#Warda

111,922 posts

Loading...
Loading...
Bari nchoufkom ge3 hna twahachtkom 😒😢😓 #warda #sidibelabbes
• ميادة الحناوي - الليالي • الطبعة الأولى - 1988 إنتاج و توزيع : عالم الفن CD Printed at EMI Greece البوم الليالي للصوت الذهبي ميادة الحناوي و اللي يعتبر أفضل البوم قدمته ميادة بتاريخها الفني لإنه احتوى اثقل و اروع الاعمال اللي حملت صوت ميادة لقلوب جمهور الفن العربي من المحيط للخليج اهم هالاعمال كانت الرائعة الخالدة "الحب اللي كان" من ألحان الموسيقار بليغ حمدي و اللي لحنها وهو بحالة هذيان و حزن بعد طلاقه للفنانة وردة الجزائرية .. بأحد اللقاءات ذكر المخرج جميل المغازي كواليس تلحين هالعمل الرائع اللي عاصر تفاصيل صناعته و خروجه للنور.. كان بليغ حمدي في حالة حزن عميق و اكتئاب بعد مكالمة وردة له بالتليفون و طلبها للطلاق وهو في زيارة لأبوظبي ، و وقتها اتصل بليغ بمحاميه و قله طلق .. بليغ اخذ عوده و طلع راح للبحر وهو في حالة هذيان تام من شده الحزن، قام يدندن و يعزف على عوده و يقول كلام عشان يفرغ المشاعر الحزينة اللي فيه .. طبعا بهالوقت المخرج جميل المغازي و بنته اللي دارسه موسيقى كانو جنبه و قاعدين يسجلون له اللي يقوله و ثاني يوم بعد ماصحى بليغ من النوم قاله جميل "انتا عملت لحن ماحصلش" قله بليغ لحن ايه ؟ كان غير مدرك بكل شي صار بالليلة اللي قبلها و كأنه في حالة سكر جميل طلع الورقة و قراه الكلام، فسأله بليغ ماتعرفش المقام كان ايه؟ قاله ماعرفش والله بس بنتي كانت موجودة و هي تفهم بالموسيقى.. و بوم كانت "الحب اللي كان" اللي شدت فيها ميادة الحناوي بصوتها تعبر عن عذاب الحب و فراقه و احساس بليغ حمدي بعد فراقه عن وردة حب حياته الملفت في الموضوع انه وردة كانت تكره مياده لسبب غير معروف.. يمكن كان حقد او غيرة فنية من صوت قوي جديد قادم للساحة الفنية.. فالموضوع قمة بالطرافة لما تغني ميادة اغنية تعبر عن مشاعر بليغ لطلاقه من وردة الاغنية تعتبر من الاغاني الخالدة بالموسيقى العربية و اللي لحنها اشوفه من اجمل و اعمق الالحان اللي لحنها بليغ في حياته الألبوم ايضا احتوى اعمال خالدة اخرى من كلمات الأبنودي و الحان عمار الشريعي مثل "سيبولي قلبي" و "الليالي" و "ياقمر ميل" محسن جابر كان من اكبر الداعمين لميادة ببداية مشوارها الفني واللي آمن بصوتها خصوصا في فترة منعها من دخول مصر لدرجة انه كان يبعثلها الاغاني لسوريا و لما يحين وقت التسجيل يسافر كل فريق الالبوم من شعراء و ملحنين و عازفين لليونان لتسجيل الالبوم و بتقنيات و تكلفة عالية على حسابه الشخصي ميادة الحناوي اول فنانة عربية تسجل البوم بنظام ال tracks و أول فنانة عربية يصدر لها ديسك مدمج "سيدي" في الشرق الاوسط
Enjoy every Friday & Saturday at #amassi 🎼🎤 #beirut #jounieh #lebanon #aleppo #syria #qoudoudhalabiya #tarab #warda #melhembarakat ❤️❤️
HARGA DIRECT KILANG KITA BAGI DEKAT UOLSSS 😙😙😙😘😘😘🤩 . RM30 ( 20HELAI TAW bukan 2helai ataw 12helai).. . Telinga xpekak...kain jenis cotton sejuk je kepala...kain xmengembang...melekap dengan cantik...secantik tuan yang memekai... . Kaler adalah random sbb dah pack direct kilang ( kesian kita taw kalau awk sruh kita pilih kan kaler kita xde staff 😥😥😥😫😫😫 ) . Nak cod sentul gombak...setapak...wangsamaju...sogo...masjid jamek...lulu hypermarket...subang bestari (selang 3hari ye sayang)#DesingByDzyana #anaktudung #snowcap #warda #hargagila #20helairm30 #manamaudapatuolssss #ADcollection
