#MASK

7,753,432 posts

Loading...
Loading...
Zara เชิ้ตยาว ผ้าลื่น /s-xL ➡️1590 ***ค่าหิ้ว 50 💥ไม่ต้องไปหาซื้อให้เสียเวลา แม่ค้าจัดให้ แม่ค้าใจดี ตอบทุกช่องทาง dm. Line 👉🏻galleria_girl 💢ถ่ายจากสินค้าจริงของแท้ทุกชิ้น #beauty #skincare #whitening #serum #perfume #cosmetic #bag #skincarethailand #lipstick #mask #ร ับหิ้ว #ร ับหิ้วสกินแคร์ #brightenting #moisturizer #daycream #nightcream #makeup #smooth #young #kiehlthailand #sensitiveskin #cleansing #treatment #ร ับหิ้วเครื่องสำอางค์ #ใช ้ดีบอกต่อ #sleepingmask #ห ิ้วzara #ร ับหิ้วuniqlo #ร ับหิ้วhm
Sis ni teringin nak jadi peloles sebelum masuk 2019. So sis pun consume la #DianzVitamin . Janji konsisten consume selalu! 🤩 #agentdianz
🙌So I said I'd be back on Monday with exciting news, so here it is!👍 . . . . . . . . . I am currently working on my first album🌠 . . . . . . . . . I will be a little absent; I'll be busy working on this album to make it amazing! I have multiple plans for this album, so stay tuned for sneak peeks!😉 . . . . . . . . . If you haven't checked out my music, please🙏 click the link to get directed to my SoundCloud to hear it all! Thank you!❤❤ Link in bio 👈👈 . . . . . . . . . #heavydubstep #banger #breaktherail #bassmusic #bassface #Joltan #farfromdone #onlythebeginning #newartist #newsong #bangbang #bangbangbang #bang #therise #2019 #moretocome #mask #followme #lookingforpromoters #newmusic #soundcloud #newalbum #thefirstjourney
Betul kata sis, #DianzVitamin memang the best! Tak sempat habis satu botol dah makin hilang jerawat. Lepas ni kalau habis sebotol in shaa Allah peloles sis! 😃 #agentdianzpenang
OMG!! แนะนำเลยประทับใจทุกคน 😍 Nice facial mask สูตรที่ดีที่สุดของ #OZEE #โอซ ีรีวิวจากผู้ใช้จริงเท่านั้น 👏☺ . 💖 จะบอกว่าดีมาก ชอบมากๆ มาส์กแล้วหน้าใสผิวดีขึ้นจริงสิวผิวติดสารหายเกลี้ยงรอยสิวลดลงเยอะเลย ไม่เปลี่ยนใจยังไงก็เลือก โอซี ไนซ์ เฟเชียล มาส์ก เริ่ด~! ใช้ได้ทุกสภาพผิวด้วยนะ . ☝ 10 g 490.- . ✌ 2 กระปุก ลดเหลือ 840.- . 🛍 ช้อปออนไลน์บริษัทจัดส่งฟรีEMS!ที่ 👉goo.gl/U1tiu9 . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . ➡สนใจสั่งซื้อ หรือสอบถามได้ที่ 📳Line ID : @ozee (มี @ นะคะ) 📬inbox FB : m.me/ozeegluta.center . 📲Tel : 086-992-2422 . ➡สนใจดูข้อมูลผลิตภัณฑ์และรีวิวเพิ่มเติม ได้ที่ 🌐 www.ozee-official.com . #ozee #ozeegluta #ozeeglutaplus #ozeeglutamix #ozeeflora #ozeeaceloracherry #ozeenicefacialmask #mask #gluta #whitening #wrinkle #detox #skin #acne #cream #serum #collagen #diet #slim #โอซ ีไอจีบริษัท #ต ิดต่อสั่งซื้อได้ทางFBและLineบริษัทค่ะ . . ----------------------------------
Он думал, она спокойная, а в ней ураган, землетрясение и характер в несколько сильнее, чем у него...#🖤🌪 . . . . . . . . #face #portrait #model #covering #fashion #hair #black #brunette #mask #pretty #person #clothing #lady #people #attire #smile #studio #makeup #human #make #happy #look #lips #hairstyle #cute #style
Bobbi Brown Bronze Shimmer Brick Set: Bronze Shimmer Brick Compact + Mini Face Blender Brush ( Limited Edition ) --2pcs By Bobbi Brown #cosmetics #makeup #beauty #fashion #lipstick #instamakeup #eyeliner #makeupartist #beautiful #lips #cosmetic #eyeshadow #mascara #lashes #cute #eyebrows #eyes #eyelashes #lip #mask #makeuplife #makeuplovers #makeupbrushes #ilovemakeup #newmakeup #foundation #makeuprmover #facialmakeup www.fragrancerite.com
