#badankemas

866 posts

Loading...
korang yg mana rase nk badan kemas mehh cepat pm uolsss whatsaap 011-11900768 #korsetberkualiti #korsetsalinasaibi #salinabeautycorset #bengkungmurahmalaysia #badankemas #salinabeautycorset #sayajualyebang
Apabila usia seseorang meningkat, kadar metabolisma akan mula menurun. Badan mula mengeleber dan amat sukar untuk mengurangkan berat badan. Senaman juga tidak banyak membantu jika pengambilan makanan tidak teratur atau seimbang. Ketahui niai kalori yang sesuai dengan berat anda. Pengambilan Catwalk Slim Tea & Easy Flush Detox Tea hanya membantu sahaja selebihnya perlu ada amalan pemakanan yang baik..jika segalanya seimbang..badan akan merasai perubahan tersebut. #teatoxmurah #slimtea #langsing #langsingsehat #cantikcantik #badancantik #badankemas #bukansekadarteh
Loading...
Kebaikan Catwalk Slim Tea 👇 ❤Membakar lemak dalam badan ❤Mempercepatkan kadar metabolisme tubuh ❤Mengurangkan paras kolesterol ❤Mengeluarkan angin dalam tubuh ❤Meningkatkan stamina tubuh ❤Agen anti-penuaan dan awet muda ❤Menurunkan tekanan darah tinggi ❤Menurunkan berat badan dan mencegah obesiti ❤Menajamkan daya fikiran ❤Mengurangkan risiko kanser dan penyakit kronik ❤Mengatasi gangguan pencernaan ❤Mengatasi masalah senggugut ❤Melancarkan pembuangan air kecil dan membersihkan organ pencernaan ❤Bertindak sebagai detoksifikasi ❤Menghilangkan lenguh badan ❤Menguatkan daya ingatan ❤Melawaskan sistem penghadaman ❤Mengawal selera makan ❤Menjaga kecantikan dalaman dan luaran ❤Menyingkirkan air berlebihan dalam badan #slimtea #teatoxmurah #detox #langsing #sihat #badancantik #badankemas #cantikcantik
Sebelum tidur pastikan minum secawan easy flush detox tea untuk kempiskan perut...tanpa risau kerana ❌ tiada cirit birit ❌ tak sakit perut ❌ bahan pengawet ❌ pewarna tiruan ❌ chemical Yang pastinya ✔💯 bahan semulajadi ✔ telah lulus ujian makmal berminat untuk jadi agent @ dapatkan Hanabis tea boleh direct DM @ wasap di link bio. #detox #teatoxmurah #detoxtea #slimtea #kurus #langsing #lengankecil #kempisperut #badankemas
Turun 6kg dr berat sebelum ni..Tak susah untuk kurus asalkan kosisten consume slim tea & detox tea juga jaga pemakanan yang sihat..seimbang..senaman juga jgn dilupa. Kalau umur lewat 30an keatas kadar metabolisma agak lambat..perlu 2pek slim tea dan 2 pek detox utk tempoh sebulan... #siskurus #turunkg #kosisten #slim #langsingsehat #badankemas #teatox #detox
Selamat pagi semua..semoga permulaan pagi ini lebih baik dari hari yang semalam. Mungkin semalam punya cerita yang baik2 dan kurang baik...buangkan segala negatif dan terus pandang ke hadapan ..moga2 segalanya beroleh kejayaan dimasa akan datang. Kebaikan Catwalk Slim Tea - Membakar lemak dalam badan - Mempercepatkan kadar metabolisme tubuh - Mengurangkan paras kolesterol - Mengeluarkan angin dalam tubuh - Meningkatkan stamina tubuh - Agen anti-penuaan dan awet muda - Menurunkan tekanan darah tinggi - Menurunkan berat badan - Menajamkan daya fikiran - Mengurangkan risiko kanser - Mengatasi gangguan pencernaan - Mengatasi masalah senggugut - Melancarkan pembuangan air kecil dan membersihkan organ pencernaan - Bertindak sebagai detoksifikasi - Menghilangkan lenguh badan - Menguatkan daya ingatan - Melawaskan sistem penghadaman - Mengawal selera makan - Menjaga kecantikan dalaman dan luaran - Menyingkirkan air berlebihan dalam badan #kurus #slim #langsingsehat #cantikcantik #badankemas #lengankecil #pehakecil
