#autopilotincome

5,938 posts

Loading...
Peehhh!!! Best betul jadi #g8preneurs nih. Topic dah lah best best, ada pulak kan celebrity jemputan. Woww!!! Sangat tak sabar okeh! . Untuk seminar Sabtu ni kita akan share topic best gilez gilez. . “BAGAIMANA BRANDINGKAN DIRI UNTUK BANTU BUSINESS ANDA” . “ZERO COST MARKETING TECHNIQUE” . “POWER OF OFFLINE” . Memang berairlah kepala otak nanti. Seriously disa memang tak sabar nak bersama dengan rakan rakan seperjuangan. . Paling untung ada lucky draw plak tuh. Hadiah tak yah cakap memang best gilez gilez. . Sekarang ni tinggal 10 je kekosongan lagi. Kalau nak joint disa attend seminar ni, mohon pm disa laju-laju okay! . #g8unity #kuizcelebrityg8unity #powerupseminarg8unity #autopilotincome
Peehhh!!! Best betul jadi #g8preneurs nih. Topic dah lah best best, ada pulak kan celebrity jemputan. Woww!!! Sangat tak sabar okeh! . Untuk seminar Sabtu ni kita akan share topic best gilez gilez. . “BAGAIMANA BRANDINGKAN DIRI UNTUK BANTU BUSINESS ANDA” . “ZERO COST MARKETING TECHNIQUE” . “POWER OF OFFLINE” . Memang berairlah kepala otak nanti. Seriously disa memang tak sabar nak bersama dengan rakan rakan seperjuangan. . Paling untung ada lucky draw plak tuh. Hadiah tak yah cakap memang best gilez gilez. . Sekarang ni tinggal 10 je kekosongan lagi. Kalau nak joint disa attend seminar ni, mohon pm disa laju-laju okay! . #g8unity #kuizcelebrityg8unity #powerupseminarg8unity #autopilotincome
Loading...
Untung lerrr siapa yg datang seminar sabtu nih! Ada selebriti jemputan, pelakon & producer pulak tuh. Mana boleh bgtau uols skrg. Nnt tak surprise! Hahaha.. Kalau nak tau siapa selebriti jemputan pada seminar 'Navigating Future Towards AutoPilot Income' Sabtu nih, mai lekaih, register dengan Alia. Dah tak banyak masa dah. Tggl 3 hari jur. 😄 #g8seminar2018 #G8unity #autopilotincome
Siapa diri kita hari ini, akan mencerminkan diri kita esok. . Apa makna hidup jika tiada ILMU. Apa makna KEJAYAAN jika tanpa JIWA. . #g8unity #g8prenuer #mumprenuer #tdcmillionairemind
Advanced Delivery Technology VASAYO adalah satu-satunya produk di pasaran yang menggunakan teknologi non-GMO liposomal dan kapsul mikro nutrisi. Liposomal kami memiliki lapisan gelembung ganda yang mengitari nutrisi, membantu nutrisi menembus melalui kondisi keras dari sistem pencernaan untuk penyerapan yang lebih baik dan berguna bagi tubuh. Hasilnya? Produk berkualitas prima yang dirancang memaksimalkan hasil dah meminimalkan sisa. Misi kami adalah menyediakan solusi bagi mereka yang sadar kesehatan yang mendambakan produk berkualitas dan penyerapan nutrisi yang tinggi. Menggunakan teknologi terkini, VASAYO menyelesaikan masalah umum kesehatan dengan solusi yang luar biasa. . Dengan VASAYO, perbedaan adalah pada daya serap.... dan itu yang membuat nutrisi kami berbeda. . #vasayo #vasayoid #vasayoindonesia #havabiz #turnkeybusiness #onlinebusiness #passiveincome #bisnisjaringan #bisnisjamannow #bisnismudah #autopilotincome #onlineplatform #peluangbisnisonline #peluangbisnis #bisnistambahan #liposometechnology
