#MalaysiaIndonesia

8,346 posts

Loading...
Event INTERNATIONAL ENTREPRENEUR SHOWCASE 2018 COMPETITION MALAYSIA INDONESIA berjalan dengan lancar dan sambutam daripada pelajar amat memberangsangkan #pssaas #IES2018 #malaysiaindonesia #crppssaas
Loading...
This is how to eat Indonesian Style #CAKWE or #Youtiao ! Fyi, orang Indonesia 🇮🇩 dan orang Malaysia 🇲🇾 punya cara makan sendiri. Di Indonesia kita makan cakwe/cakue pake saos (chili sauce). But... di Malaysia makannya pakai bubur atau susu soya. Jadi inilah pengalamanku tinggal di Malaysia yg sering diketawakan orang2 sini. Karena aku selalu bawa saos kalo mau makan cakue. Dan juga aku bawa kerupuk pas makan sup2 pedas! Mereka yg lihat akan memperlihatkan wajah “kaget”. 🤣😂😅 So.... seru ya perbedaan itu?? 🤝 Aku sukaaaa bangeeett sama cakue, tapi kalo pake saos. Diketawain orang? I don’t care. Yang penting HAPPY! 🤟🏻😍 #sexymom #selfie #cakwe #cakue #ohlalafamily #malaysiaindonesia #indonesiamalaysia #perbedaanituindah #indonesianfood #malaysianfood #CHINESEFOOD
SOLD OUT Alhamdulillah dapat transferan dr Boss di Malaysia. Terimakasih utk transaksinya boss ku 🙏 Semoga sukses selalu Boss ku 🙏 #selangor #selangoronlineshop #olshopmalaysia #olshopmalaysian #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #onlineshopmalaysian #malaysia #malaysiawedding #malaysian #malaysiakini #malaysians #malaysiaku #indonesiamalaysia #malaysiaindonesia
Alhamdulillah dapat transferan dr Boss di Malaysia. Terimakasih utk transaksinya boss ku 🙏 Semoga sukses selalu Boss ku 🙏 #selangor #selangoronlineshop #olshopmalaysia #olshopmalaysian #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #onlineshopmalaysian #malaysia #malaysiawedding #malaysian #malaysiakini #malaysians #malaysiaku #indonesiamalaysia #malaysiaindonesia
MENJANGKAU KETERASINGAN. SALAM DARI BATAS NEGERI 🖐 #menjagaperbatasannkri #malaysiaindonesia #jagoibabang #tniad
[ FEEL POSITIVE! ] . . Salah ke berangan? Salah ke ada ilusi bentuk badan idaman yang kita idamkan? Percaya atau tidak sebenarnya memang perlu! . Jangan pelik. Berangan tanpa action tu memang sia-sia. Tapi berangan diselangi dengan tindakan is powerful! . Always feel, rasakan yang anda dah pun dapat bentuk badan yang anda inginkan. Baju size S, seluar size 28. Angka di penimbang 50kg. Dah boleh solat seperti biasa tanpa kerusi. Pergerakan lebih mudah. Suami bertambah sayang. . Tak perlu percaya apa yang coach cakap. Buat dulu dan anda rasai sendiri perubahan every single day yang anda lakukan. Tapi ingat, action pun kena ada. Kalau tak, jadilah macam Mat Jenin saja. . . #AlohaIntensiveCoaching Coach Lona 01127183128 . .#bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #mypilates
APAA??😱Suami TAK BAGI buat bisnes🤔🤔 Benda ni normal. Suami sy pun mana bagi awalnya. Bukan apa suami ni, dorang akan fikir yang kita ni mcm boleh tak boleh je buat bisnes. Nak mengiyekan kang, dia takut hangat2 ta*k ayam. So dia pun kata 'takpelah awk, gaji abang cukup tanggung awak, tak payah la buat bisnes' Huhuhuhu sedihnyaaa bunyi tu 😭 Tapi disebalik ayat tu, kalau lah kita mampu tolong suami kita kan best. Best sgt. Kita tak tau suami kita pendam apa. Walhal komitmen dia tengah beratur tau. Dalam masa nak sediakan kelengkapan kita lagi. For me, suami tak bagi buat bisnes, sebab suami tak paham. Bila dah buat dan dapat hasil, dia nampak, dari tak paham dia akan paham. Time tu dia akan bangga ada isteri macam awk. Hehehe 😊😊😊 ❤️Jaga Keramat Hidup #BisnesMudahCLA #ModalRm47jer #JomKunming #bizumer #opendropshipper #malaysiaindonesia #buatduit #jagakeramathidup
