#anzalna

27,869 posts

Loading...
💞💞💞 PREMIUM ADELIO. 💸 RM20 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
Loading...
💞💞💞 EYEMUSE TWISHINE WC-562. 💸 RM30 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
💞💞💞 PREMIUM NATURAL 3T. 💸 RM20 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
Sedang mencari barang barang sewa pelamin seperti terrarium, bunga, shaggy carpet, kerusi pelamin dan lain lain? Kami mempunyai pelbagai pilihan dan pakej yang pasti dapat mencantikkan majlis anda. Berminat boleh WhatsApp 0162280618 untuk tempahan segera! #sewa #sewabarangkahwin #kahwin #pelamin #pelaminmurah #pelamincantik #wedding #propsforrent #dulanghantaran #pelamindiy #malaysia #deepavali #diwali #kualalumpur #rizalman #anzalna #kerusipelamin #setapak #mencarijodoh #noradanish #vintage #elegant #yearendsale
Love You Mr.Arrogant Maigaddd!!! Rindunya drama ni!!! Walaupun dh 5 tahun drama ni ditayangkan kat tv tp kalau ulang tengok lg perhhhh rasa dan perasaan dia sama mcm 5 tahun lepas beb!! . Drama yg x pernah jemu dan bosan utk kita tengok banyak kali sbb apa?? Sbb lakonan serasi antara hero dan heroin membuatkan kita rasa lg teruja nak tengok!! Serius suka gilerrr gandingan @zarazya n @azleekhairi (yg skrg entah kemana? 😣😣) Drama yg 5 tahun lepas tetap lakonannya masih dirasai sampai skrg (2018) . First drama yg buat terus minat lakonan @zarazya @saharulridzwan @anzalnanasir88 @keithfoo yg masa tu masing2 bru je menempah nama dlm industri & sekarang nama2 ni lah yg menyerikan industri.. Terima kasih utk usaha semua pelakon & krew yg menjayakan drama ni. Tahniah kerana menghiburkan kami dgn bakat lakonan yg sangat menjiwai watak dan berjaya membuatkan kami terus dan terus ulang drama ni utk sepanjang 5 tahun ini tanpa buat kami rasa jemu utk marathon. Tq kak @alieshakirana utk hasil naskah yg sangat 👍👍👍👍👍 . Krew dan pelakon #LOVEYOUMRARROGANT #LYMA 👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 #ZaraZya #AzleeKhairi #KeithFoo #Anzalna #HanezSuraya #SaharulRidzwan #MDramaNE
ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS?? . JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!! . DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS . DM/WHATSAPP: 0123869897 . #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #nsabeautyserum #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
CANTIK GILERR NORALUSH LIPMATTE SHADE CARAMEL YANG @anzalnanasir88 GUNA NI!! 😍😍 . Kalau uools yang suka lipmatte tapi bibir mudah merekah tu kena try sebab texture Noralush ni creamy & lightweight jerr. Dah tak perlu apply pelembap dulu baru guna lipsmatte tauu 😍😍 . Macamne nak dapatkan? Senang je ⬇ 1. Walk in ke Outlet MyOnlineShopes : . 📍 Permaisuri Imperial City Mall, Miri ( 2nd floor, next to SOX world ) . 📍 Boulevard Shopping Mall, Miri ( 1st floor, berhadapan Super Save ) . 📍 Emart Tudan, Miri ( V14 ) . 2. COD : 🚗 Miri, Sarawak 🚗 Miri, Sarawak 🚗 Miri, Sarawak . 3. Whatsapp Hotline for more info : 📱010 840 8600 📱010 840 8600 📱010 840 8600 . Follow fb dan instagram : @myonlineshopes @myonlineshopes @myonlineshopes . . #myonlineshopes #latepost #lipstickmatte #lipsmatte #liquidlipstick #longlasting #miri #sarawak #newlipsmatte #anzalnanasir #anzalna #noralush #makeup #mattecolour #safe
READY STOK CODE CARAMEL LIPMATTE  by  @noralushmy X @Anzalnanasir88 HARGA : RM39 (add rm8 utk sm/rm12ss) 💐KELEBIHAN : 💄long-lasting 💄creamy 💄lightweight 💄argan oil 💄made in korea 💄halal 💄kkm 💄rm39 each (exc postage) 💐5 COLOR 💄scarlet 💄caramel 💄coral 💄rouge 💄ruby WHATSAPP 01152895851 (Tekan link di bio untuk order ya) 😍 #lipmattenoralush #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #anzalna   #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #lipmattelover #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream
LIPMATTE  by  @noralushmy X @Anzalnanasir88 HARGA : RM39 (add rm8 utk sm/rm12ss) 💐KELEBIHAN : 💄long-lasting 💄creamy 💄lightweight 💄argan oil 💄made in korea 💄halal 💄kkm 💄rm39 each (exc postage) 💐5 COLOR 💄scarlet 💄caramel 💄coral 💄rouge 💄ruby Tekan link di bio untuk order ya 😍 AGENT/DROPSHIP WANTED #lipmattenoralush #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #anzalna   #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #lipmattelover #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS?? . JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!! . DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS . DM/WHATSAPP: 0123869897 . #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #nsabeautyserum #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
