#Project10x

1,414 posts

Loading...
Our 10 Months Game Plan will HELP YOU WALK AWAY FROM BONDAGE. #TSN #Project10X #Freedom
STOP THE PRESSES... WE ARE ALREADY 5 DAYS IN 2019. KICK OFF THIS NEW YEAR WITH THIS AMAZING TOTAL TRANSFORMATION, MONEY MAKING EVENT WITH THE "ECONOMIC EQUALIZER" HIMSELF, MR. SAMUEL BEAN. SEATS ARE GOING FAST! A COMPLETE WEALTH transfer for pennies on the dollar!!! Happening EXACTLY 2 weeks from TODAY January 19, 2019 from 11am-5pm Ticket cost is $15 (Value $199 per ticket) FREE TICKET IG SPECIAL: 1st THREE PEOPLE TO LIKE, FOLLOW AND REPOST THIS FLYER WILL GET A FREE TICKET FOR YOU AND A FRIEND. YESSSSS STILL GIVING 😘 Valet Parking for Only $5 Don't forget to like and repost. DM me for tickets. SEE YOU ON THE 19TH... Together lets #SOAR2019 #Dominate2019 #PRIDETour w/#SamuelBean #ATL
Loading...
"Congratulations to Organo’s 1st #GlobalGrowthBonus Recipient Nakita Jackson!!! She has now earned an extra $2500!!! She’s being coached by the leadership of Shirley Xavier! Way to go Ladies!!!" Repost from my Personal Coach, Diamond Leader Mrs. Kim Nguyen-Bean. Nakita is on track to earn over $15,000 in her FIRST 90 days. Who could use an extra $15,000? We ALL could right? Get on this money train before it leaves the station! I’m looking for 10 people, regardless of where you live, to work with EXCLUSIVELY so you can get this CASH BONUS too! Like this post and comment “I’m READY.” Do NOT miss this opportunity! 🚂💰 DM Me #Project10X #Project100 #WorkingwiththeWilling #DontEVERQuit #ItsOURTime #EPIC2018 #LevelUp
We need more of them Daretakers and this time you have to decide whether your 2018 goals can survive the next year challenges. It is either win or lose none matters the most. Dare yourself that this year, we can make it, we can du it, we can survive. It doesn't matter who or when because the choice is yours to make. #project10X
Its not what they wanted to see in you, it is what they can't see within you. People judge only when they can see your results and that is why we make resume right? It is different from we are doing here, only I can determine myself of what I can do and what I can't do. It is not as what others would say, it is within you can say about yourself. Even more, there is more to yourself than others can see. A lot of us does not have the skill or talent born with us but that doesn't mean that we can't do anything about it. Ask an entrepreneur that if they have the talent for things that they do, ask millionaires if they have the talent to succeed before they become a millionaire, the answer is most of them does not have the skills. They learn, develop, intervent and take action of their dreams.That makes them who they are. So, tug your tails and take action now before others realise this. Pm me for business opportunities, link in the descriptions. #project10X
Morning! Motivate your days! #project10x
Simple gesture can means a thousand meaning if you really understands it. What you do now can change your future, if you grow a small plantation it might get bigger as time grows but if you are hoping that time investing is helping then your future would stay the same. It is your action that determines your future and if you invested it right, it can help changing for the better life. Click link in the bio for business opportunities. #project10x #takeactionnow #entrepreneur #entrepreneurship
On our journey to be successful is never be limited by by something you cannot do.There are countless ways to solve something, you could go sideways, under or even the top if necessary and never stop thinking about your goals. It may be differ from others because its our own way, don't copy others to do what they want. Do it your own way so it may last and worth a while. #project10X #lifehacksquotes #takeactionnow #ceokfc #entrepreneur #entrepreneurship #beyourself