Cyber sales yang diadakan pada bulan lepas...yang kita cuba something new which is pulut kuning... which is cheap and delicious!!!#mycybersales2018 #cybersales #sayajual #rendang #kerepek #chocojar #murah #sales #padu #psa #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Reyon Fabric Gold Work Full Stitch. Size. 42-44 Length 48 Plus *Rm100 with postage* #deepavali #specialoffer #hotsale #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Deepavali promotion Combo Pack (5in1) *Must Take Each Design but Colour Can Choose* *Rm250 Only* PreOrder #deepavali #special #hotsale #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Kids Bahubali Earring *Rm25+8 postage* #New arrival #Kids Bahubali Earring #special offer #deepavali ptomotion #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Deepavali promotion Basic Makeup Set Butae oil control powder Eyeliner maker Eyebrow liner Mascara Huda brush with box Nyx eyeshadow *Rm75+9 postage* #deepavali #special #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Deepacali promotion FABRIC:- HEAVY COTTON with DIGITAL PRINT WITH INNER WITH JACKET Size 42-44 Full stitched with HEAVY Latkan 1pc Rm90 Preorder #deepavali #special #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
deepavali promotion SET CADAR (6 in 1) (BERAT SET 2.5KG KG) *RM130 including postage* ~2 PILLOWCASE ~2 BOLSTER CASE ~1 COMFORTER ~1 FITTED SHEET 180CMX200CMX25CM Ready Stock #deepavali #special #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
New arrives Silk Cotton Anarkali Suit 💕💕 Size L (40’ inches) Size XL (42’ inches ) Size 2XL (44’ inches) Size 3XL (46’ inches) *RM 98+9 postage* #deepavali promotion #special offer #DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Semistitch Gown KOTI : SILK JEQUARD LEHENGA : TAPETTA SILK INNER : SATTIN SILK TYPE : GOWN Semistitch up to 42 *RM115 reorder #deepavali offer#DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
Special deepavali offer *Print Gown Collections* 👗 *====Febric details ❄💃 👗* 💞 Febric details mention in Image 💞Real image ========================= *✓Single & Multiple available* ========================= *🛍Design & Rate🛍* 🌷 *Code-403* 🌷 RM 110/- for 1 pc with shipping 🍎New Print Gown🍎 #deepavali offer#DigitalEntrepreneurship #Pssaas #IES2018 #Malaysiaindonesia #CEDPSSAAS
FAM Trip with agents @ ibu ibu dari pekanbaru Indonesia #voukhotelsuites #voukhotelmanagment #pekanbaru #malaysiaindonesia
Breakfast apa favourite sis semua? Favourite saya laa semua ni... Sekali hadap 3 biji je dgn tteh tarik... 😀. Patut la tak kurus2 pagi2 loading karbo masuk perut... . . Nasib baik join program baru dapat ilmu yg betul . Coach Lona 01127183128 (11 tahun coach pemakanan , also certified coach) . #bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #mypilates
Dapatkan khasiat aloevera, minyak zaitun serta vitamin c untuk kulit hanya dengan sapuan HYDRA FRESH CREAM setiap hari. Mampu mengatasi masalah sunburn, kulit kering, anti bakteria dan anti jerawat. Wajah kekal muda dan berseri-seri setiap hari. #charmsperak #solekdanrawat #CikdaCharms #belidanmenang #keretauntukabah #StokisCharmsTaiping #CharmsKamuntingTaiping #codtaiping #codkamunting #charmskkm #charmsviral #highlyrecommended #hydrafreshcream #aloevera #vitaminc #charmskamunting #charmstaiping #raiseyourlife #assalamualaikum #selamatpagimalaysia #trustedseller #malaysiaindonesia #selamatpagi #visitmyig #bazaarpaknil #terlajaklaris #makeupcollection #muajakarta #mua