READY STOK CODE CARAMEL LIPMATTE  by  @noralushmy X @Anzalnanasir88 HARGA : RM39 (add rm8 utk sm/rm12ss) 💐KELEBIHAN : 💄long-lasting 💄creamy 💄lightweight 💄argan oil 💄made in korea 💄halal 💄kkm 💄rm39 each (exc postage) 💐5 COLOR 💄scarlet 💄caramel 💄coral 💄rouge 💄ruby WHATSAPP 0166221685 (Tekan link di bio untuk order ya) 😍 AGENT/DROPSHIP WANTED #lipmattenoralush #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #anzalna   #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #lipmattelover #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream
Cepat WhatsApp kami segera 0162280618 untuk mendapatkan harga promosi kami! Hanya 5 customer terawal sahaja yang akan dapat harga istimewa pakej kami. Area KL sahaja! #sewa #sewabarangkahwin #kahwin #pelamin #pelaminmurah #pelamincantik #wedding #propsforrent #dulanghantaran #pelamindiy #malaysia #deepavali #diwali #kualalumpur #rizalman #anzalna #kerusipelamin #setapak #mencarijodoh #noradanish #vintage #elegant #yearendsale
SHAWL SATEEN DHIA💋 RM25 (exc postage) Postage sm rm8 / ss rm12 Material : satin high quality Bidang 45 . ✔Senang bentuk ✔Senang iron ✔Tak mudah berkedut ✔Tak perlu starch . 📲Whatsapp 0179715451 📲Wechat shahirahdaud . #bawaltabur #bawalmurah #bawalcottonvoile #cottonvoile #bawalberlian #bawalberlianmurah #bawalberlianmalaysia #bellaastillah #anzalnanasir #anzalna #sajat #tudungbawal #tudung #tudungmurah #bazarpaknilmurah #bawalairis #airispremium
SHAWL SATEEN DHIA💋 RM25 (exc postage) Postage sm rm8 / ss rm12 Material : satin high quality Bidang 45 . ✔Senang bentuk ✔Senang iron ✔Tak mudah berkedut ✔Tak perlu starch . 📲Whatsapp 0179715451 📲Wechat shahirahdaud . #bawaltabur #bawalmurah #bawalcottonvoile #cottonvoile #bawalberlian #bawalberlianmurah #bawalberlianmalaysia #bellaastillah #anzalnanasir #anzalna #sajat #tudungbawal #tudung #tudungmurah #bazarpaknilmurah #bawalairis #airispremium
SHAWL SATEEN DHIA💋 RM25 (exc postage) Postage sm rm8 / ss rm12 Material : satin high quality Bidang 45 . ✔Senang bentuk ✔Senang iron ✔Tak mudah berkedut ✔Tak perlu starch . 📲Whatsapp 0179715451 📲Wechat shahirahdaud . #bawaltabur #bawalmurah #bawalcottonvoile #cottonvoile #bawalberlian #bawalberlianmurah #bawalberlianmalaysia #bellaastillah #anzalnanasir #anzalna #sajat #tudungbawal #tudung #tudungmurah #bazarpaknilmurah #bawalairis #airispremium
💞💞💞 EYEMUSE OCEAN. 💸 RM30 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
💞💞💞 EYEMUSE TWISHINE. 💸 RM30 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
💞💞💞 EYEMUSE TWISHINE. 💸 RM30 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
LIPMATTE  by  @noralushmy X @Anzalnanasir88 HARGA : RM39 (add rm8 utk sm/rm12ss) 💐KELEBIHAN : 💄long-lasting 💄creamy 💄lightweight 💄argan oil 💄made in korea 💄halal 💄kkm 💄rm39 each (exc postage) 💐5 COLOR 💄scarlet 💄caramel 💄coral 💄rouge 💄ruby WHATSAPP 0166221685 (Tekan link di bio untuk order ya) 😍 AGENT/DROPSHIP WANTED #lipmattenoralush #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #anzalna   #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #lipmattelover #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream
LIPMATTE  by  @noralushmy X @Anzalnanasir88 HARGA : RM39 (add rm8 utk sm/rm12ss) 💐KELEBIHAN : 💄long-lasting 💄creamy 💄lightweight 💄argan oil 💄made in korea 💄halal 💄kkm 💄rm39 each (exc postage) 💐5 COLOR 💄scarlet 💄caramel 💄coral 💄rouge 💄ruby Tekan link di bio untuk order ya 😍 AGENT/DROPSHIP WANTED #lipmattenoralush #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #anzalna   #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #lipmattelover #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream
LIPMATTE  by  @noralushmy X @Anzalnanasir88 HARGA : RM39 (add rm8 utk sm/rm12ss) 💐KELEBIHAN : 💄long-lasting 💄creamy 💄lightweight 💄argan oil 💄made in korea 💄halal 💄kkm 💄rm39 each (exc postage) 💐5 COLOR 💄scarlet 💄caramel 💄coral 💄rouge 💄ruby Tekan link di bio untuk order ya 😍 AGENT/DROPSHIP WANTED #lipmattenoralush #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #anzalna   #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #lipmattelover #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream
💞💞💞 PREMIUM MEERA HAZEL. 💸 RM20 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
💞💞💞 PREMIUM SEENCON. 💸 RM20 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
💞💞💞 PREMIUM SEENCON. 💸 RM20 🆓 FREE CASE 🚛 RM7 SM/RM11 SS . How to order: 1) Screenshot picture 2) Remark Lens Power 3) Whatsapp Click the link on bio ⤴ . #candylicious #eyemuse #candylens #disneylens #makeup #mua  #muamalaysia #eyemakeup #kasutmurah  #sobella #zahirahmcwilson #bajumurah  #anzalna  #erafm  #tv3 #handbag #handbagmurah #dramasangat  #penmerah #rotikaya #ohbulan #uitm #nakcantik #utm #icanseeyourvoicemalaysia  #mirafilzah #zizanrazak #noradanish #tiktok  #tiktokmalaysia
MASALAH JERAWAT?? . Jangan risau!!! sabun honey glow dapat membantu masalah anda . Jom dapatkan segera sementara tengah harga promosi ni. Tak rugi ke awak rasa bila org lain dapat harga promosi tapi awak dapat harga biasa? . DM/WhatsApp : 0123869897 #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #bahagiabukanbidaan #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #nelydiasenrose #syafiqahaina #fattzura #honeyglowmurah #cintatiadaganti #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #pinklady #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS?? . JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!! . DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS . DM/WHATSAPP: 0123869897 . #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #nsabeautyserum #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
READY STOCK . DR002/18 BUNGA DRESS . RM90 SM / RM95 SS . Material Quality Printed Korean Crepe With Lining "V" Neck Back Zip Slim type Edge Dress . . DM @ http://www.wasap.my/60139490394 untuk order! . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . . #jubahcantik #jubahprintedmurah #jubahmurah #jubahprintedcantik #baju2018 #eynacollection #pakaianwanitamurah #jubahsimplebutnice #dressmurah #dresscantik #dresselegent #jubahelegent #dressmurahcantik #dresssimple #ctdk #hantukaklimah #neelofa #anzalna
MASALAH JERAWAT?? . Jangan risau!!! sabun honey glow dapat membantu masalah anda . Jom dapatkan segera sementara tengah harga promosi ni. Tak rugi ke awak rasa bila org lain dapat harga promosi tapi awak dapat harga biasa? . DM/WhatsApp : 0123869897 #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #bahagiabukanbidaan #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #nelydiasenrose #syafiqahaina #fattzura #honeyglowmurah #cintatiadaganti #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #pinklady #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #nsabeautyserum #fattahamin #daki #neelofa #wawazainal #sabunhoneyglow #honeyglow #wawacosmetics #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #noradanish #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #syafiqahaina #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
Premium Matte Lipstick by Noralush X @Anzalnanasir88 Liquid Lip Matte Lipstick @noralushmy 💋long-lasting 💋creamy 💋lightweight 💋argan oil 💋made in korea 💋halal 💋kkm 💋rm39 each (exc postage) 💋5 color (scarlet,caramel,coral,rouge,ruby) Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍 #Noralush #Lushbabes #HALAL #KKM #MadeInKorea #maleqaboutique #anzalna #anzalnanasir #onlinestore #onlineshipping #kedaimurah #kedaionline #igshop #igshopping #igshopmalaysia #sayajual #visitmyig #bisnesonline #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded #onlinebisnes #bazaarpaknil #lipmatte #lipstick
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
Mak2 atau kakak2 yang tkde masa nak bersiap pgi2 nak iron tudung pakai pin hilang lahh meyhhh try shawl jersey konpemmm boleh selesaikan segala masalah 😘😘 sebab apa! . Tak perlu Ironless gosok sekali boleh pakai berkali2 ❤️ Tak perlu pin Tak perlu inner pun ikut keselesaan anda😉 . Harga opkoss la murahhh Rm15 only 😙💥 Rm 15 only 😙💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #naddyepul