La priorité dans le couple Une des composantes pour la parfaite entende dans le couple, il faut peser le sens des priorités dans votre couple afin que vos priorités soit au même titre égal sans que l’un ou l’autre commence à penser ou si il est trop tard d’aller dans un sens unique tout seul. Les signes qui montrent que votre partenaire ne fait pas de vous une priorité et fais passer ses priorités avant les vôtres sont : Il vous laisse gérer seul les tâches de la maison, vous remarquez que vous êtes constamment en train de faire certaines tâches ménagères sans que votre partenaire y prête même attention. Il vous laisse toujours organiser vos escapades et sorties ensembles, il ne semble guère s’intéresser à ce qui pourrait vous faire plaisir, quel film souhaitez-vous voir ?, quel restaurant réserver ? ……. Il fait passer ses sorties avec ses ami(e)s avant vous ou sans même vous y inviter. Ses projets personnels ou professionnels passent avant les vôtres. Votre partenaire ne s’intéresse pas à votre journée ou fait mine de s’y intéresser, vous allez alors vite le remarquer lorsqu’il vous posera une question sur votre journée à laquelle vous venez de lui expliquer il y a peu de temps. Pour les couples qui ne vivent pas ensembles, votre partenaire ne vous invite pas aux fêtes familiales, ne vous présente pas sa famille ou ses amis. Votre partenaire annule vos sorties prévues pour un ami qui vient tout juste de lui proposer de sortir boire un pot. Si vous êtes dans l’un des cas, mettez les points sur les I ! Vos projets ont tout autant d’importance que les siens et votre partenaire doit faire de vous sa priorité dans sa vie et son cœur. Warda #sagesse #humanity #world #peace #solidarity #love #lecture #philosophy #writing #picoftheday #ecrivain #Happiness #life #smile #poeme #loveothers #samara #warda #samarawarda #développementpersonnel
#radio #Web #Warda #émission #souti_7or #برنامج #صوتي_حر #الموضوع : #إضرابات_الأساتذة # تقديم: فاطمة عمار #كرونيكور : مريم منصور _ ندى قريسة #تأطير : فاطمة الروين
Jom grab palazzo bootcut slim effect❤️❤️ . ✅Material HIGHLY COTTON AMEENA ✅Material tak jarang ✅Material tebal ✅Material tak panas ✅Material flowy ✅Harga murah ✅Banyak pilihan warna . 💢PRICE💢 1 pcs rm 39 2 pcs rm 78 3 pcs rm 117 . . Yang tak pernah cuba material palazo kita, fuhhh you alls kena cuba tau. Betul tak tipu. Cepat whatsappp. Size S sampai 2XL. Size 2XL kena add RM 2 macam biasa okay😃😁 . SIZE : S | M | L | XL | XXL MEASUREMENT: 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 42 inci labuh . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvet
Jom grab palazzo bootcut slim effect❤️❤️ . ✅Material HIGHLY COTTON AMEENA ✅Material tak jarang ✅Material tebal ✅Material tak panas ✅Material flowy ✅Harga murah ✅Banyak pilihan warna . 💢PRICE💢 1 pcs rm 39 2 pcs rm 78 3 pcs rm 117 . . Yang tak pernah cuba material palazo kita, fuhhh you alls kena cuba tau. Betul tak tipu. Cepat whatsappp. Size S sampai 2XL. Size 2XL kena add RM 2 macam biasa okay😃😁 . SIZE : S | M | L | XL | XXL MEASUREMENT: 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 42 inci labuh . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvet
Emina Double Bubble Facial Wash [17.000] Pembersih wajah yang ringan dan lembut dengan kandungan bitamin B3 dan ekstrak Licorice membantu mencerahkan warna kulit dan cocok untuk semua jenis kulit. Untuk kulit bersih, segar dan lembab setiap hari. #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #jualeminasabunmuka #facialwash #doublebubble #jualeminafw #jualfwemina #jualsabunmuka
On popular demand we have restocked this 3-pc dress from our Wisteria Collection! Shop now: https://bit.ly/2U8Wkwn #warda #wardasale #flatsale
