#Project10x

1,563 posts

Loading...
Without passion, kamu akan give up bila sesuatu perkara tu jadi susah sbb tiada apa lagi yg akan push kamu utk keep moving forward. Find passion in what you do and you'll become successful in no time🔥🚀 #project10x
🚀🚀🔥🔥 #project10x
Loading...
Without passion, kamu akan give up bila sesuatu perkara tu jadi susah sbb tiada apa lagi yg akan push kamu utk keep moving forward. Find passion in what you do and you'll become successful in no time🔥🚀 #JJUM #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Good morning everyone⛅ Congrats and well done Aldry sbb berjaya cash out buat pertama kalinya hari ni🎉🎊👏🏻👏🏻 Inilah hasilnya bila consistency berjumpa dgn usaha, nothing is imposibble bila kita sentiasa konsisten dlm apa yg kita lakukan🔥🚀 #JJUM #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
"Asal dapat gaji, habis. Asal dapat gaji, beli itu ini. Asal dapat gaji, tidak ingat dunia." . Inilah salah satu sikap tidak baik yg masih ramai amalkan sbb dlm fikiran diorang duit tu akan sentiasa ada setiap bulan. Tidak salah kalau kita mau spend duit tu utk beli apa yg kita inginkan sbb itu ialah hasil titik peluh kita sendiri, tapi apa yg salah ialah bila kita tidak bijak uruskan kewangan kita dan habiskan setiap ringgit yg kita ada utk hiburan semata² setiap bulan. . Apa yg ramai tidak sedar ialah hidup ni sama seperti roda, ada masa kita di atas ada masa kita dibawah, ada masa kita senang ada masa jga kita akan susah. So persoalannya, adakah kita sudah bersedia utk brada dibawah? What if tiba² kita ada emergency? Cukupkah saving kita utk berdepan dgn emergency tu? What if parents kamu tiba² mau pinjam duit dri kamu? Takkan kamu mau bgitau yg duit kamu sudah habis sbb kamu baru saja beli Hp baru? . Its okay kalau mau beli apa yg kita suka tapi jangan lupa utk menyimpan dan gunakan duit yg ada tu utk perkara yg lebih baik contohnya mula buat bisnes ataupun mula menyimpan di ASB. Waktu muda ni lah waktu terbaik utk kita bermula, jgn tggu sudah masuk umur 30an dan ada anak bini baru mau tercari² peluang utk buat bisnes spya boleh dpt duit lebih. Sediakanlah payung sebelum hujan💯💰 . . . klik link di bio utk lebih detail #project10x #entreprenuerlife #entreprenuership
Haa !! Kalau kamu² yg masih muda² ni masih mau bermalasan, tertinggallah kamu dgn otai² lepas ni. Walaupun Kempem JJUM lebih focus ke arah anak muda, tapi kami ttp sanggup utk bantu tidak kira siapa pun yg penting sanggup berusaha dan ada kemahuan utk berubah🔥🚀 Tak pernah terlambat kalau kita melakukan langkah yang benar. #JJUM #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
"Gagal sekali bukan bermaksud yg kamu akan gagal selama lamanya." . Ramai yg minta saya kongsikan mcm mana mau atasi perasaan takut dan trauma sbb ada yg prnh gagal dlm bisnes sblum ni dan betul² berminat mau sertai Kempen JJUM tapi masih terikat dgn masa lampau. Jgn risau, saya tahu mcm mana rasanya bila kita gagal sbb saya pun prnh. Tapi gagal sekali bukan bermaksud yg kamu akan gagal selama²nya, kamu hanya perlu cuba lagi dan gunakan pengalaman di masa lalu sbagai guru dan pembimbing kamu agar kamu tidak buat kesilapan yg sama lgi. . 1st step utk buang perasaan trauma tu ialah lepaskan benda tu dari diri dan fikiran kamu dan move on secepat yg boleh, jgn sesekali kenang kegagalan tu terlalu lama sbb itulah yg kamu buat kamu stuck dgn kegagalan tu. 2nd step ialah terus cari peluang baru, jangan tggu² lebih lama kamu tunggu lebih susahlah kamu mau move on nanti. 3rd step ialah focus dgn peluang baru yg ada di dpn kamu saja sbb ia akan bantu kamu utk lupakan kisah lalu tu dgn lebih cepat. . Kita ada pilihan sama ada mau biarkan diri kita stuck dlm kegagalan yg lalu ataupun kita boleh cari peluang baru dan tebus semula kegagalan kita tu. And thats exactly apa yg saya buat di Project 10X sbb saya pun prnh gagal dulu, setiap org prnh gagal dlm hidup. Tapi apa yg membezakan antara orang yg berjaya dgn orang yg biasa² ialah pilihan yg diorang ambil lps berdepan dgn kegagalan. . Jatuh dan terus terduduk itu biasa, tapi kalau jatuh dan terus bangkit semula itu luar biasa💯💰 #project10x
"Gagal sekali bukan bermaksud yg kamu akan gagal selama lamanya." . Ramai yg minta saya kongsikan mcm mana mau atasi perasaan takut dan trauma sbb ada yg prnh gagal dlm bisnes sblum ni dan betul² berminat mau sertai Kempen JJUM tapi masih terikat dgn masa lampau. Jgn risau, saya tahu mcm mana rasanya bila kita gagal sbb saya pun prnh. Tapi gagal sekali bukan bermaksud yg kamu akan gagal selama²nya, kamu hanya perlu cuba lagi dan gunakan pengalaman di masa lalu sbagai guru dan pembimbing kamu agar kamu tidak buat kesilapan yg sama lgi. . 1st step utk buang perasaan trauma tu ialah lepaskan benda tu dari diri dan fikiran kamu dan move on secepat yg boleh, jgn sesekali kenang kegagalan tu terlalu lama sbb itulah yg kamu buat kamu stuck dgn kegagalan tu. 2nd step ialah terus cari peluang baru, jangan tggu² lebih lama kamu tunggu lebih susahlah kamu mau move on nanti. 3rd step ialah focus dgn peluang baru yg ada di dpn kamu saja sbb ia akan bantu kamu utk lupakan kisah lalu tu dgn lebih cepat. . Kita ada pilihan sama ada mau biarkan diri kita stuck dlm kegagalan yg lalu ataupun kita boleh cari peluang baru dan tebus semula kegagalan kita tu. And thats exactly apa yg saya buat di Project 10X sbb saya pun prnh gagal dulu, setiap org prnh gagal dlm hidup. Tapi apa yg membezakan antara orang yg berjaya dgn orang yg biasa² ialah pilihan yg diorang ambil lps berdepan dgn kegagalan. . Jatuh dan terus terduduk itu biasa, tapi kalau jatuh dan terus bangkit semula itu luar biasa💯💰 . klik link di bio utk info .. . #project10x #entreprenuerlife #entrprenuership #businessman #businessmotivation #learningbusiness
