#badankemas

816 posts

Loading...
Loading...
Inilah sebab2 kenapa #waistnipper sangat penting utk kita; bukan hanya utk perempuan, tetapi lelaki pun boleh. .
Perempuan ni, antara paling seram dan geram ialah #perutbuncit . Tapi itu lah yang macam paling senang nak dapat, dan paling susah nak hilang. . Kalau dulu pernah orang bertanya bila baby due, sedangkan saya ni tak kahwin pun. Tak tau la nak letak muka kat mana (dalam kes ni, tak tau nak sorok perut tu kat mana 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️). Memang rasa teramat la malu. . Alhmdulillah, sekarang bukan je perut dah #kempis secara instant, tapi potongan #badan pun dah jadi kemas. Tak la #menggelebeh sana sini dgn spare tire yg bertingkat2. . Nak tau rahsia saya macam mana boleh dapat kempiskan perut secara instant? Haaa! Jom la kita ngopi2. . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulklia #premiumbeautifulklia2 #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifuljengka #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulpekanbaru #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulklang #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden #kurustanpaubat #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #badankemas #waistnipper #korsetpembentukanbadan #pelangsinginstan
Perempuan ni, antara paling seram dan geram ialah #perutbuncit . Tapi itu lah yang macam paling senang nak dapat, dan paling susah nak hilang. . Kalau dulu pernah orang bertanya bila baby due, sedangkan saya ni tak kahwin pun. Tak tau la nak letak muka kat mana (dalam kes ni, tak tau nak sorok perut tu kat mana 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️). Memang rasa teramat la malu. . Alhmdulillah, sekarang bukan je perut dah #kempis secara instant, tapi potongan #badan pun dah jadi kemas. Tak la #menggelebeh sana sini dgn spare tire yg bertingkat2. . Nak tau rahsia saya macam mana boleh dapat kempiskan perut secara instant? Haaa! Jom la kita ngopi2. . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulklia #premiumbeautifulklia2 #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifuljengka #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulpekanbaru #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulklang #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden #kurustanpaubat #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #badankemas #waistnipper #korsetpembentukanbadan #pelangsinginstan
Bila amalkan pemakaian #premiumbeautiful #korset secara konsisten, #bodyshape akan jadi lebih #kemas dan #pinggul pun semakin #mengecil . . Nak try cuba? Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #pehakecil #kurus #turunberatbadan #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
Kisah kejadian. Yang bulan Dec 2017 tu bukan #mengandung ke ape ye. Rupa2nya, si Adik Manis ni baru lepas #kahwin . Terlampau syiok, asyik makan jee.. sampai la mcm tu.. #beratbadan naik mencanak! . Tak tahan dengan berat badan yg dah #mengembang , terus pakai #premiumbeautiful #korset utk #kurus . . Taaaa daaa! Sept 2018, bukan sahaja berat badan dah #turun tapi #bentukbadan pun dah jadi #kemas dan #cantik . Dah #langsing giteww!! . Nak jadi mcm Adik Manis ni? Roger saya utl #freefitting . #waistshaper #bodyshaper #kurussihat #korsetperut #korsetpembentukanbadan #korsetfarinfrared
Badan jadi lebih #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset . Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
#ootdpremiumbeautiful with a difference 😁 . Sekarang kalau #hiking memang akan make sure pakai #premiumbeautiful #korset . Tak la terasa sakit sangat #belakang . Almaklumlah dah 49 ni, #tulangbelakang tu tak mcm org2 muda. . Sebab #fabrik premium beautiful ni mempunyai regangan 360 darjah, jadi sgt selesa bila pakai. Jadi mcm alternatif kepada the normal #sportswear . . #farinfrared dlm PB juga membantu membakar lemak. . Kalau nak try #freefitting , roger saya. . #bodyshaper #waistshaper
#waistnipper selain daripada dpt membantu #reshape #waistline sgt sesuai utk pesakit #slipdisc atau #scoliosis . . Ia dpt membantu membetulkan semula #bodyposture dan juga berfungsi sebagai #backsupport . Kalau ada #sakitbelakang , #lumbarspine , #slouch , apa kata cuba pakai waist nipper ni. . Nak free trial? Roger saya utk #freefitting . . #prolapseddisc #bongkok #bodyshaper #waistshaper
Perempuan ni paling conscious kalau #pehabesar . Berjalan pun #peha boleh terasa #bergesel sesama sendiri. . Tapi kalau pakai #longgirdle dari #premiumbeautiful #korset , Insyaallah ia boleh membantu #mengecilkanpaha yg #besar tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #girdle #peharuncing
Bila menjadi ibu kepada 3 org anak , #posture dan #shape #badan lagi lebih #cantik dan #kemas , ngko rasa apa? . Tapi dgn #premiumbeautiful #korset memang tak mustahil. . Nak tau lebih lanjut, jom try #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #korsetpembentukanbadan #korserpembakarlemak
Perempuan ni mmg paling risau pasal #perutbuncit dan #punggung #lebar . Insyaallah kalau pakai #premiumbeautiful #korset , masaalah tu akan hilang. . Roger saya utk #freefitting . #waistshaper #bodyshaper #korsetpembakarlemak #korsetperut #korsetkurus #kurussihat
Bila pakai premiumbeautiful korset secara konsisten, memang akan nampak hasilnya. Badan semakin kurus dan bentuk badan semakin cantik dan kemas . Nak cuba free fitting? Roger saya. .
