#TakafulConsultant

4,538 posts

Loading...
Yes Hardworking is my middle name. Evaluate yourself if you think you are hardworking person. Did you follow the system? Dia you put more time and more effort? Or kau doa duit turun dari langit or timbul dari tanah depan umah kau? 😁 Jadi Agong or Queen pun depa put effort tau nak senyum duduk atas kerusi tegak mcm ada pembaris berjam jam. Kau? What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
Assalamualaikum and good morning, good news to our clients, no admission deposit payment required when register at Pusrawi Hospital 👏🏼. . So anyone interested to get your medical card with Takaful Ikhlas, please do not hesitate to contact or wassup me at 0176987781🤙🏼. . Have a nice day n epi working 💞🧕🏻 . #takafulconsultant #medicalcard #jihad #usayangikedok 🤗 #isayangyou
Loading...
Alhamdulillah sharing session with siblings. Sape nk selit appointment takaful dengan sis sila pm tepi. Free quotation tau 😁😁😁 #PrudentialBSN #takafulconsultant #agentsetia
[ Repost ] Berita yang amat mengejutkan!😱 Wira badminton negara kita baru tahu mengidap kanser hidung peringkat awal sebab ada masalah pernafasan baru-baru Ini .😞 Semoga DLCW & family lebih tabah menjalani kehidupan beliau. Pastinya DLCW sudah ada perlindungan Yang terbaik untuk diri beliau untuk hadapi situasi begini. Trust me, tiada siapa yang tahu ‘ketentuan’ hidup. Sebab itu kena ada persedian masa depan. Hidup, mati & sakit memang di tangan tuhan.Semoga Ini semua menjadi iktibar kepada semua. Ok kepada Sesiapa yang MASIH tiada pelan perlindungan TAKAFUL untuk diri & keluarga, janganalah berlengah. Adakah Bila dah ‘terkena’ baru terngadah? Ray (+60135086807) Perunding Takaful Great Eastern #DakwahTakaful #Igreatdamai #RayAtWork #TakafulConsultant #LifeisGreat #takafuladvisor #Sweetlife ##protection #medicalcard #saving #investment #islamiccompliance #Hibbah #investmentlink #
Giving back to my college, mock interview session with Form 5 students. Sharing some values in business and marketing. . . #takafulconsultant #prubsn #takafuladvisor #prubsnwarisan #takaful #ejentakaful #prubsntakaful
Sharing session with our beloved founder of the best agency force, Tuan Haji Othman Shaharum. “The best definition of servicing is stay long in this business” #alisraassociates #PruBSN #takafulconsultant
Musim Haji telah pun sampai ke penghujungnya. Tahniah bagi mereka yang telah dijemput menjadi tetamu Allah pada tahun ini. Bagi yang belum itu mulalah pasang niat tu dan mula menyimpan dari sekarang dan yang belum daftar haji tu cepat-cepat buka akaun dapatkan no. giliran tu. Tahukah Anda? Untuk layakkan diri dapat no. giliran daftar haji ini, perlu ada dalam simpanan haji sebanyak RM1300.00. Seawal usia kita dapatkan no. giliran daftar lagi bagus, dapatlah kita pergi haji diusia muda atau berupaya. Jadi, daftarlah anak kita diawal usia bayi. Tidak ada cukup duit untuk daftarkan giliran Haji untuk anak seawal usia bayi? Saya ada penyelesaiannya melalui Takaful, bukan sahaja anda dilindungi malahan anda juga dapat lakukan daftar haji untuk bayi anda seawal kelahirannya dan menyimpan. Berapa bayarannya? Mahal ke? Tak ada lah! Ianya mampu milik. Untuk ketahui lebih lanjut, anda boleh hubungi saya seperti dibawah. AIA Public Takaful MOHD AZMIR Asst. Unit Manager wasap.my/60122008869 wasap.my/60122008869 wasap.my/60122008869 #aia #aiapublictakaful #hibah #haji #medicalcard #takaful #incomeprotection #incomereplacement #mltt #takafuladvisor #takafulagent #takafulconsultant #kl #selangor #klang #shahalam #puchong #putrajaya #kajang #bangi #cheras #ampang #batucaves #rawang #sgbuloh #damansara
