#FayyadhTroopers2018

305 posts

Loading...
Sebuah sejarah yang diselewengkan, Apakah sejarah yang cuba dipadam oleh Penjajah? Kitakah yang lupa atau alpa..... … … Pirates Of Caribbean diceduk dari sejarah nusantara yang cuba dihitamkan. Anda ingin Tahu?? .... JOM Dapatkan Buku The Last Kingdom . Dont Miss It Guys!! Boleh hubungi di no +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #kamijualyangoriginalsahaja #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #berniagasambilberdakwah #seducebyaffanhunayf
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #eyesoftheabyss #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #seducebyaffanhunayf #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #kamijualyangoriginalsahaja
Loading...
POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung-kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #seducebyaffanhunayf #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #kamijualyangoriginalsahaja
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #eyesoftheabyss #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #seducebyaffanhunayf #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #berniagasambilberdakwah #kamijualyangoriginalsahaja
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #eyesoftheabyss #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #berniagasambilberdakwah #kamijualyangoriginalsahaja
MAHU PERGI UMRAH PERCUMA? . . Dulunya impian kini ianya hampir menjadi kenyataan. Hanya bersama kami #hadifayyadhproduction , kini anda mampu merealisasikan niat murni anda untuk menjejakkan kaki ke Tanah Suci Mekah. . . Bagaimana nak dapatkan Tajaan Umrah secara PERCUMA? Mudah sangat2, anda hanya perlu ikuti langkah2 di bawah: . . 1. Beli mana2 karya @hadi_fayyadh sama ada di kedai buku atau online. . 2. Selfie bersama buku tersebut dan tulis caption yang menarik berkenaan novel tersebut serta WAJIB letakkan hashtag #bonanzahadifayyadh . 3. Mereka yang kerap post dan menarik contentnya akan dipilih sebagai pemenang. . . Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Disember 2018 ini. 25 orang calon akan disenaraikan dan 2 orang pemenang akan diumumkan pada 5 Januari 2019. . . Mudahkan? Moga tercapai impian kita dengan berkat usaha ini. Ameeennn.. #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #teamdhirarfayyadharmy #fayyadhtrooperssilver #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #seducebyaffanhunayf #berniagasambilberdakwah #berniagasambilberamal #islamkuagamaku
Assalamualaikum semua..kepada sesiapa yang masih belum order boleh pm tepi yerr..hihi..0163557525.. Ready stok: Mengintai Aku di Neraka Semusim Di Barzakh Semusim di Mahsyar Ketika Azazil Berputus Asa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #berniagasambilberdakwah #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI JUMAAT INI! . . WhatsApp Segera 01128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. .... Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
"SERIUS.. SERAM LAIN MACAM BACA WAKTU MALAM.." . Sukar nak cakap, kalau dari semusim di Barzakh dah boleh feel tentang alam kematian, yang ni lagilah padu... Seram, takut semuanya ada. . Kisahnya sukar dijangkakan dan pengakhirannya sangat menyedihkan bagai jatuh ditimpa tangga, dan ini suatu peringatan berguna sebagai seorang anak. . . Pembacaannya membuka dimensi hati mereka yang masih derhaka dengan Allah dan ibu bapa. Terkadang, air mata ni susah nak stop, beratnya rasa dosa. . Mari bina kekuatan dan iman. Selusuri sebuah cerita benar yang bakal menggugah. Karya @hadi_fayyadh ini cukup indah dengan metafora agama yang tercipta. . Jom dapatkan #semusimdimahsyar . Jangan tunggu lagi, Cepat dapatkan segera dengan kami segera. . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😂 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #semusimdimahsyar sekarang! +60128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . . Dan.. jangan lupa! JOM PRE ORDER SEKARANG & DAPAT PERCUMA NOVEL "MENATAPMU DALAM DUKAKU"! . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
"RUNTUHNYA EMPAYAR IBLIS!" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
" BANGUN SEMULA DARI PEMBARINGAN LAHAD " . . Diabadikan sebuah bingkisan kisah, seorang anak gadis, yang hanya mahu namanya di nukilkan sebagai ‘Iqlima Salsabilla’ telah melalui perjalanan hidup yang disentuh dengan ujian yang berat. . Dititipkan Allah lentera taqdir kehidupannya, nyawanya berhenti saat kegagalan proses pembedahan pemindahan hati. Dia disahkan mati oleh pihak Hospital. Allah SWT itu maha mengetahui perencanaanNYA walau tersirat dan tersurat. . Dia dikebumikan selama 5 hari, lalu dibongkarkan kembali kuburnya setelah didesak oleh ayahnya. Alasan ayahnya mengatakan, dia mendapat mimpi melihat anaknya pulang ke rumah......... . Apakah yang terjadi seterusnya ? Jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang untuk mengetahui cerita selanjutnya ! #semusimdimahsyar . Harga menarik Rm29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