Jom #kurus sihat
Bila #bentukbadan lebih #kemas dan size semakin kecil bila dah jadi ibu kepada 3 org anak dibandingkan semasa menjadi ibu kepada 2 org anak, memang macam pelik kan! . Tapi itu la hakikatnya bila sentiasa amalkan pemakaian #premiumbeautiful #korset secara konsisten memang #beratbadan dan bentuk badan akan menjadi lebih ideal. . Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting . . #korsetpelangsing #korsetkesihatan #setpelangsingperut #bengkungmoden #pbexpert #berpantangsendiri #setbersalin #kuruscaraselamat #korset #badancantik #badankemas #tangas #bengkungbersalin #korsetpascamelahirkan #slimmingcorset
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Boleh membantu mengurangkn masaalah #beratbadan akibat #bersalin secara #czer dan juga masaalah #sakitpinggang . . Nak #freefitting ? Roger saya. . Sakit belakang #backsupport #bongkok #badposture #posture #prolapseddisc #backpain #slouch
Mengalami masaalah #sengugut yg sgt teruk sampai terpaksa jumpa doktor setiap bulan dan amalkan ubat utk elak sakit yg berlarutan. . Bila pakai #premiumbeautiful #korset terus masaalah #keputihan berkurangan. . Yg pasti, #bentukbadan dan #beratbadan tetap maintain. . Mengalami masaalah yg hampir sama mcm Miza ni? Roger saya utk #freefitting . #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #waistshaper #bodyshaper
Kalau ikutkan hati, mmg malas sgt nak keluar rumah.. dah la sekarang mmg sejuk sikit. Mmg best tarik selimut #BVSM tu sambung tido. . Tapi, kena #motivate diri sendiri utk kluar and naik bukit ni. At least sekali seminggu. Kalau tak mmg rasa lemau je badan. . At least bila selalu naik ni, tak de la sempot sgt. Sebelum naik mmg minum #shakeme + #minkaffe utk bekal #tenaga . . And satu lagi, mmg akan pakai sekurang2nya #waistnipper dari #premiumbeautiful . Boleh bantu dr rasa #sakitpinggang bila turun naik bukit. .
Tak kira umur, #bentukbadan , size, bujang atau mak kepada 2 atau 5 org anak. Bila pakai #premiumbeautiful Insyaallah memang boleh dapat #instantshaping . . Makan #ubatkurus berkodi2 pun tak akan dpt #instantresult mcm ni. . Yg bestnya, walau ia instant result, kalau pakai konsisten, bentuk badan memang akan jadi lebih #kemas dan #cantik . #beratbadan pun boleh #turun kerana #premiumbeautifulkorset ni akan membantu mengawal #pengambilan makanan. Ia tak akan menghalang selera makan, tapi membantu mengawal kuantiti makanan. . Roger saya utk #freeconsultation . #thediamondcircle #waistshaper #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
Kita ni kadang2 bila dah mencecah umur 3 angka ni, kadar #metabolism mesti dah kurang. . Sebab tu kadang2 nak #turun #beratbadan memang susah walau 1kg. . Tapi Insyaallah dgn #premiumbeautiful #korset lebih mudah untuk #turunberatbadan . Yg bestnya, badan semakin #cantik dan #kemas giteww. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #bengkungmoden #bengkungperut #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #bodyshaper #bodyshapermalaysia
Tak semua org dpt #bentukbadan mcm #model kan. Tapi kita boleh berusaha utk dptkan #badanideal . . . Tak kisah la kalau kita ni #curvy , tapi kena pastikan #curvyfit , tak la lelemak tu berselerak kat sana sini. . Bila pakai #premiumbeautiful #korset , badan akan lebih kurus, #pinggangramping dan #perutkempis . Tak de la #perutbuncit sampai org ingatkan kita ni #pregnant kan. . Kalau nak try #freefitting , roger saya. Anda akan rasa sendiri perbezaannya #korsetpengecilperut ni dengan korset2 lain di pasaran. . #raya nanti sure boleh #rayasakan . #korsetperut #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetpembentukbadan #bengkungperut #bengkungmalaysia #bodyshapermalaysia #bodyshaper #bodyshapers #waistshaper