Appointment tengahari tadi di Giant Sentral Klang. Terima kasih En. Hakim atas kepercayaan diberikan kepada kami untuk memberi khidmat perlindungan perubatan kepada anaknya. Untuk keterangan lanjut mengenai perlindungan insurans/takaful perubatan atau hibah Takaful, boleh hubungi secara terus dibawah. MOHD AZMIR Asst. Unit Manager wasap.my/60122008869 #aia #aiapublictakaful #hibah #hibahtakaful #medicalcard #incomeprotection #incomereplacement #takaful #takafuladvisor #takafulconsultant #kl #selangor #klang #shahalam #subangjaya #puchong #putrajaya #kajang #bangi #cheras #ampang #batucaves #rawang #sgbuloh #damansara
Private Dinner MBGE. ❤️ . Alhamdulillah I’m one of the top 10 qualifiers for this event for tonight. Thank you so much to my lovely leader, bos @mab_benz2668 for your appreciation towards us! Its all about UKHWAH 😘 #MBGE #TripleC #TakafulConsultant #ZurichTakaful
Penyakit tidak mengenal usia dan siapa, . Cancer boleh terjadi kepada siapa sahaja,dianggarkan satu dalam empat akan mendapat cancer, . Kita tidak akan jangka siapa yang kena,siapa yang terkena pun tidak menjangka dirinya akan ditimpa penyakit,sediakan perlindungan awal, . Takaful mampu membantu anda dari segi perlindungan kewangan!
The Secret of Success is Never Never Give Up❤️, Live your Dream, Work Hard & Believe in Yourself❤️ #MillionDollarAgency #50NQA #TakafulConsultant #MuqmeenGroup
|| JAWATAN KOSONG SEPTEMBER || || PERUNDING TAKAFUL || || MUQMEEN GROUP BATU PAHAT || || MUQMEEN GROUP JOHOR BAHRU || Jika bukan anda yang memilih, tiada siapa boleh menentukan masa depan anda. Kejayaan masa depan anda, bergantung kepada pilihan anda HARI INI. Saya sedang mencari BUSINESS PARTNER yang ingin ubah hidup mereka menjadi lebih baik. Saya perlukan anda yang BERFIKIRAN JAUH dan mempunyai SIKAP ORANG YANG BERJAYA. ANDA YANG KAMI CARI, TERBUKA kepada umur 20 tahun dan ke atas, minimum SPM, fulltime dan parttime✋ Hubungi saya untuk keterangan 01118719327 @takafulhazwani CAREER DEPARTMENT MUQMEEN GROUP BP & JB #nakkerja #jawatankosong #maukerja #carikerja #bisnes #businessman #businesswoman #prudentialbsntakaful #takafulconsultant
|| JAWATAN KOSONG SEPTEMBER || || PERUNDING TAKAFUL || || MUQMEEN GROUP BATU PAHAT || || MUQMEEN GROUP JOHOR BAHRU || Jika bukan anda yang memilih, tiada siapa boleh menentukan masa depan anda. Kejayaan masa depan anda, bergantung kepada pilihan anda HARI INI. Saya sedang mencari BUSINESS PARTNER yang ingin ubah hidup mereka menjadi lebih baik. Saya perlukan anda yang BERFIKIRAN JAUH dan mempunyai SIKAP ORANG YANG BERJAYA. ANDA YANG KAMI CARI, TERBUKA kepada umur 20 tahun dan ke atas, minimum SPM, fulltime dan parttime✋ Hubungi saya untuk keterangan lanjut : http://www.wasap.my/601140463627 NORISZUWAN BIN NORDIN CAREER DEPARTMENT MUQMEEN GROUP BP & JB #nakkerja #jawatankosong #maukerja #carikerja #bisnes #businessman #businesswoman #prudentialbsntakaful #takafulconsultant