BUKU INFINITY WAR DAH ADA STOK GAISS!! CEPAT DAPATKAN BUKU INFINITY WAR INI!! Hubungi +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
SAAT HIDAYAHNYA DATANG! . . Repost @casa_chinta Hidayah Allah datang dalam pelbagai cara. Buku pertama ku baca karya ustaz Hadi Fayyadh ialah Semusim Di Barzakh. Helaian demi helaian ku buka, makin berdebar dada. Aku menangis mengenang dosa silam. Adakah aku dalam watak itu? Sudikah Tuhan mengampuniku... . . Terlalu takut diriku ini kerana ku tahu, destinasi seterusnya bagi ku #semusimdibarzakh ... BAIKKAH ATAU SEBALIKNYA . . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
KAF FA RA : PENAKLUKAN BAITUL MAQDIS #ketikazazilberputusasa . “Tidak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api” (HR Tirmizi) . Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan. . Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, oleh @hadi_fayyadh hasil adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir Zaman. . . DAPATKAN PROMOSI FREE POSTAGE. TERHAD UNTUK YANG TERAWAL SAHAJA! . . Hubungi Segera: +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
Assalamualaikum guys, hari nie, saya nak share ngan korang suma, sebuah karya yang sangat menyentuh jiwa dan sangat2 deep ayatnya. Cetusan dari nukilan @hadi_fayyadh nie lain macam. Sebab setiap ayat yang ditulis terus meresap dalam jiwa. . Buku nie best tau sebab ap, sebab mnceritakan perihal Barzakh, yg mana suatu alam kita akan tempuh. Guys, kadang2 kita nak jadi baik, nak kena ada dorongan. So, sya rekemen dengan korang buku nih, karya @hadi_fayyadh , Semusim Di Barzakh. . Boleh dapatkan di mana2 kedai buku di seluruh Malaysia dan Agen Online Sah ye. Dapatkan tau, rugi kalau korang tak amik peluang feel the moment buku nih. Hubungi +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
[ SEMUSIM DI BARZAKH : BUKAN SEKADAR CERITA ] Penyesalan yang paling rugi adalah apabila ia tidak lagi mampu mengembalikan kamu ke dunia. Menangis dan ratapan di sana hanya menambah duka dan sengsara. Banyakkanlah menangis di dunia, agar ia mampu memadamkan api Neraka yang bakal membakar dirimu. . Semusim Di Barzakh, hanyalah cebisan kisah ibrah dari Allah SWT, ia menggugah jiwa berdosa yang membacanya, mengapa? Kerana Fitrah manusia merindukan Tuhannya. . . Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian? Banyakkanlah menuntut Ilmu, dan membaca, dan ini antara salah satu usaha kami untuk membantu anda yang masih mencari erti hidup. . Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #fayyadhtrooperslegacy #pedasbookstore
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
ARTIS ADALAH AGEN DAJJAL! . . Ramai antara kita tidak sedar, trend terkini banyak disebarluas oleh artis2. Sama ada anda sedar atau tidak, ramai di luar sana terpengaruh dan mengikuti segala tindak tanduk mereka. . . Bermula dari Panama Dance, Kiki Challenge sekarang, banyak anak2 muda yang hanyut dalam trend yang katanya hanyalah untuk suka2. . . Sanggup melakukan apa sahaja demi meraih populariti. . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . Hubungi SEKARANG! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtropperslegacy #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
MATI ITU INGATAN BUAT KITA! . . Ngerinya Ya Allah ... Cuba dengar Molek ... huhu Jauhkan Kami Ya Allah dari bala bencana di Akhirat.. ... Ada seorang tu mimpi, dia nampak seseorang yang sedang teresak-esak menangis .. Gelap dan berkabus tempat itu .. Kelihatan yang sedang menangis itu adalah seseorang yang dia sangat kenali, rupanya kawan dia , lalu dia bertanya kenapa kau menangis .. ... .. “Weh .. aku dah tak da peluang da nak buat amalan, aku takut sebab aku dah mati .., aku takut kejap lagi mungkar dan nakir mai aku nak jawab apa..., kemudian dia meraung sampai terkeluar kerongkong..” .... .. Lalu saya terjaga dari tidur, bila tgk hp saya menyala. lalu saya buka wassapp.. Tengok dalam group wassapp kawan bagitahu kawan saya tu baru sahaja meninggal dalam kemalangan.. Berderau darah saya .. .. . Teringat masa hidup dia seorang yang suka persenda agama dan tak pernah solat. Menangis sorang-sorang memikirkan kematian yang tak tahu bila akan dijemput. . . Alami suatu perasaan dan pengalaman dalam sebuah karya meniti sebuah perjalanan hamba, karya @hadi_fayyadh , Semusim Di Barzakh. Alami dan rasai sendiri. . . Dapatkan di kedai buku sekitar Malaysia atau Agen Sah Online. Hubungi +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