[BAIMISS] Сыворотка д/лица УЛИТКА Snail Repair Solution, 10 мл. Цена 120р. Сыворотка с экстрактом улитки. Разглаживает морщины, улучшает цвет лица, интенсивное увлажнение, сужает поры, лечит акне и шрамы. Способ применения: использовать после очищения. Нанести тоник. Нанесите необходимое количество на лицо и нежно вмассируйте в кожу лица до полного впитывания. Используйте его 1-2 раза в день в соответствии с текстурой кожи, и использовать 3 флакона на курс лечения. #сыворотка #улитка #snail #mask #увлажнение #уходзалицом #красота #нежность #кожамладенца #крема #патчи #маски #карбокситерапия
Aik, kulit dah makin bersih & licin sejak dua menjak ni sis. Consume 3 botol #DianzVitamin je kulit sis dah licin. Jerawat pun dah tak berani nak muncul uolls. Sebab tu sis terasa peloles skang ni! 😁
😃😃😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣#fun #smile #teeth #painted #otaku #mask #gasmask #anime #animemask
A hunk under a mask. Why you so swag? - Anime: #naruto Character: #kakashi Credits to its owner. (I didn't draw this) - #kakashi #sharingan #naruto #team7 #sasuke #sakura #mask #hatake #book #hokage #chidori #oneeye
🎉🎉🎉Hàng HIẾM CÓ KHÓ TÌM mà chị em rần rần mấy hôm nay đáp cánh nhà Boni rồi đây💕 . 🍀 Mặt Nạ Mắt Trị Thâm Quầng Mắt Tinh Chất Ngọc Trai - #JM #SOLUTION MARINE LUMINOUS PEARL DEEP #MOISTURE #MASK . 🛒GIÁ ; 220K/HỘP 60m [#FREESHIP nội thành Biên Hòa với hóa đơn từ 200k] . 👍Em này đang làm mưa làm gió, làm chao đảo các tín đồ làm đẹp, sau vài ngày được hối thúc rần rần Boni đã rinh ngay em nó về đáp ứng nhu cầu xóa tan mắt gấu trúc cho chị em rồi đây nhé, chúng ta cùng tham khảo coonbg dụng tuyệt vời của em ấy đây . 🍀Dành cho mọi loại da, đặc biệt là có QUẦNG THÂM và BỌNG MẮT . 🍀Mặt nạ CẤP ẨM dồi dào cho da, giúp da luôn căng bóng, đầy sức sống . 🍀Bên cạnh đó, tinh chất ngọc trai có tác dụng LÀM TRẮNG, nuôi dưỡng vùng da quanh mắt SÁNG MÀU hơn, hiệu quả trong việc TRỊ THÂM, làm mờ thâm và giảm BỌNG mắt. . 🍀Mặt nạ có dưỡng chất NGĂN NGỪA lão hóa, tăng độ đàn hồi cho da, giúp da trở nên săn chắc, mịn màng. . 🍀Mặt nạ mắt JMsolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Eye Patch còn có tác dụng làm bạn thư giãn sau một ngày làm việc vất vả, xua tan sự mệt mỏi trên đôi mắt bạn . #bonitabh #bienhoa #beauty #skincare #eyecare
MASK TEA TREE: Hợp cho da mụn, làm se khít lỗ chân lông, giúp da mịn màng, packaging cực xịn, mọi người nhanh tay đặt hàng nào. #mask #mayomaskne #masknoidiatrung #banhangtreninstagram
I don’t know who you are. I don’t know what you want. But I will find you and praise you like a god cause this is the best thing I’ve ever seen. #emo #wow #hi #instagood #insta #instagram #tiktok #tiktokmemes #likethis #wassup #crazybitchesbelike #mask #follow #love #likeforlikes #screamo #dark
Mari silahkan.. yg mau order PRODUK NASA bisa langsung chat WA yah.. di 087838660101..atau klik link otomatis yg ada di bio.. 🤗 Konsultasi dulu juga boleh.. gratis tanya-tanya dulu.. 😉😉😉 Yuk order sesuai dengan yg anda butuhkan.. Dapat mengirim pesanan ke seluruh wilayah indonesia..maupun luar negeri.. Via POS ,JNE, J&T, WAHANA.. Dan ada promo menarik setiap belanja minimal 200 akan mendapatkan promo ongkir.. 😍🤗 Yg mau COD juga bisa khusus untuk wilayah JOGJA.. Waktu dan tempat bisa menyesuaikan.. 😘 . .#antiaging #beautycare #cellumination #clearskin #collagen #cosmetics #esthetician #eyecream #face #facial #glow #glowingskin #healthyskin #intaskincare #mask #naturalskincare #selfcareday #serum #skin #skincare #skincareaddict #skincareaman #skincarejunkie #skincarelover #skincareproducts #skincareroutine #skincaretips #skinfood #skinrejuvenation #skintreatment