|| JAWATAN KOSONG SEPTEMBER || || PERUNDING TAKAFUL || || MUQMEEN GROUP BATU PAHAT || || MUQMEEN GROUP JOHOR BAHRU || Jika bukan anda yang memilih, tiada siapa boleh menentukan masa depan anda. Kejayaan masa depan anda, bergantung kepada pilihan anda HARI INI. Saya sedang mencari BUSINESS PARTNER yang ingin ubah hidup mereka menjadi lebih baik. Saya perlukan anda yang BERFIKIRAN JAUH dan mempunyai SIKAP ORANG YANG BERJAYA. ANDA YANG KAMI CARI, TERBUKA kepada umur 20 tahun dan ke atas, minimum SPM, fulltime dan parttime✋ Hubungi saya untuk keterangan lanjut : http://www.wasap.my/601140463627 NORISZUWAN BIN NORDIN CAREER DEPARTMENT MUQMEEN GROUP BP & JB #nakkerja #jawatankosong #maukerja #carikerja #bisnes #businessman #businesswoman #prudentialbsntakaful #takafulconsultant
Adakah anda sudah membuat persediaan jika ditimpa musibah seperti sakit ?? Cara untuk lindungi kewangan keluarga anda dan menampung kos rawatan yg tinggi dengan memiliki medical card bernilai $1,000,000. Whatsapp /Call 👉 0176657435 (Azie, Takaful Consultant) 👌Free consultation & quotation #prubsntakaful #medicalcardterbaik #pelananugerah #pelanwarisan #takafulconsultant #kl #selangor
Done presentation today morning 1st appointment at Shah Alam and now move to 2nd appointment at Setia Alam. 💪💪 Hokkaido 🇯🇵💪💪 Here I come ANP 24K BTG #aia #aiapublictakaful #hibah #hibahtakaful #medicalcard #incomeprotection #incomereplacement #mltt #takaful #takafuladvisor #takafulconsultant #kl #selangor #shahalam #klang #puchong #putrajaya #kajang #bangi #cheras #ampang #sgbuloh #rawang #sgbuloh #damansara
Passion, Positive, Motivation, Focus, Stay Calm & Relax 😎😎😎 #pruelite2 .0 #RLA #takafulconsultant
Bottoms up. Life is hard. Make it worth it ! 💪🏻💪🏻 #allahuekber #takafuladvisor #prudentialbsntakaful #takafulconsultant #letmeguideyou #selfmotivation
Alhamdulillah . . Seorang lagi bakal client ingin membincangkan tentang manfaat Takaful di usia muda . . Semoga Allah Merahmati beliau , In Shaa Allah. . Hujan tidak membataskan pergerakan untuk berkongsi ILMU. . Fisabilillah. . Kepada yang belum dan ingin tahu mengenai apa itu Takaful dan Pelan yang TERBAIK untuk diri anda seiring dengan kemampuan kita sebagai Hamba-Nya , jangan malu jangan segan . . Boleh terus PM saya serta Ws saya di talian 013-2935295. . #PruBSN #TakafulConsultant #Abanmdahingatkan #
Cuba tanya diri anda kenapa anda buat business? x kira berniaga apa skali mesti niat utama kita adalah untuk ubah nasib hidup kita bukan? Dan semestinya business yang bagi pulangan yang cepat, selamat, low cost dan consistant income yang kita cari bukan? Dlm bidang unit amanah semua ciri2 tu ada dah seawal bulan pertama anda dah boleh dapat income sangat mudah RM10k dan kita akan tunjuk bagaimana untuk anda dapat income yang consistant bukan 5 thn bukan 5 thn bukan 10 thn sahaja tp selamanya walaupun pelabur hanya melabur sekali sahaja. PM sis cepat-cepat kalau nak tahu mcm mana sis buat consistant income sebulan more than RM _ _ 000 after 2 years je tanpa overiding tanpa buat sales dah. Just enjoy my CB atau kita panggil Pencen Swasta di sini dan kita dapat terus on second month. Awesome ke Awesome? What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
Cuba tanya diri anda kenapa anda buat business? x kira berniaga apa skali mesti niat utama kita adalah untuk ubah nasib hidup kita bukan? Dan semestinya business yang bagi pulangan yang cepat, selamat, low cost dan consistant income yang kita cari bukan? Dlm bidang unit amanah semua ciri2 tu ada dah seawal bulan pertama anda dah boleh dapat income sangat mudah RM10k dan kita akan tunjuk bagaimana untuk anda dapat income yang consistant bukan 5 thn bukan 5 thn bukan 10 thn sahaja tp selamanya walaupun pelabur hanya melabur sekali sahaja. PM sis cepat-cepat kalau nak tahu mcm mana sis buat consistant income sebulan more than RM _ _ 000 after 2 years je tanpa overiding tanpa buat sales dah. Just enjoy my CB atau kita panggil Pencen Swasta di sini dan kita dapat terus on second month. Awesome ke Awesome? What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