PERHATIAN!!!!! . ORANG JAY BEEEEE!!!!!!! . 27 Sept disa berada di sanaaaaa!!!!! . Nak disa sharing macam mana nak tambah income meh dm disa okayyy!!! Kita setting time..jangan segan dan malu tau uolls 😍 kita ngopi2 je 🧕🏻 . #autopilotincome #g8unity #premiumbeautifulexpert #businesswoman #onlinebusiness
Uolls 27 ni disa berada di Johor Bahru.. . Jom kita ngopi2 😘 . #autopilotincome #ngopi #businessexpansion #g8unity
Ya Allah tak sabar sangat sangat! Seminar kali ni WAJIB datang. Ada jemputan istimewa khas buat usahawan G8Unity. Kalau tak datang memang menangis kat bucu katil la jawabnya. Jelesss kat penjuru hati sambil tanya diri sendiri awat lahhh aku tak p seminar tuhhh. Kan dah menyesal. Sebelum perkara tu terjadi baik register sekarang. Sertai G8Unity dengan Rm177 sahaja. Berbaloi sangat tau korangggg #g8seminar2018 #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Coffee lover 💖
Counting days! Ilmu yg berebut rebut yg ramai excited nak sedut. Sbb kalau kat luar it cost you rm5-600 bukan murah. Tapi dlm #g8unity only RM177. Dpt ilmu from basic zero ilmu buat sales sampai cara buat sales 4-5angka. From ilmu #personalbranding , zero cost marketing sampai teknik confirm close deal. Kita dah ajak kan aritu..jgn kata mama tak payung 😏 #g8preneurs #autopilotincome #hanishaiziprotege #g8seminar2018 #businessopportunity #peluangperniagaan #sideincome #extraincome #parttime #onlinebusiness #bisnesonline #izzatiemnasir
Zul ni rajin orangnya. Jenis rempuh ajeee. Keje orang malas nak buat dia buat. Rajin bisnes sangat. So malam ni Yong share tips how dengan SKK PROGRAMM boleh buat sales min Rm5000 sebulan dan income min Rm2000 sebulan. Best sangat. Lepas ni jom kembangkan lagi pasaran di Singapore ya. U can do it 💪 . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle #RoadToKunMing #SayaDahSampaiKunMing #SKKprogramme
Bila bergambar dgn adik Manis ni terasa gemuk pulak 🤣🤣 . Ibu seorang anak, mula2 pakai #premiumbeautiful #korset kerana mengalami #sengugut yg terlalu teruk sehingga terpaksa berjumpa doktor setiap bulan dan ambil ubat. . Dari seorang pengguna PB kini telah menjadi seorang #usahawan #SHOM yg berjaya, walaupun masih muda dan seorang surirumah sepenuh masa. . Yg penting, #berniaga secara berkumpulan dan sentiasa rujuk kepada #mentor . Walaupun saya lebih berumur dari dia, tp dari segi ilmu #berniaga dia lagi banyak pengalaman. . Doakan saya pun boleh ikut jejak dia.
