#Gold

45,379,881 posts

Loading...
Loading...
💡 TAHUKAH ANDA ⁉️ 💥 APABILA Badan Cepat Letih⁉️ 💥 APABILA Berat badan semakin naik⁉️ 💥 APABILA Baju dah x muat⁉️ 💥 APABILA Orang mula mempersendakan anda⁉️ . PERCAYA LAH ....ITU TANDANYA KEGEMUKAN MELANDA DIRI ANDA...😱😱😱 . Jangan RISAU Dapatkan SLIMMING BIZZI BODDY Memang Terbaikk dan Memang Berkesan Yang Amat👏🏻👏🏻 Nak tahu apa kebaikan BIZZI BODDY? 💢Mengawal selera makan? ✅ Boleh sangat 💢Mengatasi masalah sembelit? ✅ Boleh yang amat 💢Mencantikkan kulit? ✅ Boleh2 💢Menyingkarkan toksin dan turunkan kolesterol? ✅ Tentu boleh 💢Memberi tenaga dan seimbangkan metabolisme? ✅ Sememangnya boleh 💡TAHU TAK KENAPA IANYA AMAT BERKESAN? Sebab: 👍 Ia mengandungi bahan semulajadi iaitu Wheat Germ, Garcinia Cambogia, Hoordia Gordoni dan Green Coffee Extract yang telah terbukti keberkesanannya dimana ia membuat anda sentiasa kenyang dan membantu anda menurunkan berat badan. . 📒Cara pengambilan Produk BIZZI BODDY:- ✅ Bagi yang First Time, ambil setengah sachet sahaja. ✅ Bagi yang dah dapat berat ideal ambil 2 hari sekali ✅ Dinasihatkan supaya makan terlebih dahulu sebelum consume produk BIZZI BODDY. . 🥃Cara penyediaan: ✅ Bancuh 1 sachet dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja ye... . Kesan dari BIZZI BODDY tekak akan terasa mual dan hilang selera makan. . Tips untuk anda 👇 👍 Banyak kan minum air kosong utk dapatkan kesan yang bombastik. 🌞 PASTIKAN anda simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. . DIJAMIN BERKESAN 200% DAPATKAN SEKARANG 🤗 . . . #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #terlajaklaris #shahidadherbs #sideincomemalaysia #dropshipwanted #women #men #baby #all #gold #mandianbidara #melaleucacream #eczema #harumnita #bizzibody #loseweight #therapy #aslegacyglobalmy #aslegacyconsortium #nofufu #original #aslegacykotakinabalu #aslegacymalaysia #aslegacy_borneo
DM me for updates on how to trade wisely,am a binary trade expert and I help individual trade for a fixed amount. Trade with me and make huge profits after trading.  #listings #businessowner  #forextrader  #managerlife #manager  #realestate  #travelgram  #business #realestateagent  #businessman  #luxury #enterpreneur  #money  #moneyteam  #gold  #bitcoin #rolex  #yatch  #dailygrind  #startuplife #entrepreneurship  #opportunities #millionairelifestyle  #ambition  #motivated #selfmade  #success  #coaching  #confidence #inspiration
Sneak Preview: V A L E N T I N E S D A Y C O L L E C T I O N 2019 . . . { C O M I N G S O O N } .