Sesi brainstorming bersama business partner @fzulshahrul yang juga consultant PruBSN Takaful. Faizul tanya saya, kalau suatu masa nanti jika ada adik beradik saya datang minta tolong sebab kena buat pembedahan dan perlukan RM40K, berapa banyak yang saya boleh bagi. . Saya jawab paling banyak pun dalam RM3K, sebab ada member tak bayar hutang lagi 😄. Jadi dia minta saya bagi no telefon adik beradik saya, dan minta saya bagi tau mereka yang dia akan hubungi mereka bagi berkongsi idea simpanan yang terbaik, supaya saya tak rasa bersalah jika tak dapat membantu mereka suatu hari nanti. . Betul juga... tapi saya bagi tau dia, adik beradik saya kenalah saya jaga akaun takaful mereka, sebab saya kan Abang... 😄. Jadi kalau korang ada adik beradik yang tercari2 Perunding Takaful dan Medical Card, bagi je no mereka pada saya. Ok tak? Ok laaaa....😛🤗🤗🤗 . . #prubsn #takafuladvisor #takaful #sakit #hibah #perundingtakaful #takafulconsultant #healthenrichplus #kerjasama
Dear clients and friends. . I will be away for Supremacy Experience Summit 2018 from 20th till 23rd September. . Any urgent and important matters you may reach me via WhatsApp with limited internet access. . Anyway.. I do hope all my clients and friends are well during my absence. . . Megat Muzhafar #MemberTakafulKorang 📲 http://membertakafulterbaik.wasap.my . #GreatEasternTakaful #TakafulAdvisor #TakafulUntukSemua #DemiUmmah #TakafulPenting #CareerOppportunity #TakafulConsultant #SES2018 #hochiminh #vietnam #vacation #holiday
Alhamdulillah. 2 hari lepas diraikan di Genting Highlands. Hari ni insyaAllah abam akan berangkat bercuti secara PERCUMA ke Ho Chi Minh City, Vietnam bersama-sama dengan qualifiers Supremacy Experience Summit 2018 (SES9). . Bukan sedikit pengorbanan untuk sampai ke tahap ini. Tapi semuanya berbaloi. Yang penting usaha untuk mentakafulkan ummah tetap diteruskan. . Buat klien tersayang, saya akan berada di luar negara (Vietnam) selama 4 hari (Khamis-Ahad). Kalau ada apa-apa, insyaAllah saya masih lagi boleh dihubungi thru whatsapp. . Kepada mereka-mereka yang teringin nak merasa bercuti ke luar negara FREE, boleh pm² yea. . Megat Muzhafar #MemberTakafulKorang 📲 http://membertakafulterbaik.wasap.my #GreatEasternTakaful #TakafulAdvisor #TakafulUntukSemua #DemiUmmah #TakafulPenting #CareerOppportunity #TakafulConsultant #SES2018 #hochiminh #vietnam #vacation #holiday
When you love your job and your career you will always stay focus and yes walaupun my team di Kerteh belum lagi besar dan my overiding dari team sana belum lagi boleh cover my renovation n cost buka office i anggap ni satu pelaburan dan juga kasih sayang i pada my team untuk tengok diorg grow di sana. Yes diorg masih baru but i can see their potential and Yakin Yakin Yakin Kebabom. Persoalan di sini do you care about me ? I do care about you! Jom Join AAG kalau anda nak dapatkan income RM10k pada bulan pertama join AAG. Bukan auta tp kenyataan dan dah ramai team AAG buktikan. What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
