#autopilotincome

6,277 posts

Loading...
Para usahawan TDC disambutan ulangtahun SHOM minggu lepas. Usahawan berjaya perlukan pasukan yang kuat dibelakangnya. Itu lah #thediamondcircle #jomgandaincome #autopilotincome #g8unity #usahawanshom #ainzulkarnaindprotege
Ladies in red. Para usahawan TDC disambutan ulangtahun SHOM minggu lepas. Usahawan berjaya perlukan pasukan yang kuat dibelakangnya. Itu lah #thediamondcircle #jomgandaincome #autopilotincome #g8unity #usahawanshom #ainzulkarnaindprotege
Loading...
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hi uols. Hari Sabtu minggu ni Skuad PB Expert ada buat roadtour ke Alor Setar tau. Ada rahsia yang nak dibongkarkan oleh mentor kami iaitu CDM Yong. Kalau uols nak join pun boleh. No problem. Jom sama sama kita promote. Mana tau kan kot kot ada prospek kat sana ka. Boleh lah jumpa mengopi nanti. #myprotege #gandaincome #autopilotincome #skuadpbexpert #skuadpremiumbeautifulexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkedah #alorsetar #kulim #perlis #perak
Hello Orang Alor Setar! Ya Allah dari beberapa orang jee permulaannya. Now dah jadi ramai. Kali ni kita buat roadtour, next time kita boleh buka class di sana. Get ready tools nak belajar nanti okay. Kepada yang berminat nak jadi keluarga #SkuadPbExpert seperti kami. Jemput hadir sama dan boleh terus sign up jadi agent. Jumpa kat sana okeh โœŒ๐Ÿป . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Hello Orang Alor Setar! Ya Allah dari beberapa orang jee permulaannya. Now dah jadi ramai. Kali ni kita buat roadtour, next time kita boleh buka class di sana. Get ready tools nak belajar nanti okay. Kepada yang berminat nak jadi keluarga #SkuadPbExpert seperti kami. Jemput hadir sama dan boleh terus sign up jadi agent. Jumpa kat sana okeh โœŒ๐Ÿป . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Hello Orang Alor Setar! Ya Allah dari beberapa orang jee permulaannya. Now dah jadi ramai. Kali ni kita buat roadtour, next time kita boleh buka class di sana. Get ready tools nak belajar nanti okay. Kepada yang berminat nak jadi keluarga #SkuadPbExpert seperti kami. Jemput hadir sama dan boleh terus sign up jadi agent. Jumpa kat sana okeh โœŒ๐Ÿป . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Jom roadtour ke Alor Setar 17 Nov nanti .. Jumpa korang ye #autopilotincome #myprotege #alorsetar #skuadpbexpert #premiumbeautifulkedah #kedah #kulim #paritbuntar
ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู Done sharing cara berniaga dengan #G8Unity with my friend a.k.a sister. Thank you for your time atin. Thank you sebab sudi bertanya dan sudi luangkan masa dengan iols. ๐Ÿ˜˜ Thank you juga to my leader Wani Ameen and my mentor Ain Zulkarnaind sebab dari mula start business sampai lah lani tak pernah lepas tangan iols. Sentiasa genggam tangan rakan rakan kongsi semua erat erat. Bersyukur sangat bila berada dalam team yang super hebat. ๐Ÿ’• Seronok bila dapat cerita pengalaman sendiri dan perjalanan business sendiri bila kita berada di landasan yang betul, syarikat yang kukuh dan team yang hebat. Bukan landasan yang sesat tau ! Kalau landasan yang sesat, dah lama give up and stop business. But, i will never ever give up easily. Stay strong and stay positive ! ุงู†ุดุงุก ุงู„ู„ู‡, Kita buat sama sama sampai jadi, sampai siap. Weols akan guide dari A-Z. No worries. ๐Ÿ’ช #TDCMillionaireMind #skuadPBExpert #businesscoach #businessopportunity #peluangbisnes #sideincome #peluangduitextra #AutoPilotIncome #bonuslumayan
ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู Done sharing cara berniaga dengan #G8Unity with my friend a.k.a sister. Thank you for your time atin. Thank you sebab sudi bertanya dan sudi luangkan masa dengan iols. ๐Ÿ˜˜ Thank you juga to my leader Wani Ameen and my mentor Ain Zulkarnaind sebab dari mula start business sampai lah lani tak pernah lepas tangan iols. Sentiasa genggam tangan rakan rakan kongsi semua erat erat. Bersyukur sangat bila berada dalam team yang super hebat. ๐Ÿ’• Seronok bila dapat cerita pengalaman sendiri dan perjalanan business sendiri bila kita berada di landasan yang betul, syarikat yang kukuh dan team yang hebat. Bukan landasan yang sesat tau ! Kalau landasan yang sesat, dah lama give up and stop business. But, i will never ever give up easily. Stay strong and stay positive ! ุงู†ุดุงุก ุงู„ู„ู‡, Kita buat sama sama sampai jadi, sampai siap. Weols akan guide dari A-Z. No worries. ๐Ÿ’ช #TDCMillionaireMind #skuadPBExpert #businesscoach #businessopportunity #peluangbisnes #sideincome #peluangduitextra #AutoPilotIncome #bonuslumayan
ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู Done sharing cara berniaga dengan #G8Unity with my friend a.k.a sister. Thank you for your time atin. Thank you sebab sudi bertanya dan sudi luangkan masa dengan iols. ๐Ÿ˜˜ Thank you juga to my leader Wani Ameen and my mentor Ain Zulkarnaind sebab dari mula start business sampai lah lani tak pernah lepas tangan iols. Sentiasa genggam tangan rakan rakan kongsi semua erat erat. Bersyukur sangat bila berada dalam team yang super hebat. ๐Ÿ’• Seronok bila dapat cerita pengalaman sendiri dan perjalanan business sendiri bila kita berada di landasan yang betul, syarikat yang kukuh dan team yang hebat. Bukan landasan yang sesat tau ! Kalau landasan yang sesat, dah lama give up and stop business. But, i will never ever give up easily. Stay strong and stay positive ! ุงู†ุดุงุก ุงู„ู„ู‡, Kita buat sama sama sampai jadi, sampai siap. Weols akan guide dari A-Z. No worries. ๐Ÿ’ช #TDCMillionaireMind #skuadPBExpert #businesscoach #businessopportunity #peluangbisnes #sideincome #peluangduitextra #AutoPilotIncome #bonuslumayan
ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู Done sharing cara berniaga dengan #G8Unity with my friend a.k.a sister. Thank you for your time atin. Thank you sebab sudi bertanya dan sudi luangkan masa dengan iols. ๐Ÿ˜˜ Thank you juga to my leader Wani Ameen and my mentor Ain Zulkarnaind sebab dari mula start business sampai lah lani tak pernah lepas tangan iols. Sentiasa genggam tangan rakan rakan kongsi semua erat erat. Bersyukur sangat bila berada dalam team yang super hebat. ๐Ÿ’• Seronok bila dapat cerita pengalaman sendiri dan perjalanan business sendiri bila kita berada di landasan yang betul, syarikat yang kukuh dan team yang hebat. Bukan landasan yang sesat tau ! Kalau landasan yang sesat, dah lama give up and stop business. But, i will never ever give up easily. Stay strong and stay positive ! ุงู†ุดุงุก ุงู„ู„ู‡, Kita buat sama sama sampai jadi, sampai siap. Weols akan guide dari A-Z. No worries. ๐Ÿ’ช #TDCMillionaireMind #skuadPBExpert #businesscoach #businessopportunity #peluangbisnes #sideincome #peluangduitextra #AutoPilotIncome #bonuslumayan
ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู Done sharing cara berniaga dengan #G8Unity with my friend a.k.a sister. Thank you for your time atin. Thank you sebab sudi bertanya dan sudi luangkan masa dengan iols. ๐Ÿ˜˜ Thank you juga to my leader Wani Ameen and my mentor Ain Zulkarnaind sebab dari mula start business sampai lah lani tak pernah lepas tangan iols. Sentiasa genggam tangan rakan rakan kongsi semua erat erat. Bersyukur sangat bila berada dalam team yang super hebat. ๐Ÿ’• Seronok bila dapat cerita pengalaman sendiri dan perjalanan business sendiri bila kita berada di landasan yang betul, syarikat yang kukuh dan team yang hebat. Bukan landasan yang sesat tau ! Kalau landasan yang sesat, dah lama give up and stop business. But, i will never ever give up easily. Stay strong and stay positive ! ุงู†ุดุงุก ุงู„ู„ู‡, Kita buat sama sama sampai jadi, sampai siap. Weols akan guide dari A-Z. No worries. ๐Ÿ’ช #TDCMillionaireMind #skuadPBExpert #businesscoach #businessopportunity #peluangbisnes #sideincome #peluangduitextra #AutoPilotIncome #bonuslumayan #shakeylahahmad #kingofpremiumbeautiful
Jap! Jap! Sebelum tidur. Takut terlupa pulak nak share. . #SkuadPBExpert #thediamondcircle dari #G8Unity akan ada #roadtour ke Alot Setar 17/11 ni. . Rebut peluang ni kalau nak bertanya mcm mana nak menjadi #usahawan #g8preneurs . . Lepas tu ada sesi sharing knowledge pasal #premiumbeautiful . . Mai la datang. Book slot dgn saya. . #TDC #TDCMillionairemind #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
#throwback semasa #mut2018 baru2 ni. . Salah seorang yg menaiki pentas dan dianugerahkan Crown Diamond Manager ni adalah seorang yg kira sgt berumur. . Seorang #pesara dr Singapore yg sudah berumur 63 tahun. Mula menjadi #usahawan #SHOM ketika beliau berumur 58 tahun. . Kalau difikirkan, kalau dah pencen tu, duduk diam2 je la kan. Tapi saya salute dgn Uncle ni sbb dia masih bersemangat bekerja. . Memang terbukti la dgn SHOM ni, tak kira lah umur kita ni berapa, apa latar belakang kita, kalau betul2 berusaha, memang boleh berjaya. . #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
Akak ni kalau bercerita mulut memang cenggitu. Bersungguh benor nampaknya kan? . . Nak buat apa-apa perkara biar bersungguh kan? Baru puas hati. Taknak buat kerja separuh jalan. Ibarat makan tak habis sepinggan. Tak kenyang. ๐Ÿ˜‚ . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Tak sabar nak jumpa partners di Alor Setar sabtu ni. Serius sayang betul dengan my team. Semangat sungguh mereka nak jayakan Roadtour Alor Setar esok. Jika takda aral, insyaAllah seluruh negeri kami jelajah. Sampai ke Johor nun kami sampai. Ada yang merisik khabar nak tahu tentang peluang niaga bersama kami yee. Jangan malu segan. Klik ajee sini http://ainzulkarnaind.wasap.my/ . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
BUSINESS WITH G8UNITY Tak kisah berapa modal duit anda yang penting modal insan dalam diri! Bagaimana nak bermula: Dari semurah-murahnya barang hingga ke semahal-mahalnya barang anda dapat merasai harga ahli. Jimat berpuluh ribu merasa berpuluh ribu!! Dan yang paling best.... ๐ŸšธBonus setiap bulan!!! ๐ŸšธFree Trip ๐ŸšธTrip Perlancongan secara PERCUMA 2x setahun. Nak ke tak nak??? Jadilah sebahagian daripada TEAM sis sekarang!! Contact Now ๐Ÿ“ฒ Imah +6017-4204781 #TDC #BusinessOpportunity #BusinessWithTDC #TheDiamondCircle #BeYourOwnBoss #SahajidahHaiOMarketing #JoinMyTeam #myprotege #projek50k #g8nity #autopilotincome