"Ini kali lah !! Sanggup jual laptop semata² utk sertai Project 10X !!" . Inilah yg dikatakan "kalau ada kemahuan pasti akan ada jalan." Sementara orang lain masih beri alasan tiada modal, tiada itu, tiada ini, dia beranikan dirinya dan sanggup utk jual laptop kesayangnya semata² utk cukupkan duitnya agar dia dpt sertai P.10X secepat mungkin 3 bulan lalu. Sikap mcm ni lah yg membuktikan seseorang tu betul² serius mau berjaya dalam hidup, orang berjaya akan cari penyelesaian manakala org biasa akan cari alasan. . Ramai sebenarnya yg PM saya dan kata diorang betul² berminat mau sertai P.10X tapi belum ada modal, jgn risau saya faham sbb saya pun prnh berada di situasi yg sama. Tapi jgn biarkan benda tu jdi alasan utk kamu tidak bermula sbb ada bnyk cara lain lagi yg kamu boleh gunakan utk dptkan modal, contohilah sikap business partner kami yg sanggup utk berkorban tahun ni semata mata utk dptkan hidup yg jauh lebih baik tahun depan. . Tgklah apa hasil yg dia dapat skrg !! 3 bulan lalu balance dlm acc bank dia hanya RM50 lebih saja tapi hari ni dia sudah on track to achieve RM5000 pertengahan bulan depan !! Saya tidak boleh jamin yg kamu akan jadi jutawan dlm Project 10X, tapi saya boleh jamin yg hidup kamu pasti akan berubah dan jadi lebih baik lepas ni. Bayangkanlah kalau dia tidak korbankan laptop dia 3 bulan lalu, rasa² nya adakah duit bgitu bnyk dlm acc bank dia skrg? Ingatlah yg setiap pengorbanan yg kita buat hari ni pasti akan membuahkan hasil nti. . Kurangkan alasan, lebihkan tindakan💯💰 . . . klik link di bio utk info . . #project10x #entrepreneurship #entrepreneurlife
Hidup ini umpama layang-layang, kadang kita d atas dan kadang kita d bawah sebab ia bergantung pada orang yang mengawal layang-layang tersebut. . . . Begitu juga dengan bisnes, jika kita belum ckup ilmu kita akan berada di bawah, tapi bila kita sudah master ilmu dalam berbisnes sudah tentu-tentu kita berada di atas. . Sya mencari ilmu berbisnes cuma dengan harga Rm650, tapi ia lengkap dan sentiasa memberi sya cabaran setiap kali sya berbisnes, orang lain habis beribu-ribu hanya untuk mndapatkan ilmu dalam berbisnes tapi balik rumah umpama tin kosong. . Jangan nilai ilmu melalui harga, orang putih cakap "QUALITY IS BETTER THAN QUANTITY"🔥🔥🔥 . #project10X #JomJadiUsahawanMuda #like4like #Realbisnes
"Apa persiapan yg saya perlu buat kalau mau start buat bisnes lepas ni?" . Inilah salah satu soalan yang sering kali saya dapat dari orang² yg tidak pernah buat bisnes sblum ni, saya pasti ramai jga yg tertanya²kan ttg soalan ni so hari ni saya mau share 3 tips yg akan bantu kamu utk lebih bersedia lps ni. . 1. Ubah mindset kamu dari seorang follower kpda seorang leader. Dlm bisnes, kita adalah bos kita sendiri. So tiada istilah makan gaji dan boleh bermalas malasan sbb bila kita malas, seluruh bisnes kita akan jatuh. . 2. Bersedia untuk gagal dan bangkit semula. Dlm bisnes ni kita ada peluang 50% utk gagal dan 50% utk berjaya, so kita kena set minda kita agar bersedia dgn cabaran dan halangan yg menanti kita di depan. Kalau dari awal lagi kita sudah bersedia, kegagalan tidak akan beri apa² kesan dkt kita lagi nanti. . 3. Amalkan sikap suka blajar benda baru sbb dlm bisnes kita kena sentiasa upgrade. This part sangat penting sbb bila kita stop belajar benda baru, bisnes kita akan mati di tgh jalan nanti. Tapi inilah part paling best sebenarnya sbb "The more you learn, the more you earn." . So now kamu sudah tahu apa yg kamu perlu siap sediakan, inilah masanya utk bertindak. Jgn bertangguh² lagi sbb lebih lambat kamu bermula, lebih lambatlah kamu berjaya nanti. #JJUM #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
"Apa persiapan yg saya perlu buat kalau mau start buat bisnes lepas ni?" . Inilah salah satu soalan yang sering kali saya dapat dari orang² yg tidak pernah buat bisnes sblum ni, saya pasti ramai jga yg tertanya²kan ttg soalan ni so hari ni saya mau share 3 tips yg akan bantu kamu utk lebih bersedia lps ni. . 1. Ubah mindset kamu dari seorang follower kpda seorang leader. Dlm bisnes, kita adalah bos kita sendiri. So tiada istilah makan gaji dan boleh bermalas malasan sbb bila kita malas, seluruh bisnes kita akan jatuh. . 2. Bersedia untuk gagal dan bangkit semula. Dlm bisnes ni kita ada peluang 50% utk gagal dan 50% utk berjaya, so kita kena set minda kita agar bersedia dgn cabaran dan halangan yg menanti kita di depan. Kalau dari awal lagi kita sudah bersedia, kegagalan tidak akan beri apa² kesan dkt kita lagi nanti. . 3. Amalkan sikap suka blajar benda baru sbb dlm bisnes kita kena sentiasa upgrade. This part sangat penting sbb bila kita stop belajar benda baru, bisnes kita akan mati di tgh jalan nanti. Tapi inilah part paling best sebenarnya sbb "The more you learn, the more you earn." . So now kamu sudah tahu apa yg kamu perlu siap sediakan, inilah masanya utk bertindak. Jgn bertangguh² lagi sbb lebih lambat kamu bermula, lebih lambatlah kamu berjaya nanti. . . . #entreprenuership #project10x #entreprenuerlife
Kalau kau tidak gunakan hari ni utk perbaiki hari esok, sampai bila bilalah hidup kau tidak akan berubah. Macam mana hari kita esok itu semua bergantung dgn apa yg kita lakukan hari ni, jadi buatlah sesuatu yg akan improve hari esok sekarang💯💰 #entrepreneurship #entrepreneurlife #project10x #pasifincome . . KLIK LINK DI BIO UTK DETAIL
senyum selalu #project10x
cukup sekadar orang mengata😌 perasaan yang dulu mungkin tidak sama dengan perasaan yang sekarang dan perasaan yang dulu menghasilkan perasaan yang sekarang💪 #Thankyou #project10X #JomJadiUsahawanMuda #RoadtoKK
tahniah kepada Yumei sbb dh berjaya cash out RM600!!!...anda pn mau juga dpt untung sebegitu?? cpt2 lah dm sy utk lebih info😉... . . #Project10X .. ... KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH INFO