On popular demand we have restocked this 3-pc dress from our Wisteria Collection! Shop now: https://bit.ly/2U8Wkwn #warda #wardasale #flatsale
On popular demand we have restocked this 3-pc dress from our Wisteria Collection! Shop now: https://bit.ly/2U8Wkwn #warda #wardasale #flatsale
On popular demand we have restocked this 3-pc dress from our Wisteria Collection! Shop now: https://bit.ly/2U8Wkwn #warda #wardasale #flatsale
On popular demand we have restocked this 3-pc dress from our Wisteria Collection! Shop now: https://bit.ly/2U8Wkwn #warda #wardasale #flatsale
On popular demand we have restocked this 3-pc dress from our Wisteria Collection! Shop now: https://bit.ly/2U8Wkwn #warda #wardasale #flatsale
Emina cheeklit cream blush [30.000] Mau pakai blush on tapi gamau terlalu keliatan? Waktu pakai blush on powder warnanya cepet pudar? Cream blush adalah pilihan yang tepat,membuat tampilan seakan-akan pipi merona secara alami dan saat dipakai sebagai base sebelum blush on powder akan membuat ketahanan lebih lama warna di pipi Hadir dalam 4 shade -peach -pink -nudie brown -violet #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #creamblush #eminacreamblush #jualeminacreamblush #creamblushmurah #creamblushbagus
Emina Creamatte [42.000] Lipcream keluaran Emina yang terkenal bagus dan murah ini banyak banget disukai baik remaja maupun dewasa. Formulanya matte finish yang ringan dan tidak kering tanpa takut set di garis bibir karena mengandung vitamin E membuat bibir tetap lembab Ready warna 1. Chocolava (1) 2. Fuzzy wuzzy (2) 3. Mauvelous (3) 4. Flamingo (5) 5. Jelly Bean (6) 6. Tumbleweed (7) 7. Baby Fox (9) 8. Perky plum (12) #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #eminacreammatte #eminalipcream #juallipcreameminasby #jualemina #jualeminamauveloussby #mauvelous #jualmakeup #gemsemina
Jangan kerana cinta💔,we lost everything we ever had👎Tolong pelihara ikatan yg kita jaga selama ni👌 #WarDa
Welcome to PAOK @josipmisic_27 . . Kygo - It Ain’t Me (Codeko remix)🎵 Greek Cup Round of 16 (2nd Leg)🏆
Choose from the great variety of Chikan Kari, Prints, Woolen Silk, Marina Embroidery, Pret and more now at a FLAT 30% OFF on entire winter stock! Visit Warda outlet King's Mall 1st floor shop # 19 www.warda.com.pk #warda #wardasale #flatsale
🎊ACID JEANS🎊 . 📮RM48 S, M , L , XL 📮RM50 2XL , 3XL . 💥POSTAGE INCLUDE TO SM 💥POSTAGE TO SS ADD RM 2 ONLY . 4 warna : ACID DARK BLUE ACID LIGHT BLUE ACID BLACK ACID GREY . UKURAN : ACID JEANS . SAIZ S waist 25-26 inci Thigh 14-15 inci Length 40 INCI . SAIZ M waist 26-27 inci Thigh 15-16 inci Length 40 INCI . SAIZ L waist 27-28 inci Thigh 15-16 inci Length 40 INCI . SAIZ XL waist 29-31 inci Thigh 16-17 inci Length 40 inci . SAIZ 2XL waist 32-34 inci Thigh 16-17 inci Length 40 inci . 3XL Waist 35-37 inci Thigh 17 - 18 inci Length 40 inci . TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvetdrama
🎊ACID JEANS🎊 . 📮RM48 S, M , L , XL 📮RM50 2XL , 3XL . 💥POSTAGE INCLUDE TO SM 💥POSTAGE TO SS ADD RM 2 ONLY . 4 warna : ACID DARK BLUE ACID LIGHT BLUE ACID BLACK ACID GREY . UKURAN : ACID JEANS . SAIZ S waist 25-26 inci Thigh 14-15 inci Length 40 INCI . SAIZ M waist 26-27 inci Thigh 15-16 inci Length 40 INCI . SAIZ L waist 27-28 inci Thigh 15-16 inci Length 40 INCI . SAIZ XL waist 29-31 inci Thigh 16-17 inci Length 40 inci . SAIZ 2XL waist 32-34 inci Thigh 16-17 inci Length 40 inci . 3XL Waist 35-37 inci Thigh 17 - 18 inci Length 40 inci . TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvetdrama
Nak join postage esok pagi ? Whatsapp lekas💕 . 🎊ACID JEANS🎊 . 📮RM48 S, M , L , XL 📮RM50 2XL , 3XL . 💥POSTAGE INCLUDE TO SM 💥POSTAGE TO SS ADD RM 2 ONLY . 4 warna : ACID DARK BLUE ACID LIGHT BLUE ACID BLACK ACID GREY . UKURAN : ACID JEANS . SAIZ S waist 25-26 inci Thigh 14-15 inci Length 40 INCI . SAIZ M waist 26-27 inci Thigh 15-16 inci Length 40 INCI . SAIZ L waist 27-28 inci Thigh 15-16 inci Length 40 INCI . SAIZ XL waist 29-31 inci Thigh 16-17 inci Length 40 inci . SAIZ 2XL waist 32-34 inci Thigh 16-17 inci Length 40 inci . 3XL Waist 35-37 inci Thigh 17 - 18 inci Length 40 inci . TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvetdrama
الحُبْ نده وأمر وحبيبي ماعندو خبر ياشجر إطرح مواعيد 🎶🌼 قربي ياليالي العيد 🎶🌼 Warda - El Omr Bada كلمات مرسي جميل عزيز ألحان حلمي بكر #وردة_الجزائرية #مطربة_الأجيال #مطربة_الاجيال #فنانة_الحب #رمز_الجزائر #wardaeldjazairia #warda #الزمن_الجميل #الفن_الأصيل #algeria #algèria #ياخبر #حلمي_بكر
Emina Sugar Rush Lipscrub [30.000] Sugar Rush Lip Scrub mengandung gula murni dan biji aprikot yang berfungsi menjadikan bibir lembut. Diperkaya juga dengan ekstrak Shea Butter, Olive Oil dan Jojoba Oil yang menjaga kelembaban kulit bibir. Kandungan Vitamin C dan E membuat kulit bibir akan lebih sehat. Scrub bibir 2x seminggu #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #locallipscrub #eminalipscrub #sugarrush #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubjual #jualmakeup
- Beauty Bliss BB Cream [32.000] adalah kombinasi pelembab, primer, antioksidan, dan foundation untuk kulit tampak lebih lembut dan bercahaya. Bisa digunakan sebagai alas bedak sehari-hari yang ringan untuk pengganti foundation,formula yang cocok dengan kulit Asian Warm toned tanpa membuat kesan wajah abu-abu karena berbeda undertone Hadir dalam 3 warna : 1. Light 2. Natural 3. Caramel #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #eminabbcream #eminabeautyblisscream #bbcreamindo
#Repost @cherra_shimmies • • • • • What amazing start to the new year!!!! First Beginner Class of 2019! We had 11 brand new students. There is still time to join us! Sunday at 10 am! Registration link is below and in the bio! . https://saharadance.com/classes/ . #bellydance #shimmy #warda #dmvdance #danceinthedmv #dcdance #danceindc #adultdanceclasses #hipdrop #bellydancer #dance #dancer #raqssharqi #rakssharki #shabbi #egyptian #tribal #veil #igbellydance #igdc #bellydancersofig #dancersofig #washingtondc #saharadance
- Emina Cheeklit Pressed Blush On [36.000] Tampil merona dengan pulasan blush on di apple of cheek akan membuat wajah terlihat segar merona Emina Cheeklit Pressed Blush On tersedia dalam enam warna 1. Bitter Sweet 2. Cherry Blossom 3. Cotton Candy 4. Violet Berrt 5. Sugar Cane 6. Marshmallow Lady #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #blushon #blushonemina
- Emina Bright Sunscreen SPF 30 [27.000] Pakai tabir surya setiap hari itu WAJIB banget lho gengs,sengaja di gedein hurufnya karena ini bener-bener penting. Mau hari ini cuacanya panas,mendung maupun hujan deras pakai tabir surya gak boleh di skip Emina sunscreen SPF 30 membantu melindungi kulit kita dari sinar UV karena dilengkapi dengan SPF 30 dan PA +++, serta diperkaya dengan Aloe Vera Extract dan emollient untuk memberikan kelembapan ekstra pada kulit. #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty
Bagi kalian yang aktif setiap hari, kini menyempatkan merawat diri adalah hal yang mudah. Mau keluar tanpa pakai apapun? BIG NO ya gengs kalian wajib tetep pakai pelembab wajah dan tabir surya walaupun hari lagi mendung City Cake dari Emina hadir untuk melengkapi semua kebutuhan kulit tersebut,ada pelembab, tabir surya SPF 34 dan kemampuan color changing, IYA GENGS krim ini awalnya berwarna putih tetapi nanti setelah diratakan di wajah akan berubah warna sesuai shadenya (LIGHT & NATURAL) GO GET IT GENGS 52.000 di GEMS Beauty Shop #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty
Gems Beauty Shop Kami menjual produk-produk perawatan kulit dan makeup dengan harga Gems Beauty Shop Kami menjual produk-produk perawatan kulit dan makeup dengan harga terjangkau bagi remaja yang aktif tetapi tetap ingin memiliki kulit cantik terawat bagi remaja yang aktif tetapi tetap ingin memiliki kulit cantik terawat #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #makeuptools #makeoverlipcream #eyelashes #eyebrows #eyeshadowmurah
Gems Beauty Shop Kami menjual produk-produk perawatan kulit dan makeup dengan harga Gems Beauty Shop Kami menjual produk-produk perawatan kulit dan makeup dengan harga terjangkau bagi remaja yang aktif tetapi tetap ingin memiliki kulit cantik terawat bagi remaja yang aktif tetapi tetap ingin memiliki kulit cantik terawat #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty #makeuptools #makeoverlipcream #eyelashes #eyebrows #eyeshadowmurah
Gems Beauty Shop Kami menjual produk-produk perawatan kulit dan makeup dengan harga Gems Beauty Shop Kami menjual produk-produk perawatan kulit dan makeup dengan harga terjangkau bagi remaja yang aktif tetapi tetap ingin memiliki kulit cantik terawat bagi remaja yang aktif tetapi tetap ingin memiliki kulit cantik terawat #gemsbeaute #jualmakeup #jualwardah #jualemina #jualetudehouse #warda #emina #jualmakeupmurah #olshopsurabaya #olshopsby #10yearschallenge #jualskincaremurah #skincaremurah #cheapskincare #cheapmakeup #makeupremaja #teensmakeup #cantikmurah #original #etudehouse #allmodernmakeup #makeupdrugstore #nomakeupmakeuplook #beauty
La Bella Solitude La solitude est impopulaire, refoulée aux yeux des gens au regard d'un monde dans lequel les liens de contacts et d’échanges sont en constante évolution. Le monde la rejette car elle participe et se joint aux émotions tristes qu'ils ont pu rencontrer à certains moments difficiles de leur vie. La solitude est associée à la peur de se retrouver seule, de se retrouver triste et de se retrouver face à soi-même. En réalité, la solitude a pour la plus part du temps très mauvaise réputation. Mais si on regarde de plus près les différents attraits de la solitude, elle nous dévoile sa beauté intérieure qui peut vous faire un bienfait fou. Courte, moyenne ou longue, lorsque vous êtes dans cette période si elle est acceptée d'une manière positive dans votre vie, vous allez tout d'abord apprendre à vivre sans les autres sans se sentir désespérément triste. C’est donc un pas vers l'amour de soi, vous allez apprendre à vous aimer, à vous connaître, à vous