Malam ni nak ucapkan TAHNIAH buat rakan kongsi saya seorang ni. Ya Allah dah berapa hari dah dok tunggu sistem update. Happy sangat bila berjaya melahirkan lagi seorang Senior Sales Manager dalam my team. Walaupun kak ina dah punyai kerja yang stabil. Kak ina masih ambil peluang untuk sama-sama bekerjasama berniaga online bersama G8Unity. Now kak ina salah seorang #SkuadPBexpert dalam my team. Pakai PB sudah, naik pangkat sudah, travel bersama SHOM sudah. Next aim lebih banyak lagi peluang merasai benefit yang SHOM beri. Syabas Kak Ina. Aim for more ya. Tahniah lagi sekali Yong ucapkan. . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
Selalu merungut duit perbelanjaan tak cukup. Lagi2 dlm keadaan ekonomi yg tak menentu sekarang ni. . Tapi tak kan nak merungut je kan? Buat la sesuatu utk mengubah keadaan tu. . Tak perlu risau pasal modal. Tak perlu risau nak bermula macam mana Tak perlu risau #supportsystem . Banyak lagi yg kami sedia bantu dan tunjuk ajar. . Sekarang, pilihan adalah ditangan anda. Nak mengeluh atau nak berubah! . #lifethroughthelens #wewantyou #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
Wah.. #SkuadPBExpert Utara buat #roadtour minggu ni. . Jom ramai2 jumpa dia org. Mesti uolls byk soalan2 yg selama ni terpendam je kan. . โ“Macam mana nak #kuruscantik . โ“Macam mana nak #cantikluardalam . โ“Macam mana nak menjadi berjaya seperti mereka dgn hanya #modal RM47 . โ“Atau apa2 je soalan yg uolls nak tau pasal team #thediamondcircle dan #G8Unity . #TDC #TDCMillionairemind #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
Alhamdulillah. . Dapat juga naik lagi 1 pangkat dlm SHOM. Tak pernah terfikir utk buat biz ni. Ye la.. mana ada modal besar. Mana ada pengalaman berniaga. Tak tau langsung pasal marketing. Lagi la biz online ni. . Tapi sebab dibawah satu kumpulan yg sangat positif, dan mentors yg tak pernah jemu share experience dan ilmu, akhirnya sikit2 lama2 menjadi. . Sekarang kena aim lagi tinggi dan dapat la pencen awal. . #lifethroughthelens #thediamondcircle #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
First Crown Diamond Manager from #singapore . Umur 63tahun did business with #SHOM 5years means die mula bila? Uolls boleh kira sendiri kan. To him its the easiest platform to start business empire. Bina dari platform yg sedia ada kukuh lagi mudah dari mula dgn totally zero. Less pening2 haha. Bisnes SHOM boleh diwarisi tau..sbb tu kita kata business empire ๐Ÿ˜‰ #g8unity #g8preneurs #tdcmillionairemind #autopilotincome #businessopportunity #singaporean #networkmarketing #izzatiemnasir
Follow your heart. Do what you love. Because I was constantly struggling with that. If it's in your heart, go for it. Don't listen to other people โค๏ธ . #shalizaazizprotege #businesswoman #thisishadisah #mumpreneurs #ootdpremiumbeautiful #g8unity #skuadpbexpert #premiumbeautifulexpert #autopilotincome
Memang tak pernah ragu dgn platform SHOM. Obvious nampak progress from time to time. Upgrade and upgrade from banyak aspect especially collaboration yg besar2 ๐Ÿ‘ #SHOM #g8unity #businessopportunity #peluangperniagaan #autopilotincome #izzatiemnasir
#throwback semasa #mut2018 semalam. . Tertarik dgn perkongsian seorang pasangan ni bagaimana mereka menceritakan dapat menghantar ketiga2 org anak mereka menyambung pelajaran ke luar negara hanya dengan hasil perniagaan mereka dgn #SHOM tanpa perlu bantuan #biasiswa ataupun #loan . . #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
O Group hari ni bukan sahaja mengupas topik yg dishare hari ni, tapi sharing pengalaman semasa menghadiri MUT semalam. . Macam mana berbagai usahawan SHOM dari berbagai latar belakang berjaya didalam biz ni. Macam mana seorang usahawan SHOM berjaya melahirkan 11 org CDMs daripada ahli keluarga. Bagaimana seorang surirumah berjaya membeli sebuah rumah hanya dgn menggunakan bonus slip daripada SHOM. . Yg penting, tak give up dan duplicate cara jln mentor2 yg dah berjaya. . #lifethroughthelens #thediamondcircle #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