"Bestnya hidup kau skrg, bisnes makin maju, simpanan pun makin besar." . Dulu saya tidak faham sangat maksud ayat ni, "Orang hanya akan nampak kesenangan kita tapi diorang tidak akan nampak betapa susah kita berusaha utk capai ke tahap skrg ni." Tpi lps sudah lalui situasi ni sendiri barulah saya faham apa maksud disebalik ayat ni, memang betullah yg kebanyakkan orang hanya akan nmpk kita bila kita sudah ada perubahan. . Memang skrg diorang nampak kita senang tpi diorang tidak tau betapa susah dan peritnya hidup kita sebelum ni, pernah sekali duit dlm wallet saya tinggal RM2 dan waktu tu tiada siapa pun mau tlong pinjamkan duit dkt saya. Waktu ni la saya sedar yg saya kena start utk berdiri di atas kaki sendiri dan jangan pernah berharap dgn org lain lgi, inilah salah satu pengalaman paling mahal dlm hidup saya sbb inilah turning point saya. . Dari situlah saya mula bangun semula dan berusaha sekuat²nya utk ubah nasib saya jadi lebih baik. So nasihat saya utk kamu² yg ada impian mau dptkan hidup yg lebih baik bkn saja utk kamu tpi juga utk family kamu, inilah masanya utk kamu ambil risiko dan buat apa yg patut utk pastikan impian kamu tu jadi satu kenyataan. Bljarlah utk berdiri di atas kaki sendiri, buatlah keputusan sendiri dan bknnya asyik ikut dan dgr kata org lain saja💯💰 #Project10X #entrepreneurlife #entrepreneurship #incomepasive . . . KLIK LINK DI BIO UTK INFO
Nahh !! Ada lagi student dari Poli yg rebut peluang utk sertai Kempem JJUM pagi ni👏🏻👏🏻 Dgr cerita lps ni ada student dari Brunei pula yg akan buat payment🤭🔥🚀 Masih ada baki 15 slots saja lagi utk package RM650 guys !! Jgn lambat brtindak sbb nti harga akan naik dari RM650 ke RM1500 !! #JJUM #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Good morning ⛅⛅ Well done and tahniah buat Yumei sbb berjaya cash out buat pertama kalinya pagi ni🎉🎊👏🏻👏🏻 Good job guys, teruskan consistent dgn apa yg kamu buat skrg dan teruskan beri manfaat dkt org lain, rezeki kamu pasti akan dtng sendirinya nti🔥🚀 CLICK LINK FOR DETAILS #project10x
so guys are u ready? #project10X #JomJadiUsahawanMuda
Apa yg membezakan antara org biasa dan org berjaya adalah sikap mereka. Kalau kamu diberikan pilihan sama ada utk main game atau baca buku, yg mana kamu pilih? Kalau kamu diberikan pilihan utk tidur awal atau kerja overtime pula, yg mana kamu pilih? Tidak kira apa jawapan yg kamu pilih, ianya akan beri kesan dan impact yg besar dlm hidup kamu tahun depan. So buatlah pilihan yg bijak, pilihlah aktiviti yg akan dekatkan kamu dgn matlamat kamu dan bukan sebaliknya. Jgn asyik pilih dan buat benda yg senang saja, mcm mana kamu mau maju dan berjaya kalau asyik buat benda yg senang sajakan? #project10x #ubah hidup #bantu keluarga
Apa yg membezakan antara org biasa dan org berjaya adalah sikap mereka. Kalau kamu diberikan pilihan sama ada utk main game atau baca buku, yg mana kamu pilih? Kalau kamu diberikan pilihan utk tidur awal atau kerja overtime pula, yg mana kamu pilih? Tidak kira apa jawapan yg kamu pilih, ianya akan beri kesan dan impact yg besar dlm hidup kamu tahun depan. So buatlah pilihan yg bijak, pilihlah aktiviti yg akan dekatkan kamu dgn matlamat kamu dan bukan sebaliknya. Jgn asyik pilih dan buat benda yg senang saja, mcm mana kamu mau maju dan berjaya kalau asyik buat benda yg senang sajakan? #project10x
Hidup ni bukan tentang apa yg kita pakai di LUAR, tapi ianya tentang apa ilmu dan pengetahuan yg kita ada di DALAM minda kita💯🙏🏻 #project10x
"Aduh! Bosanlah asyik berfacebook dan main game saja hari², tiadakah apa² yg saya boleh buat ni? Sampai bilalah mau mcm ni saja.." . Adakah kamu seorang student yg berusia 18 - 25 tahun? Adakah kamu sudah penat dan bosan dgn aktiviti harian yang asyik berulang ulang saja setiap hari? Adakah kamu terfikir utk ubah aktiviti harian kamu dan mula buat sesuatu yg actually boleh bagi faedah dkt diri kamu sendiri 2 3 bulan dari skrg? Kalau kamu jawab YA utk soalan² di atas itu maksudnya kamu sudah bersedia utk mulakan hidup baru yg lebih positif dan berfaedah. . Kalau kita ingin jadi seorang penari 2 bulan dari sekarang, apa kita perlu start buat skrg? Mestilah bljar utk menarikan? Then kalau kita ingin jadi seorang student yg cemerlang pula 2 bulan dari skrg? Mestilah kita kena belajar bersungguh²kan? Bgitulah juga klau kita ingin ubah hidup kita 2 bulan dari skrg, kita kenalah mula buat something yg boleh dktkan kita dgn kehidupan yg kita impi²kan selama ni. Utk jadi seseorang yg kita ingin jadi nanti, kita kenalah start bljar utk jadi orang tu dari skrg lagi. . Inilah sbbnya kenapa Project 10X ditubuhkan, sangat ramai org diluar sana yg betul² ingin ubah hidupnya tapi tidak tau mcm mana dan dgn siapa diorang boleh minta bantuan. Kalau mau hrpkan org sekeliling memang tak dptlah sbb klau bukan diketawakan, comfirm kena ejek sbb ada impian yg tidak masuk akal. So apa yg P.10X sediakan adalah sebuah rumah di mana kamu boleh jadi siapa saja yg kamu inginkan dan lebih berani utk kongsikan ttg impian kamu dkt ahli² yg lain. . Ingat guys, berimpian besar bukanlah satu perkara yg salah. Jangan malu kalau kamu ada impian mau beli Ferrari 5 tahun dari skrg, make sure kamu hanya kongsikan ttg impian kamu ni dkt org² yg business minded saja sbb dioranglah yg akan bantu kamu capai impian tu nanti💯💰 . "Kalau kita tidak berani utk berimpian, satu hari nanti kita akan bekerja utk seseorang yg berani utk berimpian." #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Hidup ni bukan tentang apa yg kita pakai di LUAR, tapi ianya tentang apa ilmu dan pengetahuan yg kita ada di DALAM minda kita💯🙏🏻 #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Masalah hanya akan jadi masalah kita anggap ianya sebagai satu masalah. Tapi kalau kita anggap masalah sebagai satu cabaran, kita akan lebih berusaha utk make sure kita berjaya hadapi cabaran tu sbb siapa yg suka dgn kekalahankan? "The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem." #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