"Saya masih study, bolehkah saya buat bisnes ni sambil belajar sbb saya takut nti saya tiada masa utk buat kedua duanya." . For those yg masih study, mesti ramai yg mau ada duit sendirikan? Just imagine kalau setiap bulan kamu ada extra income RM1000, rasa² OK atau OK sangat? Mestilah OK sangatkan? Bayangkanlah betapa senangnya hidup kamu bila ada duit sendiri setiap bulan, kamu bebas utk beli dan pergi ke masa ja kamu mau sbb itu adalah hasil dari usaha kamu sendiri. And the best part is kamu tidak prlu lgi bebankan org tua kamu utk hntr duit setiap bulan. . Tapi apa yg membuatkan ramai org tidak dpt teruskan impian diorang utk berbisnes sambil study ialah sbb diorang takut nti tiada masa utk handle kedua² benda tu. TBH, problem ni sudah lama kami di P.10X berjaya selesaikan sebenarnya. And kami bkn saja berjaya bantu student yg jadualnya padat dgn class dri pagi ke malam tpi juga utk yg bekerja 8 jam sehari. Skrg diorang sudah berjaya dpt income 3 - 5 angka setiap bulan, and yg paling power ialah student dri UITM yg berjaya collect 10K dlm masa 5 bulan ja sambil study !! . Yes ! Bkn 1K tapi 10K !! Itu baru part time sbb dia masih study, bayangkanlah brp dia boleh dpt kalau dia buat full time? 20K? 30K? 50k ?? So kalau kamu saya ajar and guide kamu ttg mcm mna cara terbaik utk buat bisnes sambil study boleh cpt² PM saya di WS skrg sbb now ada offer istimewa dari P.10X. Kamu berusaha kamu dpt hasil, kamu duduk santai saja pun ttp boleh dpt hasil. So Win Win situation, tapi slots sangat limited sbb special offer ni hanya terbuka utk 15 org yg terawal saja. So siapa cepat dialah dapat🔥🚀 . Lebih cpt kamu bertindak, lebih cptlah kamu akan berjumpa dgn 10K kamu yg pertama😘 #project10x #takeactionnow #entrepreneur #entrepreneurship
Bagi saya, perubahan itu perlu jikalau kita nak berjaya dalam hidup. Cuma kita sahaja yang menghalang diri dari perubahan itu berlaku.Ramai yang ingin berubah, tetapi belum berani mengambil langkah yang pertama ke arah perubahan. Ubah pemikiran, ubah tindak laku kita, ubah sikap dan diri kita, sepanjang kita hidup ini, kita memang perlu belajar dari benda yang baru dan dari kesilapan kita. Terakhir sekali, kalau kita tidak berbuat apa2 maka tiada apa yang akan datang menuju ke arah kita sendiri. - - - #project10x #takeactionnow #nopainnogain
Untuk membantu anda yg betul serius nak memulakan Project10X ni, ada promotion utk anda dan kali ini bukan RM600, tapi RM500 sahaja! Hanya 20 slot sahaja dibuka untuk 20 orang pertama yang ingin bermula dengan projek ini! Come on guys, jangan lepaskan peluang keemasan ini utk berani berubah utk kehidupan yang lebih baik! #project10x
3rd time on 3rd October! Congratulations Ella! Hardwork and determination will get you somewhere if you just only believe in yourself and take action quickly! #project10x #takeactionnow
"Jangan dengar cakap orang lain, ikutlah apa kata hati kita sendiri." . 'Kau mau berjaya dlm bisnes? Dlm mimpi ja lah! Haahahaha' . 'Kau tu di sekolah pun tidak pandai, ada hati lagi mau buka bisnes sendiri pula? Confirm hancur! Hahahhaha' . 