#FayyadhTroopers

877 posts

Loading...
... BUKU #infinitywar AKAN MEGUPASKAN APA ITU HAARP?HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo .... Anda belum dapatkan buku infinity war?ayuh dapatkan sekarang... 👉PERCUMA POSTAGE 👉PERCUMA TANDATANGAN PENULIS @hadi_fayyadh 👉PERCUMA BOOK MARK 👉KATA KATA HIKMAH Hubungi segera +60132500286 .... #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #bukuislamik #novelislamik #notabuatdiri #videofayyadh #repost #jomshare #share
... "KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60132500286 . 📣FREE POSTAGE 📣TANDATANGAN DARI PENULIS 📣KATA KATA HIKMAH 📣PENANDA BUKU . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
Loading...
... "ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60132500286 . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
SYURGA BUATKU PENDOSA . Preorder masih dibuka📢 Harga promotion masih diberikan utk stp buku. Whatsapp📲0134766458 . . #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopers
HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo #fayyadhtrooperssilver #fayyadhproduction #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #iw #semusimdimahsyar #sdm #semusimdibarzakh #sdb #ketikazazilberputusasa #kaba #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #thesecretprotocol #neverbealone #hf #hadifayyadh #hadifayyadhtroppers
... POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung-kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +60132500286 . . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Jom dapatkan Novel Islamik Terbaik "MENGINTAI AKU DARI NERAKA". . Dapatkannya dengan kami segera 0137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
... ﷽ | Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya…Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran.Doakan,tapi nak dapatkan segera boleh order dengan agan kami untuk dapatkan pre-order buku #syurgabuatkupendosa … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.sahaja Sila tekan link di bio ig kami untuk join pre-order buku #syurgabuatkupendosa ini atau Whatsapp segera 0132500286 ... ... #fayyadhtroopers #jomrepost #fayyadhtrooperslegacy #share #fayyadhtrooperssilver #buku #thelastkingdom #novel #infinitywar #islamik #syurgabuatkupendosa #best #semusimdibarzakh #seller #semusimdimahsyar #jual #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... ﷽ | Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya…Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran.Doakan,tapi nak dapatkan segera boleh order dengan agan kami untuk dapatkan pre-order buku #syurgabuatkupendosa … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.sahaja Sila tekan link di bio ig kami untuk join pre-order buku #syurgabuatkupendosa ini atau Whatsapp segera 0132500286 ... ... #fayyadhtroopers #jomrepost #fayyadhtrooperslegacy #share #fayyadhtrooperssilver #buku #thelastkingdom #novel #infinitywar #islamik #syurgabuatkupendosa #best #semusimdibarzakh #seller #semusimdimahsyar #jual #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... ﷽ | D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60132500286 . 📣FREE POSTAGE NOW! . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh Whatsapp kami sekarang : +60195616756 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimashyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy
... ﷽ | MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60132500286 . 📣TAWARAN FREE POSTAGE DIBUKA!!! . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601120673463 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopers
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh daripada saya agen yang sah. 📱📱017 526 8495!! #infinitywarhadifayyadh2018 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! TEKAN SAJA LINK DI BIO ! . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #ketikaazazilberputusasa #infinitywar