Done appointment kat sini bersama penerima award Sabtu lepas. Aura pun masih kelihatan tu nampak tak? Rasa gembira sangat bila tengok Cik Tie naik pentas terima anugerah. Yong doakan CikTie akan lebih maju dan kembangkan bisnes di sini ya. Buat sehabis baik. InsyaAllah kita jumpa lagi. All the best Cik Tie. #RoadToKunMing #SayaDahSampaiKunMing #SKKprogramme #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Masa deliver PB dekat kak Love dulu waktu tu nak dekat puasa. Time tu dia nak pergi Europe trip so she needs comfortable PB as underwear warmer. Dalam masa yang sama sebenarnya dia memang “ADA” PB. Duduk tergantung dalam almari je. Katanya tak boleh pakai langsung. Then i checked the size. Terkejut jugak. Memang agent tu tak patut bagi size tu. Katanya diukur tapi tak diajar pakai. Dia terkejut bila Zuffy siap tarik tarik lemak sampai rasa best gila GRIP PB yang korset lain tak ada. Zuffy sebagai pemakai PB pun tak pernah rasa pakai korset sebest pakai PB. . Jadi bulan puasa kak Love start diet. Bila pakai PB body shape jadi cantik sangat sebab kak Love dah berapa kali kena bedah perut. Dengan bantuan PB alhamdullilah perut dah mula flat dan lemak lemak dah dialih dekat tempat yang sepatutnya. Really made my day bila your famous client made honest review on her instagram. Selepas dia review, DMs berderu masuk. alhamdulillah *sujud syukur* 😊 #happiness #premiumbeautifultanjungmalim #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulbukitjelutong #premiumbeautifulalorsetar #pbexpert #pbconsultant #setberpantang #premiumbeautiful #perutkempis #setperutkempis #g8unity #PINpreneur #autopilotincome #cystprevention #korsetkesihatan #2gajisebulan #SHOM #setkombokurus10kg http://www.wasap.my/+60104233182
Hi uolls... Awie dah restock MINKAFFE & MAHARANI ye.. . Ni sebahagian je, separuh lagi dah simpan dalam kereta. Betul-betul tak menang tangan, kalini ramai betul yang minat #kopigarambuluh ni. Malay, Chinese & India semua suka. . Bagi korang yang belum cuba, memang wajib cuba 😁😁 . #sayadahsampaiKunMing #g8unity #g8prenuer
Hi uolls... Awie dah restock MINKAFFE & MAHARANI ye.. . Ni sebahagian je, separuh lagi dah simpan dalam kereta. Betul-betul tak menang tangan, kalini ramai betul yang minat #kopigarambuluh ni. Malay, Chinese & India semua suka. . Bagi korang yang belum cuba, memang wajib cuba 😁😁 . #sayadahsampaiKunMing #g8unity #g8prenuer
3rd speaker CDM @ainzulkarnaind Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" Seminar bersama G8 Preneurs Sabtu ni 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity
2nd speaker CDM @iamnurfadzliah Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" Seminar bersama G8 Preneurs Sabtu ni 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity
1st speaker CDM Hanis Haizi Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" Seminar bersama G8 Preneurs Sabtu ni 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity
. Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" Seminar bersama G8 Preneurs Sabtu ni 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity
Part bawa anak tu terasa 😂 haha. Kasyah since after habis je pantang dah ikut mama gi attend class, whole day workshop bagai. Mommy ni takde transport lagi pun boleh mula dgn RM50 belajar sampai sales dah cecah 20K. Apa alasan kita yg cukup tools tak nal grab peluang belajar diversified source of income,jadikan income kedua? 😉 #g8unity #g8preneurs #autopilotincome #hanishaiziprotege #businessopportunity #peluangperniagaan #sideincome #extraincome #parttime #izzatiemnasir
Badan masih di labuan tapi jiwa dah sampai KL! Punya lah kuat aura seminar g8unity! X sabar kaut ilmu sebab topik semua best-best! Sehari tuh dah lah ilmu masuk mencurah-curah ada lagi pula lucky draw & jemputan artis nanti ya allah agaknya siapa lah artis jemputan tuh kan 😍 Counting days for this seminar... me is can’t wait 🤩🤩🤩 #autopilotincome #g8unityseminar2018 #g8seminar2018 #winaabas
#throwback masa SM/SSM Award baru ni. . Bila bergambo dgn #mentor lagi rasa kaku. 😁 Tak tau nak senyum ke! Nak silang kaki lebih2 ke! Semua benda la tak menjadi. 🤣 . Lagi la.. tetiba masa bergambo, mentor tinggi terlebih2...