'Nda payahlah kau buat bisnes tu, kau tgklah si A tu, buat bisnes tpi smpai skrg nda maju².' . Sesiapa yg prnh buat bisnes mesti prnh dgr ayat² mcm ni kan? And kebanyakkannya dtng dri mulut org yg paling rapat dgn kita which is kawan and family member. And for those yg baru mau mula buat bisnes, kamu pun pasti akan dgr ayat² ni nti but dont worry sbb now kamu sudah tau yg benda ni normal so tidak prlu fikir bnyk ttg apa yg diorang mau ckp nti. . One thing yg saya mau ingatkan kamu ialah jgn biarkan limitation orang lain jadi limitation kamu juga. Inilah kesilapan yg ramai org buat, diorang sebenarnya boleh pergi lebih jauh tpi disbbkan diorang ikut limit org lain, akhirnya diorang pun stuck di tmpt yg sama. For exm, hanya sbb uncle kita prnh gagal dlm bisnes tidak bermaksud yg kita pun akan gagal nti. Cuba fikirkan semula, apa kena mengena kegagalan dia dgn kegagalan kita? Aiso !!! . So lps ni, kalau kamu mau buat sesuatu, just do it. Jgn hiraukan apa yg org lain mau fikir atau ckp sbb itu urusan diorang, bkn kamu. Kejayaan dan kegagalan kamu bergantung 100% dgn tindakan dan usaha kamu, bkn dri cerita / kata² org lain. So tggu apa lagi? Inilah masanya utk kamu bermula🔥🚀 - - - #project10x #realbusiness #entrepreneur #entrepreneurship #takeactionnow
Another one this early October! Congratulations Bale! #project10x
Another cash out to close up September! Congratulations Leonora! #project10x
Good Morning Everyone☀ Today's mission for us is to take action and believing in yourself that it would be worth it. - - - #project10x #realbusiness #realbusinessmodel #entrepreneur #entrepreneurship #takeactionnow #believe
Why go out when you can earn right from your bed? Projek10X is a platform for all tennagers and unemployed worker to have chance earning while waiting for jobs or even students trying to cover their expenses while studying. For me, it helped me a lot since I start with the project.It has been proven and all you have to do is ASK, opportunities doesn't come by and say hello to you at your doorstep, it will come when you have the courage to search for it. Happy Friyay everyone! - - - #project10x #realbusiness #entrepreneur #entrepreneurship #realbusinessmodel
Congratulations Asna sebab berjaya cash out awal pagi harini😍😍. All of the hardwork finally paid off and all credit is yours. Nah guys, anda bila lagi? Ramai sudah membuktikan and dpt berjaya menjana income lebih dari projek10X ni. Anda bila lagi? Jangan tunggu dan lihat saja ya sebab ramai lagi yang ingin berjaya dan kini peluang semakin tipis! DM me for business opportunities ya.Link in the description. - - - #project10X #realbusiness #businessreality #entrepreneur #entrepreneurship
YOU don't have to be perfect to accomplish your dream.Your goal was to achieve your dream, not becoming the perfect candidate for your dream.All it takes is hardwork and dedication to achieve your golden trophy. Some of us doesn't have the skills or experience to do certain things but these two things are the learning achievement while we do the things that we want. For example, starting your own business is simple as calculating on your calculator."Buy low, sell high", and thats it. Another example is your dream was to be happy, thats simple, do the thing you like to do and the things that you hate doing, just keep it to the minimum. The ONLY way you gain experience and skill set is when you START doing something towards you goal. - - - #project10x #realbusinessmodel #businessreality #entrepreneur #entrepreneurship #dailyquotes