"Aduh! Bosanlah asyik berfacebook dan main game saja hari², tiadakah apa² yg saya boleh buat ni? Sampai bilalah mau mcm ni saja.." . Adakah kamu seorang student yg berusia 18 - 25 tahun? Adakah kamu sudah penat dan bosan dgn aktiviti harian yang asyik berulang ulang saja setiap hari? Adakah kamu terfikir utk ubah aktiviti harian kamu dan mula buat sesuatu yg actually boleh bagi faedah dkt diri kamu sendiri 2 3 bulan dari skrg? Kalau kamu jawab YA utk soalan² di atas itu maksudnya kamu sudah bersedia utk mulakan hidup baru yg lebih positif dan berfaedah. . Kalau kita ingin jadi seorang penari 2 bulan dari sekarang, apa kita perlu start buat skrg? Mestilah bljar utk menarikan? Then kalau kita ingin jadi seorang student yg cemerlang pula 2 bulan dari skrg? Mestilah kita kena belajar bersungguh²kan? Bgitulah juga klau kita ingin ubah hidup kita 2 bulan dari skrg, kita kenalah mula buat something yg boleh dktkan kita dgn kehidupan yg kita impi²kan selama ni. Utk jadi seseorang yg kita ingin jadi nanti, kita kenalah start bljar utk jadi orang tu dari skrg lagi. . Inilah sbbnya kenapa Project 10X ditubuhkan, sangat ramai org diluar sana yg betul² ingin ubah hidupnya tapi tidak tau mcm mana dan dgn siapa diorang boleh minta bantuan. Kalau mau hrpkan org sekeliling memang tak dptlah sbb klau bukan diketawakan, comfirm kena ejek sbb ada impian yg tidak masuk akal. So apa yg P.10X sediakan adalah sebuah rumah di mana kamu boleh jadi siapa saja yg kamu inginkan dan lebih berani utk kongsikan ttg impian kamu dkt ahli² yg lain. . Ingat guys, berimpian besar bukanlah satu perkara yg salah. Jangan malu kalau kamu ada impian mau beli Ferrari 5 tahun dari skrg, make sure kamu hanya kongsikan ttg impian kamu ni dkt org² yg business minded saja sbb dioranglah yg akan bantu kamu capai impian tu nanti💯💰 . "Kalau kita tidak berani utk berimpian, satu hari nanti kita akan bekerja utk seseorang yg berani utk berimpian."🔥 #project10x #ubahhidupp #Bantukeluarga
if u can do the action, u will get u result🔥🔥🔥 . mari angkol blnja tik tok dluu . #Project10X
"Nah !! Siapa cakap yg kalau ada bisnes lain tidak boleh sertai P.10X ??" . Kan dari awal lagi saya sudah cakap yg kamu tidak akan menyesal to be part of the family dlm Project 10X. Skrg tgklah apa hasilnya, dlm P.10X berjaya, diluar P.10X pun tetap berjaya. Lahir lagi sejarah baru dlm P.10X hari ni bila salah seorang family member kami berjaya gunakan ilmu dan tips yg dia bljar dri P.10X dan apply dlm bisnes lamanya iaitu dropship jual HP. . Bukan sebulan, bukan dua bulan tapi 4 bulan straight langsung tiada terjual 1 HP pun sbb waktu tu dia hanya diajar benda basic yg dlm google pun kita boleh dpt. Tapi lps dia cuba apply ilmu dan tips yg dia bljar dri P.10X, bkn sebulan, bukan dua bulan tapi dalam masa seminggu saja dia sudah berjaya dpt 2 sales dan dpt profit dlm RM200 !! Perghh !! Dalam masa seminggu saja guys !! . Nampak tak betapa luasnya ilmu dan tips yg Project 10X sediakan? Kami disini tidak ajar cara mcm mana kamu boleh kaya dan berjaya dgn cepat tapi kami ajar cara terbaik utk bina empire bisnes kamu sendiri nanti lepas kamu sudah master ilmu² dan tips yang disediakan dlm P.10X. Mcm saya selalu ckp, kejarlah ilmu dan bknnya duit, sbb lebih luas pengetahuan kita lebih mudahlah utk kita capai RM1 Juta yg pertama nanti. . Kalau berminat mau jadi part of our family dlm P.10X, direct WS saya😘 0179372375 #project10x #ubahhidupp #bantuu keluargaa
"Nah !! Siapa cakap yg kalau ada bisnes lain tidak boleh sertai P.10X ??" . Kan dari awal lagi saya sudah cakap yg kamu tidak akan menyesal to be part of the family dlm Project 10X. Skrg tgklah apa hasilnya, dlm P.10X berjaya, diluar P.10X pun tetap berjaya. Lahir lagi sejarah baru dlm P.10X hari ni bila salah seorang family member kami berjaya gunakan ilmu dan tips yg dia bljar dri P.10X dan apply dlm bisnes lamanya iaitu dropship jual HP. . Bukan sebulan, bukan dua bulan tapi 4 bulan straight langsung tiada terjual 1 HP pun sbb waktu tu dia hanya diajar benda basic yg dlm google pun kita boleh dpt. Tapi lps dia cuba apply ilmu dan tips yg dia bljar dri P.10X, bkn sebulan, bukan dua bulan tapi dalam masa seminggu saja dia sudah berjaya dpt 2 sales dan dpt profit dlm RM200 !! Perghh !! Dalam masa seminggu saja guys !! . Nampak tak betapa luasnya ilmu dan tips yg Project 10X sediakan? Kami disini tidak ajar cara mcm mana kamu boleh kaya dan berjaya dgn cepat tapi kami ajar cara terbaik utk bina empire bisnes kamu sendiri nanti lepas kamu sudah master ilmu² dan tips yang disediakan dlm P.10X. Mcm saya selalu ckp, kejarlah ilmu dan bknnya duit, sbb lebih luas pengetahuan kita lebih mudahlah utk kita capai RM1 Juta yg pertama nanti. . Kalau berminat mau jadi part of our family dlm P.10X, direct WS saya😘 #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Kan saya sudah bagitau jgn tggu lama2 nanti terlepas peluang ni, skrg slots utk RM680 tinggal 5 saja lagi. Siapa cepat dia dapat💯🙏🏻 Jangan tggu harga sudah RM900 baru mau bertindak, menyesal nanti😉 #project10x 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
new monday, new breath and new coming🔥 . #Project10X
Ingat!!! the moment kau nk give up adalah the moment kau hampir nk berjaya,so jgn cpt give up kwn2!!!...keep fightimg!!!💪💪...kejayaan di depan mata kmu dah,klau kmu give up,apa yg kamu dpt?? NOTHING!!...so...buang perkataan "GIVE UP" dlm kamus hidup kamu👍... . . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBUH DETAIL #project10x