SEMINAR "TOWARDS AUTOPILOT INCOME" Seminar business yang dianjurkan oleh G8 Unity. Seminar 1 hari yang akan mengupas topik-topik hangat seperti "copywriting", "offline business", "autopilot income", "zero cost marketing", "personal branding" byk lg. Usahawan2 di luar sana. Nak join seminar ni tak? Yuran yang sangat murah. Dapat pula ilmu dan tips business seperti seminar yang harga ribu-ribu tu. Kalau ada yang berminat nak join meh la Whatapps akak. Tempat dah tinggal je ni. Menyesal kalau tak join. Yuran termasuk makan minum sekali. PM akak for detail ok. http://premiumbeautifuljb.wasap.my/ NOTES : Akak baru dapat info one of our speaker adalah ARTIS CELEBRITI uols. Siapa artis tu biarlah rahsia. Cepat2 jom pegi seminar ni. Pendaftaran masih dibuka. #seminar #seminarperniagaan #copywriting #autopilot #brandingidentity #bisnisoffline #perniagaanonline #peluangperniagaan #bisnesonline #G8Unity #seminarg8unity #parttime #g8seminar2018
Our 3rd Speaker CDM @ainzulkarnaind Topic - Offline Power Marketing Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" 5 days to go. Tak sabar nak bersama2 dengan semua G8 Preneurs di seminar Sabtu ni. Yeayyy! 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity #OfflinePowerMarketing
Our 2nd Speaker CDM @iamnurfadzliah Topic - Zero Cost Marketing Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" 5 days to go. Tak sabar nak bersama2 dengan semua G8 Preneurs di seminar Sabtu ni. Yeayyy! 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity #ZeroCostMarketing
Our 1st Speaker CDM Hanis Haizi Topic - Personal Branding Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" 5 days to go. Tak sabar nak bersama2 dengan semua G8 Preneurs di seminar Sabtu ni. Yeayyy! 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity #PersonalBranding
Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" 5 days to go. Tak sabar nak bersama2 dengan semua G8 Preneurs di seminar Sabtu ni. Yeayyy! 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity
Navigating Future "Towards Auto Pilot Income" 5 days to go. Tak sabar nak bersama2 dengan semua G8 Preneurs di seminar Sabtu ni. Yeayyy! 🔥🔥🔥 . #G8Seminar2018 #G8Preneuers #BisnesOnline #BisnesBermentor #AutoPilotIncome #ProvenSuccess #G8Unity
Musuh yg paling jahat yg suka downkan kita sbnarnya diri sendiri. Change your circle, choose right people surround kita mesti boleh kalahkan 'musuh' tu. Then only kita can keep up & takkan ada word 'give up' tu. Tak semua usahawan tu dah sedia kaya berjaya. Majoriti mula from zero & struggle. The reward worth last sampai bila2. Yang kurang upaya pun mampu buat capai sales from 0 sampai 20-60K. Apa alasan kita yg cukup everything tak mampu nak belajar & buat income tepi? ✌ #SHOM #smssmaward #g8unity #g8preneurs #hanishaiziprotege #autopilotincome #izzatiemnasir
PENEMUAN FORMULA BARU UNTUK KURUS . Dah cuba bermacam-macam cara untuk kurus. Tapi masih lagi gagal. Dah makan #ubatkurus . Dah buat #senaman . Dah jalani program #pelangsingan tapi tak menjadi juga. . KOMBINASI #nlicious , #shakeme & #minkaffe atau #mincha mampu menguruskan badan seawal 7 hari. Ini bukan ubat kurus tapi program pemakanan kurus cara sihat yang lengkap dengan nutrisi makanan. . N'LICOUS - diperbuat daripada enzim 118 jenis sayur-sayuran & buah-buahan. Boleh membantu #pelawasan & meningkatkan #sistemimunisasi . SHAKEME - diperbuat daripada soya organic yang menggalakkan perut yang sihat & juga mengenyangkan. Hanya 90kcal untuk setiap hidangan. Bagus untuk diet . MINKAFFE - merupakan kopi tanpa gula dicampur dengan #garambuluh yang bertindak sebagai agen membuang toksin dalam badan, mengenyangkan & merupakan #energybooster . Hanya 56kcal untuk setiap hidangan. . #g8unity #g8prenuer #mumprenuer