Terima Kasih semua pembaca #ketikazazilberputusasa karya @hadi_fayyadh . . [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . Saudara @ak.yadiy , "Sebuah kisah yang dicoret sehingga kita yang membacanya terbawa-bawa. Kesan visualisasi bagaikan kita berada dalam kisah tersebut". . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN SAH KAMI. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
2 HARI TERAKHIR! CEPAT ORDER SEBAB ESOK DAH NAK TUTUP! . . DEEN SALAM! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG di +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtrooperssilver #deenassalam #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
TERUS MENGORAK LANGKAH! . 100 NASKAH TERAKHIR! . KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 500 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
100 NASKAH TERAKHIR! . F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 100 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio😇✔️ • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
100 NASKAH TERAKHIR! . F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 100 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +6013-6255031 http://www.wasap.my/60136255031 #baju #deen #assalam #muslimah #muslim #hitam #putih #utm #upm #ukm #um #usm #usim #uniten #upnm #unisel #utemmelaka #utemstudent #hadifayyadh #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersdiamond #fokus #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
ALAM TRANSIT SEBELUM ALAM ABADI! . . Bersediakah kita menghadapi kematian? . . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis by @hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis @hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Dapatkan Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... . Hubungi Sekarang! +6013-6255031 http://www.wasap.my/60136255031 #baju #deen #assalam #muslimah #muslim #hitam #putih #utm #upm #ukm #um #usm #usim #uniten #upnm #unisel #utemmelaka #utemstudent #hadifayyadh #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersdiamond #fokus #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
Cepat cepat❗️❗️Stok Infinity War dah nak habis❗️❗️Sape cepat dia dapat✔️Untuk pengetahuan korang semua, buku Infinity War ini TIDAK AKAN DICETAK LAGI kerana isi kandungannya yang agak sensitif✔️Buku Infinity War ini jugak tidak dijual di kedai kedai buku😱Hanya boleh didapati secara online😍 Dapatkan Buku Infinity War Karya @hadi_fayyadh ini segera❗️❗️ • • Dapatkan di +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
KITA TELAH LARUT DALAM PENIPUAN 'MEREKA'! . . Simbol Bintang segi delapan (the 8 pointed star) sendiri sebenarnya justru berkaitan dengan the Star of Ishtar yang berasal dari paganisme Babylonia dan Assyria. . Ishtar, menurut kepercayaan mereka adalah dewi perang Babylonia. Dia dikenal pula sebagai dewi nafsu/ birahi – perang dan prostitusi, serta dikenal pula sebagai dewi Venus. . Bulan Sabit & Bintang sesungguhnya BUKAN bagian daripada Islam dan TIDAK SEMESTINYA dianggap sebagai lambang Islam. . Karena baik Bintang segi delapan ataupun “Bulan Sabit & Bintang” keduanya adalah berasal dari kepercayaan paganisme, yang jelas-jelas bertentangan dengan ‘aqiidah Islamiyyah. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . Hubungi SEKARANG! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio😇✔️ • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #pedasbookstore
#Repost @info.com.my with @get_repost ・・・ RASULULLAH SAW MENGGELAR MEREKA KERA DAN BABI? .... Nabi Muhammad saw telah memberikan peringatan, akan ada dalam kalangan orang Islam di akhir zaman yang berhibur melampaui batas agama. 。。 . Mereka ini dilabel oleh Nabi Muhammad sebagai ‘manusia berperangai kera dan babi’. Abu Malik al- Asy’ari melaporkan, "Rasulullah s.a.w. bersabda, ‘Sesungguhnya sebahagian daripada umatku akan meminum arak dan menamakannya dengan bukan nama asalnya dan dialunkan muzik kepada mereka serta dihiburkan oleh penyanyi-penyanyi perempuan. Allah akan membenamkan mereka ke dalam perut bumi dan Allah akan menjadikan mereka kera dan babi.’” (Hadis diriwayatkan oleh Imam Ibnu Majah) . 。。。 Berhibur tidak ada salahnya, namun janganlah sampai melebihi batas dan turut sama ikut jejak apa yang dibuat oleh orang sehinggakan lupa soal maruah dan agama, “Ala suka-suka ja..” 。。。 Moga kita semua kuat hadapi semua ini. Ameen Video sekadar hiasan . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #eyesfromtheabyss #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #pedasbookstore