Memang best sungguh kan kalau #beratbadan lagi ringan daripada masa anak dara. Pakai #premiumbeautiful #korset selepas #bersalin anak ke2. Sekarang dah semakin #kecil dan #kurus dibanding sebelum #berkahwin . . Nak juga mcm Ira ni? Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bengkungkurus #bengkungperut #bengkunginfrared #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #bodyshapermalaysia #bodyshaping
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Nak dapatkan #instantshaping ? Tak kan dapat kan. Tapi Insyaallah dgn #premiumbeautiful #korset tak sampai 5 minit je dah boleh nampak #instantresults . . #perutbuncit boleh nampak #kempis , dada pun terletak, #posture #badan lebih #tegak . Yg penting #bentukbadan lebih #kemas dan #menarik . . Bila pakai #uniform pun boleh nampak #segak dan kemas. . Roger saya utk #freefitting . . #bodyshaper #bodyshapers #bodyshapermalaysia #korsetpembentukanbadan #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #bengkungperut #bengkungkurus #bengkunginfrared #rayasakan #waistshaper
Selalu tak bila duduk je mula la rasa satu macam je! Mula la menengok #perut yg terkehadapan. #buncit yg tak boleh di lindung lagi. . Tengah mencari cara utk #kurus secara #sihat dan tak #menyakitkan . . #jomkurus dgn amalkan #setkombokurus dan #skkprogramme . Apa itu #skk ? Jom roger saya. . #10dayschallenge #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Selalu tak bila duduk je mula la rasa satu macam je! Mula la menengok #perut yg terkehadapan. #buncit yg tak boleh di lindung lagi. . Tengah mencari cara utk #kurus secara #sihat dan tak #menyakitkan . . #jomkurus dgn amalkan #setkombokurus dan #skkprogramme . Apa itu #skk ? Jom roger saya. . #10dayschallenge #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Perempuan ni paling conscious kalau #pehabesar . Berjalan pun #peha boleh terasa #bergesel sesama sendiri. . Tapi kalau pakai #longgirdle dari #premiumbeautiful #korset , Insyaallah ia boleh membantu #mengecilkanpaha yg #besar tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #girdle #peharuncing
#pitstop jap. . Setelah stuck kat jam, finally dpt jugak stop kejap. . Muka pun dah sememeng! . Memang rasa insaf kejap sebab mujur amalkan pakai #premiumbeautiful #korset . Tak de la #sakitpinggang sangat.
Dah bermacam-macam ikhtiar dibuat untuk #kurus . Memang bukan senang. Nak #diet , tak mampu nak kawal #selera dan #foodintake . . Nak #exercise , tak ada masa. Mana nak uruskan #rumahtangga , anak-anak dan sebagainya. Semakin hari, #badan semakin #mengembang . Insyaallah kalau pakai #premiumbeautiful #korset secara #konsisten , bukan hanya boleh membantu #menurunkan #beratbadan , tetapi memastikan #kemasan #bentukbadan . Jadi selain membantu #mengawal #kuantiti #makanan yang diambil, ia juga membantu #membakarlemak yang berlebihan. . Jom sarung #korsetpelangsing ni untuk mendapatkan #bentukbadanidaman . . Roger saya utk #freefitting dan rasai sendiri perbezaan #korsetpengecilperut ni. . #bodyshaper #bodyshapers #bodyshapermalaysia #korsetpembentukanbadan #korsetpembakarlemak #lingerie #korsetkurus
Tak semua org dpt #bentukbadan mcm #model kan. Tapi kita boleh berusaha utk dptkan #badanideal . . . Tak kisah la kalau kita ni #curvy , tapi kena pastikan #curvyfit , tak la lelemak tu berselerak kat sana sini. . Bila pakai #premiumbeautiful #korset , badan akan lebih kurus, #pinggangramping dan #perutkempis . Tak de la #perutbuncit sampai org ingatkan kita ni #pregnant kan. . Kalau nak try #freefitting , roger saya. Anda akan rasa sendiri perbezaannya #korsetpengecilperut ni dengan korset2 lain di pasaran. . #raya nanti sure boleh #rayasakan . #korsetperut #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetpembentukbadan #bengkungperut #bengkungmalaysia #bodyshapermalaysia #bodyshaper #bodyshapers #waistshaper