“COACH, BERAT SAYA NAIK LAA LEPAS CHEAT DAY. SAYA TAKUT NAK CHEAT DAY DAH WUUU NANGISSS” 😭😭😭 . Masalah berat naik selepas cheat day. Siapa ada masalah macam ni? Yes saya yakin ramai yang hadapi situasi macam ni. Jangan risau saya pun sama 🤘🏼 . Apa sebab berat naik selepas cheat day? Berat lemak ke naik?? Penat je saya diet seminggu ni dah naik balik 😔 . Macam ni sis. Berat yang naik selepas cheat day ni BUKANLAH BERAT LEMAK. Sis kena tahu badan ni ada 3 komposisi utama iaitu jisim LEMAK, OTOT & AIR. Semua ni ada berat masing2 yang mempengaruhi berat badan sis. . Bila sis diet ikut mealplan dan kurangkan makanan tinggi gula dan garam.. water retention atau “berat air” ni akan berkurangan sebab agen water retention iaitu garam dan gula ni dah berkurangan. “Agen” dia kurang, “hasilnya” pun kurang lah. Faham kan? . Sebaliknya, bila cheat day, makanan yg kita makan tu tinggi gula dan garam dan bahan perasa. Contohnya cheat day makan pizza. Tu kan makanan yang ada garam gula bahan perasa lemak semua complete 😱 . So mostly berat yang naik selepas cheat day sehari ni ialah berat air. Makanan pun ada berat gak ya.. lain la kalau kau makan angin 😪 berat lemak tu sikit je jangan risau. Nak naik lemak 1kg ni kena makan 7700 kalori tau, so ingat senang ke nak makan banyak tu sehari 🤮 . Just go back to your mealplan n diet routine.. senang je nak turunkan balik berat air ni. Peserta program #getfitnowonline ni dah terer dah turun berat balik lepas cheat day ni. Tu la orang kata kena diet dengan ilmu 😍 #bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #pilatesMy
Dah masuk Oktober ni .. apa target anda?? . Kalau dalam program normal lost satu bulan 3-10kg .. dan record paling highest setakat ni 18.7kg satu bulan .. so based on diet yg anda buat setakat ni,nak lost berapa? . Cuba declare .. komen dan share #AlohaIntensiveCoaching #teamLonaZulkarnaen Coach Lona 01127183127 (Tekan Link kat Bio IG coach @lona.zulkarnaen ) Coach Lona 11 tahun coach pemakanan and Also Group work out .. #bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #pilatesMy
Hidup adalah pilihan . Jangan blame kan suami ajak makan, blame kenduri, tapi kan tangan dan mulut kita sendiri yang menentukan pilihan sendiri . Selalu ada option yang lagi sihat dan always ada cara nak Hijrah balik ke jalan yang lurus tu. Hahaha . Remember every time we eat 7700 kalori lebih dari apa badan boleh bakar, ia akan jadi 1KG . Badan tak kenal alasan because meeting bagi Snack box ke, makan kat rumah mak ke, ia akan juga still nak naik 1Kg 😂😂 . Why not this time follow program Intake November ni betul2. InshaAllah apabila dah ada ILMU, dah ada geng sama2 nak kurus, energy berbeza. Tak payah jumpa coach its 100% online uollss .. Click LINK at Bio coach @lona.zulkarnaen .#bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #pilatesMy