" Susah lah hidup begini, pergi sekolah minta duit ibu bapa, makan pun ibu bapa yg bayar, pergi kerja part time, duit pun tdak dpt beri dgn ibu bapa sbb smuanya hnya byar biaya skolah " . Hal ini sngat bnyak yg difikirkan oleh remaja sekarang spt student. Mereka tdk dpat memberikan kpd org tua mereka sbb bnyak yg dibayar di sekolah even kerja part time. Sebenarnya hal itu boleh diatasi jikalau kita berusaha utk memberikan yg terbaik utk keluarga tersayang. Mungkin ada kala kita berusaha tetapi tdak mendapat apa². Tetapi sebenarnya cara kita berusaha itu adalah punca kita tdk mndapat hasil. . There are lot of things that we can use. tetapi kita mnguncikan diri kita utk tdak berusaha mndpatkan itu. Thats why kita tdak akan mendapat hasil. Tetapi dgn usaha kita yg ingin berjaya dan achieve apa yg kita mahu, hal itu akan mustahil bagi kita. Even kita sekarang adalah org yg dpndang rendah oleh org lain tetapi kita adalah sama sebenarnya. So, apa yg kita buat adalah jangan berputus asa dan terus berusaha. And talk to ourself " Kenapa org selalu mrendahkanku sedangkan kami adalah sama ". Do it and never fall what other says!💪🔥 #project10x
"Aku tiada duitlah nak mula" atau "Aku tiada masalah mau buat tu" ataupun "Aku tak pandailah nak buat semua tu". Inilah contoh² alasan yg ramai org gunakan utk tipu diri sendiri, diorang cipta alasan ni supaya diorang boleh stay dlm comfort zone masing². Tapi realitinya, kita tidak perlu ada duit pun mula buat apa yg kita inginkan tu. Gunakan saja apa yg ada and be creative, jgn asyik kata tiada duit saja. Then yg kata tiada masa tu, kalau kamu perasaan dioranglah org yg paling bnyk masa utk main game, lepak dan mcm² lagi. Masa tu ada, cuma sesetengah org tidak pandai bezakan yg mana lebih penting. For those yg kata tidak pandai pula, pergilah bljar dan bukannya asyik kata tidak pandai saja. Kalau asyik kata tidak pandai saja, sampai bila2 pun tidak akan pandai. Dunia ni sudah penuh dgn org yg asyik beri alasan, kalau kamu mau berjaya dlm hidup kamu kenalah stop beri alasan. "Start where you are, use what you have and do what you can." . . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL . . . #Project10X
Nahh guys !! Its official !! Jangan cakap saya tidak bagitau kamu awal² !! Harga mungkin akan dinaikkan awal bulan depan so for those yg belum take action cpt²lah lock slots masing², kalau tidak lepas ni kamu kena bayar RM900 utk sertai family kami di P.10X !! Slots utk RM680 tinggal sikit saja lagi ni, siapa cpt dia dapat🔥🚀 #project10x #meroketrm1000seminggu #akukayakaulagikaya 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
"2 sebab utama kenapa masih ramai orang di luar sana yg baru saja ceburi bidang bisnes boleh gagal seawal 2 - 3 bulan." . Sebab yg pertama ialah diorang buat bisnes tanpa ilmu, kesilapan yg ramai org diluar sana buat ialah diorang suka tiru apa yg orang lain buat. Sebagai contoh bila diorang nmpk org lain boleh untung jual air di pasar, diorang pun akan buat benda yg sama tapi in the end hasil yg diorang dpt berbeza dgn org lain. Org lain makin lama makin masyuk tapi diorang makin lama makin ke laut, sbbnya ialah org yg dpt untung tu sudah mahir dan tahu 100% ttg apa yg diorang buat manakala yg baru bermula tu pula hanya berbisnes berpandukan apa yg diorang nmpk org lain buat. . Sebab yg kedua pula ramai yg suka anggap dirinya hebat dan tidak perlukan bantuan org lain. Tidak kira apa pun yg kita lakukan sama ada berenang, menyanyi ataupun berbisnes, utk jadi lebih mahir dlm bidang tu kita kenalah ada mentor / coach yg boleh guide dan bantu kita. Dgn adanya seorang coach, lebih cptlah kita dpt improve dan capai target kita. Simple mcm ni, kalau kamu mau belajar drive kereta, lebih mudah dan cpt kamu belajar kalau ada pengajar atau tanpa pengajar? Mestilah kalau ada pengajarkan? Bgitu juga dlm bisnes. . So for those yang baru mau ceburi bidang bisnes, make sure kamu ikut 2 tips ni kalau tidak mau terima nasib yg sama mcm org lain. Kalau kamu tiada ilmu tapi masih mau buat bisnes, jgn risau sbb kamu hanya perlu cari mentor yg boleh bantu dan guide kamu. Bgitu juga saya dulu, saya bukannya tau ttg bisnes tapi apa yg saya buat ialah saya sertai P.10X utk belajar dan cari pengalaman. Kalau kamu pun mcm saya yg dulu, memang P.10X lah tmpt terbaik utk kamu mulakan langkah pertama. . Ingat pesan saya, lebih banyak ilmu yang kita ada lebih besarlah income yang kita akan dpt nanti. Jgn focus dekat duit dulu, sbb semakin kita kejar duit tu semakin ia akan lari. So cari lah ilmu dan nti duit yg akan dtng dkt kamu💯💰 #Project10x #ubahhidp #bantukeluarga
Alamak !! Yang baru berumur 18 tahun pun sudah berjaya gandakan simpanan di P.10X lah😂💪🏻 Yg umur sudah 20an tu bila baru mau bertindak? Kalau yg baru 18 tahun boleh beranikan diri utk cuba something new dan keluar dari comfort zone, takkan yg sudah 20an tidak bolehkan? Zaman skrg ni mau berjaya bukan lagi tgk umur tapi tgk dari segi siapa yg lebih rajin, kalau sudah umur 30an tapi kalau masih malas sampai bila² pun tidak akan berjaya. Mula awal, berjaya pun awal💯🙏🏻 . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL . . . #project10x
Previously, I was the hardest person to accept something challenging. I only assume that there are other things that I can get. But I was thinking and asking myself, "Why should I be afraid to face something that comes to me? Why the others can get it and why I cant?" But now, I'm not afraid anymore because I'm sure I'll be able to do what other people can do. I have to achieve my goals and continue to work even if it fails once. Because I believe that the failure does not mean we fail forever but teach us to continue to fight and achieve our goals.💪 #project10x
sebab dialahh c jantung hati beta💕 #alwaysmine #project10X