... ﷽ | TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60132500286 . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... #Repost from @hadi_fayyadh - Sakitnya yang kamu rasakan, hanyalah kerana akar dosa yang dicabut secara perlahan dari tanah hatimu yang gersang, digantikan dengan benih-benih keimanan. … … Saat benih itu mula tumbuh, kamu tidak mampu merasakan apa-apa kemanisan, namun setelah ia semakin membesar dan pohonnya rendang dengan daun dan ranting yang berjuntaian, kamu mampu berteduh dan bertelingkuh dibawah redupan Iman yang kamu suburkan. … … Kamu tidak lagi akan merasai kepanasan dunia yang fatamorgana. Iman mampu menyelamatkan, Iman tidak pernah menipu untuk kamu. Walaupun selalu ianya tewas dengan nafsumu yang keras, tetapi ia tidak pernah berhenti memujukmu kembali kepada fitrah diri, dek kerana itulah ada sahaja jiwamu bergelora saat dosa kamu kotakan. … … Ketahui wahai diri, sesungguhnya kamu itu tidak ada pilihan melainkan hanya menjadi manusia yang beramal soleh, sebabnya kalau kamu derhaka, Neraka adalah tempatmu. Sebaiknya jika kamu memilih menjadi hamba yang merendah diri kepada Tuhannya, Syurgalah bagimu. Sunnahnya begitu, Cuma ada Syurga dan Neraka, tiada negeri abadi yang ketiga. … … Dapatkan sekarang +60132500286 ... #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... Repost from @hadi_fayyadh - Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya… Insya allah boleh dapatkannya di @dakwah.kalbu atau tekan sahaj link di bio ig kami untuk tempahan … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.sahaja #repost ... . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
VIDEO CELIK AKHIR ZAMAN PART 52 Repost from @lenterahati___ - SEMATA-MATA DEMI WANG? ATAU ADA INDIVIDU YANG INGIN DIBUNUH? ...... Sebelum penghasilan The Titanic, sebuah kapal telah dibina oleh syarikat yang sama iaitu The Olympic. Rupa bentuk kedua-dua Olympic dan Titanic hampir sama. Pada 14 Jun 1911, kapal Olympic memulakan pelayaran sulungnya. Namun, ketika pelayarannya yang kelima, kapal Olympic telah terlanggar kapal HMS Hawke berhampiran Pulau Wight. .. Walaupun mengalami kerosakan, kapal The Olympic berjaya kembali ke pelabuhan. .. Jadi, apa kaitan antara kapal Titanic dan Olympic ini? Seorang penulis, Robin Gardiner telah mengeluarkan antara satu idea konspirasi yang sangat mengejutkan sehingga kini melalui bukunya "Titanic Ship That Never Sank", iaitu kapal yang tenggelam pada tengah malam 14 April 1912 itu bukanlah kapal The Titanic, tetapi kapal The Olympic. ... Idea-idea ini bukan lah baru namun telah dipopularkan oleh Robin melalui bukunya. Robin mengatakan kapal yang tenggelam pada insiden tersebut adalah Olympic yang menyamar sebagai Titanic, dan disebabkan rupa bentuk yang hampir serupa, tiada siapa sedar akan penyamaran itu. .. Kemalangan yang dirancang .. Beliau juga mengatakan bahawa tujuan penyamaran dan kemalangan itu adalah untuk mendapatkan wang pampasan daripada syarikat insurans. .. Sewaktu perlanggaran antara kapal Olympic dengan HMS Hawke, kerugian terpaksa ditanggung oleh syarikat White Star Line. Syarikat ini terpaksa membayar yuran guaman, kos pembaikan dan juga kerugian kerana Olympic tidak dapat berlayar. .. Bukan itu sahaja, syarikat insurans yang bertanggungjawab, Lloyd London, juga dikatakan tidak mahu membayar wang tuntutan yang menyebabkan kelewatan pembaikan Olympic dan juga pelayaran sulung Titanic tertangguh. ... Jadi, kemalangan ini dikatakan telah dirancang untuk mendapatkan wang pampasan oleh syarikat White Star Line, dan menggunakan kapal The Olympic yang sememangnya sudah rosak akibat perlanggaran. ... Selain itu, 3 orang terkaya di dunia ketika itu, John Astor, Isidor Straus dan Benjamin Gugganheim yang menentang penubuhan Federal Reserve Bank telah dijemput untuk mengikuti pelayaran tersebut. #FayyadhTroopers