DOSA ITU UBAT HATI KITA! . . @ariffhffi_ Buku ni buat air mata saya jatuh dan berdosa sangat2...😭 sangat menyentuh hati . . RENTETAN KISAH #semusimdimahsyar . . [ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. Pre ORDER SEKARANG. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #pedasbookstore
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #pedasbookstore
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6013-6255031 http://www.wasap.my/60136255031 #baju #deen #assalam #muslimah #muslim #hitam #putih #utm #upm #ukm #um #usm #usim #uniten #upnm #unisel #utemmelaka #utemstudent #hadifayyadh #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersdiamond #fokus #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #pedasbookstore
#Repost @hadi_fayyadh with @get_repost ・・・ N E V E R B E A L O N E《PERCUMA 》 。。。 Nukilan hadiah dari hati, terima kasih yang telah meninggalkan komen melebihi 3000 komentar,. yang saya jangkakan hanya 500 komen sahaja, kesungguhan anda amatlah saya hargai. 。。。 Buku ini anda akan dapat pada 10 OGOS 2018 ini. Nantikan pengumumannya ya. Tidak perlu beli apa-apa, semua berhak membaca. EDISI BAHASA MELAYU 。。。 KAMI AKAN UMUMKAN CARA UNTUK MENDAPATKANNYA NANTI 。。。 DAFTAR ISI ; . 1. Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. 2. Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga 3. Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. 4. Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? 5. Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? 6. Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. 7. Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati 8. Derita orang yang Tuhan sembunyikan 9. Ya Allah, sembuhkan luka ini. 10. Perlukah aku bersedih untuknya? 11. Masa yang ditinggal pergi. . . Dan banyak lagi .. • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka
MISTERI FLOATING CITY! . . Setiap filem atau movie yang ditayangkan tampaknya bukan saja2 ianya sekadar hiburan. 'Mereka' mengambil peluang untuk memanfaatkan hiburan tersebut untuk menyebar agenda dan memberi kefahaman kepada setiap penonton. . . Akhirnya, tayangan berulang kali, pada awalnya tidak diterima, selepas ulangan berkali kali, ianya diterima secara tidak sedar. Akhirnya, kita menjadi sebahagian daripada mereka yang membela kebatilan. . . Agenda 'mereka' untuk menyambut kedatangan Raja Agung Bermata Satu ini, dihiasi dengan teknologi canggih yang bakal merubah keyakinan yakni keimanan rapuh seseorang. Tuhan Hologram kini semakin pasti. . . Dengan kebangkitan isu "Floating City" yang tersebar luas, apakah ianya insiden tidak sengaja? Atau dilihat sebagai tidak sengaja untuk memberitahu kepada masyarakat dunia bahawa ianya bukan igauan. . . Apa itu Hologram? Ianya adalah paparan 3D yang sangat "Real". Dahsyat yang luar biasa, saat kita menyaksikannya, apakag kita terus tertipu atau dapat menembusi tipu daya tersebut? . . Penuhi dada dengan ilmu. Sematkan pengetahuan agar tidak tertipu. . . Karya cetusan @hadi_fayyadh , bukan suatu yang baru. Ianya sudah lama wujud. Konspirasi menggegar dunia menggugah jiwa. Infinity War segala jawapan di dalamnya. . Dapatkan Sekarang pada Agen Sah Online! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 . Naskah Terhad! First Come First Serve! • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #pedasbookstore
Assalamualaikum ..Hai Guys, Atiq nak share ngn korang, jom la pakat-pakat cari buku ni, ilmiah tapi santai sangat, best dan bersahaja. Penulis dia korang kenal kot @hadi_fayyadh banyak rahsia yang dia bongkar dlm buku ni. ..... Sebab apa korang kena tahu semua ini? Supaya korang tak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa ke semasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . Hubungi Sekarang! +601128233835 atau tekan sahaja link di bio✔️😇 • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #pedasbookstore
#Repost @hadi_fayyadh with @get_repost ・・・ Semalam saya janji nak bagi link kan,. KOMIK Misteri tu, boleh tengok kat insta story saya.. Swipe ja kat atas. 。。 http://readcomiconline.to/Comic/The-Extinction-Parade 。。 Dan buku “NEVER BE ALONE” dah lama saya tulis, ramai yang teringin nak baca karya saya tapi tak mampu beli ... SO Saya nak hadiahkan sahaja karya ni secara percuma .. Sementara THE SECRET PROTOCOL siap .. 。。 Tapi saya nak kesungguhan anda,. memang berminat ke dengan karya-karya saya, jika KOMEN “ALONE” lebih 500 komen ,.Saya bagi PERCUMA. Kesungguhan anda amat saya hargai. EDISI BAHASA MELAYU • • #fayyadhtroopers2018 #fayyadhtroopersjunior #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #pedasbookstore
next page →