Special to CHARMS LOVER.. Thank you for being our valued customer. It has been a pleasure to serve all of you for 6 years. Also Thank you for giving CHARMS the opportunity to grow, foster, and build the idea that was a mere thought. Without all of you, it would have remained just an imagination. We are extremely pleased to present to you our newest invented version of our legendary! With unique casing, high & premium grade sponge added up, made for travel..Its all on your hand. And the most precious, formulated with the finest ingredients special for your skin! In shaa Allah, we believe all women are pretty without make up, but with NEW CHARMS, your make up can be pretty powerful!❤ Enhance Your Natural Makeup Look with a Smooth, Radiant Complexion by using CHARMS COSMETIC SKINCARE❤ GET READY TO SHINE BRIGHT IN ALL! - . A M Y C H A R M S - #teamiffabeautyshop #spf15 #foundationpalingbest #solekdanrawat #skincare #charmsraiseyourlife #foundation #halaljakim #makeupskincare #malaysiaindonesia
Special to CHARMS LOVER.. Thank you for being our valued customer. It has been a pleasure to serve all of you for 6 years. Also Thank you for giving CHARMS the opportunity to grow, foster, and build the idea that was a mere thought. Without all of you, it would have remained just an imagination. We are extremely pleased to present to you our newest invented version of our legendary! With unique casing, high & premium grade sponge added up, made for travel..Its all on your hand. And the most precious, formulated with the finest ingredients special for your skin! In shaa Allah, we believe all women are pretty without make up, but with NEW CHARMS, your make up can be pretty powerful!❤ Enhance Your Natural Makeup Look with a Smooth, Radiant Complexion by using CHARMS COSMETIC SKINCARE❤ GET READY TO SHINE BRIGHT IN ALL! - . A M Y C H A R M S - #teamiffabeautyshop #spf15 #foundationpalingbest #solekdanrawat #skincare #charmsraiseyourlife #foundation #halaljakim #makeupskincare #malaysiaindonesia
Special to CHARMS LOVER.. Thank you for being our valued customer. It has been a pleasure to serve all of you for 6 years. Also Thank you for giving CHARMS the opportunity to grow, foster, and build the idea that was a mere thought. Without all of you, it would have remained just an imagination. We are extremely pleased to present to you our newest invented version of our legendary! With unique casing, high & premium grade sponge added up, made for travel..Its all on your hand. And the most precious, formulated with the finest ingredients special for your skin! In shaa Allah, we believe all women are pretty without make up, but with NEW CHARMS, your make up can be pretty powerful!❤ Enhance Your Natural Makeup Look with a Smooth, Radiant Complexion by using CHARMS COSMETIC SKINCARE❤ GET READY TO SHINE BRIGHT IN ALL! - . A M Y C H A R M S - #teamiffabeautyshop #spf15 #foundationpalingbest #solekdanrawat #skincare #charmsraiseyourlife #foundation #halaljakim #makeupskincare #malaysiaindonesia
Special to CHARMS LOVER.. Thank you for being our valued customer. It has been a pleasure to serve all of you for 6 years. Also Thank you for giving CHARMS the opportunity to grow, foster, and build the idea that was a mere thought. Without all of you, it would have remained just an imagination. We are extremely pleased to present to you our newest invented version of our legendary! With unique casing, high & premium grade sponge added up, made for travel..Its all on your hand. And the most precious, formulated with the finest ingredients special for your skin! In shaa Allah, we believe all women are pretty without make up, but with NEW CHARMS, your make up can be pretty powerful!❤ Enhance Your Natural Makeup Look with a Smooth, Radiant Complexion by using CHARMS COSMETIC SKINCARE❤ GET READY TO SHINE BRIGHT IN ALL! - . A M Y C H A R M S - #teamiffabeautyshop #spf15 #foundationpalingbest #solekdanrawat #skincare #charmsraiseyourlife #foundation #halaljakim #makeupskincare #malaysiaindonesia