... #Repost from @hadi_fayyadh - Sakitnya yang kamu rasakan, hanyalah kerana akar dosa yang dicabut secara perlahan dari tanah hatimu yang gersang, digantikan dengan benih-benih keimanan. … … Saat benih itu mula tumbuh, kamu tidak mampu merasakan apa-apa kemanisan, namun setelah ia semakin membesar dan pohonnya rendang dengan daun dan ranting yang berjuntaian, kamu mampu berteduh dan bertelingkuh dibawah redupan Iman yang kamu suburkan. … … Kamu tidak lagi akan merasai kepanasan dunia yang fatamorgana. Iman mampu menyelamatkan, Iman tidak pernah menipu untuk kamu. Walaupun selalu ianya tewas dengan nafsumu yang keras, tetapi ia tidak pernah berhenti memujukmu kembali kepada fitrah diri, dek kerana itulah ada sahaja jiwamu bergelora saat dosa kamu kotakan. … … Ketahui wahai diri, sesungguhnya kamu itu tidak ada pilihan melainkan hanya menjadi manusia yang beramal soleh, sebabnya kalau kamu derhaka, Neraka adalah tempatmu. Sebaiknya jika kamu memilih menjadi hamba yang merendah diri kepada Tuhannya, Syurgalah bagimu. Sunnahnya begitu, Cuma ada Syurga dan Neraka, tiada negeri abadi yang ketiga. … … Dapatkan sekarang +60132500286 ... #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... Repost from @hadi_fayyadh - Pelik semakin ramai manusia membeli tiket untuk menaiki Kapal yang kian karam. . Dalam kehidupan kita perlu tahu tujuan kita hidup di dunia,bukan sekadar menikmati indahnya kesenangan,perlu dimuhasabahkan bahawa hidup di dunia semuanya yang kita miliki adalah pinjaman dari Allah semata mata...Bila bila masa sahaja Allah berkehendak igin menarik kekayaan nikmat yang kita mikili selama ini... . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... ﷽ | PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60132500286 . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... ﷽ | PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60132500286 . Jangan lupa TAG rakan anda📣 . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... ﷽ | PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60132500286 . Jangan lupa TAG rakan anda📣 . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... ﷽ | S I A P A K A H M E R E K A ? ... Seorang lelaki berbangsa Yahudi, Mayer Amschel Baur (Rothschild) yang berada di Jerman pada 1760, telah melakukan perjanjian bersama Iblis untuk menjadi duta Iblis dan memastikan keturunannya melaksanakan setiap rancangan dalam menguasai manusia. ... .... Dia seperti yang diketahui adalah seorang penganut Yahudi Talmud dan mempunyai kepakaran didalam bidang sihir dan magik yang dipelajarinya dari kitab Kabbalah Yahudi. .... Dari Kitab Kabbalah itu Mayer Amschel Baur telah mempelajari cara untuk berhubung dengan Iblis sehingga dia berjaya membuat perjanjian dengan Iblis untuk melaksanakan tugasan serta rancangannya .... Iblis mendapat sokongan sehingga seluruh keluarga Rothschild adalah penyembah Iblis, maka bermulalah suatu kesinambungan bagi membentuk bencana besar dunia akhir zaman era moden. ... .... Iblis mengajar mereka konspirasi, sehingga mereka sedikit demi sedikit mulai menguasai dunia. Mereka telah mengaburi mata masyarakat dunia dengan melakonkan watak sebagai penganut Yahudi sejati. .... Ayuh dapatkan segera buku infinity war di +60132500286 ... #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
PROJEK CIPTAAN TUHAN PALSU DAJJAL SEMAKIN DIZAHIRKAN … Project Blue Beam dan HAARP yang mempunyai nilai fitnah dan tipu daya terbesar Dajjal adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Persyarikatan Bangsa-Bangsa. … … Sebuah rencana hasil penelitian Serge Monast dan temannya telah mendedahkan rahsia ini. Ia pertama kali dilaporkan kepada umum pada tahun 1994 oleh Serge Monast. Beliau ialah seorang wartawan Canada. … Terdapat empat peringkat usaha untuk mencipta sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus atau Nabi Isa A.S ke bumi untuk mendirikan “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh Order Dunia Baru. … … Serge Monast dan teman wartawannya memang telah lama meneliti Projek Blue Beam ini. Akibatnya, mereka telah mati dibunuh. Namun media2 yang dikawal geng2 jahat telah melaporkan bahawa kematian mereka adalah akibat “serangan sakit jantung” selang beberapa minggu antara satu sama lainnya. Kedua-dua mereka langsung tidak memiliki rekod berpenyakit jantung sebelum ini. … Saat itu Serge Monast sedang berada di Kanada sementara temannya sedang berkunjung ke Ireland. Sebelum kematian Serge Monast, Kerajaan Kanada telah menculik anak perempuannya dalam usaha mengugut dan mencegahnya dari terus melakukan penelitian dan penyiasatan Projek Blue Beam ini. Dilaporkan, anak Serge Monast sehingga kini masih hilang. … DAPATKAN SEKARANG ! STOCK TERHAD ! . TEKAN SAJA LINK DI BIO ! . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