"The Irony Of Life Is That Those Who Wear Masks Often Tell Us More Truths Than Those With Open Faces" [: ;] #masked #mask #bereal #beyourself #imme #fun #strive #f4f #l4l #likeit #loveit #insta #red #jackofalltrades #supreme #snapchat #boss #sc #snaps #follow #mylife
Маска для игры в покер 1937г. #покер #эмоции #карты #игра #pokerface #poker #game #маска #Mask #emotion
Assalamualaikum ukhti 😊 Nama produk : Masker Organik Turmeric Manfaat : - mencerahkan kulit - mengatasi jerawat dan bekasnya - mengandung antioksidan - meratakan warna kulit - melembabkan kulit . . Aman untuk bumil, busui, dan remaja diatas 12 thn karena mengandung bahan alami 😍 IDR 25.000,- . #masker #mask #maskermurah #maskerorganik #maskerwajah #cosmeticmurah #cosmetic #jamillah_cosmetic
Wraps are designed to improve the texture and appearance of the skin by helping to rid the body of excess fluids and toxins. Benefits of body wraps may include detoxification, boosting of the lymphatic system and metabolism, body contouring, temporary inch-loss, skin tightening, and skin softening. Red light is producing heat to the body! While treatment is settling for 20 minutes. #Facials #HealthySkin #SkinCare #GlowingSkin #NaturalGlow #ChicagoEsthetician #Esthetics #Este #Chicago #Beauty #Cleanse #Mask #Exfoliant #Exfoliation #Natural #Herbs #Peel #ChemicalPeel #Brighten #Serums #Moisture #SkinOfCare #Health #HealthandBeauty #Skin #EstheticsWithEglance
[Adorable cushion] - 햇살아래 가장 사랑스러운 쿠션 - #PW #hand #calm #skin #relax #minimal #jojoba #lake #cream #pinkwonder #mask #sheet #set #kokkiri #cushion #foundation
Assalamualaikum ukhti 😊 Nama produk : Masker Organik Green Tea Manfaat : - mengatasi jerawat dan bekas jerawat - mencerahkan kulit wajah - menghaluskan kulit - menghilangkan kantung mata - mengatasi noda hitam . . Aman untuk bumil, busui, dan remaja diatas 12 thn karena mengandung bahan alami😍 IDR 25.000,- . #maskertumbuhan #maskermurah #mask #maskerorganik #masker #cosmeticmurah #cosmetic #maskerwajah #jamillah_cosmetic
Mari silahkan.. yg mau order PRODUK NASA bisa langsung chat WA yah.. di 087838660101..atau klik link otomatis yg ada di bio.. 🤗 Konsultasi dulu juga boleh.. gratis tanya-tanya dulu.. 😉😉😉 Yuk order sesuai dengan yg anda butuhkan.. Dapat mengirim pesanan ke seluruh wilayah indonesia..maupun luar negeri.. Via POS ,JNE, J&T, WAHANA.. Dan ada promo menarik setiap belanja minimal 200 akan mendapatkan promo ongkir.. 😍🤗 Yg mau COD juga bisa khusus untuk wilayah JOGJA.. Waktu dan tempat bisa menyesuaikan.. 😘 . .#antiaging #beautycare #cellumination #clearskin #collagen #cosmetics #esthetician #eyecream #face #facial #glow #glowingskin #healthyskin #intaskincare #mask #naturalskincare #selfcareday #serum #skin #skincare #skincareaddict #skincareaman #skincarejunkie #skincarelover #skincareproducts #skincareroutine #skincaretips #skinfood #skinrejuvenation #skintreatment