PRODUCTIVE WEEKEND . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Pagi ni sambil uruskan anak-anak sempat curi-curi masa untuk REGISTER AHLI BARU. Mudah sangat semua aktiviti business buat secara online jerk. Siap register terus boleh punch stock pun melalui online. . So memang tak da alasan kata #businessonline ni susah kan. Nak buat part time sebab korang kerja; tak da masalah. Suri rumah nak mulakan business; pun tak da masalah. . Mulakan business hanya RM47 yang mampu menjana income sehingga beribu-ribu ringgit. Dengan syarat RAJIN & ADA ILMU. . #sayadahsampaiKunMing #g8unity #g8prenuer
We all come to the point where it's time to get yourself straight, as a businesswoman, a mother, whatever you are in life. It's tough love but it's also being real with yourself. It's important to take those rose-coloured glasses off and see what's going on ❤️ . #thisishadisah #premiumbeautifulexpert #shalizaazizprotege #smssmaward2018 #businesswoman #mumpreneurs #motherforthreekids #g8unity #autopilotincome #ootdpremiumbeautiful
Alhamdulillah..Allah telah permudahkan segala urusan disa untuk SM / SSM Award 2018 di IDCC Shah Alam.. . Terima Kasih CDM @shalizaaziz DSM @waniezaaba SSM @shamsiahadris dan SM @sykinmohdnor menjadi tulang belakang untuk berjaya dalam business..sayang semua ketat-ketat 😘😘 . #premiumbeautifulexpert #smssm2018 #shom #g8unity #shalizaazizprotege #autopilotincome #thisishadisah #businesswoman #mumpreneurs
Meriah #smssmaward harini @sacc convention hall. Congratz again to all awards achiever 👏🎉🎉 #g8unity #g8preneurs #hanishaiziprotege #SHOM #autopilotincome #izzatiemnasir
NAK JADI SURI RUMAH BERGAJI CEO? . Kami akan guide anda dari A-Z, coaching yang mantap, reward menarik dan team yang sentiasa bantu. Modal rendah pulangan lumayan. . Join sekarang untuk pencerahan income bertubi-tubi
Jom grab peluang yang sangat sangat jarang ditawarkan. Modal kecil dan dapat 2 produk pula tu dari #shom . So, tunggu apa lagi? #autopilotincome #g8unity #G8Preneurs #shom
Jom ke Kun Ming dgn saya. . #lifethroughthelens , #sayadahsampaikunming #ootd
First time jumpa Kak Mar ni, kita terpegun tengok kulit dia. Haluih wey. Tak ada cela langsung. Second, body dia. Selim gila. Baju biasa dia pakai loose loose je tapi still nampak slim dan cantik. Dah ada anak 3 pulak tu. Cser pulak tu. Macam mana lah bole ramping macam ni. Idola sangat. PB lah punya pasal ni. Sebab tu Zuffy pun, tak beranak lagi pun dah berjinak2 dengan PB. Sebab kita tak mau gendut. Kita nak jadi macam kak Mar puhleaseeee InshaAllah. Heheh . . #premiumbeautifultanjungmalim #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulbukitjelutong #premiumbeautifulalorsetar #pbexpert #pbconsultant #setberpantang #premiumbeautiful #perutkempis #setperutkempis #g8unity #PINpreneur #autopilotincome #cystprevention #korsetkesihatan #2gajisebulan #SHOM #setkombokurus10kg http://www.wasap.my/+60104233182
Peniaga VS Usahawan. . Ada beza ke? Macam sama je... . Sebenarnya peniaga dan usahawan ada perbezaan. (Credit to one of my protege @suhailiisa ) 1. Peniaga - dia berniaga kerana nak cari duit. Lagi ramai orang beli, lagi banyak dia boleh dapat untung. . 2. Usahawan - dia berniaga untuk bantu selesaikan masalah orang lain dan bantu orang lain pula belajar berniaga. Dia tak fokus produk apa yang murah dan produk apa yang mahal. Dia fokus, macam mana dia boleh bantu selesaikan masalah orang lain dengan produk yang dia ada. . Berminat untuk jadi usahawan? Jemput DM sis ya. Sis bimbing u all jadi USAHAWAN berjaya. InsyaAllah. . #autopilotincome #tdcmillionairemind #g8unity #premiumbeautiful #setkurus