Sayangku dan pengorbananku ini tak akan pernah ada artinya dari kasih sayangmu saat merawatku ataupun menjagaku pak bu 💕💕💕 #pejuangringgitmalaysia #pejuangldr #panasonictv #likeforfollow #like4likes #malaysiaindonesia
Best..... sukses di indonesia lagunya @haelhusaini "JAMPI" . . . . . #VIRUSAYYIGUN #malaysiaindonesia #rosmaputra 🌷👑💖
🆕 Pinjaman Dana Aman Dan Terpercaya 🆕 Pencairan Dana 5-10menit 🆕 Pinjaman Dari 5-250jt Bisa sampai 1M 🆕 Slow Respon DM/Fast Respon Wa : 081242658546 BUTUH DANA CEPAT UNTUK MODAL USAHA #surakartans #surabayacarnival #surabaya #ciamis #ciamishits #cikampek #kualalumpur #malaysiaindonesia #makassar #makassarinfo #kerjasampingan #usaharumahan #weleri #bandung #bandunghits #bandungjuara #bandungtrip #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #terpopuler #terpercaya #jakartaselatan
🆕 Pinjaman Dana Aman Dan Terpercaya 🆕 Pencairan Dana 5-10menit 🆕 Pinjaman Dari 5-250jt Bisa sampai 1M 🆕 Slow Respon DM/Fast Respon Wa : 081242658546 BUTUH DANA CEPAT UNTUK MODAL USAHA #surakartans #surabayacarnival #surabaya #ciamis #ciamishits #cikampek #kualalumpur #malaysiaindonesia #makassar #makassarinfo #kerjasampingan #usaharumahan #weleri #bandung #bandunghits #bandungjuara #bandungtrip #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #terpopuler #terpercaya #jakartaselatan
🆕 Pinjaman Dana Aman Dan Terpercaya 🆕 Pencairan Dana 5-10menit 🆕 Pinjaman Dari 5-250jt Bisa sampai 1M 🆕 Slow Respon DM/Fast Respon Wa : 081242658546 BUTUH DANA CEPAT UNTUK MODAL USAHA #surakartans #surabayacarnival #surabaya #ciamis #ciamishits #cikampek #kualalumpur #malaysiaindonesia #makassar #makassarinfo #kerjasampingan #usaharumahan #weleri #bandung #bandunghits #bandungjuara #bandungtrip #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #terpopuler #terpercaya #jakartaselatan
🆕 Pinjaman Dana Aman Dan Terpercaya 🆕 Pencairan Dana 5-10menit 🆕 Pinjaman Dari 5-250jt Bisa sampai 1M 🆕 Slow Respon DM/Fast Respon Wa : 081242658546 BUTUH DANA CEPAT UNTUK MODAL USAHA #surakartans #surabayacarnival #surabaya #ciamis #ciamishits #cikampek #kualalumpur #malaysiaindonesia #makassar #makassarinfo #kerjasampingan #usaharumahan #weleri #bandung #bandunghits #bandungjuara #bandungtrip #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #terpopuler #terpercaya #jakartaselatan
🆕 Pinjaman Dana Aman Dan Terpercaya 🆕 Pencairan Dana 5-10menit 🆕 Pinjaman Dari 5-250jt Bisa sampai 1M 🆕 Slow Respon DM/Fast Respon Wa : 081242658546 BUTUH DANA CEPAT UNTUK MODAL USAHA #surakartans #surabayacarnival #surabaya #ciamis #ciamishits #cikampek #kualalumpur #malaysiaindonesia #makassar #makassarinfo #kerjasampingan #usaharumahan #weleri #bandung #bandunghits #bandungjuara #bandungtrip #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #terpopuler #terpercaya #jakartaselatan
