#PremiumBeautifulExpert

101,951 posts

Loading...
My first cust pagi ni. Lakiku sendiri mintak nak pakai #waisttrainer PB. Tak tahan sakit belakang katanya. . Lepas pakai dalam masa 5minit terus burp keluar angin. Lepas 10minit gtau; “awak, saya start pening dah ni.” “Awak, saya rasa panas2 je kat urat belikat saya ni. Cam ada benda panas mengalir kat urat2 saya.” . Kalo uollss jenis yang ada penyakit memang terus boleh rasa effect #farinfraredrays tu tau. . Macam lakiku ni, dia memang jenis sakit belakang. Biasa ubatnya tido atas #bvsm je, tapi kali ni balik kampung lupa nak bawak. So kita bagi pakai waist nipper ni la. . Lepas setengah jam terus dia cakap dah lega sikit rasa pening dan rasa panas2 kat belakang tu. 😊😊 . #premiumbeautifulexpert
Loading...
Bila impian kita besar, halangan akan jadi kecil! Fuh fuhhhh. #throwback #olynosman #olynpakarpb #premiumbeautifulexpert #bisnesmudahcla #modalrm47je
Be yourself because everyone else is taken 😘 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #PremiumBeautifulExpert #PakarPremiumBeautiful
#longgirdle #premiumbeautiful #korset membantu mengempiskan #perut dan membentuk semula #paha dan #punggung dan menjadikan #bentukbadan jadi lebih sempurna. .
#longgirdle dari #premiumbeautiful #korset dapat membantu menguatkan #rahim , mengemaskan #perut dan mengurangkan #stretchmarks . .
#longgirdle dari #premiumbeautiful #korset sangat selesa semasa dipakai. . Ia mempunyai lubang angin utk membantu mengawal #keputihan . . Membantu pengaliran darah dan udara utk mengurangkan kesan #bau . .
After seharian berendam dalam sungai, kami dinner kat sini. Business owner dia pakai corset Premium Beautiful dari our PB Expert, Yanie. Yang baju biru tu. . Yang baju purple tu yang sukaaaaa sangat pakai Premium Beautiful. Bukan focus nak cantik pun. Tapi nak legakan kesakitam SLIP DISC yang ditanggung. Dan alhamdulillah it's really work. Memang Premium Beautiful bantu legakan masalah Slip Disc. Sekarang nak berjalan lama pun tak de masalah. Hilang derita slip disc yang ditanggung selama ni. Dalam nak reda kan slip disc, shape pun tetiba cantik terbentuk ikut acuan corset. . . #SlipDiscFighter #BengkungSlipDisc #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulMurah #HilangkanSakitPinggang #No1CertifiefPremiumBeautifulExpert 011-1631 1641
Sesi cuba rasa pakai Waist Nipper Premium Beautiful secara FREE. Instant perut kempis bila pakai Waist nipper Premium Beautiful ni. Dah pakai terus client kata “Pinggang Dah Tak Sakit Sue” “Bestnyer perut rasa flat 6pack” Haaa....excited client bila pakai Premium Beautiful 3 minit je dah dapat result slim 5-10kg. Terus ada kakak sebelah tu tegur cakap slim & cantiknya badan. Perempuan kalau ada perempuan lain puji dia slim,kurus & cantik.... dia punya kembang tu setahun pun tak hilang 😁 tak gitu sistur-sistur sekalian?