Setiap orang pasti ingin berubah, ingin menjadi lebih baik,ingin menjalani kehidupan seharian yang lebih maju, ingin memakai pakaian yg lebih selesa.Akan tetapi, ramai antara kita ni tak berani ambil langkah yang pertama.Alasanya, sy takut tak sesuai, sy takut tak dpt buat apa2, saya takut dipandang serong oleh orang lain, sy takut saya akan berubah menjadi sombong. Semua ini hanyalah pemikiran dalaman kamu yang memang akan menghalang perubahan yang kamu takuti. Minda sedar kita cuma mengawal 10% dari tindakan kita seharian, semua tindakan kita seharian dikawal 90% oleh minda tidak sedar kita. Sebab itu pepatah inggeris "the poor stays poor, the rich gets richer". Minda tak sedar kita memang bagaikan program yang dibuat semasa proses tumbesaran, kita hidup miskin kita akan berfikiran bagai org miskin, kita hidup kaya maka kita akan berfikir secara org kaya. Ubahlah cara kita berfikir setiap hari dan dengan itu maka kita dapat ubah kehidupan dan pemikiran kita menjalani hidup seharian. Take ACTION today as may well tomorrow I can't HELP you.DM me for business opportunities. - - - #project10X #realbusinessmodel #entrepreneur #entrepreneurship #businessman #businesswoman
We're all trying to find something that can benefit us.Its not about you started the things that can make your life easier but it is the EFFORT that you make to achieving the goals that you set beforehand.Succesful people knows and acknowledge that every path that they are on, there must be a 'root' and 'branches' that nake you stumble.Most of us doesn't stumble on that root and branches, we often stumble BEFORE we even got to that thing. This is reality, most of us are afraid that if we started it, we may fail, we may even falling behind, hell YEAH theres a conflict before we achieve something but there is no victory when there is none problem solve? Walk it, confront it and solve it because there is no other way to success unless we really wanted it. - - - #project10X #realbusiness #businessreality #businesswoman #businessman #entrepreneur
Congrats Goergie! All of the eefort till had paid off. Keep chasing ur dream! #project10x
At first glance I was able to ignore it, but then the second one, third came like lightning fast that the project named P10X has proven to be the best business platform. Also stands for Project10X, is a platform for teenager and young entrepreneur to generate side income at the time.Now, its not only to generate active but PASSIVE also and now its not even age limit, it is now open to all ages to become entrepreneur themselves! DM me for more business opportunities. - - - #project10x #realbusiness #businessmalaysia #entrepreneur #entrepreneurship #businessman #businesswoman
ITS not about going big or small, its the simple action that you do to make things better, helping your family, living a better life, helping other people that wants the same thing.If YOU can tell me money cant buy happiness then you are wrong, im sorry to said there is more you can gain from saying to me that it can't buy you happiness. I am done having not able to support my own family, I am done just sitting by and watch other people who are born different from me, I am done with all the stuff that is not going to get me where I wanted to be. If YOU have the same feeling, then reach out to me just like everybody else.I am here to HELP and TRYING to get you where you wanted to be. DM me for business opportunities.Link in the description. - - - #project10X #realbusiness #entrepreneur #thinkbeyondthesummit
RUGI ! Kamu memang rugi kalau kamu tidak rebut peluang utk sertai Kempen "Jom Jadi Usahawan Muda" bersama Project 10X bulan ni !! . Tgklah apa pendapat dari one of our family di Project 10X yang sudah berjaya buka bisnes sendiri secara kecil kecilan sambil study, even dia sendiri tidak setuju yg harga yuran utk join Kempen terbaru ni hanya RM650 saja. Kalau dia yg berkuasa katanya bukan RM650 lgi dia charge tpi terus RM3500😂 Awalnya memang ramai yg tidak setuju sbb apa yg kamu bakal dpt nti memang fuh, MANTOP BOSKU! . Tapi disebabkan kempen ni lebih focus ke arah membantu anak² muda yg berumur 18 - 25 tahun, kami faham yg bukan semua anak muda mampu utk keluarkan modal