"Hak ala! Poyo betullah kau ni! Buat apa kau buang masa buat bisnes time muda² ni? Skrg ni masa utk kita enjoy bro, nanti umur 27 - 28 begitulah baru kita start fikir pasal masa dpn." . Inilah salah satu ayat yang sampai skrg masih fresh dlm ingatan saya, sbb ayat ni lah yang hampir buat saya terlupa ttg matlamat utama saya utk berbisnes dulu. Bila orang sekeliling selalu lemparkan ayat² mcm ni dkt saya dulu, saya pun hampir termakan kata² diorang dan mula percaya yg mungkin ada betulnya juga ttg apa yg diorang cakap. . Tapi syukurlah saya ada follow salah seorang ahli Project 10X dulu dan saya ada terbaca ttg tips apa yg kita perlu buat kalau org sekeliling kita tidak support impian kita. So saya pun ikutlah 100% tips yg diorang bagi, saya paksa diri utk keluar dari circle negatif tu dan mula cari persekitaran baru yang lebih positif. Then dari situlah saya mula nmpk perubahan yang lebih baik berlaku dlm hidup saya, bila saya sudah keluar dri circle yg negatif tu barulah saya dpt berfikir dan buat keputusan dgn lebih bijak. . Bagi sesetengah org, waktu muda ni adalah masa utk enjoy sbb dlm fikiran diorang YOLO. Memang betul yg kita hidup cuma sekali dan kita pun hanya muda sekali saja, tapi bagi org mcm kami yg ada matlamat utk dptkan hidup yg lebih baik, inilah masa terbaik utk bermula sbb lebih awal kita start lebih cptlah kita akan nmpk hasilnya. Sbb kami kena ingat yg bukan umur kami saja yg meningkat setiap tahun tpi juga umur org tua kami, so berusahalah untuk senangkan diorang sementara diorang masih ada. Jgn nanti time diorang sudah tiada baru kita mau menyesal sbb tidak buat apa yg kita patut buat time diorang masih ada. . "Untuk dptkan kesenangan di hari esok, kau kenalah belajar untuk bersusah susah dulu sekarang. Kalau kau tidak berani utk ikut kata hati kau, sampai bila²lah kau akan stuck dgn org² yg akan buat kau percaya yg bersantai adalah lebih baik dari berusaha." . . . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL . . . . #Project10X #entrepreneurship #entrepreneurship
Ramai juga yg bertanya dkt saya, knpa muda² lagi sudah buat bisnes? Kan sepatutnya skrg ni anak² muda mcm kita hanya perlu fokus dgn study saja. Jawapan saya mudah saja, bukan setiap org tu dtng dri keluarga yg senang. Kalau parents saya org yg berada dan kami tidak perlu risau ttg duit, sudah tentu saya tidak berbisnes. Tapi sbb parents saya bukan org senanglah saya berbisnes, kalau bukan saya lagi yg tlg ringankan beban diorang, siapa lagikan? Ramai yg fikir org berbisnes sbb mau kaya dan untung saja, tapi kalaulah kamu tau apa sebab yg sebenar benarnya pasti kamu akan faham nanti. RM500 bagi dkt parents, RM1500 simpan utk masa depan💯🙏🏻 . . . DM sy sekiranya ingin tau lebih lanjut ttg Project10x🚀 ataupun blh terus KLIK LINK DI BIO👍 . . #Project10X
Betullah apa orang tua saya cakap dulu, jangan pernah meminta utk sesuatu yg kita mampu utk dptkan sendiri. Hidup ni mudah saja, kalau kita inginkan sesuatu tu berusahalah utk dptkannya. Bukan duduk main phone dan berharap benda tu akan jatuh dari langit💯🙏🏻 #PROJECT10X #ubahhidup 🔥 #bantukeluarga
Anda kamu seorang 'Want'trepreneur ataupun seorang Entrepreneur? Kalau mau tau baca perkongsian saya dibawah. . 'Want'trepreneur : ianya adalah seseorang yg mempunyai idea yg bernas tapi malangnya ideanya hanya kekal sebagai idea sbb dia tidak ambil tindakan / put in the work untuk jadikan idea tu satu kenyataan. Dan yg lebih teruk ialah setiap hari / minggu / bulan / tahun idea diorang akan berubah², contoh hri ni plan mau buka restaurant, then tiba² besok plan mau buka gym pula. Sebab itulah ianya digelar 'Want'trepreneur, dia ingin menjadi seorang usahawan tapi tidak pernah ambil tindakan utk bermula. . Entrepreneur : Entrepreneur adalah seorang usahawan yg berjaya menukarkan ideanya menjadi satu realiti. Sebagai contoh kalau hari ni Ali ada idea utk membuka sebuah car wash yg lain daripada yg lain, dia hanya akan ambil masa yg singkat dan padat utk buat plan ttg cara utk merealisasikan impiannya. Bukannya ambil masa setahun dua utk berfikir lepas tu bila ada masalah, dia akan cari idea lain pula seperti buka kedai makan / kedai kasut. Utk seorang usahawan, kalau dia ada idea dia akan terus ambil tindakan dan mula bekerja. Bukan ambil masa 5 bulan utk berfikir saja. . Inilah beza diantara seorang yg ingin menjadi seorang usahawan dgn seorang yg memang betul² usahawan, seorang usahawan akan make sure ideanya jadi kenyataan manakala seorang yg ingin menjadi seorang usahawan hanya akan bertukar tukar idea setiap masa. So yg mana satukah anda? 'Want'trepreneur atau seorang Entrepreneur? . . . . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL . . . #Project10X
"APA?! Lps join P.10X dia berjaya buka bisnes sendiri dan jadi bos sendiri?! Biar betul??" . Hari ni merupakan salah satu hari bersejarah buat Project 10X sbb hari ni kami berjaya lagi lahirkan seorang usahawan muda yang bukan saja hebat dlm bisnes tapi juga dlm bidang automotif. Mcm yg dia katakan dlm video di atas, pada awalnya mindset dia hanyalah utk menyimpan dan gandakan simpanan di P.10X tapi lepas sudah bersama circle P.10X untuk beberapa hari, mindsetnya terus berubah dari menjadi seorang penyimpan kepada seorang usahawan muda💯💰 . Belum sampai setahun dia bersama P.10X tpi disebabkan oleh ilmu² dan tips bisnes yang di sediakan oleh P.10X terlalu power, dia berjaya mulakan bisnesnya sendiri secara kecil²lan buat masa ni. Katanya memang dari dulu dia berminat mau buat bisnes dan jadi bos sendiri tapi disebabkan tidak tau mcm mana dan apa yang perlu dibuat, dia lupakan hasrat tu dan biarkan ia terpadam bgitu saja. Tpi semuanya mula berubah bila dia jumpa P.10X, dia dpt rasa yg impiannya yg sudah terkubur sebelum ni ada peluang utk dpt nafas baru. . Dan tgklah apa hasilnya skrg, dia bukan saja sudah berjaya hidupkan semula impiannya yg sudah mati terkubur sebelum ni tapi dia juga berjaya utk kenal pasti hala tuju hidupnya yg sebenar. Inilah sebabnya kenapa Project 10X ditubuhkan, matlamat utama kami di sini bknlah mau untung semata mata tapi juga utk bantu anak² muda jadi seorang usahawan yg lebih baik, berdaya saing dan yang paling penting ialah mampu utk bantu org lain jadi hebat mcm kami juga. . "Project 10X bukanlah destinasi terakhir kita, tapi ianya adalah tempat utk kita bermula cari ilmu dan pengalaman yg kita perlukan utk mula kejar impian kita lps ni dan jadikan ianya satu kenyataan." . . . KLIK LINK DI BIO SY UTK LEBIH LANJUT TTG PROJECT10X . . . #Project10X #entrepreneurlife #entrepreneurship