Dah keluar teaser utk coming seminar. First speaker from founder sendiri & our mentor CDM Hanis Haizi. From zero, plain housewife yg langsung tak pernah bekerja lepas belajar. Fully berniaga dgn SHOM je again..itu pun from ZERO! tanpa ilmu bisnes..sampai beliau berjaya capai pangkat tertinggi, berehat dari bisnes 4years, migrate ke oversea. Sepanjg 4years tu income bulanan from SHOM berjln walaupun dia tak buat bisnes SHOM. Itu la #autopilotincome or sama konsep dgn pencen. Income jln walaupun tak kerja. Dari bisnes SHOM juga dia belajar bina bisnes sendiri kt luar negara. Rugi besar tak rasa tak belajar cara dia? Still not too late to join us in the seminar yg kalau kt luar will cost uolls rm500-600. Tapi kat kita tak sampai pun rm200 tau. #g8unity #g8preneurs #hanishaiziprotege #businessopportunity #peluangperniagaan #parttime #sideincome #extraincome #onlinebusiness #bisnesonline #izzatiemnasir
Semangat meluap2 nak belajar teknik PERSONAL BRANDING dari mentor usahawan jutawan #g8unity pada 29 Sept nanti Penting tau personal branding dalam bisnes. Bila tak ada teknik ni, tu yang orang tak perasan pun kewujudan kita di dunia ini 😂😂 So kita buat apa, kita jual apa tak ada siapa pun yang nampak. Pastu kata give up.. Jangan dulu, pasti ada jalannya. Jom follow Kak Chem kita belajar sama2 dalam seminar ni. Mesti aim nak sales & income gemok2 baru berbaloi buat bisnes penat2 kennss.. #autopilotincome #peluangbisnes #belajarbisnes
Take action. I have tools, technology, and training to help you reach your financial freedom dreams. 22-years in business has given me many skills and much school of hard knocks training to help you reach your desired level of success. Call today +1.403.6904636
Dari office bekejar ke Klang utk menghadiri #tuisyen dgn #g8unity .
Top Agent Min Kaffe di Singapore. Kini kami buka peluang agent Min Kaffe dan Set Kurus Kombo untuk warga Singapore juga. Boleh contact my partner Zul @min_kaffe_singapore Benefit sebagai agent anda dapat - Untung Runcit - Bonus masuk dalam akaun - Slip bonus yang boleh digunakan di bank - Peluang melancong keluar negara - Reward dari SHOM. Hubungi kami segera untuk info lanjut. . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle #minkaffesingapore
Udah pada nonton crazy rich asian? Film ini punya moral story yg bagus tentang wealth & money. Key takeaway yang bisa diambil dr film ini: 1. Frugality - Looking rich is no substitute for being rich Nick Young, tokoh protagonis utama dari film ini selalu berpakaian dan bersikap seperti orang biasa dan hidupnya terlihat sederhana, tapi ternyata kekayaannya luar biasa. Ini persis seperti yang dibahas di dalam buku Millionaire Next Door di mana real wealthy people have frugal lifestyle. Banyak OKB (orang kaya baru) pamer2 kekayaan tapi ternyata semua cicilan :) 2. Love & family over wealth. Di film ini terlihat jelas,Young family mempertahankan value2 yang bagus tentang keluarga. Ada adegan tradisi keluarga buat wonton bareng-bareng walapun keluarga ini adalah keluarga yang extremely wealthy. What is your key takeaway from this movie? #financialplanning #incomemasteryacademy #po1businesscommunity #po1network #investasi #perencanaankeuangan #financialadvisor #digitalmarketing #affiliatemarketing #autopilotincome #ima #po1fintech #po1fintechbusinesssystem #po1fintechteam #motivasi #quote #qotd #po1fintech #crazyrichasians