Kenapa perlu pakai Pb Elegance kalau Pb Classic pun dah cukup selese? Ala macam you beli kereta tapi you upgrade cket seat biase ke leather seat untuk lebih berganda selese tu pastu, tukar sport rim berkelip2 cket untuk nampak lebih cantik lagi Lebih kurang macam tu jugak la dengan pemilihan premium beautiful korset nie. Yes pakai classic oun client dah ramai puas hati tapi if you ade extra money why not upgrade cket jer lagi untuk nampak lebih elegance 😘 Bulan 10 nie ade promo tau. Diskaun and Freegift👍 #PremiumbeautifulDungun #PremiumbeautifulPaka #PremiumbeautifulKertih #Premiumbeautiful #PremiumbeautifulMurah #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #PremiumBeautifulKualaTerengganu #PremiumBeautifulKotaBharu #PremiumBeautifulKelantan #Bengkungpantang #Pantang #BerniagaGayaKami #G8Unity #G8Preneur #peluangbusiness #peluangniaga #korsetpantang #korsetkurus #waisttrainer #nodiet #korsetpremiumbeautiful #setberpantang #bengkungmoden #setbersalin #dungun #paka #kertih
Kenapa perlu pakai Pb Elegance kalau Pb Classic pun dah cukup selese? Ala macam you beli kereta tapi you upgrade cket seat biase ke leather seat untuk lebih berganda selese tu pastu, tukar sport rim berkelip2 cket untuk nampak lebih cantik lagi Lebih kurang macam tu jugak la dengan pemilihan premium beautiful korset nie. Yes pakai classic oun client dah ramai puas hati tapi if you ade extra money why not upgrade cket jer lagi untuk nampak lebih elegance 😘 Bulan 10 nie ade promo tau. Diskaun and Freegift👍 #PremiumbeautifulDungun #PremiumbeautifulPaka #PremiumbeautifulKertih #Premiumbeautiful #PremiumbeautifulMurah #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #PremiumBeautifulKualaTerengganu #PremiumBeautifulKotaBharu #PremiumBeautifulKelantan #Bengkungpantang #Pantang #BerniagaGayaKami #G8Unity #G8Preneur #peluangbusiness #peluangniaga #korsetpantang #korsetkurus #waisttrainer #nodiet #korsetpremiumbeautiful #setberpantang #bengkungmoden #setbersalin #dungun #paka #kertih
Kenapa perlu pakai Pb Elegance kalau Pb Classic pun dah cukup selese? Ala macam you beli kereta tapi you upgrade cket seat biase ke leather seat untuk lebih berganda selese tu pastu, tukar sport rim berkelip2 cket untuk nampak lebih cantik lagi Lebih kurang macam tu jugak la dengan pemilihan premium beautiful korset nie. Yes pakai classic oun client dah ramai puas hati tapi if you ade extra money why not upgrade cket jer lagi untuk nampak lebih elegance 😘 Bulan 10 nie ade promo tau. Diskaun and Freegift👍 #PremiumbeautifulDungun #PremiumbeautifulPaka #PremiumbeautifulKertih #Premiumbeautiful #PremiumbeautifulMurah #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #PremiumBeautifulKualaTerengganu #PremiumBeautifulKotaBharu #PremiumBeautifulKelantan #Bengkungpantang #Pantang #BerniagaGayaKami #G8Unity #G8Preneur #peluangbusiness #peluangniaga #korsetpantang #korsetkurus #waisttrainer #nodiet #korsetpremiumbeautiful #setberpantang #bengkungmoden #setbersalin #dungun #paka #kertih
Sebelum pakai kena consults betul2 kat cust. Apa fungsi fir yang ada #pb ni. Kenapa pb bleh bertahan lebih 20 tahun kat pasaran. Kenapa itu kenapa ini dan macam2 lagi la yang #premiumbeautiful ni boleh bagi. Termasuk la bagaimana uollss boleh jana income dengan vaju dalam hitam pekat ni. Hehe . #pbexpertshahalam #premiumbeautifulexpert