When you love your job and your career you will always stay focus and yes walaupun my team di Kerteh belum lagi besar dan my overiding dari team sana belum lagi boleh cover my renovation n cost buka office i anggap ni satu pelaburan dan juga kasih sayang i pada my team untuk tengok diorg grow di sana. Yes diorg masih baru but i can see their potential and Yakin Yakin Yakin Kebabom. Persoalan di sini do you care about me ? I do care about you! Jom Join AAG kalau anda nak dapatkan income RM10k pada bulan pertama join AAG. Bukan auta tp kenyataan dan dah ramai team AAG buktikan. What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
Congrats Buddy...Friend... Business Associate on your Graduation from RSSS as Top Sales For Catagory Product Rage. Im looking for new dynamic business associated to join my team. #RHBAssetManagement #PlatinumAgency #Unittrustconsultant #PRSConsultant #SavingplanConsultant #TakafulConsultant
Kenapa kita perlu bijak dalam pengurusan kewangan? Sebagai contoh, Encik Ahmad dan Encik Abu mempunyai simpanan sebanyak RM 100 setiap seorang. Pada pendapat Encik Ahmad, dia merasakan dengan menyimpan wang di bank akan memberikannya pulangan dividen yang cukup baik setiap tahun, katakan sebanyak 3% setahun. Ini bermakna Encik Ahmad akan memperolehi pulangan sebanyak RM 3 setahun. Betul kan? Tidak pula bagi pendapat Encik Abu, wang sebanyak RM100 tadi dikeluarkan dan digunakan sebagai modal permulaan perniagaannya. Encik Abu menjual nasi lemak, dia menjual dengan harga RM 2 sebungkus sebanyak 100 bungkus dengan kos sebungkus nasi lemaknya adalah RM 1. Dalam masa 3 jam berniaga, beliau berjaya menjual keseluruhan nasi lemaknya dan berjaya mendapat sebanyak RM200. Wow! Pulangannya 100% bukan. Berdasarkan kisah En. Ahmad dan En.Abu ini, siapakah yang lebih bijak dalam mengendalikan simpanannya? Dari kecil sehingga sekarang, kita selalu diceritakan supaya untuk menyimpan dengan harapan simpanan yang kita simpan itu akan meningkat naik menjadi banyak, betul kan? Tetapi untuk tempoh berapa lama? untuk capai matlamat simpanan yang kita inginkan. Pada hari ini, adakah masih relevan lagi untuk kita menyimpan? Sedangkan, ramai telah berubah kepada pelaburan? Kenapa tidak, bertindak dengan bijak dengan jadikan simpanan sebagai satu pelaburan, maksimumkan simpanan yang ada. Nilai RM 100 pada hari ini, tidak akan sama nilainya pada 10 tahun yang akan datang. “A general rule of thumb is we should not save long term but should invest long term. We should not invest short term, but save short term”. Untuk dapatkan cadangan perlindungan + pelaburan simpanan melalui insurans/takaful, anda boleh hubungi saya seperti di bawah http://directory.ibanding.com/directory/mohd-azmir/ AIA PUBLIC TAKAFUL Mohd Azmir Radzi Asst. Unit Manager wasap.my/60122008869 wasap.my/60122008869 wasap.my/60122008869 #ohabangtakaful #aia #aiapublictakaful #hibah #takaful #medicalcard #incomereplacement #incomeprotection #mltt #cancerprotection #takafulagent #takafuladvisor #takafulconsultant #kl #selangor #klang #shahalam #subangjaya #puchong #putrajaya #kajang #cheras #ampang #batucaves
Success is self-confidence. An important key to self-confidence is preparation. #takafulconsultant #takafulikhlasberhad
Bukan orang je suka dibelai, disiram dengan kata-kata positif pokok pun sama.. . Sis belajar bercakap dgn pokok-pokok ni. Minta maaf kt dia bila terlupa nak siram air yg cukup dan letak baja. Caras mana daun yg dh kekeringan. . Pokok pun perlu segala aura positive utk mereka terus tumbuh dan membiak dgn sihat. . Macam tu juga manusia mahu dihargai. Bila dia happy, dia pasti akan lakukan sesuatu dgn bersungguh-sungguh dan pasti menghasilkan result yg bagus.. . . #gogreen #ilovenature #sayangketatpadatsendat #prubsntakaful #takafulconsultant