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
Wahhhh!!!. Tengok tuuu! Live #testimoni . Memang bukan senang nak #kurus kan badan ni. Tapi Insyaallah bila pakai #bengkungkurus ni, #beratbadan boleh turun secara #sihat . . Yang bestnya, sebab #turunsecarasihat , berat badan tak jadi mcm #yoyo . Terus je boleh maintain mcm tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #bengkungperut #korsetperut #korsetpelangsing #bodyshaper #korsetfarinfrared #premiumbeautiful #korset #nlicious #shakeme #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #setkurus #proteinsoya #kuruscarasenang
Kita ni kan, nak #turunberatbadan sebanyak 1kg pun mcm dah bagus sgt. Tapi kalau dalam masa setahun turun #beratbadan sebanyak 25kg, rasa2 nya memang boleh menjerit kan! . Tapi semuanya tu tak mustahil. Sarung je #premiumbeautiful #korset . Insyaallah bukan sahaja berat badan akan turun. #sakitpinggang pun akan hilang. . #peha dan #punggung pun #mengecil . #posture badan menjadi semakin #cantik . . Yg bestnya, dpt membantu #mengawal #pemakanan . . Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetkurus #bengkungkurus #bodyshaper #bodyshapermalaysia #kurus #kuruscepat #kurussihat
Selalu dengar adik2 dan kakak2 yg nak pakai #premiumbeautiful #korset takut nak pakai #korsetpelangsing sbb akan ambil masa yg terlalu lama utk bersiap. . Sebenarnya pakai #bengkungkurus ni tak sampai 5 minit pun. Tak caya? Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #bengkungmoden #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Dah lama sgt tak #hiking . Kalau ikutkan hati, baik tarik selimut waktu2 cuti kan. 😬 . Alhamdulillah, walaupun slow, berjaya jugak buat about 4km. Seperti biasa, bila panjat bukit saya mmg akan pakai the whole set #premiumbeautiful #korset . Tak nak rasa #sakitbelakang bila turun naik bukit. . Lagi satu, hari ni sebelum panjat, minum #shakeme + #minkaffe . Selalunya selepas turun bukit, mesti cari kedai Mamak utk #sarapan . Tapi hari ni, tak terkejar2 pun cari sarapan 😅. . #lifethroughthelens #energybooster #proteinsoya #kalsium #magnesium
Wahhhh!!!. Tengok tuuu! Live #testimoni . Memang bukan senang nak #kurus kan badan ni. Tapi Insyaallah bila pakai #bengkungkurus ni, #beratbadan boleh turun secara #sihat . . Yang bestnya, sebab #turunsecarasihat , berat badan tak jadi mcm #yoyo . Terus je boleh maintain mcm tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #bengkungperut #korsetperut #korsetpelangsing #bodyshaper #korsetfarinfrared #premiumbeautiful #korset #nlicious #shakeme #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #setkurus #proteinsoya #kuruscarasenang
Merdeka! Merdeka! Selamat menyambut Hari Kemerdekaan. . Dalam kegembiraan kita menyambut #kemerdekaan negara, cer cuba tengok balik diri kita. . Adakah kita sudah "Merdeka" dari belenggu #beratbadan yang tidak ideal? Adakah kita masih dibebani dengan #kegemukan ? . Kalau kita berjaya merealisasikan dan menjadikan Malaysia Baru, tak kan untuk diri sendiri kita tak nak berubah juga! . Tak kan hanya nak asyik duduk mengeluh tetapi tak buat apa-apa. Tak kan hanya nak menerima takdir tanpa berusaha untuk menurunkan berat badan. Jom bangun! Jom berubah! Jom "Merdeka" kan badan kita. Jom pakai #premiumbeautiful #korset yang terbukti boleh membantu menurunkan berat badan, mencantikan semula #bentukbadan dan mengembalikan #konfiden diri. . Berminat nak tahu lebih lanjut kebaikan Premium Beautiful Korset ni, roger saya. Boleh terus buat #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #bengkung #bengkungkurus