KEBAIKAN TIMUN YG PERLU ANDA TAHU 🥒 Menghilangkan lingkaran hitam bawah mata. 🥒 Mengurangkan bintik hitam/parut jerawat. 🥒 Merawat kulit sunburn. 🥒 Kurangkan minyak kat muka. 🥒 Awet muda 🥒 Cerahkan kulit/anjalkan kulit. . Jom Guna #CucumberBubbleMask . Fungsi : . ♥ Hilangkan kedut2 di muka ♥ Bantu merawat jerawat/jeragat ♥ Atasi kulit muka berminyak ♥ Mencerahkan kulit muka ♥ Bersihkan pori2 muka . Untuk dptkan harga PROMO klik link di insta ya. HARGA ASAL RM89 HARGA PROMO RM70 SAHAJA *JIMAT RM19* BELI 2 RM120 SAHAJA *JIMAT RM58* WOWW! JIMAT BANYAK! 50 terawal kami belanja postage😊 . . Cara guna mudah je : . 👉 Sapu ke seluruh muka 👉 Tunggu 5 minit 👉 Basuh dengan air . KKM No NOT180405096K . 💖 Anda berMINAT? 💖 nak dapatkan produk viral ni sekarang . whatsapp ? klik link kat bio insta ya . . Tag kawan yg nak KULIT BERSIH LICIN BERSERI! 💖 💖 #bubbleclaymask #bubblemaskchallenge #cucumberbubblemask #cucumberbubblemaskchallenge #mask #mudface #jeragat #jerawat #maskmurah #masktimun #ajimaura #maskviral #blackhead #maskmuka #whitehead #maskerbuih #sunburn #maskertimun #salemalaysia #cucumber #bazaarpaknil #terapiinstagram #maskmurah #luluskkm #igersmalaysia #jerawat #produkviral #instashopmalaysia #jeragat #sayajual #sayajualmurah #lokalah #maskmurah
Halluuuu... Siapa tengah tercari cari lipstick time promosi?? Hari ini fiza nak order, siapa nak selit order dgn fiza??? Cpt pm fiza Perunding Kecantikan fizahamzah_marykay http://fizamarykay.wasap.my/ #marykay #MARYKAYTEMERLOH #marykaymentakab #skincarebotanical #skincaremarykay #nakcantik #botanical #fizahamzah_marykay #fizamk #fizamarykay #pencucimukamarykay #serumjeragat #serummarykay #ubatjerawat #nakcantik #CcCreamMaryKay #foundation #LIPSTICKMARYKAY #mask #masktidur
トガヒミコのマスクだけもかっこいい! この小顔タイプのマスク好きだな〜! 増やしたいな〜(´ ꒳ ` )! プレデターみたいって言われましたw #ladyvader #maskfetish #halffacemask #mask #pvc #pvccosplay #bondagegirl #bondage #マスクフェチ #マスク #マスク女子 #ハーフマスク #ボンデージ #レディベイダー #あいあむあいむ #iamimphoto #撮影会 #撮影会モデル #肉感撮影会
👦🏻 Hey~ It’s tomorrow, come along! - Forced Empathy Kingston University London Kingston School of Art Fine Art / Art & Space Exhibition •Exhibition Venue: Platform Gallery - Chapter One The Swan - Chapter Two Stanley Picker Gallery - Chapter Three •Exhibition Period: December 12, 2018 - December 13, 2018 •Opening Hours: 10:00 - 19:00 Depends on different venues •Grand Opening: December 12, 2018; 17:00 - 19:00 - 07/12/2018 - #london #unitedkingdom #kingstonuniversitylondon #kingstonschoolofart #kingston #kingstonuponthames #londonart #art #artwork #artist #canvas #oiloncanvas #oilpainting #sketch #acrylicpainting #watercolor #finearts #artandspace #mask #ghost #sheetfaced #contemporaryart #contemporarypainting #theghoststory #exhibition #gallery #jonahyang
Super Gold Sleep Mask มาร์คทองคำ สูตรพิเศษ บอกลาทุกปัญหาผิวหน้า หน้านุ่ม เนียนสัมผัสได้ ใน 1 คืน ขาวจริง!! เนียนจริง!! ใสจริง!! ออราจริง!! เพราะเรารู้ว่าคุณ ต้องการดูแลผิวหน้าเป็นพิเศษ "Super Gold Sleep Mask มาร์คทองคำ" นวัตกรรมครีมบำรุงผิว เรามาบอกลาริ้วรอย ความหมองคล้ำบนใบหน้า แล้วมาเผยผิว สวย ใส สุขภาพดี กันเถอะ รวมสุดยอดสารไวท์เทนนิ่งอย่างเฮนโตะไวท์ นาโนไวท์ และไลโปโซมเอนแคปนาโน วิตามินเอ-ซี-อี ช่วยปรับสภาพผิวขาวกระจ่างใสชั่วข้ามคืน แค่พอกทิ้งไว้ ก็หน้าใสเด้ง! วิธีใช้ : ทาให้ทั่วใบหน้าก่อนนอน 2-3 ครั้ง / สัปดาห์ (มาร์คทาหน้า แล้วนอน) #onlineshopping #saudiarabia #โปรโมทฟร#ร ีวิว #ข ่าวดารา #pantip #มาร ์คทองคำ #spa #skin #mask #goldmask #