🆕 Pinjaman Dana Aman Dan Terpercaya 🆕 Pencairan Dana 5-10menit 🆕 Pinjaman Dari 5-250jt Bisa sampai 1M 🆕 Slow Respon DM/Fast Respon Wa : 081242658546 BUTUH DANA CEPAT UNTUK MODAL USAHA #surakartans #surabayacarnival #surabaya #ciamis #ciamishits #cikampek #kualalumpur #malaysiaindonesia #makassar #makassarinfo #kerjasampingan #usaharumahan #weleri #bandung #bandunghits #bandungjuara #bandungtrip #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #terpopuler #terpercaya #jakartaselatan
Tahniah my friend stephanie from Singapore..dah hilang lemak kat perut lepas bersalin💃💃 . Now dalam 12 minggu dah balik saiz semula saya 🤩👏👏 . #storySingapore #Singaporean #preggymom #stayFitMom #bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #pilatesMy
Thanks for the review bro! Really appreciate the comments. 🙏🏽 . Semoga semua bands get more exposure with video reactions / reviews like this. . #indoreact #whylies #reaction #reaksi #review #reviu #indie #band #music #supportlocal #sapotlokal #babyaisia #youtube #thefatalis #rocknroll #rock #🤘🏽 #taknakstandard #xnakstandard #xnakstd #taknakstd #gagalisoptimis #videoclip #malaysiaindonesia #keren #aseek @thefatalis @indoreact_real @bittersweetbeat @penerbangroket
The great thing about new friends is that they bring new energy to your soul 😉👭👭 . . #newfriends #kitaserumpun #malaysiaindonesia #jbtrip
Tidak mustahil untuk mendapatkan kebahagiaan. Berniaga yukkkk #hanyadijakarta #jualanairbalang #malaysiaindonesia
| ASIAN PARA GAMES 2018 JAKARTA | Bila sahabat2 dan anak murid yang nakallllll sangat. Gila2 ini orang. Rusakk aku jadinya. hahaha. Setiap masa cikgu kene kacauuu. Hahaha. Di panggil 'pakcik', 'cikgu', 'bro', 'bang milo' nasib ga ada yang panggil sayang haha kbye. Btw dorang memang happening n best gilerrr.. Pasti tidak akan aku lupakan. Kenangan manis bersama kaliannn. In sha allah semoga kekal persahabatan kita. Amin. "KORANG MEMANG SEMPOI" HEHEHE #miloketu #malaysiaindonesia #asianparagames2018 #indonesia #internationalbroadcastcentre #inapgoc2018 #broadcastcrew #alfatech #evsequipment #evsoperator
Ketua vs pemimpin 🤔🤔🤔 -------------------------------------------- Follow Main Account : @_lawak_tak_jadi_ -------------------------------------------- • Tag member yang perangai macam ni🔥 [ Please Ignore The Tag ] #jantanori #wanitaori #quotes #quotesmalaysia #malaysia #indonesia #banteraslgbt #viral #comedy #parody #funny #lawak #lawakwarna #lawakhambar #ngakak #lawakhangit #lucu #videolawak #videolawakwarna #lawakboring #funnyvideo #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo #malaysiaindonesia
Inginkan sesuatu..❓ Hati, fikiran dan perasaan perlu disatukan. MAKA, hasilnya akan lebih baik dari yang dijangkakan. DUDUK SEBENTAR FIKIR SEJENAK..🤔 Assalamualaikum selamat pagi sahabat muka buku❤️ #malaysiaindonesia #bandungfamilytrip4 #syukurselalu
Tadi pagi punya crita pigi kazen kawin pakai CC CREAM COZUMA + LIPSTIK NUDE PINK #ELITxJ50 #likes4like #malaysiaindonesia #makeupsimple
Jika plan A tak berjaya , jangan down.Kau masih punya 25 huruf lagi untuk dipilih . Hidup ni ada banyak cara .Tak perlu mengalah. Assalamualaikum selamat pagi ❤️ #malaysiaindonesia #bandungfamilytripday3 #syukurselalu
Last2 lelaki jugak yang salah😂 ------------------------------------------- Follow Main Account : @_lawak_tak_jadi_ ------------------------------------------- • Tag Someone💪 [ Please Ignore The Tag ] #jantanori #wanitaori #quotes #quotesmalaysia #malaysia #indonesia #banteraslgbt #viral #comedy #parody #funny #lawak #lawakwarna #lawakhambar #ngakak #lawakhangit #lucu #videolawak #videolawakwarna #lawakboring #funnyvideo #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo #malaysiaindonesia