sebanyak itu thats why Project 10X buat keputusan utk bagi discount sampai RM2000++ spya kamu dpt sertai kempen ni dan ubah nasib kamu dan nasib keluarga kamu juga. Inilah contoh² bisnes yg lebih ke arah membantu dan bkn setakat mau untung saja. . So guys sementara harga yuran masih RM650 saja cpt²lah kamu buat keputusan dan ambil tindakan, lepas ja 20 slots terawal tu habis harga yuran akan terus dinaikkan ke RM1500. Mau kami tunjukkan betapa bestnya buat bisnes bila kamu tau cara yg betul dan cara yg paling cpt utk buat bisnes tu profitable? Cpt² WS saya sekarang sblum 20 slots tu habis, kalau sudah habis nti jgn ckp saya tidak inform awal² yg harga yuran lepas ni akan naik ke RM1500 !! #project10x #project10x 🔥🚀
I have Chinese eyes😅😅 "Saya tidak pernah buat bisnes sebelum ni, bolehkah org mcm saya berjaya dlm P.10X?" . Jawapan saya utk soalan ni sudah semestinya YES boleh. Apa yg kita kena faham ttg bisnes ialah sesiapa pun boleh berjaya disini jikalau seseorang tu betul² mau berjaya. Dan yg lagi penting ialah kita tidak prlu tggu sudah hebat baru mau bermula tapi bermulalah spya kita boleh jadi hebat. Kesilapan yg ramai org buat ialah diorang selalu fikir yg "tggu saya sudah ready" ataupun "tggu saya sudah faham" then barulah diorang mau bermula. . Apa yg diorang tidak faham ialah selagi kita tidak bermula selagi itu kita tidak akan faham dan bila kita tidak faham, itulah sbbnya knpa kita masih tidak ready utk bermula. Thats why saya sentiasa pesan dkt bisnes partner baru saya spya jgn buang masa berfikir dan tggu dah ready baru mau bermula sbb ianya hanya akan bazirkan masa diorang. Drpd diorang buang masa lebih baik diorang bermula saja sbb lps sudah bermula barulah diorang akan lebih faham ttg mcm mana sesebuah bisnes tu berjalan. . Kita takkan faham sesuatu perkara tu dgn hanya menunggu, satu²nya cara utk kita fahami sesuatu perkara tu ialah dgn pergi bljar ttg benda tu. So kalau skrg ni kamu sdng menunggu masa yg terbaik utk bermula, inilah masanya sbb masa yg kamu tggu² tu tidak akan tiba. Dan yg lebih bahaya ialah skrg kamu mungkin masih ada sumber / modal utk bermula, tpi kalau kamu tggu² lagi sumber tu pasti akan berkurang dari hari ke hari tanpa kamu sedari. . Stop thinking and start doing🔥🚀 #project10X #realbusiness #entrepreneur #entrepreneurship
Morning guys! Set our mind that today is gonna be a great day.The mind is a complex being part on our body, still it can be control by sating a few words over and over again early in the morning.Thats because it was starting the process and very little command exist at the time and when you say that today is a great day, it'll eventually pick it up and use it. Dm for business opportunities💯 - - - #project10x #realbusiness #entrepreneur #thinkpositive
Untuk tolong you guys out there that is still waiting for the perfect time, it has come now. Its now or never.Special promo for the weekend is out and only the first 2 lucky person is going to get it! DM for more info or click the link in the bio. - - - #project10x #realbusiness #businessmalaysia #savingplan2018 #entrepreneur
One of my common excuse encounter from my known contacts is "Rich people are greedy" and also "Theres more to life than money".These are the common things that most of us are going to encounter when making a big decision. "Rich people are greedy" This statement is entirely made up words by people who have settled for their life and live a normal one.They envy those who can and have the strenght to change for the better.Have you ever tried to contact succesful people and ask how did they do it? We seek knowledge from those who have succeeded in their life so that we can reinvent and improve ours. "Theres more to life than money" Of course theres more to life than money, theres also more to life than the struggle to pay bills and put food on the table.This is just a misdirection statement that we need to think deep and convey our thoughts to think its the only way. - - - #project10X #realbusiness #businesswoman #businessman #businessmalaysia