6 HARI LAGI SEBELUM PRE ORDER DITUTUP ! RM60 SAHAJA untuk 2 kombo ni. Hubungi sekarang +60179141301 #FayyadhTroopers #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #the last kingdom #syurgabuatkupendosa #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy #DropshipDiperlukan -
SYURGA BUATKU PENDOSA … … Terkadang kita dengan Iblis tidak jauh bezanya, siapa yang tidak mahu menjadi baik.. berkobar-kobar ingin berubah, namun apabila munculnya ujian dan halangan terus kita lemah semangat dan berpatah arah. … … Setiap saat hati kita merasakan hidup ini terlalu kosong, dan kebahagiaan yang kita bina ibarat puing-puing debu yang hilang ditiup sang bayu. Kita temanggu di jalanan sendu. … Apakah terlalu sukar Ya Allah aku ingin menjadi seperti para sufiMU, AuliaMU, teguh cinta seperti Rabiatul Adawiyyah, Dan para kekasihMU yang langsung tidak melihat dunia dengan pandangan yang menggetarkan. … Bagaimana aku mampu seistiqamah mereka ya Allah… Buku #Syurgabuakupendosa ada nukilan ini buatmu… Dapatkan sekarang karya @hadi_fayyadh . Dapatkan karya #BESTSELLER #HADIFAYYADH boleh dapatkan daripada saya @infinity_war999 dengan; . ++ harga RM90 - 3 BUAH BUKU - . ++ harga RM59.80 - 2 BUAH BUKU . ++ FREE POSTAGE - . ++ FREE EBOOK UNTUK SETIAP BUKU - . ++ EBOOK TERBARU = THE SECRET PROTOCOL (dengan pembelian salah satu buku pre-order) . ++ BOOKMARK - . ++ TANDATANGAN USTAZ!- . ++ TEASER UNTUK SETIAP BUKU BESTSELLER USTAZ HADI FAYYADH - . . BESTSELLER: #INFINITYWAR #KETIKAAZAZILBERPUTUSASA #SEMUSIMDIBARZAKH #SEMUSIMDIMAHSYAR #MENGINTAIAKUDINERAKA . . BESTSELLER UNTUK PRE-ORDER (TARIKH POS 29/10/2018): #SYURGABUATKUPENDOSA #THELASTKINGDOM . . #fayyadhtrooperssilver #fayyadhproduction #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #iw #semusimdimahsyar #sdm #semusimdibarzakh #sdb #ketikazazilberputusasa #kaba #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #thesecretprotocol #neverbealone #hf #hadifayyadh #hadifayyadhtroppers
Dekat kampung ja ada hok gini. Dekat bandor takde, tanah rata banyok. 😅 . Comel comel bunga ni, Macam dalam alice in wonderland pulak. Ermm. . . . #kakletmung #fayyadhreaders #fayyadhtroopers #likeforlike #bungalawo #subhanallah #jangansedih #senyumlah
PROJEK CIPTAAN TUHAN PALSU DAJJAL SEMAKIN DIZAHIRKAN … Project Blue Beam dan HAARP yang mempunyai nilai fitnah dan tipu daya terbesar Dajjal adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Persyarikatan Bangsa-Bangsa. … … Sebuah rencana hasil penelitian Serge Monast dan temannya telah mendedahkan rahsia ini. Ia pertama kali dilaporkan kepada umum pada tahun 1994 oleh Serge Monast. Beliau ialah seorang wartawan Canada. … Terdapat empat peringkat usaha untuk mencipta sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus atau Nabi Isa A.S ke bumi untuk mendirikan “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh Order Dunia Baru. … … Serge Monast dan teman wartawannya memang telah lama meneliti Projek Blue Beam ini. Akibatnya, mereka telah mati dibunuh. Namun media2 yang dikawal geng2 jahat telah melaporkan bahawa kematian mereka adalah akibat “serangan sakit jantung” selang beberapa minggu antara satu sama lainnya. Kedua-dua mereka langsung tidak memiliki rekod berpenyakit jantung sebelum ini. … Saat itu Serge Monast sedang berada di Kanada sementara temannya sedang berkunjung ke Ireland. Sebelum kematian Serge Monast, Kerajaan Kanada telah menculik anak perempuannya dalam usaha mengugut dan mencegahnya dari terus melakukan penelitian dan penyiasatan Projek Blue Beam ini . Dapatkan karya #BESTSELLER #HADIFAYYADH boleh dapatkan daripada saya @infinity_war999 dengan; . ++ harga RM90 - 3 BUAH BUKU - . ++ harga RM59.80 - 2 BUAH BUKU . ++ FREE POSTAGE - . ++ FREE EBOOK UNTUK SETIAP BUKU - . ++ EBOOK TERBARU = THE SECRET PROTOCOL (dengan pembelian salah satu buku pre-order) . ++ BOOKMARK - . ++ TANDATANGAN USTAZ!- . ++ TEASER UNTUK SETIAP BUKU BESTSELLER USTAZ HADI FAYYADH - . . BESTSELLER: #INFINITYWAR #KETIKAAZAZILBERPUTUSASA #SEMUSIMDIBARZAKH #SEMUSIMDIMAHSYAR #MENGINTAIAKUDINERAKA . . BESTSELLER UNTUK PRE-ORDER (TARIKH POS 29/10/2018): #SYURGABUATKUPENDOSA #THELASTKINGDOM . . #fayyadhtrooperssilver #fayyadhproduction #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #iw #semusimdimahsyar #sdm #semusimdibarzakh #sdb #ketikazazilberputusasa #kaba #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #thesecretprotocol #neverbealone #hf #hadifayyadh #hadifayyadhtroppers