Pergi Hosp Columbia Asia Puchong utk collect medical report client. . Alhamdulillah sepanjang berurusan dgn hospital ni dari dlu smpai sekarang memang mudah dan pantas!! Staffs pun manis dan tk lokek dgn senyuman 😘😘 . Rezeki terserempak pula dgn kawan yg juga tokey Mary Kay kak @fieza_defatesa. Lamanya tk jumpa!!! . All the best for your biz Kak Fieza. . Ok jom balik Damansara ambil anak kt school pula! . #collectmedicalreport #ilovemyjob #takafulconsultant #sharingiscaring #applytakafulsementaramasihsihatdanlayak #prubsntakaful
Good morning success ! 😍 . . Life is about a Journey and Destination 🤗 . . #takafulconsultant
If youre afraid to lose, dont afraid to spend #prudentialbsntakaful #letmeguideyou #takafulconsultant
Jom buat appointment dengan saya skrg Call/Wa.. Azie 👉 0176657435 #prubsntakaful #takafulagent #takafulconsultant #medicprotectorprubsn #
[#SYNERGY GROUP : LOOKING FOR NEW BUSINESS PARTNER] Jika anda tiada masalah2 dibawah sila abaikan posting ini. Masalah seperti :- 1) Kerja dah bertahun-tahun tapi simpanan semput2 ayam (emergency fund pun takde). . 2) Umur dah 30-40 tapi masih tak nampak bayang rumah pertama (masih menyewa). . 3) Kerja pagi pulang petang, dapat gaji bayar hutang, hujung bulan makan maggie (masih mengharap gaji hujung bulan untuk survive, ikat perut). . 4) Tiada perancangan kewangan untuk persaraan. . Anda ada masalah seperti diatas?teruskan membaca. —————————————————- . Saya mencari 10 orang apprentices yang SERIUS ingin :- . 1) Memperbaiki dan memantapkan Profile Kewangan. 2) Memperbaiki tahap kewangan diri dan keluarga. 3) Beli rumah pertama, kedua, ketiga dan so on. 4) Percutian 5 bintang PERCUMA 4x setahun. 5) Bebas Kewangan dan Bebas Masa. 6) Mempunyai 1-3 Juta RM apabila bersara. . SERTAI SYNERGY GROUP SEKARANG! . 5 kelebihan sertai kami:- . 🌟Pendapatan yang tinggi- 4 angka, 5 angka, 6 angka malahan ada consultant yang pernah capai 7 angka sebulan. . 🌟Percutian percuma bertaraf 5 bintang ke oversea ( Europe country ) . 🌟Khidmat mentor atau konsultansi percuma dari agensi dan syarikat RHB Asset Management dan Prudential BSN Takaful. . 🌟Berpeluang untuk menaikkan keyakinan diri dalam bidang pemasaran, kepimpinan dan penceramah. . 🌟Anda berpeluang untuk menguruskan sendiri perniagaan anda kerana anda adalah OWNER pada perniagaan anda. . Sempena bulan Hari Malaysia, saya ingin membantu 10 orang mentee baru di bawah agensi saya. Hanya tinggal 4 sahaja kekosongan!!!! . . Grab it when u still have the opprtunity❤️❤️❤️. #AnaDaud #NHEMPIRE #SynergyTeam #BePartOfMyTeam #UnitTrustConsultant #TakafulConsultant #HibahTakaful #KerjayaTerlajakLaris #FreeRegistrationSponsoredByMe #AnotherFourSeatLeft #SixAlreadyBook #DontMissTheOpportunity #Ana Daud 012-3243110 #nhempire #powerful #lovesynergyteam [#SYNERGY GROUP : LOOKING FOR NEW BUSINESS PARTNER] Jika anda tiada masalah2 dibawah sila abaikan posting ini. Masalah seperti :- 1) Kerja dah bertahun-tahun tapi simpanan semput2 ayam (emergency fund pun takde). . 2) Umur dah 30-40 tapi masih tak nampak bayang rumah pertama (masih
Alhamdullah segala kehendak-Nya.. #prubsntakaful #takafulconsultant #islamictakaful
