badan. . At least bila selalu naik ni, tak de la sempot sgt. Sebelum naik mmg minum #shakeme + #minkaffe utk bekal #tenaga . . And satu lagi, mmg akan pakai sekurang2nya #waistnipper dari #premiumbeautiful . Boleh bantu dr rasa #sakitpinggang bila turun naik bukit. .
next page →