Yang kaki turban tu korang wajib kena grab satu taw ❗️❗️ . Yela sebab dia takkan kembang macam shawl biasa dan streching tu buatkan dia senang nak lilit dan tarik 💪🏻😘 . Tak percaya tengok model kita pkai lawakan 😍😋 . Jomla grab satu tak mahal pun Rm 15 je satu 💥💥💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #matyip
Yang kaki turban tu korang wajib kena grab satu taw ❗️❗️ . Yela sebab dia takkan kembang macam shawl biasa dan streching tu buatkan dia senang nak lilit dan tarik 💪🏻😘 . Tak percaya tengok model kita pkai lawakan 😍😋 . Jomla grab satu tak mahal pun Rm 15 je satu 💥💥💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #matyip
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
MASALAH JERAWAT?? . Jangan risau!!! sabun honey glow dapat membantu masalah anda . Jom dapatkan segera sementara tengah harga promosi ni. Tak rugi ke awak rasa bila org lain dapat harga promosi tapi awak dapat harga biasa? . DM/WhatsApp : 0123869897 #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #tiktokmalaysia #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #nelydiasenrose #syafiqahaina #fattzura #honeyglowmurah #cintatiadaganti #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #pinklady #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
Yang kaki turban tu korang wajib kena grab satu taw ❗️❗️ . Yela sebab dia takkan kembang macam shawl biasa dan streching tu buatkan dia senang nak lilit dan tarik 💪🏻😘 . Tak percaya tengok model kita pkai lawakan 😍😋 . Jomla grab satu tak mahal pun Rm 15 je satu 💥💥💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #matyip
Yang kaki turban tu korang wajib kena grab satu taw ❗️❗️ . Yela sebab dia takkan kembang macam shawl biasa dan streching tu buatkan dia senang nak lilit dan tarik 💪🏻😘 . Tak percaya tengok model kita pkai lawakan 😍😋 . Jomla grab satu tak mahal pun Rm 15 je satu 💥💥💥 . #shawlmurah #shawlviral2018 #tudung #tudungmurah #shawljersey #shawlsyatillamelvin #syatillamelvin #sobella #handbagmurah #kasutmurah #neelofa #handbag #zahirahmcwilson #sobella #bajumurah #anzalna #erafm #handbag #tv3 #dramasangat #uitm #theyusufiskandar #penmerah #rotikaya #ohbulan #icanseeyourvoicemalaysia #noradanish #mirafilzah #zizanrazak #tiktok #tiktokmalaysia #matyip
MASALAH JERAWAT?? . Jangan risau!!! sabun honey glow dapat membantu masalah anda . Jom dapatkan segera sementara tengah harga promosi ni. Tak rugi ke awak rasa bila org lain dapat harga promosi tapi awak dapat harga biasa? . DM/WhatsApp : 0123869897 #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #bahagiabukanbidaan #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #nelydiasenrose #syafiqahaina #fattzura #honeyglowmurah #cintatiadaganti #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #pinklady #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #nsabeautyserum #fattahamin #daki #neelofa #wawazainal #sabunhoneyglow #honeyglow #wawacosmetics #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #noradanish #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #syafiqahaina #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #nsabeautyserum #fattahamin #daki #neelofa #wawazainal #sabunhoneyglow #honeyglow #wawacosmetics #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #noradanish #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #syafiqahaina #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
Berminat dengan pakej perkahwinan DIY kami? WhatsApp segera untuk tempahan! Kami mempunyai pelbagai jenis bunga artificial dan props yang sesuai untuk majlis anda. #sewa #sewabarangkahwin #kahwin #pelamin #pelaminmurah #pelamincantik #wedding #propsforrent #dulanghantaran #pelamindiy #malaysia #deepavali #diwali #kualalumpur #rizalman #anzalna #kerusipelamin #setapak #mencarijodoh #noradanish #vintage #elegant #yearendsales
ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS?? . JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!! . DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS . DM/WHATSAPP: 0123869897 . #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #nsabeautyserum #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "HG" KE 0123869897 #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #villaghazara #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #cintatiadaganti #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza #bazarpaknil
next page →