Weekend pon sis prudential gigih bekerja,komited tak weolss 😄😉 Nor Fatihah Abdullah 0133365213/0183589244 Sis prudential your trusted agent 😉 #prudentialpuchong #prubsntakafulagent #prudentialwealthplanner #takafulconsultant #medicalcardterbaik #hibahtakaful
Syukur nikmat Allah, alhamdulillah dapat rewards luggage dari Zurich Takaful! TQ ZTMB! Phuket here I come ♥️✈️ #rewards #zurichtakaful #phuket #qualifiers #thankful #takafulconsultant
EXTRAORDINARY FROM APPLE 😉 . Fuh Dasyat iPhone sekarang ni makin canggih makin besaq. 😱 . . Makin canggih makin banyak $$$ keluaq. 😉 . . iPhone zaman kini Kemahuan atau Kehendak? Tanya je. 😅 . Nanti Jangan Lupa Ambil Polisi Takaful iPhone dengan saya tau. ❤ . WhatssApp je saya 👉 www.wasap.my/+60105999733/TakafuliPhone WhatssApp je saya 👉 www.wasap.my/+60105999733/TakafuliPhone WhatssApp je saya 👉 www.wasap.my/+60105999733/TakafuliPhone #iqbalsurardi #ISLEGroupShariah #takafuluntuksemua #unittrustconsultant #takafulconsultant #iphone #malaysianhair
Buat la pilihan yg bijak. Jom ☕ nak share kebaikan & kelebihan menyimpan di Etiqa Takaful. Mesti uolss menyesal sebab tak menyimpan lebih awal. #jihad #saving #protection #takafulplan #etiqafamilytakafulberhad #farahetiqa #takafulconsultant #sweetfarah #shariahfinancialplanning #sharingiscaring
Baru-baru ini abang ada kongsikan mengenai seorang balu (suri rumah) yang kematian suaminya akibat kemalangan telah menerima Hibah Takaful dari pampasan takaful suaminya berjumlah RM 1 juta dari AIA Public Takaful – credit bagi pengkongsian Pn. Zuriati Yusoff Bukan cerita balu yang terima pampasan itu abang nak kongsikan disini, yang abang nak kongsikan adalah bagaimana balu tersebut boleh manfaatkan Hibah Takaful sebagai pengantian pendapatan (income replacement) suami untuk keluarganya. Apa yang harus dilakukannya adalah dengan menyimpan wang Hibah RM 1 Juta tadi ke dalam simpanan Tabung Haji atau ASB yang mana boleh mendatangkan pulangan pelaburan sebanyak 6% - 7% (RM 70,000.00) setahun. Hasil dari pulangan pelaburan itu tadi, boleh dijadikan sebagai Pengantian Pendapatan bagi balu tersebut dan keluarganya untuk menjalani kehidupan yang sedia ada. Hibah Takaful RM 1 juta x 7% dividen pelaburan (ASB / TH) = RM 70,000 setahun RM 70,000 setahun / 12 bulan = RM 5,833.33 sebulan Pengantian Pendapatan Suami. Membantu bukan? Dengan kaedah ini, si balu tadi dapat mengekalkan wang Hibah Takaful RM 1 Juta tadi, dan hanya menggunakan wang dividen dari hasil perlaburan (ASB/TH) untuk menampung pembelanjaan harian keluarga. Jika anda menghargai pengorbanan isteri dan kasihani anak-anak, bertindaklah sekarang dengan mengadakan HIBAH TAKAFUL untuk kesejahteraan keluarga di masa depan. Untuk ketahui lebih lanjut serta dapatkan sebutharga (quotation) perlindungan Hibah Takaful secara PERCUMA, sila hubungi saya seperti dibawah: http://directory.ibanding.com/directory/mohd-azmir/ AIA PUBLIC TAKAFUL Mohd Azmir Radzi Asst. Unit Manager wasap.my/60122008869 wasap.my/60122008869 wasap.my/60122008869 #ohabangtakaful #aia #aiapublictakaful #hibah #takaful #medicalcard #incomereplacement #incomeprotection #mltt #cancerprotection #takafulagent #takafuladvisor #takafulconsultant #kl #selangor #klang #shahalam #subangjaya #puchong #putrajaya #kajang #cheras #ampang #batucaves #rawang #sgbuloh
Jom join AAG. Yes berita gembira hari Jumaat. This business is all about COPY PASTE and EXECUTE! Yes i want you and what i want from you is your COMMITMENT only! Sedikit perkongsian berita gembira hari ni. Yes banyak lagi kalau nak tahu jom join kami. 😊 Are you crazy enough to be rich or superrich ? What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