Last appointment penutup Road Tour KL & Selangor this week. Lunch date with my partner and Skuad PB Expert @mira.khaer . . Alang-alang dah jumpa terus kita share dan tunjuk ajar ilmu baru dapat dari training tempoh hari. Paling penting sangat membantu career mom dengan hectic schedule macam Mira. . Thank you Mira for your time and semoga dipermudahkan tindakan & dimewahkan rezeki untuk Mira sekeluarga 😍 . #norainezamshahprotege #PremiumBeautifulExpert #PakarPremiumBeautiful #mumpreneur
Bestnya business shom ni sebab dimana mana pun business tetap on.Macam tadi siang while waiting for my rakan kongsi ada pula kawan lama dari perak yg tanya pasal premiumbeautiful corset & skk.Itu yg mudah business online ni.Di mana mana pun boleh je nak reply client.😊😊 Btw suka pula pic candid dari Mr Zul ni:) #asmahismail #premiumbeautifulexpert #skuadpbexperttdc #kualalumpur
Syukur alhamdulillah..baru lps mkn mlm..Reen x takut mkn lwt mlm n x takut klu mok2..sbbnye knp tau..gn N’licious ni sgt2 mmbntu😊 -menyokong sistem pencernaan dan penyerapan nutrien -memberi tenaga& membuat anda brtenaga spnjng hari -bertindak sbgi antioksida utk melindungi sel -mngktkn imuniti -lemak2 yg degil ikut skli dlm pmbuangan -campuran minuman Botani,Buah buahan & Sayur2an dgn Enzim -rasenye sgt2 sedap😋 #premiumbeautifulexpert #g8unity #beautifulexpert #onlinebusinessmalaysia #shalizaazizportege #healthyproduct #beatifulproducts ❤️
Petang tadi. Sebelum balik ke ganu esok pagi. Kita jumpa ibu dalam pantang yang nak pakai PB dulu. . Tq ulya n mama teman umigee..😘😘 . #pbexpertshahalam #premiumbeautifulexpert
Siapa macam ni kita geng 🙋 Cik Finie susah betul nak diet. Sebab Cik Finie ni suka makan 😀 Pantang nampak makanan mesti nak makan. Bab makan langsung tak memilih. Apa ja yang terhidang semua sapu.. Tapi bila makin lama rasa baju banyak yang dah tak muat.🤔Ehhh baju ni mengecil ker. Tak perasan yang badan dah makin berisi. Sehingga lah ada kawan tegur "kau ni dah kenapa senang hati sangat ker, berisi jer " Baru perasan yang selalu kerap sakit-sakit kadang sampai penat (asthma). Tumit kaki pun dah merekah. Nasib baik Cik Finie cepat sedar diri 😂 Terus grab satu set Premium Beautiful Corset. #PremiumBeautifulStory #NurulSyafiniNafiah #G8Unity #TheDiamondCircle
Ok done tukar size so esok kita pos pulak okay..customer dah tak sabar nak pakai katenye..🤗 Customer yang beli ni dia tak gemuk pun..kurus je orangnyaa tapi nak extra curve katenya..boleh je dear..PB kan ajee..😁 #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
SUAMI GERAM TENGOK ISTERI! . Inila kesannya bila konsisten pakai premium beautiful.. badan melentik tiba-tiba... . Asbab nak pakai premium beautiful sebab perut menggeleber selepas bersalin.. tapi tak sangka plak badan jadi SEKSI.. semua aset jadi terletak cantik.. sampaikan En. Suami naik geram tengok isteri💏 . Menyesalkan tak pakai #premiumbeautiful awal-awal... . kite bisik2 tepi wasap sisLily 0164469824 . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulmelaka #corsetmurah #jualcorset #korsetmudah #bodyshaper #shapewear #waisttrainer #bengkungmurah #bengkung3in1 #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #demicabengkung #maxxslimmurah #adoragirdle #girdle #bengkungberpantang #korsetmoden #corsetmalaysia #jualcorset #waistshaper #clavengers #callalilys #kurusgebu #jomkurus #nakkurus #tipskurus