🤘🏿🤘🏿🤘🏿 uols 🤣🤣🤣. . Sebenarnya #G8dinner semalam memang tak buat preparation langsung, sebab baru lepas kena denggi. . So tangkap muat je apa yg ada, termasuk la #leatherjacket tu. Cerita leather jacket ni memang sadis sungguh. . Masa adik pergi Bandung, kirim kat dia utk leather jacket ni. Bukan main bagi size M. Konon kurus laaa. . Hmmm.. bila try, hampehhh tak muat langsung. 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ . So, almari la yg pakai jacket tu selama ni. Dah lebih dari 7 tahun kot. Nak let go sayang.. dengan harapan, boleh pakai walau sekali. 😅😅 . So semalam tu, bila try jacket tu dan muat, ya Allah! Rasa nak nangis rasanya. Semuanya kerana saya amalkan pakai #premiumbeautiful secara konsisten. . Tiap2 hari pakai more than 8 hours. Dulu #waistnipper tu cangkut pertama, sekarang Alhamdulillah, dah cangkut ke 3. . Memang sgt2 berbaloi pakai PB ni. Sebab tau, kalau nak harapkan diri sendiri tanpa ada pertolongan, tak kan boleh mengecil dan #turunberatbadan ni. . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulklia #premiumbeautifulklia2 #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifuljengka #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulpekanbaru #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulklang #korsetpelangsing #korsetkesihatan #kurustanpaubat #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #badancantik #badankemas #bodyshapermalaysia #korsetpembentukanbadan #pelangsinginstan
Azam tahun 2019 Belum terlambat nak pasang badan sebelum raya tahun 2019...tahun 2018 kemurungan sebab amik pict ramai2 kita yang paling gedoboss...segannyer laa space paling parah kita jugak yang penuhkan ...segan kat cousin2 iteww semua cun2 pakai baju aper pun shantik.. This year nekad tak nak dahh dengar perlian bila nak slim? Tak diet ke? Tak amik ubat kurus ke? Kalau anda ingin perubahan jom sis guide anda sampai slim hanye memakai Premium Beautiful korset... #skuadpbexpert #saizmestitepat #carapakaimestibetul #adasystemmasa #konsistenhanye8jamsehari #kurus #instantshaping #lebihyakin #badankemas #tiadalemakberlebihan #nomoreobesity #perutbuncit
Azam tahun 2019 Belum terlambat nak pasang badan sebelum raya tahun 2019...tahun 2018 kemurungan sebab amik pict ramai2 kita yang paling gedoboss...segannyer laa space paling parah kita jugak yang penuhkan ...segan kat cousin2 iteww semua cun2 pakai baju aper pun shantik.. This year nekad tak nak dahh dengar perlian bila nak slim? Tak diet ke? Tak amik ubat kurus ke? Kalau anda ingin perubahan jom sis guide anda sampai slim hanye memakai Premium Beautiful korset... #skuadpbexpert #saizmestitepat #carapakaimestibetul #adasystemmasa #konsistenhanye8jamsehari #kurus #instantshaping #lebihyakin #badankemas #tiadalemakberlebihan #nomoreobesity #perutbuncit
Azam tahun 2019 Belum terlambat nak pasang badan sebelum raya tahun 2019...tahun 2018 kemurungan sebab amik pict ramai2 kita yang paling gedoboss...segannyer laa space paling parah kita jugak yang penuhkan ...segan kat cousin2 iteww semua cun2 pakai baju aper pun shantik.. This year nekad tak nak dahh dengar perlian bila nak slim? Tak diet ke? Tak amik ubat kurus ke? Kalau anda ingin perubahan jom sis guide anda sampai slim hanye memakai Premium Beautiful korset... #skuadpbexpert #saizmestitepat #carapakaimestibetul #adasystemmasa #konsistenhanye8jamsehari #kurus #instantshaping #lebihyakin #badankemas #tiadalemakberlebihan #nomoreobesity #perutbuncit
Azam tahun 2019 Belum terlambat nak pasang badan sebelum raya tahun 2019...tahun 2018 kemurungan sebab amik pict ramai2 kita yang paling gedoboss...segannyer laa space paling parah kita jugak yang penuhkan ...segan kat cousin2 iteww semua cun2 pakai baju aper pun shantik.. This year nekad tak nak dahh dengar perlian bila nak slim? Tak diet ke? Tak amik ubat kurus ke? Kalau anda ingin perubahan jom sis guide anda sampai slim hanye memakai Premium Beautiful korset... #skuadpbexpert #saizmestitepat #carapakaimestibetul #adasystemmasa #konsistenhanye8jamsehari #kurus #instantshaping #lebihyakin #badankemas #tiadalemakberlebihan #nomoreobesity #perutbuncit DM me noww
Bila berpantang dgn premiumbeautiful korset, memang berat badan senang sgt turun. . Nak try free fitting? Roger saya.