Jom join AAG. Yes berita gembira hari Jumaat. This business is all about COPY PASTE and EXECUTE! Yes i want you and what i want from you is your COMMITMENT only! Sedikit perkongsian berita gembira hari ni. Yes banyak lagi kalau nak tahu jom join kami. 😊 Are you crazy enough to be rich or superrich ? What steps are you taking to achieve your goals today? Are you taking ACTION on what you want? Yes i am #crazyrichmalaysians #crazyrichasian #crazyrichUTconsultant Yes AAG bermula sebuah karier #aagcommunity #jomtukarkerja #kerjakosong #takafulpercuma #usahawankewanganmara #financialservices #pmbinvestment #pmb #takaful #takafulikhlas #takafuladvisor #aiapublictakaful #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #takafulikhlasberhad #zurichtakaful #hibahtakaful #takafulconsultant #takafulprubsn
Alhamdulillah, selesai tugas abang berkongsi mengenai kebaikkan bertakaful kepada pasangan muda Pn. Fatin dan En. Mazrul. Keluarga muda ini, ketahui penting perlunya ada perlindungan takaful pada masa kini untuk melindungi mereka sekeluarga di kala ditimpa sebarang musibah dan sebagai bantuan kecemasan jika diperlukan. Pelan Hibah Takaful bagi kedua ibu dan ayah muda ini disertakan bersama pelan perlindungan perubatan untuk mereka sekeluarga. Ketahui kebaikkan dan manfaat Hibah Takaful kepada anda dan keluarga. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya seperti di bawah. AIA Public Takaful MOHD AZMIR wasap.my/60122008869 #aia #aiapublictakaful #hibah #medicalcard #incomeprotection #incomereplacement #mltt #takaful #takafuladvisor #takafulagent #takafulconsultant #kl #selangor
Takziah buat keluarga tersebut...tp syukur sekurang2nya arwah suami meninggalkan sesuatu buat isterinya seorang suri rumah. Jumlah diterima mungkin tidak dapat mengantikan arwah suami yang telah pergi, namun dengan Hibah Takaful ini sedikit sebanyak dapat membantunya untuk memulakan/meneruskan kehidupan yang baru dan pendidikan anak-anak dapat diteruskan. Beberapa bulan yg lps, arwah suami mengambil Hibah Takaful RM 500K, balu arwah terima RM 1 juta (kerana Hibah Takaful AIA jika kematian akibat Kemalangan akan dibayar 200%). Untuk keterangan lanjut blh hubungi saya Hardiana Mohd Tajuddin 0164461044 kredit to Pn Zuriati Yusoff #aiapublictakaful #hibahtakaful #incomeprotection #incomereplacement #takafulconsultant
Pengkongsian menarik mengenai Hibah Takaful dari rakan seperjuangan, credit kepada puan Zuriati Yusoff. Bagaimana seorang balu seorang suri rumah bersyukur sgt dan berterima kasih atas bantuan yang diterima, arwah suami mengambil Hibah Takaful RM 500K, balu arwah terima RM 1 juta (kerana Hibah Takaful AIA jika kematian akibat Kemalangan akan dibayar 200%). Jumlah diterima mungkin tidak dapat mengantikan arwah suami yang telah pergi, namun dengan Hibah Takaful ini sedikit sebanyqk dapat membantunya untuk memulakan/meneruskan kehidupan yang baru dan pendidikan anak-anak dapat diteruskan. Untuk keterangan lanjut dan quotation mengenai Hibah Takaful AIA Public Takaful ini, boleh hubungi saya seperti dibawah. MOHD AZMIR Asst. Unit Manager Wasap.my/60122008869 Wasap.my/60122008869 Wasap.my/60122008869 #aia #aiapublictakaful #hibah #takaful #incomeprotection #incomereplacement #takafuladvisor #takafulconsultant #takafulagent #kl #selangor
next page →