PERANAKAN JATUH ANTARA PUNCA UTAMA SUKAR UNTUK HAMIL!! . Masalah peranakan jatuh adalah sangat merbahaya bagi wanita. 😱Mungkin normal bagi wanita yang pernah bersalin untuk jatuh peranakan. Kadang-kadang anak dara pun boleh jatuh peranakan di sebabkan nature of work mereka. . Peranakan/rahim jatuh disebabkan kelemahan pada otot pelvik yang menampung kedudukan rahim atau jika ada tekanan tinggi dalam abdomen yang boleh menyebabkan rahim turun atau berada di luar lubang faraj. . Rawatan dan pencegahan peranakan/rahim jatuh adalah langkah terbaik.. . ✅Jaga kesihatan dan kawal berat badan ✅Amalan exercise ✅Pakai Premium Beautiful Korset . Whatsapp: 60164469824 . #SisLily #LeaderTeamGengJejuts #GengJejuts #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulmelaka #corsetmurah #jualcorset #korsetmudah #bodyshaper #shapewear #waisttrainer #bengkungmurah #bengkung3in1 #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #demicabengkung #maxxslimmurah #adoragirdle #girdle #bengkungberpantang #korsetmoden #corsetmalaysia #jualcorset #waistshaper #clavengers #kurusgebu #jomkurus #nakkurus
Sakit Belakang Punca Utama Lelaki Pakai PB 😄 . . 👇👇👇👇👇 . Buyer Seorang Driver Lori Saya nak beli bengkung PB. Kerja saya hari-hari banyak drive. Saya baca review, Bengkung PB banyak membantu masalah pesakit slip dics. Kebetulan ada sedara pon pakai. Beliau pon suggest saya dapatkan satu. Sakit belakang beliau makin banyak pulih setelah pakai PB untuk support tulang belakang. "Saya driver banyak ke sana sini. Memang terasa lenguh dan sakit di pinggang kalau drive 8 jam sehari. Harap lepas ni, PB tolong selesaikan masalah kesihatan saya ini." Ada lagi yang alami masalah macam ni?? Sy share utk bantu uollss agar sentiasa sihat..😃😃😃 Jom Wasap @ Pm.. http.wasap.my/60164469824/PB #SisLily #LeaderTeamGengJejuts #GengJejuts #clavengers #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulmelaka #corsetmurah #jamupulihdara #korsetmudah #bodyshaper #shapewear #waisttrainer #bengkungmurah #bengkung3in1 #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #demicabengkung #maxxslimmurah #adoragirdle #girdle #bengkungberpantang #korsetmoden #corsetmalaysia #jualcorset #waistshaper #kurusgebu #jomkurus #nakkurus
MAKIN KECIK DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL Betul lah. Kalau pakai korset Premium Beautiful ja, badan makin kecik, kemas dan instant shaping. Konsisten 3-6 bulan tau. Confirm akan dapat result yang memuaskan. Kalau tak pakai dah pun body shaping tu permanent bukan temporary ok. Perubahan yang sangat ketara ! 😍
FIBROID SEMBUH SEPENUHNYA Ini sama kes dengan iols. Kes fibroid. Pakai korset Premium Beautiful dengan amalkan Herba Maharani, dengan izin Allah, Insya allah fibroid kecut atau keluar. Kalau niat untuk membantu wanita wanita yang ada masalah masalah tertentu, Insya allah, Allah akan bantu kita. Niat kerana Allah. Ikhtiar kerana Allah. Doa, usaha dan tawakkal. 😉
DIKESAN MENGALAMI THORACOLUMBAR SCOLIOSIS, SEBALIKNYA ... TERKURUS TANPA SENGAJA Bermula pakai korset Premium Beautiful selepas sakit dan tegang otot pada bahagian kiri pinggul hingga ke buku lali akibat dari scoliosis, berat badan yang berlebihan dan postur badan yang tak betul. Alhamdulillah dengan izin Allah, kak yana sembuh dari penyakitnya dan postur badan pun makin kemas dan cantik.