好嘢要同你分享😄😁 聖誕🎄大優惠 🛒🛍呢個聖誕keep住靚💖💝 🎁海藻面膜 😍 買二送一🎅🏻 100%源自泰國小海藻 #增加肌膚補水 ,唔會有過敏反應#天然成份 安全到#孕婦 🤰 都可以使用 敷海藻面膜時,一般敷30分鐘左右,讓臉部充分吸收海藻顆粒裡面的骨膠原,補水超級正 🎁天然蘆薈修護面膜 🥰 買二送一🤶🏻 獨特配方可以讓毛孔在呼吸,補水抗衰老,舒緩抗過敏 富含大分子活性蘆薈,能長時間保持肌膚滋潤,為肌膚注入豐富營養 "蘆薈多糖"深層修護肌底,煥發肌膚彈性同時補充營養與水分,長效修復並提升肌膚潤澤度 ☎️Whatsapp查詢: 55662783 優惠期至 31 December, 2018 **優惠需讚好👍Y&L Beauty HOUSE Facebook & Instagram ***Y&L Beauty HOUSE 保留優惠最終決定權 #ylbeautyhouse #hk #girls #boys #eyebrows #Mask #Aloe #seaweed #eyelash #waxing #bikiniwaxing #hkig #hkbeauty #修眉 #線面 #眼睫毛 #自然 #蜜蠟脫毛 #脫毛 #銅鑼灣 #香港 #天然 #保濕 #海藻 #蘆薈
Create your holiday party makeup look with @marcjacobsbeauty
. Tak suka & risau kulit makin lama makin ✖️ berkedut ✖️ nampak garis-garis halus ✖️ tona kulit tak sekata Orang kata, mencegah lebih baik dari merawat! 💯% setuju! You kena buat something. You perlu protect skin you dari develop lebih banyak lagi tanda-tanda aging/penuaan. Customer yang addicted dengan Set Timewise. Dalam masa 2 bulan, kulit nampak lebih cantik & sihat. You bila lagi? 😉 Recharge your skin and stay youthful with Mary Kay Timewise Miracle Set. . . Your Beauty Consultant Lovely💝kyera 📲011 2920 2605 🙋blh whtsapp guna bio web di profile😍 . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaypromosi #marykaymurah #marykayskincare #marykaymakeup #marykayselangor #marykayproduk #marykaycosmetik #marykaycleanser #ttimewisecleanser #timewisemoisturiser #timewisedaysolution #timewisenightsolution #timewisesoftener #timewisesleepingmask #timewisemakeupremover #cleanser #softener #daysolution #nightsolutio #serum #sleepingkmask #mask
. . CC Cream Sunscreen SPF 15 Berita baik untuk korang yang suka simple make-up. Especially untuk korang yang selalu nak make-up & siap dengan cepat. Yang penting, dalam masa yang sama, CANTIK! Mary Kay CC Cream super best sebab: ❣️Nampak lebih neutral ❣️Tekstur lebih ringan berbanding foundation ❣️Sesuai untuk semua jenis kulit ❣️Bebas minyak & bebas wangian ❣️Non-comodogenic atau tak menutup pori ❣️Menghidratkan kulit ❣️Ada SPF 15 untuk protect kulit dari sinaran matahari UVA & UVB First time Sis try CC Cream ni terus jatuh cinta. Sebab easy to blend & kulit jadi sangat cantik lepas apply. Sesuai dengan namanya, Correction Complexion atau Color Corrector. Kalau korang nak cepat siap & tanak muka nampak pucat atau kusam, just apply je CC Cream ni. Texture super light tapi boleh cover semua cela muka. Melembapkan kulit dan PALING penting ada sun protection! Your Beauty Consultant Lovely💝kyera 📲011 2920 2605 🙋blh whtsapp guna bio web di profile😍 . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaypromosi #marykaymurah #marykayskincare #marykaymakeup #marykayselangor #marykayproduk #marykaycosmetik #marykaycleanser #ttimewisecleanser #timewisemoisturiser #timewisedaysolution #timewisenightsolution #timewisesoftener #timewisesleepingmask #timewisemakeupremover #cleanser #softener #daysolution #nightsolutio #serum #sleepingkmask #mask