Ace mit Thatcher #Elite  🙌 _____________________________________________________________________________ Tags. #rainbowsixsiege #ubisoft #egoshooter #livestream #viewer #youtube #twitch #gaming #sony #ps4 #ranked #elo #gold #platin #amazing #shootergame #gamerlife #kills #winner #videos #obs #elgato #thatcher
👑 Nuevos Diseños 🐼💍Hermosas Argollas En Plata💍Lo Mejor Para Ella 👸 Elige un modelo @Joyeriawanfer2 y demuestrale cuanto la amas. 💖😍 💎 tu diseño💍 soñado 😴, nosotros lo hacemos realidad 🤓. #magiaentusjoyas ✏Escribenos a nuestra linea de Whasapp 317 8322915 - 315 3041958 Visitanos en Cali 😻🛣🌨 Cra 8 #14 -28 Centro Comercial El Mol Local 38-39, de lunes a sabado. 📝Agenda tu cita. #joyeriawanfer2 #magiaentusjoyas #somosfabricantes #casateconmigo #hastaviejitos #Elgatosecasa #lasucursaldelcielo #teprometo #matrimonio #argollasdematrimonio #anillosdecompromiso #mecaso #gold #diseñosunicos
Empaques para chocolates personalizados! #urdesa #guayaquil #decoracion #love #ballons #red #unicornio #gold #rose
Pulsera acero inoxidable gold#pulseras #gold #joyeria
I tried my hand at making a tutorial! I love the gingerbread man sparkle jar, but wasn't a fan of the hollow lotion bar or how easy it was to spill the powder. So I tried @tinychoppingboard 's technique to turn mine into lotion bars! Swipe through to see how I did it 😊 Definetly be careful when cutting apart the sparkle jar! See if you can spot when I had to stop and get a bandaid after accidentally cutting myself 😛Melting the bar also made my kitchen smell incredible. You could always use these as a wax melt, too! #lush #lushie #lushhacks #sparklejar #lotionbar #tutorial #video #thatshimmer #gingerbreadman #gold #glitter #luster #bodycare #lushcutting #lushmelting
We have added more small bank lockers to our vault. Don't hesitate to call or visit The Locker Inc. Newlyweds, students, temporary residents, and those will smaller valuables, its the perfect size for you. #depositbox #bridaljewelry #bride #wedding #asianbride #punjabibride #pakistanibride #indianfashion #asianwedding #indianwedding #pakistaniwedding #indiatrend #asianfashion #instafashion #destinationweddings #necklace #earrings #goldjewelry #banklockers #lockers #gold #diamond #security
From our @wjaboston Member @ozcaninc "Get these handmade diamond fashion rings!" 🌟@ozcaninc is wholesale jewelry manufacturing company. Their reputation of providing "great service" has allowed them to work with nationally recognized fine retail jewelers in the Northeast for the past 30 years. They specialize in -Custom Made Fine Jewelry -Antique Reproductions- -Engagement Rings . . . . #ozcan #diamonds #fashionrings #rings #diamonds #yellowgold #whitegold #gold #jewelers #boston #jewelry #gifts #beautiful #platinum #womesjewelryassociation #handmadejewelry #benchjeweler #picoftheday #madeintheusa #happy #jewelrydesigner #love
Alianças Anatômicas. . . Aço Inox . Alta resistência a corrosão Não escurece Não enferruja . Vendas online 📲 53-99170-5988 . . Gostou? 🙋🏻 .Enviamos pra você 📦 . .Entre em contato e reserve o seu pelo WhatsApp 53-99170-5988 ou pelo direct 📱 . .Aceitamos cartões, boleto e transferência bancária 💰💳 .Pelo pagseguro . Enviamos pra todo o Brasil 🇧🇷 . .  #rings  #rings  #aneis  #jewerly #gypsy  #alianca  #aliança  #ouro  #gold  #pratas #namoro  #amor  #bijoux #hippies #bohofashion  #hippie  #bijuteria #prata #aliancadeprata  #bohobeach  #gypsysoul  #925 #prata925  #indiano  #modafeminina  #instamoda  #inox #indian  #love
X-TREME❤ Dit prachtige serum is een supercombinatie geworden van Angelic & Ice-Queen, en de resultaten die dit serum levert is werkelijk mindblowing, een killing machine tegen ouderdom. Ik ben super enthousiast om dit serum in mijn assortiment te hebben.. een baby die uit mijn baby's is geboren.. ik ben super trots om aan jullie te presenteren: X-treme! #antifoundation #naturall #organic #gold #serum #cosmetics #handmade #custommade #beauty #ageeraser #hyarulonicacid #vitaminec #essentialoils #squalianoil #vegan #antiwrinkel #antisagging #youth #energy #positive #msm #Rotterdam #fitmom #fitness