HORMON MAKIN STABIL Fungsi FIR ( Far Infrared Rays ) yang terdapat dalam korset Premium Beautiful adalah membantu melancarkan pengaliran darah kita. Automatik hormon pun akan stabil. Bukan setakat menstabilkan hormon malah berat badan pun makin menurun. Berfungsi untuk merawat keseluruhan masalah dalaman wanita. Korset yang satu satunya direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. 😉 King Of Premium Beautiful Shakeylah Ahmad
DAPAT KEMBALI BERAT BADAN IDEAL Selesa berpantang dengan korset Premium Beautiful. Berat badan makin menurun dan badan kembali langsing. Keseronokkan wanita adalah apabila berat badan makin menurun. Kan ? Dalam kepala otak asyik fikir " alangkah bestnya kalau aku dapat balik berat badan time anak dara dulu ". 😁 Dengan korset ni, uols boleh dapat balik badan anak dara dulu dulu. No worries. 😉 King Of Premium Beautiful Shakeylah Ahmad
TERPAKSA MUDA DAN SLIM Ishhh jealousnya. Umur dah 40 an, mom of 3 pulak tu. Nampak mudanyaaa. Tak boleh nak percaya tapi ini lah kesannya lepas konsisten pakai korset Premium Beautiful. Sihat dapat, cantik dapat, kurus pun dapat. Puas hati kan ? 😉 King Of Premium Beautiful Shakeylah Ahmad
Yok jalan²... Johor cuti hari ni. Kita ronda² satu Johor. #myfamily #pbuser #premiumbeautifulexpert #johorbahru
Worry about loving yourself, Instead of loving the idea of other people loving you. . . . .Happy Monday, guys! . . Be more confident by wearing Premium Beautiful. . . . Live your life happily & wealthily. ❤ yourself. . . #daliebest #loveyourself #liveyourbestlife #outfitmonday #plussizefashion #plussizewomen #plussizebeauty #outfitideas #bigsizemalaysia #bigsizewomen #plussizemalaysia #ootdpremiumbeautifu #premiumbeautiful #ootdpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #outfitinspiration #outfitstyle
Beli Sekali, Pakai Berulang Kali. . . Praktikal untuk di pakai hari-hari. Jangan disimpan dalam lemari. . . Ada yang komen sangat berbaloi sarung #PremiumBeautiful , perut buncit hilang. Jomlah join sama cantik sama sihat. . . www.mazlinshohimi.com . . #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulBrunei #PremiumBeautfulMiri #PremiumBeautifulSandakan #premiumBeautifulKualaLumpur #BengkungLelaki #BengkungModen #BengkungCzer #CorsetHargaMurah #KorsetKurus
First appoinment harini dengan premiumbeautiful expert asmah dari Baling.Shiela mmg pakar jual PB tau,sekali tengok namelist dia bersusun client yg nak pakai PB. Caiyokk sisturr,mommy of two daughters ni mmg terror betul jual PB.Shila bermula dengan pakai pb & share je apa yg shila dah dapat bila pakai PB. . Good Luck dear.U can do it 💪🏻💪🏻 #skuadpbexperttdc #premiumbeautifulbaling #shalizaazizprotege #premiumbeautifulexpert
Dulu sis memang ada masalah negara kalau nak pakai baju putih. Takut nampak gemok 😆😆 . Sekarang OK dah. Pantang nampak baju putih je mesti rasa nak beli. . Penangan pakai PB ni sebenarnya korang pakailah baju macam mana pesen pun tetap nampak cantik dan kemas. Takde risau flabby sana sini hehe. . #ootdpremiumbeautiful #RatuPB
A beautiful body curve starts with Premium Beautiful. Own your set of Premium Beautiful today. More info please click whatsapp link at profile or contact 012-6842560