Bila amalkan premiumbeautiful korset, memang boleh dapat instant shaping. Bila pakai secara konsisten, body shape akan lebih kemas. Jadi diri pun boleh semakin confident. . Roger saya utk free fitting.
berpantang selepas bersalin dgn premiumbeautiful korset mmg mudah je utk turun berat badan . bodyshape pun cepat kemas dan cantik . . Kadang2 boleh lebih slim dari sebelum pregnant . . Nak try free fitting ni? .
Secara amnya, kaedah bersalin secara normal adalah lebih selamat berbanding pembedahan czer . Tapi, prosedur pembedahan adalah menjadi penting kandungan mengalami beberapa masalah. . sakit ? Sakitnya usah cakap lah... Tapi, come on! Mana ada proses bersalin yang buat anda tersenyum dan ketawa.Haha.. . So, saya nak berkongsi sedikit perkara wanita bersalin secara CAESAREAN YANG DILARANG BUAT. Harap tips nie dapat membantu ibu-ibu sekalian. . Pertama, membongkok ke bawah. Ohh..jangan sesekali untuk tunduk atau membongkok ke bawah! Proses penyembuhan tak akan berjalan lancar. Minta tolong ahli keluarga, pasangan atau rakan untuk ambil apa-apa. . Sementara tu, nak mencari bengkung perut yg sgt selesa dan senang dipakai oleh oleh ibu2 czer, contact saya utk free fitting.
Bila berpantang dgn premiumbeautiful korset mmg best sgt. Bukan sahaja senang tetapi cepat je membantu bentuk badan menjadi langsing seperti sebelum mengandung . . Jadi badan jadi lebih cantik dan kemas je. Tak perlu la risau perut buncit atau badan menggelebeh . . Jagi utk para ibu yg tengah hamil dan menunggu delivery tu, roger saya utk free fitting . .
Memang nampak perbezaan yg ketara bila pakai #premiumbeautiful #korset ni secara konsisten. . Nak mcm ni jugak? Roger saya utk free fitting . .
Bukan senang nak turun berat badan . Kadang2 dah turun, tetapi bentuk badan pulak mengelebeh. . Dengan memakai #premiumbeautiful #korset , bukan sahaja boleh kurus tetapi bodyposture boleh jadi cantik dan meletops . . Nak cuba free fitting? Roger saya. .
Bila dah mencecah angka 40an ni nak turun berat badan bukannya senang. metabolism dah berkurang, dan kadang2 sebab dah berkahwin berat badan memang mcm dipam2. . . Tapi bila pakai #premiumbeautiful #korset , tak kesah la berapa umur kita, dah beranak dan sebagainya, Insyaallah, bukan sahaja boleh kurus tetapi bentuk badan boleh jadi cantik dan kemas . Yang best nya semakin nampak awet muda. . Roger saya utk nak try free fitting. .
Ada masaalah peha bergesel? Sarung je #longgirdle dari premium beautiful. . Meh.. nak free fitting?
#premiumbeautiful #korset ni telah diiktiraf sebagai superbrands kerana permintaan yg tinggi serta berkualiti dan tahan lama.
#premiumbeautiful #korset ni ada lifetime warranty. Boleh dibaiki pada bila2 masa dan tidak perlu disertakan dgn resit pembelian.
#premiumbeautiful #korset ni diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yg berfungsi mengikut keadaan iklim dan cuaca. . Penyejukan semula jadi waktu panas, dan memanaskan badan waktu sejuk
#premiumbeautiful #korset ni diiktiraf oleh badan chiropractic dunia.
#premiumbeautiful #korset ni bercirikan far infrared ray utk membantu melancarkab peredaran dadah dan memberi kesan baik kepada kesihatan
#premiumbeautiful #korset berfungsi 70% utk kesihatan dan 30% utk kecantikan
Musim kenduri #kahwin dah mula. Boleh di kata kan hari² ada jemputan kahwin kan. Yang berdebar² of course la #pengantin perempuan. Maklumlah menjadi tumpuan ramai semasa majlis persandingan . Antara dilema pengantin, ✅ Risau baju tak muat ✅ risau lemak nampak sana sini ✅ risau tak nampak menarik bila menyarungkan busana pengantin dan lain². . Saya ada cara nak hilangkan kerisauan ini. Dengan menyarung korset premiumbeautiful anda pasti akan tampil lebih berkeyakinan dan menawan serta menyerlahkan keanggunan . Di tambah pulak pemilihan busana pengantin yg cantik. Jadi, bakal pengantin wajib memiliki premium beautiful ni. Untuk dapat instant shaping setelah menyarungnya. .