"APA?! Lps join P.10X dia berjaya buka bisnes sendiri dan jadi bos sendiri?! Biar betul??" . Hari ni merupakan salah satu hari bersejarah buat Project 10X sbb hari ni kami berjaya lagi lahirkan seorang usahawan muda yang bukan saja hebat dlm bisnes tapi juga dlm bidang automotif. Mcm yg dia katakan dlm video di atas, pada awalnya mindset dia hanyalah utk menyimpan dan gandakan simpanan di P.10X tapi lepas sudah bersama circle P.10X untuk beberapa hari, mindsetnya terus berubah dari menjadi seorang penyimpan kepada seorang usahawan muda💯💰 . Belum sampai setahun dia bersama P.10X tpi disebabkan oleh ilmu² dan tips bisnes yang di sediakan oleh P.10X terlalu power, dia berjaya mulakan bisnesnya sendiri secara kecil²lan buat masa ni. Katanya memang dari dulu dia berminat mau buat bisnes dan jadi bos sendiri tapi disebabkan tidak tau mcm mana dan apa yang perlu dibuat, dia lupakan hasrat tu dan biarkan ia terpadam bgitu saja. Tpi semuanya mula berubah bila dia jumpa P.10X, dia dpt rasa yg impiannya yg sudah terkubur sebelum ni ada peluang utk dpt nafas baru. . Dan tgklah apa hasilnya skrg, dia bukan saja sudah berjaya hidupkan semula impiannya yg sudah mati terkubur sebelum ni tapi dia juga berjaya utk kenal pasti hala tuju hidupnya yg sebenar. Inilah sebabnya kenapa Project 10X ditubuhkan, matlamat utama kami di sini bknlah mau untung semata mata tapi juga utk bantu anak² muda jadi seorang usahawan yg lebih baik, berdaya saing dan yang paling penting ialah mampu utk bantu org lain jadi hebat mcm kami juga. . "Project 10X bukanlah destinasi terakhir kita, tapi ianya adalah tempat utk kita bermula cari ilmu dan pengalaman yg kita perlukan utk mula kejar impian kita lps ni dan jadikan ianya satu kenyataan." #project10x
"Dulu tiada siapa pun pandang tapi sekarang dialah orang paling kaya di dunia." . Mungkin di Malaysia nama Amazon tidaklah sehebat di luar negara sebab pendedahan ttg syarikat ni disini sangat² kurang, tapi di luar negara seperti US nama Amazon merupakan salah satu nama terbesar sbb skrg ia sudah menjadi salah sebuah syarikat yang bernilai berbillion² US Dollar. . Kisah Amazon bermula pada tahun 1994 dan orang yang memulakan syarikat ni adalah Jeff Bezos. Pada awalnya idea beliau tidaklah di terima dgn baik sbb idea asalnya adalah utk menjual buku² secara online, pada tahun 1994 internet bukanlah satu perkara yg besar jadi ramai yg fikir idea beliau tu tidak masuk akal. Ramai yg kata "kan lebih mudah jual buku di kedai, org dpt pegang, tgk dan baca buku tu sebelum buat pembelian." . Di minda org biasa pasti akan fikir, "betul juga kalau mau jual buku di kedai pun susah, mesti di internet lagi susah." Tapi bagi Jeff Bezos ini merupakan satu peluang untuk beliau buat sesuatu yg besar dlm hidupnya. Mcm biasa, ramai yg kata dia akan gagal, dia akan itu dan dia akan ini sbb waktu tu internet masih belum diguna pakai sepenuhnya. Tapi fast forward ke hari ni, sekarang beliau bukan lagi seorang remaja yg hanya menjual buku di internet tapi beliau merupakan orang paling kaya dalam dunia. . Net worth beliau hari ni ialah $141 Billion USD dan masih meningkat setiap hari!! Net worth beliau jga sudah jauh meninggalkan Bill gates dan Warrent Buffet. Apa yg kita boleh bljar dri kisah beliau ialah tidak kira siapa pun kita hari ni, ianya boleh berubah dlm masa beberapa tahun saja kalau kita sanggup utk berusaha dan berkorban utk masa depan kita. Mungkin hari ni kamu hanya jual pisang goreng di tepi jalan, tapi kalau kamu berusaha dengan kuat mungkin satu hari nti kamu akan ada syarikat sendiri yg menjual pisang goreng secara international. . Jangan takut utk berfikir di luar kotak dan jgn takut untuk berimpian besar. Kalau kita fikir besar, besarlah kita dapat. Kalau kita fikir kecil, kecillah kita dapat💯💰 . . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL . . . #project10x
"Yang mana lebih berjaya sebenarnya? Yang tampil bergaya di depan semua orang atau yg sentiasa bersederhana saja?" . Ini kisah hidup saya sendiri. Beberapa tahun lalu waktu saya baru habis belajar dan baru mula bekerja, setiap kali sebelum gaji saya dan kawan² yg lain pasti sudah ada plan utk pergi situ, beli ini, lepak sana dan mcm² lagi. Hampir setahun kami asyik ulang dan buat benda yg sama, then bila si A beli phone baru, kami pun mau pun beli phone baru. Bila si B pergi jalan², kami pun mau ikut pergi jalan². . Memang boleh dikatakan waktu tu hidup kami memang nmpk mcm org senanglah sbb asyik pergi sana sini, beli itu ini, tpi disebalik semua tu.. Kami langsung tiada menyimpan, kami langsung tiada bagi duit dkt parents dan yg paling teruk ialah kami selalu meminjam sana sini utk bayar itu ini. Inilah perkara yg selalu berlaku dkt org² yg baru mula bekerja dan baru dpt merasa duit sendiri, tidak salah utk kita excited tapi jgn biarkan nafsu kita take over minda kita utk buat keputusan yg salah. . Inilah sbbnya knpa saya kongsikan kisah ni agar anak² muda diluar sana yg baru habis bljar atau tidak lama lagi akan mula masuk ke alam pekerjaan boleh elakkan dari melakukan kesilapan yg sama mcm kami. Ingatlah yang duit tu bkn utk kita enjoy semata² tapi gunalah duit tu utk dptkan masa dpn yg lebih baik. Contohnya kumpul utk beli rumah, sediakan insurans utk ahli keluarga kita dan bnyk lagi. . Jadilah seorang anak yg mak ayah kita boleh hrpkan dan jadilah seorang manusia yg tidak membazirkan hidupnya dgn perkara² yg tidak berfaedah💯💰 . . . #Project10X . . . KLIK LINK DI BIO UTK BERTNYA TENTANG P10X