Ha, kan ain ckp tadi PB ni instant shaping. Tgok jela real testimoni bawah nih. Like seriously, mana perut buncit tu menghilang?? 😱😱 Wow sgt nih!!! . Keje si PB la duk hilang kan perut buncit tuh. Bukan tu ajer, sebelum ni badan cust ni agak sedikit bongkok, lepas je sarungkan PB... Tak bongkok lagi dah. Posture badan terus nampak cantik jer. Mmg superb la PB nih. 👍 . Sarung2 jer hilang perut buncit. Eh, tak suka ker? Tipu sgt lar kalau wanita tak suka perut kempis. 😏😏 http://ainafiqah.wasap.my #ProjectSideIncomTLC #TLCZeroCostMarketing #PremiumBeautifulExpert #ainafiqah
Happy luncheon uolls!! 😚😚 Makan ape tuh? Makan tuh jangan byak2 sgt taw. Nnt ptg ngantuk pulak. 😬😬 Saje jela kan nak share sikit kat korang waktu2 tgah hari yang damai nih pasal korset no 1 kat Malaysia nih. Ni ha, korang taw tak yang Premium beautiful dikenali sebagai pakaian dalam yang memberikan kesan pelangsingan paling cepat dan mudah. Taw tak kenapa?? 🤔🤔 . Yelah korang, sarung2 je, terus instant shaping! Boleh loss 1-2 inchi jugak la lepas sarung tuh. Yang paling best, nampak terus bentuk pinggang tuh taw. 💁💁Dah boleh beza la yang mane satu pinggang. Kalau tak dulu, straight teruih! 😜 . Eh, mudah sgt lar. Sarung jer, tak perlu dah ambil pil pelangsing, ubat-ubatan, buat pembedahan, senaman yang intensif dan terapi mahal!! 😱😱😱. Best ke best? If nak cuba rasa best ke tak PB ni, meh roger ain yer. Click jer link kat bawah nih http://ainafiqah.wasap.my #ProjectSideIncomeTLC #TLCZeroCostMarketing #PremiumBeautifulExpert #ainafiqah #igersmalaysia #Melaka #NegeriSembilan
Ini la sis sekarang. Alhamdulillah. Semakin sihat dan ceria. Sis juga semakin yakin nak berdepan dengan orang. Walaupun berat badan sis masih belum ke tahap normal masih obes lagi sebenarnya ni. Tapi sis pasti sis dapat capai berat badan ideal sis. Cepat atau lambat bukan masalah utama. Yang penting konsisten. Apa yang lagi penting sekarang sis dah tak sakit lutut lagi. Mudah nak bergerak ke mana². Nak uruskan keluarga pun mudah. En Hubby pun makin gembira dengan keadaan sis sekarang. Ye lah dulu mungkin dia cakap takpe la gemuk pun asalkan sihat walau hakikatnya tak berapa nak sihat pun. Sekarang En Hubby sis ofkoz la makin happy siap suka suruh sis makeup². Malu sis. Dulu² maybe En Hubby malu kot nak bawak sis jumpa kawan² dia. Tapi sekarang dia suka ajak sis ikut dia. Sis je yang kadang² xmo ikut. Hehehe. Thanks kat Mr Hubby sebab masih setia dengan sis dari berat mata memandang dulu sehingga la sekarang. Hahaha. Sayang you ketat². Thanks juga kat my bff aka leader sis Asma Makhtar sebab kenalkan sis dengan Premium Beautiful ni. Sayang you jugak la. This is my journey with Premium Beautiful. Jangan menyampah baca kisah sis ni tau. Kisah ni takde la power sangat. Ada lagi kisah power dari kisah sis ni. Sis cuma nak share je dengan uols. Thanks for reading. Lot of 💕💕 #izanshasilla #premimbeautifuluser #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulexpert
It’s MONDAY 🤩. ✔️Don’t forget to be awesome! ✔️Don’t forget to wear #premiumbeautiful 😄 . Have a great day everyone. . #yourbestfriend #waistnipper #bengkongwow #corset #slimmingcorset #bodyshaping #shapewear #beautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulclassic #premiumbeautifulelegance
Sudah pastinya wanita zaman kini mendambakan bentuk badan yang kemas dan cantik. . Oleh itu kami menjual #corsetmoden & menyediakan perkhidmatan free consultation berkenaan dengan #bodyshape anda. Sudah pastinya corset kami berbeza dengan corset biasa di pasaran kini kerana #bengkungmoden ini menitik beratkan 70% kesihatan & 30% kecantikan. 100% keyakinan berdepan dengan orang ramai. . Jika berminat boleh direct dm atau whatsapp ke no 019-319 4923