PROJEK CIPTAAN TUHAN PALSU DAJJAL SEMAKIN DIZAHIRKAN … Project Blue Beam dan HAARP yang mempunyai nilai fitnah dan tipu daya terbesar Dajjal adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Persyarikatan Bangsa-Bangsa. … Sebuah rencana hasil penelitian Serge Monast dan temannya telah mendedahkan rahsia ini. Ia pertama kali dilaporkan kepada umum pada tahun 1994 oleh Serge Monast. Beliau ialah seorang wartawan Canada. … Terdapat empat peringkat usaha untuk mencipta sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus atau Nabi Isa A.S ke bumi untuk mendirikan “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh Order Dunia Baru. … Serge Monast dan teman wartawannya memang telah lama meneliti Projek Blue Beam ini. Akibatnya, mereka telah mati dibunuh. Namun media2 yang dikawal geng2 jahat telah melaporkan bahawa kematian mereka adalah akibat “serangan sakit jantung” selang beberapa minggu antara satu sama lainnya. Kedua-dua mereka langsung tidak memiliki rekod berpenyakit jantung sebelum ini. … Saat itu Serge Monast sedang berada di Kanada sementara temannya sedang berkunjung ke Ireland. … Sebelum kematian Serge Monast, Kerajaan Kanada telah menculik anak perempuannya dalam usaha mengugut dan mencegahnya dari terus melakukan penelitian dan penyiasatan Projek Blue Beam ini. Dilaporkan, anak Serge Monast sehingga kini masih hilang. … Di dalam Wikipedia pula… suatu masa dulu maklumat tentang Serge Monast memang wujud. Taip sahaja Keyword: “serge monast” maka kita akan menjumpainya di dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Perancis. Namun kini, maklumat Serge Monast hanya ada dalam Wikipedia Bahasa Perancis sahaja. Itu pun telah diedit dan ditapis. Adakah ini bermakna maklumat Serge Monast dalam Wikipedia telah sengaja dihapuskan? . . #ilmu #islamic #hadiths #jomrepost #ceritaislami #dakwah #islamicquotes #buku #hadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #repost #kisah #masjid #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #eyesfromtheabyss #fayyadhtrooperslegacy
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
... Repost from @hadi_fayyadh #Muhasabahbersama Selamatkan Ummah Ya Allah ... [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . Dapatkan Sekarang! +60132500286 📢FREE POSTAGE !!! . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... SEDARKAH BENCANA SEDANG MELINGKAR MENGELILINGI KITA. ... ... Jika sebelum ini kita dikejutkan dengan bencana gempa di Lombok Indonesia, kini Taufan Mangkhut di Filipina, Hong Kong Dan China. Apakah ianya secara kebetulan atau tanpa ada sebarang petanda dari Allah SWT? ... Lihatlah Malaysia dengan wajah-wajah media sosial yang sangat membimbangkan. Semakin kuat dicabar, dipertikai bahkan ada yang memperlekeh agama seperti tiada apa-apa. … Daripada kerajaan pemerintah yang tidak “berpuas hati” dengan hukum Islam sehinggalah rakyat diberi ruang memberi pendapat ikut logik akal sehingga Islam tiada lagi maruahnya. Ditelanjang oleh mereka yang sekian lama membenci dalam diam. … Lihatlah dengan mata hati. Apakah HAARP yang cuba dibawa oleh Dajjal tanpa pengetahuan dan izin Allah SWT jua. Semakin sombong dan lekanya kita lalu kita mengatakan bahawa cukup dengan #pray4malaysia walhal kita melanggar segala perintah dan hukum hakam Tuhan tanpa segan silu menghirup oksigen percuma dariNYA. … Apakah kebetulan, atau disengajakan. Sesungguhnya tiada yang kebetulan. Amaran Allah sudah dekat dengan kita. Kita semua pendosa. Saya bukanlah selayaknya untuk berbicara, kerana saya juga berdosa. Marilah