. ▶️SET BODY CARE◀️ . Jom dapatkn set paint the sky dari Mary Kay dengan harga terbaik🎉🎊 . . Tapi apa yang BEST sangat dengan Paint the Sky dari Mary Kay Wonder Collection ni?🤔 . 🌹 Mempunyai bauan dari blackcurrant, sandalwood, orange blossom dan velvet musk untuk meningkatkan aroma yang manis, lembut dan mendamaikan. . 🌹 Bauan bunga dan buah dapat meningkatkan deria dan memberi inspirasi diri. . 🌹Bauan sandalwood dan velvet musk menambahkan kewangian yang mengoda. 🌹 Body lotion Paint the Sky mempunyai tekstur yang mudah diserap dan mempunyai kebolehan melembap dan menghidrat dengan baik. . 🌹 Wangian yang tidak terlalu kuat tetapi lembut. Psstttt....Gunakan shower gel, fragrance mist dan body lotion bersama untuk hasil yang maksima Your Beauty Consultant Lovely💝kyera 📲011 2920 2605 🙋blh whtsapp guna bio web di profile😍 . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaypromosi #marykaymurah #marykayskincare #marykaymakeup #marykayselangor #marykayproduk #marykaycosmetik #marykaycleanser #ttimewisecleanser #timewisemoisturiser #timewisedaysolution #timewisenightsolution #timewisesoftener #timewisesleepingmask #timewisemakeupremover #cleanser #softener #daysolution #nightsolutio #serum #sleepingkmask #mask
. *💐Fungsi Timewise 3D* Kenapa namanya 3D? . 🎏 *DEFENDS* antioksidan untuk menentang penuaan pada kulit . 🎏 *DELAYS* melambatkan proses penuaan kulit dan perlindungan dari UVA/UVB . 🎏 *DELIVERS* Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit dalam masa 4 MINGGU. . *INGREDIENT UTAMA* . 💕 *Enkapsulasi resveratrol* - untuk galak antioksidan 3 kali ganda - warna kulit lebih sekata dan bantu kolagen semulajadi kulit . 💕 *Vitamin B3* - terkenal dengan kuasa pencerahan dan antioksidan . 💕 *Age Defying Peptide* - bantu kolagen dan elastik kulit secara semulajadi untuk tampil anjal dan tegang. . . Your Beauty Consultant Lovely💝kyera 📲011 2920 2605 🙋blh whtsapp guna bio web di profile😍 . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaypromosi #marykaymurah #marykayskincare #marykaymakeup #marykayselangor #marykayproduk #marykaycosmetik #marykaycleanser #ttimewisecleanser #timewisemoisturiser #timewisedaysolution #timewisenightsolution #timewisesoftener #timewisesleepingmask #timewisemakeupremover #cleanser #softener #daysolution #nightsolutio #serum #sleepingkmask #mask
. *MK MEN SKINCARE MARY KAY * . Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆 . . *MK for Men ni terdiri daripada: * 🙆Facial wash 🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 🙆Advanced eye cream 🙆Body spray . . MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: . . 💁Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran . . 💁Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap . . 💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv . . Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄 . Your Beauty Consultant Lovely💝kyera 📲011 2920 2605 🙋blh whtsapp guna bio web di profile😍 . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaypromosi #marykaymurah #marykayskincare #marykaymakeup #marykayselangor #marykayproduk #marykaycosmetik #marykaycleanser #ttimewisecleanser #timewisemoisturiser #timewisedaysolution #timewisenightsolution #timewisesoftener #timewisesleepingmask #timewisemakeupremover #cleanser #softener #daysolution #nightsolutio #serum #sleepingkmask #mask
Made with only good stuff-plant, 100% naturally-derived dried-crushed leaves from the Gob tree. Safe, non-toxic ingredients & advanced science! 🌱 #QasilOrganics #Plantbasedskincare
...for what is life without art...that set your feelings on fire 🔥
next page →