écouter, à comprendre les différentes étapes par lesquelles vous êtes passé dans le passé et choisir celles qui vont se présenter à vous. La solitude peut être un véritable tremplin si elle se présente à une phase de transition qui s'ouvre à vous auquel vous allez apprendre grâce à elle reconnaître les différents signes de cette transition qui peut vous faire évoluer dans un domaine où tous les domaines de votre vie . Vous pourrez alors grâce à cette période de solitude, en retirer le meilleur. Warda #sagesse #chemin #humanity #world #peace #solidarity #love #lecture #philosophy #writing #picoftheday #ecrivain #Happiness #life #smile #poeme #loveothers #samara #warda #samarawarda
Level up your Selfie Game!! You don't need to worry about video calls and selfies in Dark or Zero Light?? Order Now at: http://bit.ly/2M9CD48 Contact No: 0347-8906602 Quality Assured ?? Return/Exchange is possible. Shipment Time: 2 Working Days #jewlicious #isloogramers #ZahraAhmed #indianjewelry #Warda #Ego #JunaidJamshed #pakistanfashion #PakistanPics #ig_pakistan #Chromecollectionhellopakistan #pakistanuniversity #Khaqan_ibrahim_Photography #ordernow #SuffusebySanaYasir #browsonfleek #selfielights #musthaves #bride #makeuppakistan #hotmakeupproducts #mymakeup #brialmakeup #sakibchishti #HinaAltaf #like4like #rawalpindi #syrashahroz #SanamBaloch #bloggervibes
To order inbox or what's App 03149649609 New Arrival New Design 🎊 *Fancy Embroidery wOrk sSuits* 🎊 👘Fabric :Pure Chiffon Shirt And Dupatta Price : 4350/= #collection #cleaneating #warda #wadezig #waddles #weddingdress #walima
To order inbox or what's App 03149649609 Pure shafoon till work with hand work beads and pearl work shirt dubatta each 5250 #collection #cleaneating #warda #walimadress #weddingdress #waddingdress
Jom grab palazzo bootcut slim effect❤️❤️ . ✅Material HIGHLY COTTON AMEENA ✅Material tak jarang ✅Material tebal ✅Material tak panas ✅Material flowy ✅Harga murah ✅Banyak pilihan warna . 💢PRICE💢 1 pcs rm 39 2 pcs rm 78 3 pcs rm 117 . . Yang tak pernah cuba material palazo kita, fuhhh you alls kena cuba tau. Betul tak tipu. Cepat whatsappp. Size S sampai 2XL. Size 2XL kena add RM 2 macam biasa okay😃😁 . SIZE : S | M | L | XL | XXL MEASUREMENT: 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 42 inci labuh . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvet
Code: Denim Blue SOLD OUT⚠️ . Yang tak rasa lagi material plazo, meyh lekas. Sesuai sangattt dipkai dengan tshirt dan blouse tau. Jangan risauuu. Memang tak rugi beli🤭🤭. . Jom grab palazzo bootcut slim effect❤️❤️ . ✅Material HIGHLY COTTON AMEENA ✅Material tak jarang ✅Material tebal ✅Material tak panas ✅Material flowy ✅Harga murah ✅Banyak pilihan warna . 💢PRICE💢 1 pcs rm 39 2 pcs rm 78 3 pcs rm 117 . . Yang tak pernah cuba material palazo kita, fuhhh you alls kena cuba tau. Betul tak tipu. Cepat whatsappp. Size S sampai 2XL. Size 2XL kena add RM 2 macam biasa okay😃😁 . SIZE : S | M | L | XL | XXL MEASUREMENT: 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 42 inci labuh 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 42 inci labuh . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷 - #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri 💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvet
#dibidibidai #paok #amr #warda #74 ⚪️⚫️🇪🇬
next page →