Sudah pastinya wanita zaman kini mendambakan bentuk badan yang kemas dan cantik. . Oleh itu kami menjual #corsetmoden & menyediakan perkhidmatan free consultation berkenaan dengan #bodyshape anda. Sudah pastinya corset kami berbeza dengan corset biasa di pasaran kini kerana #bengkungmoden ini menitik beratkan 70% kesihatan & 30% kecantikan. 100% keyakinan berdepan dengan orang ramai. . Jika berminat boleh direct dm atau whatsapp ke no 019-319 4923
Sudah pastinya wanita zaman kini mendambakan bentuk badan yang kemas dan cantik. . Oleh itu kami menjual #corsetmoden & menyediakan perkhidmatan free consultation berkenaan dengan #bodyshape anda. Sudah pastinya corset kami berbeza dengan corset biasa di pasaran kini kerana #bengkungmoden ini menitik beratkan 70% kesihatan & 30% kecantikan. 100% keyakinan berdepan dengan orang ramai. . Jika berminat boleh direct dm atau whatsapp ke no 019-319 4923
Kelebihan kelebihan Waist Nipper Premium Beautiful ⤴⤴⤴ Nak tahu selanjutnya ? Boleh what's app iols di +60183664786 or just click the link below ⤵⤵⤵ http://shakeylahahmad.wasap.my #kingofpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifuluser #shakeylahahmad #sayapakai #sayajual
Kelebihan kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ⤴⤴⤴ Nak tahu selanjutnya ? Boleh what's app iols di +60183664786 or just click the link below ⤵⤵⤵ http://shakeylahahmad.wasap.my #kingofpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifuluser #shakeylahahmad #sayapakai #sayajual
Kelebihan kelebihan Long Brassiere Premium Beautiful ⤴⤴⤴ Nak tahu selanjutnya ? Boleh what's app iols di +60183664786 or just click the link below ⤵⤵⤵ http://shakeylahahmad.wasap.my #kingofpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifuluser #shakeylahahmad #sayapakai #sayajual
Good Morning Monday... Misi kami harini nak bantu wanita yang ada masalah buncit selepas bersalin dan yang belum bersalin. Izinkan kami bantu kempiskan perut anda 😁
" Ya Allah, jadikan pagi ini sebagai pembuka pintu rezeki dan keberkatan, pintu kebaikan dan nikmat, pintu kesabaran dan kekuatan, pintu kesihatan dan keselamatan, dan pintu syurga bagi kami. Aamiin.. " Assalamualaikum... Selamat pagi sahabat hebat 💪 #PremiumBeautifulExpert #TheDiamondCircle #NurulSyafiniNafiah #DoaAwalPagi #DoaHariIni #InshaAllah #Aamiin #islamituindah #beautifullife #iLoveMyLife
Premium Beautiful Corset, affordable and burns fat effectively! 💘 Postpartum 💘 Target body fats effectively 💘 Period pain 💘 Infertility & miscarriage 💘 Confinement DM me now. Trade in program available now! Or get your first set of PB Corset with me. 0126090900 0126090900 0126090900 . . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulkualalumpur #lingerie #corset #corsetmalaysia #waisttrainer #waisttraining #bengkung #fashion #mommy #slimming #diet #igersmalaysia #instagood #instafamous #beeyoutifulgwen #shahalam #klang
Always wear a smile sometime during the day. It makes you feel happier and look younger. 😘 Love Shakeylah Ahmad #ootdpremiumbeautiful #kingofpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #shakeylahahmad
Assalamualaikum. Selamat pagi 😍 . Selamat menjemput rezeki. . Encik suami pergi meeting. Sis pun meeting juga dengan business partner. Anak-anak cuti hari ni Johor public holiday 😁 . By the way sis tak sabar nak sarungkan PB ni pada my client. Gabungan mantap PB dan Maharani. Isteri tambah cantik, suami tambah sayang. Gituuu 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda
next page →