Alhamdulillah, dapat jugak hadirkan diri #kelas ilmu G8Unity. . Terima kasih kepada CDMs yg sentiasa meluangkan masa memberi ilmu. . Terima kasih kepada semua #mentor hari ni. . Hari ni bukan sahaja penuh dgn ilmu, tetapi perut pun penuh ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Terima kasih kepada semua Diamonds yg belanja makan2 tadi. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . #thediamondcircle #lifethroughthelens #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
Terasa sangat BANGGA apabila Awie menjadi sebahagian daripada usahawan SHOM. Company yang sangat berdaya maju & juga mampu bertahan di Malaysia hampir 2 dekat. Mana tidaknya syarikat mampu menyeluarkan wang jutaan ringgit SETIAP BULAN untuk membayar bonus kepada semua usahawan tanpa sebarang kelewatan walaupun sehari. . Nasihat bagi wanita diluar sana, jika ingin melibatkan diri dengan perniagaan, sila pilih company yang sedia kukuh dan mampu membahagikan keuntungan bersama usahawan. . #sayasayangshom #g8unity #mumprenuer #g8prenuer #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Dengan Mak #thediamondcircle yg sentiasa memberi tunjuk ajar dan semangat sepanjang penglibatan saya dgn #SHOM ni. . Org nya kuat semangat dan berjiwa kental. Muda dan sentiasa bergaya. . Thank you CDM Ija. โค๏ธโค๏ธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . #lifethroughthelens #TDC #TDCMillionairemind #G8Unity #Unity #G8preneurs #financialfreedom #cariduit #cariduitlebih #sideincome #bizonline #online #parttime #parttimejob #timefreedom #duitpoket #extraincome #kerjadarirumah #autopilotincome #duitextra #kengkangankewangan #kerjaparttime #bizonlinemalaysia #onlinebiz #onlinebizmalaysia
Class this year Duta SHOM @missfazura sendiri attend bagi award. Congratz again CDM Ehan๐Ÿ‘ Such adorable & inspired mula bisnes dari bawah dari bniaga sabun hijau #marineessence tu je sampai berjaya genggam #autopilotincome up to 69% bonus from company. Plus, beliau bukan xde keje okay..berkerjaya guru lagi bisnes as part time je. Cool kan ๐Ÿ‘ #g8unity #g8preneurs #SHOM #parttime #sideincome #extraincome #businessopportunity #peluangperniagaan #izzatiemnasir
BUSINESS PREVIEW . Yeaahhhh ada class Ahad ni. Wajib hadir untuk tambah ilmu dan tap energy booster. Ada yang nak joint class bagitahu disa yer FREE JER!!! . #g8unity #shalizaazizprotege #autopilotincome
BUSINESS PREVIEW . Yeaahhhh ada class Ahad ni. Wajib hadir untuk tambah ilmu dan tap energy booster. Ada yang nak joint class bagitahu disa yer FREE JER!!! . #g8unity #shalizaazizprotege #autopilotincome
BUSINESS PREVIEW . Yeaahhhh ada class Ahad ni. Wajib hadir untuk tambah ilmu dan tap energy booster. Ada yang nak joint class bagitahu disa yer FREE JER!!! . #g8unity #shalizaazizprotege #autopilotincome
5 DAYS LEFT DON'T JUST WATCH !!ย ๐Ÿ‘€ย ๐Ÿ’ฐ -------------------------------------------------------------------- In 5 days you're going to miss out on theย  biggest tool for entrepreneurs to hit the market! ---------------------------------------------------------------------- CLICK THE LINK IN DESCRIPTION 4 DETAILS.... ---------------------------------------------------------------------- Increase your engagement, sales ๐Ÿ’ต &ย  connections by 75-80% on autopilot --------------------------------------------------------------------- #entrepreneur #sales #autopilotincome #socialmediaincome