Mesti best kan bila selama ni pakai baju size XL/L tetapi dlm masa kurang dari setahun dah boleh pakai size M. #bentukbadan jadi #cantik dan #kemas jeee!. . Lepas tu pulak #sakitbelakang pun boleh hilang. Bila badan semakin #mengecil dan #beratbadan pun #turun , #sakittumit pun berkurangan. . Sempena #merdeka ni, ada #specialprice utk setiap pembelian #premiumbeautiful #korset ni. Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #backsupport #backpain #tulangbelakang #bengkung
amboi! amboi! seronoknya! Baru je pakai #premiumbeautiful seminggu dah nampak perubahan yg sgt ketara. #incheslost yg ketara dan #beratbadan pun boleh #turun dgn senang. . Dapatkan #PB sekarang dgn #harga #istimewa 0% gst. Bulan September ni #sst mungkin akan menyebabkan harga #bengkungkurus ni berubah. . Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #korsetkurus #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
PROMO MERDEKA Nak sambut #merdeka kan? Apa kata kita Merdeka kan juga badan kita dari alignment yang dah lari tu dan lemak yang mula nak bertepu tu. #premiumbeautiful #korset ni sekarang harganya memang #mampumilik sangat bila tak ada GST. Tapi ingat, September nanti dah nak ada SST. Mesti #harganaik tu. Sebelum badan kita makin #merendang , jom kita merdekakan badan kita menjadi lebih #awesome Beli sekarang dengan harga #diskaun . Dapat #freegift lagi tau. PM saya ye. #waistshaper #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetperut #promo #promomerdeka
amboi! amboi! seronoknya! Baru je pakai #premiumbeautiful seminggu dah nampak perubahan yg sgt ketara. #incheslost yg ketara dan #beratbadan pun boleh #turun dgn senang. . Dapatkan #PB sekarang dgn #harga #istimewa 0% gst. Bulan September ni #sst mungkin akan menyebabkan harga #bengkungkurus ni berubah. . Roger saya utk #freefitting . . #waistshaper #bodyshaper #korsetkurus #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
#premiumbeautiful #korset ni banyak kebaikan utk para ibu. . ✅ elak #bengkaksusu ✅ elak #gastrik ✅ rangsang #pengeluaransusu#sokong #tulangbelakang ✅ hilangkan #stretchmarks#kempiskanperut ✅ kecilkan #pinggang ✅ stabilkan #hormon ✅ kurangkan #sengugut#sokong #rahim . Pendek kata mmg sgt bagus utk para ibu . . Roger saya utk #freefitting . #waistshaper #bengkungmoden
#premiumbeautiful #korset ni banyak kebaikan utk para ibu. . ✅ elak #bengkaksusu ✅ elak #gastrik ✅ rangsang #pengeluaransusu#sokong #tulangbelakang ✅ hilangkan #stretchmarks#kempiskanperut ✅ kecilkan #pinggang ✅ stabilkan #hormon ✅ kurangkan #sengugut#sokong #rahim . Pendek kata mmg sgt bagus utk para ibu . . Roger saya utk #freefitting . #waistshaper #bengkungmoden
Wahhhh!!!. Tengok tuuu! Live #testimoni . Memang bukan senang nak #kurus kan badan ni. Tapi Insyaallah bila pakai #bengkungkurus ni, #beratbadan boleh turun secara #sihat . . Yang bestnya, sebab #turunsecarasihat , berat badan tak jadi mcm #yoyo . Terus je boleh maintain mcm tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #bengkungperut #korsetperut #korsetpelangsing #bodyshaper #korsetfarinfrared #premiumbeautiful #korset #nlicious #shakeme #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #setkurus #proteinsoya #kuruscarasenang
Kalau tanya perempuan kan, apa yg selalunya dia org paling conscious pasal body diaorang. Rata2 mesti cakap pasal #perutboroi . . Saya pun sama dulu tu. Puas buat mcm2, #jogging , #hiking , #zumba , perut tetap boroi. . Tapi kalau pakai #premiumbeautiful #korset , bukan sahaja dpt #instantshaping tetapi perut boroi pun boleh hilang. . Kalau pakai secara konsisten pula, Insyaallah bukan sahaja #badankemas dan #badancantik tetapi #beratbadan pun boleh #turun . Jom roger saya utk free consultation. Jgn risau, #premiumbeautifulkorset ni mampu milik dan ada #lifetimewarranty . . #waistshaper #bodyshaper #bengkungperut #korsetperut #korsetpembakarlemak
next page →