Ni peserta di team powerfit jugak.. Hafizah nama dia ok . Nurse keje shift boleh je turun berat dan reshape badan tau... Bukan sekadar reshape dan turun berat. Paling best dapat plak kecantikan. DARI ANTY TO. BEAUTY OK!! . ANDA BAGAIMANA? DOK FIKIR LAGI KE? TAK BERUBAH PUN SELAGI DOK FIKIR TAU... . Coach Lona 01127193128 . . #dietseimbang #sayanakurusdansihat #akunakkurus #produkkurus #coachherbalife #coachcmd #coachsd2 #coachshaklee #coachturunberatbadanonline #coachturunberatbadanonline #bajubesarmurah #dietmudah #dietAtkins #dietKeto #senamankurus #sephoraKL #SitiNurhaliza #fashionvalet #lupaDiet #bakarlemakperut #XLToS #MalaysiaIndonesia #breastfeedingmom #viralmalaysia #makananberkhasiat #ViralSatuMalaysia #kurusdengancepat #kurusFromHome #pilatesMy
Lampin baby putih bersih dengan EZICLEAN😎 Testimoni dr Mek cha basuh lampin baby dengan eziclen laundry.rendam semalaman tompok2 kuning hilang. Berminat nak mencuba?? DM/ Wasap jak www.wasap.my/60109481349 #ELITxJ50 #cucipakaian #putihbersih #like4likes #malaysiaindonesia
Nice... 😉 Jumpa disana yaaa #KonsulatMalaysia #MalaysiaIndonesia
Petang nie jom kita baca apa kebaikan atau kelebihan kaisya serum😊 💖KAISYA SERUM CHARMS💖 diformulakan dengan 4 bahan utama yg menjadikan serum ini lengkap untuk perawatan kulit wajah kita. 💞BAHAN UTAMA💞 🌹Aloevera 🌹Witch Hazel 🌹Apple 🌹Collagen 💞KEBAIKAN KAISYA SERUM💞 🌹Membantu menghaluskan kulit 🌹Membantu menegangkan kulit 🌹Mengimbangi kelembapan kulit 🌹Cepat menyerap dikulit serta melembutkannya 🌹Mampu memudarkan pigmentasi/jeragat 🌹Menolong mengecilkan pori2 di muka 🌹Mampu mengecutkan jerawat 🌹Tekstur pekat tahan lama 💞 TIPS MENGGUNAKAN KAISYA SERUM💞 🌹 Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher. 🌹 Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah. 🌹 Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah. #charmsperak #solekdanrawat #charms #trustedseller #CikdaCharms #astro #charmskkm #bazaarpaknil #muajakarta #CharmsKamuntingTaiping #visitmyig #StokisCharmsKamuntingTaiping #postageseluruhmalaysia #fattzura #highlyrecommended #hantukaklimah #gegarvaganza #bahagiabukanbidaan #serumkaisya #keretauntukabah #belidanmenang #assalamualaikum #selamatpagimalaysia #bazaarpaknil #malaysiaindonesia #charmskkm #codtaipingkamunting #Charmshalal
Hiii Bandung 😍 . Malaysia 🇲🇾 Indonesia 🇮🇩 . KCH-KL-CGK-BDO-JOG-KL-KCH . Alhamdulillah, setelah 2jam terkandas kami sampai juga di station keretapi Bandung. Anggaran sampai jam 5.20pm waktu tempatan. . #bfftrip #malaysiaindonesia #kl #kch #jakarta #bandung #yogjakarta #malaysia #indonesia #lalaholidayy #lalajjcm #throwback
Bersama para pelajar dari negara jiran Indonesia 🇮🇩#malindo #malaysiaindonesia
Menerima tetamu dari SMP Negeri 01 Batu Kota Batu Provinsi Jawa Timur Indonesia "Jalinan Malindo" Malaysia Indonesia 🇲🇾🇮🇩 #malindo #malaysiaindonesia
Antara pelanggan yang berminat dengan tote bag kami, dan terima kasih kerana menyokong perniagaan kami, kami harap anda berpuas hati dengan service dan produk yang kami berikan. #DigitalEntrepreneurship #PSSSAAS #IES2018 #malaysiaindonesia #CEDPSSAAS #begpanas #totebag #totebagmurah
next page →