"Kau boleh putus asa sekarang atau kau boleh mulakan hidup baru sekarang." . Walaupun kita belum masuk ke tahun 2019 tpi saya sudah nampak ramai yg mula putus asa dan gunakan alasan yg sama semula iaitu diorang akan buat yg lebih baik tahun depan. Come on guys, kita masih ada baki 4 bulan lgi utk tahun ni takkanlah mau sia²kan 4 bulan tu bgitu saja? Percaya atau tidak, banyak benda boleh berlaku dlm 4 bulan tu kalau kita betul² berusaha dan buat yg terbaik utk make sure azam kita tahun ni tercapai. . Tidakkah kamu terasa mau bawa family pergi bercuti hujung tahun ni dgn duit kamu sendiri? Tidakkah kamu mau masuk ke tahun baru dgn hidup yg jauh lebih baik berbanding tahun ni? Tidakkah kamu mau tgk balance duit dlm acc kamu bertambah dari ratus² ja ke ribu²? Kalau kamu mau inilah masanya utk tebus semula masa, duit dan tenaga yg sudah kamu sia²kan awal tahun ni, jgn fikir ttg boleh berjaya atau tidak tapi focus utk mencuba dan buat yg terbaik saja dulu. . Jgn ganggu focus kamu dgn fikir ttg perkara² yg boleh jejaskan mindset kamu, buat saja dlu dan biarkan usaha kamu yg tentukan sama ada kamu layak atau tidak utk capai apa yg kamu impikan tahun ni. Berjaya atau gagal itu belakang cerita, yg penting skrg ialah kamu cuba saja dan gunakan 4 bulan terakhir ni sebaik baiknya. Kalau kamu putus asa skrg, tiada apa² yg akan berubah dgn hidup kamu tahun depan. Tapi kalau kamu bermula dan bertindak skrg, kamu masih berpeluang utk dptkan hidup yg lebih baik tahun depan💯💰 #Project10X
Every successful entrepreneur doesn't have the knowledge and experience when they started their career. Its after they started it and began to build it from scratch is when they gain experience and not just the achievement but also the fails they do. Its how we learn, adapt and reinventing ourselves to be better, stronger and most of all greater in anything we do. #project10x
From my perspective, many of us always believe its impossible and no action is taken.It always happened to me too and it downede to core that I cant change and one day I said to myself "Enough is enough, no more of this bull****!". Then I snapped, i've had all the reason to stop me from changing myself. That is till I found my teacher and mentor, they told and show me how its done and i've got my second shot at reinventing myself so that I can strive with them.It changed me, made me to see my better self.I dont have to be ready so that I can get my dream, I just need to start and gather my experience. My sifu once told me that rich people are not greedy, WE are the who shut ourselves from them to get the knowledge from them. Get out from your confort zone and be out there with the others! #project10X
Afternoon break is lit!💰💰 #project10X
Just one positive reason can push you through a lot of difficulties and challenges. Be positive to others so it may cycle through the community as it goes back to you who started it. 🔥Project10X🔥 #project10X