Tips no 4 . ✅ jangan lupa pakai #korset utk #support badan sepanjang menjadi #rajasehari
Tips no 3 . ✅ bersalaman dengan semua tetamu
Tips No 2 . ✅ #ramping dan sembunyikan benjolan #lemak
tips no 1 . ✅ pastikan #bajupengantin tidak terlalu #ketat atau terlalu #longgar
Tips manjs #pengantin dengan tetamu di majlis #perkahwinan
Rasa sedih campur gembira bila baca satu testimoni client from team The Diamond Circle sembuh dari #fibroid dan #cyst bila pakai #premiumbeautiful #korset . Dulu masa saya kena fibroid, tak pernah tau pasal #premiumbeautifulkorset ni. . Kena #czer dan buang semua. Sebab masa tu macam dah tahap kritikal. . Saya redha! Tapi saya nak adik2 atau kakak2 yang ada fibroid tu, cuba alternatif lain. . Jom pakai #korsetkesihatan . . Nak try free fitting ? Roger saya. . #backsupport #bongkok #badposture #sakitbelakang #waistshaper #posture #prolapseddisc #backpain #slouch #berpantang #korsetpelangsing #setpelangsingperut #bengkungmoden #berpantangsendiri #setbersalin #kuruscaraselamat #korset #badancantik #badankemas #tangas #bengkungbersalin #korsetpascamelahirkan
Inilah sebab2 kenapa #waistnipper sangat penting utk kita; bukan hanya utk perempuan, tetapi lelaki pun boleh. .
Perempuan ni, antara paling seram dan geram ialah #perutbuncit . Tapi itu lah yang macam paling senang nak dapat, dan paling susah nak hilang. . Kalau dulu pernah orang bertanya bila baby due, sedangkan saya ni tak kahwin pun. Tak tau la nak letak muka kat mana (dalam kes ni, tak tau nak sorok perut tu kat mana 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️). Memang rasa teramat la malu. . Alhmdulillah, sekarang bukan je perut dah #kempis secara instant, tapi potongan #badan pun dah jadi kemas. Tak la #menggelebeh sana sini dgn spare tire yg bertingkat2. . Nak tau rahsia saya macam mana boleh dapat kempiskan perut secara instant? Haaa! Jom la kita ngopi2. . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulklia #premiumbeautifulklia2 #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifuljengka #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulpekanbaru #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulklang #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden #kurustanpaubat #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #badankemas #waistnipper #korsetpembentukanbadan #pelangsinginstan
Bila amalkan pemakaian #premiumbeautiful #korset secara konsisten, #bodyshape akan jadi lebih #kemas dan #pinggul pun semakin #mengecil . . Nak try cuba? Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #pehakecil #kurus #turunberatbadan #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
Kisah kejadian. Yang bulan Dec 2017 tu bukan #mengandung ke ape ye. Rupa2nya, si Adik Manis ni baru lepas #kahwin . Terlampau syiok, asyik makan jee.. sampai la mcm tu.. #beratbadan naik mencanak! . Tak tahan dengan berat badan yg dah #mengembang , terus pakai #premiumbeautiful #korset utk #kurus . . Taaaa daaa! Sept 2018, bukan sahaja berat badan dah #turun tapi #bentukbadan pun dah jadi #kemas dan #cantik . Dah #langsing giteww!! . Nak jadi mcm Adik Manis ni? Roger saya utl #freefitting . #waistshaper #bodyshaper #kurussihat #korsetperut #korsetpembentukanbadan #korsetfarinfrared
Badan jadi lebih #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset . Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
#ootdpremiumbeautiful with a difference 😁 . Sekarang kalau #hiking memang akan make sure pakai #premiumbeautiful #korset . Tak la terasa sakit sangat #belakang . Almaklumlah dah 49 ni, #tulangbelakang tu tak mcm org2 muda. . Sebab #fabrik premium beautiful ni mempunyai regangan 360 darjah, jadi sgt selesa bila pakai. Jadi mcm alternatif kepada the normal #sportswear . . #farinfrared dlm PB juga membantu membakar lemak. . Kalau nak try #freefitting , roger saya. . #bodyshaper #waistshaper
next page →