Se requiere Delegadas/ Formadoras en toda España ❗❗❗ Buscamos profesionales a nivel nacional con dotes comerciales y vocacion de servicio para colaborar en la formación y venta de los productos Bb-Glow Stayve. . Somos unico distribuidor oficial de Bb-Glow Stayve en España . Productos certificados por Sanidad Española. . 📧 Envia tu presentación detallada a : info@mimimed.es Ofrecemos formación a las personas seleccionadas ❗❗❗ Convierte tu pasión en tu profesión!!! Madrid, Barcelona, Valencia, Zaragoza, Sevilla, Bilbao, Salamanca, La Coruña, Asturias, Leon,... #mimimed #España #cursos #arrugas #bbglow #meso #dermapen #masterclass #lifting #stayve #maquillaje #semipermanente #formacion #distribuidor #diploma #plasmapen #ion #rejuvenecimiento #cartucho #serum #gold #ampollas #tiendaonline #dermawhite #salmon
Difficult people and situations have the power to transform us. Sharing a story about Wayne Dyer in this clip because he is one of the most inspiring people. Trust your journey. Diamonds are formed under pressure. You’ve got this. ✨ . . . #stronggirls #resilient #health #wellness #spirituality #waynedyer #personaldevelopment #gold #strength #resiliency #gem #trustyourjourney #fittoserve
⭐🌟⭐🌟
Un diseño diferente y lindo para una ocasión especial ¡15 años, compromiso, noviazgo, cumpleaños! Cotízala ya . Escríbenos a WhatsApp y cotiza las tuyas: 📱 3116859028 Clic aquí para ingresar directamente a nuestro WhatsApp: https://wa.me/573116859028….. Visítanos 📌 Calle 15 # 8-50 C.C Pasaje al día Loca 512 ▶️ RECIBIMOS TODAS LAS TARJETAS◀️ - . #CaliCo #CaliCol #Colombia #Colombian #24k #Joyas #Oro #Plata #Joyeria #JoyasAccesorios #JoyeríaCali #Argollas #Compromiso #Anillos #Pulseras #Caballeros #Mujeres #ElGranDía #Rings #Jewerly #Gold #RingsGold #Alianza #Amor #Love #Couple #JoyasCali #ArgollasCali
★ 大人上品なコーデにも合わせれるオススメのフープピアスです ・ ステンレススティール アレルギーが出にくく変色があまりなく 汚れや傷がつきにくいのがとても好まれてます。 ・ 5359 ステンレススティール 65*20mm ¥2900(送料込) ・ ・ ❋ご購入・ご質問はDMまたはプロフURLクリック✧ ❋ SHOP限定SALEなど特典をたくさん予定しておりますので是非SHOPのフォローお願い致します ・ follow us & profile→ @magiadolce.select ・ ・ ・ ・ #アレルギー対応 #アレルギー対応ピアス #インポートピアス #アクセサリー #ピアス大好き #アクセサリー大好き #ピアス #フープピアス #ステンレスピアス #gold #かわいい #大人可愛い #おしゃれ #お洒落さんと繋がりたい #大人カジュアル #シンプル #プチプラ #メルカリ #ラクマ #mercari #instafashion #zara #todayful #tomorrowland #fashion #deuxiemeclasse #instaaccesories #fashion #ゴールドアクセサリー #抗アレルギー #チタンピアス .
マーキス型のメタリックパーツに高品質なハーキマーダイヤモンドを一粒。 キラキラなハーキマーダイヤモンドをお手軽に試していただけるアクセサリー。 カジュアルにもちょっとかしこまったシーンにも身につけていただけます✨ #ハンドメイドピアス #ハンドメイドアクセサリー #ハンドメイドジュエリー #ピアス #チタン #パール #アメジスト #シトリン #ママ #大人可愛い #お洒落 #swarovski #spring #handmadejewelry #handmadeaccessory #女子力 #クラシカル #classic #オリエンタル #oriental #上品 #アメジスト #learti #ターコイズ #moon #star #gold #ハーキマーダイヤモンド #アレルギー #淡水パール #カジュアル
Alianças Anatômicas. . . Aço Inox . Alta resistência a corrosão Não escurece Não enferruja . Vendas online 📲 53-99170-5988 . . Gostou? 🙋🏻 .Enviamos pra você 📦 . .Entre em contato e reserve o seu pelo WhatsApp 53-99170-5988 ou pelo direct 📱 . .Aceitamos cartões, boleto e transferência bancária 💰💳 .Pelo pagseguro . Enviamos pra todo o Brasil 🇧🇷 . .  #rings  #rings  #aneis  #jewerly #gypsy  #alianca  #aliança  #ouro  #gold  #pratas #namoro  #amor  #bijoux #hippies #bohofashion  #hippie  #bijuteria #prata #aliancadeprata  #bohobeach  #gypsysoul  #925 #prata925  #indiano  #modafeminina  #instamoda  #inox #indian  #love
Something about this lil guy warms my heart • a sunny coconut cake to dry up this dreary weather 🌞 #cake #simple #gold #yellow #buttercream #coconutcake #coconut #sprinkles
The answer to yesterday’s #triviatuesday post is Jean Morron’s calling card case! Calling cards were popular throughout the Victorian Era and the early twentieth century in the United States. With the absence of telephones and text messages, these cards were dropped off at friends’ houses to let them know you wanted to visit. The cases, naturally, were customized to suit the owner’s style. • • • #callingcard #callingcardcase #earlytwentiethcentury #fashionaccessories #vintage #gold