Bila kita dah yakin. Kita takkan toleh kebelakang lagi. Hadap dan terus berjalan. Setiap hari kita kena betulkan niat kita untuk apa kita nak berjaya. Simpan azam capai impian. . SELAGI KITA TAK MENCUBA SELAGI ITULAH KITA TAKKAN TAHU APA-APA ❤️ . KITA TAKKAN BERJAYA SELAGI HIDUP PENUH DENGAN ALASAN ❤️ . #thisishadisah #g8unity #shalizaazizprotege #premiumbeautifulexpert #autopilotincome #shom #thediamondcircle #mumpreneurs #surirumahbergaji #businesswoman
Mula-mula nak start business disa rasa takut sangat. Boleh ke? Macam mana nak jual? Ada orang nak beli ke? Belum lagi masuk orang-orang keliling yang berfikir negative. . Dalam ragu-ragu tu disa redah jugak sebab tanam dalam diri SELAGI KITA TAK MENCUBA SELAGI ITULAH KITA TAKKAN TAHU APA-APA. Disa redah dan buat je. Follow sahaja leader suruh buat apa. Bila kita dah nampak jalan, dah tahu cara sebenarnya business ni tak susah mana pun. Semua bermula dari diri kita sendiri bukan bermula dengan modal. Bila kita kata nak semua halangan akan kita langgar je 🤭 . Diam tak diam tak sampai setahun disa berjaya bina platform sendiri. Hasil dari follow, buat dan konsistent. . Untuk new partner selamat datang ke dunia Hai-O. Kita akan buat sesama sehingga berjaya. CDM @shalizaaziz Terima kasih mak always ada dengan disa. Tak lupa juga DSM @waniezaaba Dan SSM @shamsiahadris korang memang menunaikan janji sentiasa ada bersama dan buat sesama 😘😘😘 sayang korang muaaaahhh. . p/s: Kita takkan berjaya selagi hidup kita penuh dengan alasan. #thisishadisah #shalizaazizprotege #premiumbeautifulexpert #shom #g8unity #themillionairemind #thediamondcircle #autopilotincome #businesswoman #mumpreneurs #housewife
Kita takkan tau bila ade orang yang sudi nak share apa pengalaman dia sepanjang dia dah lalui liku-liku dalam dunia bisnes. Hanya orang yang dah sampai puncak kejayaan je boleh bagitau ape yang akan berlaku sepanjang perjalanan nak jumpa destinasi yang namanya Kejayaan. Jadiknye slot pertama kami mase seminar nanti dikongsikan oleh Cdm Hanis Haizi yang dah lebih bertahun-tahun berbisnes dengan SHOM aka Sahajidah Hai-O Marketing. Soo stay tuned ya tak sabar jugak nak kosongkan gelas sebelum pegi seminar ni nanti. 😘😘 #seminarg8unity #autopilotincome
PRODUK TETAP TAK LAKU Social media update 5 min sekali, Copywriting berjela, Gambar meletopss Tapi sales tetap sendu, nak capai 10ribu pun payah sangat. Makin lama makin slow ajee bisnes. Adehhh apa nak buat nih ye? Nak salahkan siapa dalam bab ni? Ehem, okay akak. Jangan salahkan sesiapa naaa sebab semua ni salah diri sendiri. ILMU upgrade ke belum? Tercari-cari tempat nak kaji ilmu baru? Nak tambah sales? Nak capai lebih 10ribu sebulan? Boleh sangat. Sertai seminar exclusive bersama G8Unity 29 September nanti. Masih ada tempat kosong. Yuran Rm177 sahaja. Promo sehingga 28 September 2018 okay. Ajak kawan join sekali belajar. . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle #RoadToKunMing #SayaDahSampaiKunMing #SKKprogramme
29 sept hari yang ditunggu2 tak sabar nak sedut ilmu #g8unity 1st speaker CDM @queen.hanis . Nak tahu Info detail lagi kena hadir seminar ni. Peluang kakak buka untuk 6 orang. Apa itu #autopilotincome
*“Jika Anda tidak memiliki (menentukan) TUJUAN HIDUP yang JELAS, maka aktivitas Anda hanya menjadi RUTINITAS yang MEMBOSANKAN”* . #havabiz #turnkeybusiness #autopilotincome #onlineplatform #peluangbisnis #peluangbisnisonline #bisnisjamannow #bisnisjamansekarang #bisnismudah #bisnisresikokecil #bisnismodalkecil #passiveincome #incometambahan
next page →