"Pahit di permulaan,manis di penghujungnya. Itulah kejayaan." . Salah satu sebab kenapa masih ramai yg tidak berani utk ceburi bidang bisnes ialah sbb dimata diorang bisnes ni satu perkara yg susah dan berisiko tinggi. Macam mna saya tau? Sbb saya pun pernah berada di tmpt diorang dan itulah juga yg saya nmpak dan fikir. Tapi lepas sudah cuba sendiri dan kenal betul2 apa itu bisnes barulah saya tahu dan faham mcm mana perjalanannya. . Those yg kata bisnes ni susah sebenarnya tidak faham perjalanan bisnes ni mcm mana. Ianya memang akan susah di permulaan tapi dari hari ke hari dan dari bulan ke bulan yg susah pasti akan jadi senang. Samalah mcm kita mau belajar berenang,waktu first try memanglah susah tapi lepas sudah 2-3 kali practise pasti akan boleh berenang juga nnt. Begitu juga bisnes, yg susah pasti akn jadi mudah dgn practise. . Tiada benda yg mudah dlm hidup, even kalau kamu mau belajar sejarah di sekolah pun susah apatah lagi buat bisnes. Tapi ada sebab kenapa ianya susah,kalau buat bisnes ni mudah pasti dah ramai jutawan dalam dunia ni skrg. Ianya susah sebab hnya org yg betul2 layak saja boleh rasa dan terima kejayaan dlm hidupnya. Siapa yg sanggup bersusah susah dahulu,dialah yg akn bersenang senang kemudian. . Jgn putus asa hanya sbb ada org ckp ianya susah,pergilah cuba sendiri and find out kalau ianya betul atau tdak.Itulah sikap org yg berjaya.🔥🚀 #project10X
Are you strong enough to fight? And are you strong enough to wait?🔥🚀 #Project10X
Good evening #Project10X
'Keep learning and motivate yourself to do something better'. Itulah motto yang sy selalu pegang selama.Terus berusaha dan mencuba utk perbaiki diri seberapa banyak yang boleh untuk mencapai impian sy. Despite all the challenges approach still we must have to keep learning and make all the best choices in life.Think positive and not the other way around. Akhirnya, sy dah jumpa apa yang sy mahukan utk membantu sy di masa hadapan.Pernahkah anda terdengar akan Projek10X? Pada mulanya sy belum bersedia dan ragu2 untuk menyertai namun setelah diberi advice and guide dari mentor dan sifu diaorang, memang jelas ini akan membantu sy.Masih kerja kuli2 sahaja dengan hnya RM800+ sebulan, masih x mencukupi utk menampung kehidupan seharian keluarga sy. Then, the key to life is not living in it, you have to build it and not live in it. Sy juga bersyukur dgn kawan/mentor sy @asnaelloy serta sifu and everyone in my group for giving me such a warm welcome.Chaiyok! #project10X #buildalife
"Gagal sekali bukan bermaksud yg kamu akan gagal selama lamanya." . Ramai yg minta saya kongsikan mcm mana mau atasi perasaan takut dan trauma sbb ada yg prnh gagal dlm bisnes sblum ni dan betul² berminat mau sertai Kempen JJUM tapi masih terikat dgn masa lampau. Jgn risau, saya tahu mcm mana rasanya bila kita gagal sbb saya pun prnh. Tapi gagal sekali bukan bermaksud yg kamu akan gagal selama²nya, kamu hanya perlu cuba lagi dan gunakan pengalaman di masa lalu sbagai guru dan pembimbing kamu agar kamu tidak buat kesilapan yg sama lgi. . 1st step utk buang perasaan trauma tu ialah lepaskan benda tu dari diri dan fikiran kamu dan move on secepat yg boleh, jgn sesekali kenang kegagalan tu terlalu lama sbb itulah yg kamu buat kamu stuck dgn kegagalan tu. 2nd step ialah terus cari peluang baru, jangan tggu² lebih lama kamu tunggu lebih susahlah kamu mau move on nanti. 3rd step ialah focus dgn peluang baru yg ada di dpn kamu saja sbb ia akan bantu kamu utk lupakan kisah lalu tu dgn lebih cepat. . Kita ada pilihan sama ada mau biarkan diri kita stuck dlm kegagalan yg lalu ataupun kita boleh cari peluang baru dan tebus semula kegagalan kita tu. And thats exactly apa yg saya buat di Project 10X sbb saya pun prnh gagal dulu, setiap org prnh gagal dlm hidup. Tapi apa yg membezakan antara orang yg berjaya dgn orang yg biasa² ialah pilihan yg diorang ambil lps berdepan dgn kegagalan. . Jatuh dan terus terduduk itu biasa, tapi kalau jatuh dan terus bangkit semula itu luar biasa💯💰 #project10x
senyum selalu #project10x
next page →