SIMPANAN TERBAIK JANGKA PANJANG 1- Nak simpan duit dalam jangka panjang, jangan simpan di bank. Itu rugi sebab makin lama nilainya makin kecil. 2- Meskipun nombor (amaun) nampak seperti sama ataupun bertambah sedikit, tapi hakikatnya nilainya makin kecil. Lebih baik simpan duit tu dalam bentuk rumah, tanah dan emas. 3- Rumah, tanah, dan emas; harganya boleh dikatakan confirm naik dalam jangka panjang disebabkan duit kertas kuasa belinya confirm makin lama makin susut. 4- Cuma kalau nak pakai duit segera nanti, emas yang paling mudah dicairkan. Boleh jual atau pajak je bila2 nak pakai duit. 5- Rumah dan tanah pun bagus. Cuma kalau nak pakai duit, mungkin makan masa bertahun2 baru boleh dapat buyer yang sanggup membelinya. Masalah begini tak pernah berlaku kepada emas. 6- Simpan emas, sebenarnya sama macam simpan duit juga. Cuma dalam bentuk yang lebih kukuh nilainya dalam jangka panjang. . ( Kredit : Mentor Tn Mohd Zulkifli Shafie) . . Sekadar info buat semua, saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan
SIMPANAN TERBAIK JANGKA PANJANG 1- Nak simpan duit dalam jangka panjang, jangan simpan di bank. Itu rugi sebab makin lama nilainya makin kecil. 2- Meskipun nombor (amaun) nampak seperti sama ataupun bertambah sedikit, tapi hakikatnya nilainya makin kecil. Lebih baik simpan duit tu dalam bentuk rumah, tanah dan emas. 3- Rumah, tanah, dan emas; harganya boleh dikatakan confirm naik dalam jangka panjang disebabkan duit kertas kuasa belinya confirm makin lama makin susut. 4- Cuma kalau nak pakai duit segera nanti, emas yang paling mudah dicairkan. Boleh jual atau pajak je bila2 nak pakai duit. 5- Rumah dan tanah pun bagus. Cuma kalau nak pakai duit, mungkin makan masa bertahun2 baru boleh dapat buyer yang sanggup membelinya. Masalah begini tak pernah berlaku kepada emas. 6- Simpan emas, sebenarnya sama macam simpan duit juga. Cuma dalam bentuk yang lebih kukuh nilainya dalam jangka panjang. . ( Kredit : Mentor Tn Mohd Zulkifli Shafie) . . Sekadar info buat semua, saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan
SIMPANAN TERBAIK JANGKA PANJANG 1- Nak simpan duit dalam jangka panjang, jangan simpan di bank. Itu rugi sebab makin lama nilainya makin kecil. 2- Meskipun nombor (amaun) nampak seperti sama ataupun bertambah sedikit, tapi hakikatnya nilainya makin kecil. Lebih baik simpan duit tu dalam bentuk rumah, tanah dan emas. 3- Rumah, tanah, dan emas; harganya boleh dikatakan confirm naik dalam jangka panjang disebabkan duit kertas kuasa belinya confirm makin lama makin susut. 4- Cuma kalau nak pakai duit segera nanti, emas yang paling mudah dicairkan. Boleh jual atau pajak je bila2 nak pakai duit. 5- Rumah dan tanah pun bagus. Cuma kalau nak pakai duit, mungkin makan masa bertahun2 baru boleh dapat buyer yang sanggup membelinya. Masalah begini tak pernah berlaku kepada emas. 6- Simpan emas, sebenarnya sama macam simpan duit juga. Cuma dalam bentuk yang lebih kukuh nilainya dalam jangka panjang. . ( Kredit : Mentor Tn Mohd Zulkifli Shafie) . . Sekadar info buat semua, saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan
"Morning Glory" 🥀 Available Feqtures a lustrous purple and green Gem Tourmaline from the Cruziero mine accented with Magenta Spinel and Tsavorite Garnet. 1" x 1.8", No filter *Led Lighting
Here is an excerpt from my latest episode where I interview Mike from Welsh band The Drowning and go through his rare collection of @officialjacksonguitars @charvelusa and @kramerguitarsus guitars. This is a Jackson Dinky with a beautiful blue quilt finish. Full video is in my bio and in my stories. #guitars #band #jacksonguitars #blue #quilt #dinky #marshall #amplifiers #gold #seymourduncan #floydrose #shark #inlay #ebony #quartersawn #guitarsofinstagram #guitarist #interview #thedrowning #tone
Berloque folheado a ouro em forma de uma chave. Ideal para ser usado com a pulseira P358 (Pandora inspired). Este item não acompanha a pulseira. GARANTIA: 1 ano após a data da compra
Louvre, Paris 🇨🇵
Vintage necklaces ✨ #stainlesssteel #jewelry 💎
next page →