Sejak DISEMBER 2016, mulanya perkenalan antara along dengan our CDM AIN ZULKARNAIND. Sebelumni along memang seorang yang tak tahu langsung tentang BUSINESS, memang kosong tentang ilmu business,cara posting sampaikan nak reply DM prospek pun tak tahu. Alhamdulillah, along dapat seorang mentor yang hebat dan baik. Yong tak jemuยฒ bentuk,canai along hari demi hari. Demi nak bantu anak didik Yong sanggu berjaga sampai tengah malam untuk bantu along yang tak henti-henti tanya itu ini. Kalau dulu,along langsung tak pandai nak bercakap dan susah nak mesra dengan orang. Bila berhadapan dengan orang jadi gugup dan tak ada idea nak mulakan perbualan. Tapi sejak bersama kumpulam yang hebat G8 Unity,satu pembaharuan besar dalam hidup along. Along lebih berani dan yakin sekarang. Along suka dengan gaya Yong yang bersahaja dan mesra dengan semua orang. Yong tak kisah walaupun along ni asal dari kawasan kampung,tak pandai bawa diri dan baru mula nak kenali apa itu dunia keusahawanan. Tapi itulah along yang sebenarnya. Kalau keluar appoinment yong akan pastikan along dahulu kemas dan bergaya walaupun along tak pandai semua itu. Yong wanita berani dan berjiwa kental. Suatu hari nanti along akan ikut jejak langkah yong. Tolak tepis semua halangan yang ada di hadapan. TQ, Yong awak telah buka minda along yang sebelumni hanya harapkan duit suami sahaja. Alhamdulillah, sekarang along dah ada pendapatan sendiri.InsyaAllah 3 hari lagi bonus dah nak masuk. TQ CDM AIN ZULKARNAIND,TQ TDC,TQ G8 UNITY.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #ainzulkarnaindprotege #onlinebisness #tdcmillionairemind #autopilotincome #buatduit #poketgemuk #agentwanted
This week habiskan buku ni. Sebelum buka next buku. Sambil baca, sambil dapat idea. Terus roger partners share idea panas ni. So far semua teruja sangat! Tak sabar nak buat lonjakan paradigma. Buat persiapan untuk sambut tahun 2019 agar lebih cemerlang. Buku belum habis, aktiviti dah bersusun ni. Sat tunggu nak habiskan dulu. Kita tengok apa lagi idea keluar lepas ni okayy. Stay tune girls ๐Ÿ˜˜ #Rocket2019 #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle
How We Make Up To $311,299.19 A Month Working Just 1 โ€“ 3 Hours a Day Using Our Fully Submerged Sales System Dm for info only selected few will be given the secrecy blueprint. #laptoplifestyle #commisions #autopilotincome #cashmoney #entrepreneur #passiveincome #freedommoney
We have big DREAMS but the different is we do it together.
Lunch date with sisters @sarinahbain and @ramizahrahman hari ni. Dah lama sangat rasanya tak jumpa diaorg. So, today kitaorg cari japanese food sambil membawang. #ainzulkarnaindprotege #jomgandaincome #autopilotincome
Discover how you can earn from your home with this POWERFUL & SIMPLE system: http://beyourownboss23.com/step_one_easy1up-1 Descubre como puedes ganar 500-1000$ desde tu casa utilizando internet: bit.ly/2SHxMe1 find out how with this linkโ€”> bit.ly/2qqy3F9 #passiveincomestream #passiveincome #onlinemarketing #onlinemarket #onlineadvertising #affiliatemarketing #affiliateprogram #networkmarketing #networking #networkmarketingpro #advertising #marketers #laptoplifestyle #money ๐Ÿ’ฐ #moneyonline #businessman #businesswomen #businessfromhome #businessopportunity #businessopportunities #onlinebusinessowner #onlinebusiness #businessonline #dropshipping #ecommercebusiness #ecommerce #dropshipwanted #onlinecourse #autopilotincome
next page →