tgk dan fahami knp kita msh dibawah dan org lain sudah diatas sdgkn kita buat apa yg org lain buat...😊...moday motivation . . . klik link di bio utk lebih detail . . . #Project10X #mindaymotivation
Kadang², ada orang lain yang lebih memerlukan. Jadi kalau ada kelebihan, daripada dibazirkan duit tu lebih baik kita kongsikan dkt org yg lebih memerlukan💯🙏🏻 Do good and good will come to you. . . . KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL . . #project10x
Berapa besar result / income yang kita akan dapat adalah based on berapa besar dan banyak energy yg kita gunakan utk buat sesuatu perkara tu. Lebih besar energy yg kita gunakan, lebih besarlah result yg kita akan dpt nanti. Ingat, org berjaya sentiasa bersemangat dan ada energy yg kuat, jadi utk jadi mcm diorang kita pun kenalah ada semangat dan energy yg kuat + positive🔥🚀 . . . klik link di bio utk lbih info . . . #project10x #motivationalquotesoftheday #entrepreneurlife
" Diam-diam ubi berisi ". . . . . . Kesibukan yg melimpah dengan saya selama beberapa bulan tlah menghasilkan buah yg sangat sempurna. Umur sya baru 19 tahun dan banyak perkara lagi perlu sya belajar. Tapi berdasarkan pengalaman dan pengetahuan yg sya ada selama ini serta bimbingan daripada mentor sya telah membuatkan diri sya ini terbentuk sekali lagi. kebanyakkan umur2 mcm sya sekarang mesti fokus untuk pelajaran kan? tapi utk sya biarlah saya buat 2 kerja dalam satu masa. . Sya cuma orang kg yg tidak punya apa2 d waktu dulu. Hnya tau mnta duit dari ibubapa n apa2 sahaja. .tapi sekarang inilah sya, saya sdh boleh bagi ibubapa duit tiap bulan, boleh tanggung adik beradik n yg paling sya suka boleh travel mana-mana tempat yg sya suka. saya tau sya cuma berpakaian biasa, pakai kereta pun biasa2 sja dan tidak mnampakkan personaliti seorang bisnesman. Tapi apa yg sya mau beritahu jangan pernah tengok semua itu sebab d dalamnya kita blm tahu. mentor sya pernah cakap dulu " BIAR KITA BIASA-BIASA DI LUAR TAPI LUAR BIASA DI DALAM" inilah kata-kata yg sya pegang smpai sekarang. . Kalau kita cakap kita ni hebat dalam semua benda, jangan sekadar cakap saja, terus buat .. benda di dunia tidak ada yg senang even mau makan pun kita kena blajar dari basic . sebab basic itulah yg mengajar kita apa itu kejayaan. jadi jangan lepaskan peluang lagi utk membuat tindakan awal. . buatlah semampu kita, sekeras kita dan yg paling penting restu dari orang tua kita🔥 . #Likeforlike #Project10X
Daripada kita bazirkan duit yg ada utk enjoy sana sini atau beli itu ini, lebih baik kita simpan / invest duit tu agar di masa dpn nanti kita juga yg senang💯🙏🏻 Simpan duit ➡ Invest / Beli asset ➡ Ulang process yg sama ➡ Hidup senang lenang buat selama lamanya. #PROJECT10X #ubahhidup 🔥 #Bantukeluarga #klau bukan sekarg bla lgi
Last day utk harga RM650 guys !! Jangan ckp saya tidak bagitau awal² yg harga akan dinaikkan sudah lepas ni. Siapa cepat dia dapat !! Jgn tggu harga sudah naik ke RM800 baru kamu menyesal nanti🔥🚀 #project10x #meroketrm1000seminggu #akukayakaulagikaya 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Daripada kita bazirkan duit yg ada utk enjoy sana sini atau beli itu ini, lebih baik kita simpan / invest duit tu agar di masa dpn nanti kita juga yg senang💯🙏🏻 Simpan duit ➡ Invest / Beli asset ➡ Ulang process yg sama ➡ Hidup senang lenang buat selama lamanya. . . KLIK LINK DI BIO SY UTK MAKLUMAT LBIH LANJUT👍 . . #project10x #entrepreneurlife
Good morning and happy saturday everyone⛅ Tahniah cik Fanessa berjaya cash out lagi dan lagi pagi ni dan tahniah juga buat Max sbb berjaya dpt full payment dari client semalam🎉🎊👏🏻👏🏻 Well done guys! Teruskan meroket🔥🚀 #project10X
Biar orang lain pandang rendah dkt kita skrg sbb kita tiada benda² yg mewah mcm diorang, yg penting kita tahu yg acc bank kita semakin GEMUK setiap bulan😋🤭🔥🚀 #project10X
Dah lunch ? Jum lunch bersama P.10x Seingat saya, saya order nasi ayam penyet saja tadi. Dari mana datangnya lauk tambahan ni?😂😅 #project10x #meroketrm1000seminggu #akukayakaulagikaya
Kadang² ada sbb kenapa kawan kita jarang keluar lepak bila kita ajak, bukan dia lupa kawan atau sombong tapi ada perkara yg lebih penting utk dia dahulukan. Nasib setiap org tu berbeza, ada yg senang dan ada yg susah. For those yg sdng berusaha dlm diam, teruskan usaha kamu dan jgn risau ttg apa yg org fikir atau ckp di blkng kamu, make sure kamu utamakan matlamat kamu sbb itulah yg akan berikan perubahan dlm hidup kamu sekeluarga nanti💯🙏🏻 . #project10x 🔥 📞+601125295402
Kadang² ada sbb kenapa kawan kita jarang keluar lepak bila kita ajak, bukan dia lupa kawan atau sombong tapi ada perkara yg lebih penting utk dia dahulukan. Nasib setiap org tu berbeza, ada yg senang dan ada yg susah. For those yg sdng berusaha dlm diam, teruskan usaha kamu dan jgn risau ttg apa yg org fikir atau ckp di blkng kamu, make sure kamu utamakan matlamat kamu sbb itulah yg akan berikan perubahan dlm hidup kamu sekeluarga nanti💯🙏🏻 #project10x KLIK LINK DI BIO UTK LEBIH DETAIL GUYS!!! CPT2 SBLM TERLAMBAT!!!!
Yasss! untuk achieve apa yg kita mahu, kita perlu ada pengorbanan dan usaha untuk itu dan bukannya melihat orang lain yang merendahkanmu dalam melakukan sesuatu yang tidak pasti. GET TO BE NEW🔥🔥 #project10x
Kejayaan tiada jaminan tapi cara utk kita make sure ianya boleh betul² jadi kenyataan ialah dgn berusaha betul² dan jangan pernah putus asa🔥🚀 #project10X
Kejayaan tiada jaminan tapi cara utk kita make sure ianya boleh betul² jadi kenyataan ialah dgn berusaha betul² dan jangan pernah putus asa🔥🚀 #project10x #meroketrm1000seminggu #akukayakaulagikaya
Perbezaan yang sangat ketara antara orang yang berjaya dengan orang biasa-biasa ialah orang berjaya akan terus berusaha tidak kira sama ada ianya hari cuti atau tidak🔥🔥 Hasil yang cepat atau lambat itu semua bergantung dengan etika kerja kita. Siapa rajin dialah yang cepat dapat result🔥🔥 #project10x #bussiness
next page →