sama-sama saya dan kalian bermuhasabah agar banteras segala bentuk ideologi agama yang salah. Penyundalan akhlak oleh Tik Tok dan segala aplikasi sosial yang sangat memalukan. … Sesungguhnya apabila bala Allah itu datang,. pasti tiada yang selamat…Manusia yang bertuhankan ideologi sekular seolah tiada Tuhan wajib ditolak. Ketahuilah, masa semakin pantas bergerak… Untuk apa lagi dunia yang cuba kau perjuangkan. Mari kita sama-sama kembali, Allah menanti hamba pendosa seperti saya dan kalian. … Benar, tiada yang mustahil Malaysia bakal tenggelam dengan segala musibah andai kita terus melupakan Allah. Selamatkan kami Ya Allah… TAG para sahabat anda semoga kita sama-sama beringat. … Hamba Dhaif lagi hina @hadi_fayyadh ... SAMA² KITA MUHASABAH DIRI📢TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU ... #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikazazilberputusasa
... Repost from @hadi_fayyadh NAMPAKNYA MEREKA SUDAH TIDAK SABAR!! MESSIAH : DAJJAL . . Tahu tak kenapa? Kerana mereka tahu Ummat Islam terlalu leka. Kerana mereka tahu, Segala persiapan telah sampai kepada penamatnya. Kerana mereka tahu tiada lagi pemimpin Dunia Islam yang berani menentang secara terbuka. Kerana mereka tahu bahawa minda dan ruh manusia telah siap di beli dan diperdagangkan Kerana mereka tahu bahawa dunia telah sampai kepada hampir penamatnya. #ketikazazilberputusasa . . Visual adalah Pendeta Besar Yahudi sedang memberi peringatan kepada Benjamin Netanyahu Perdana Menteri Israel agar mempercepatkan kemunculan Dajjal. Lihatlah, betapa pemimpin mereka taat kepada golongan agama mereka, KITA?? . . Jadi,admin nak tanya sampai bila kita tak nak ambil tahu tentang gerak geri mereka?sampai bila? Jika anda memberi jawapan "Biaralah tak penting pun"... Hati² bila dah kemunculannya sudah tiba masanya untuk kita bermuhasabah... . . Ayuh miliki sekarang buku karya terlaris ini #ketikaazazilberputusasa Sekarang...Beli 1 + Buku baru dapat FREE POSTAGE tau... "Siapa tk nak free postge kan?" Jadi,jom ramai ramai order sekarang... . . WHATS APP 013 2500 286 SEGERA WHATS APP 013 2500 286 SEGERA WHATS APP 013 2500 286 SEGERA . . Anda malas nak save? Sila tinggalkan komen di bawah "SAYA NAK BUKU KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA" . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #fayyadhreaders #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA! .. Ramai yang merungut nak beli satu,.dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik, Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,.anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS. Sila hubungi kami sekarang di +60132500286 … … TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja... HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda. … Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… CEPAT APA TUNGGU LAGI! .. #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA! .. Ramai yang merungut nak beli satu,.dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik, Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,.anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS. Sila hubungi +60132500286 … … TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja... HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda. … Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… CEPAT APA TUNGGU LAGI!! . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA! . Ramai yang merungut nak beli satu,dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik , Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS. . TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja .… HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda. . Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… . CEPAT APA TUNGGU LAGI! Whatsapp 013 7546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
... PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA! . . Ramai yang merungut nak beli satu,.dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik, Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,.anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS. Sila hubungi kami sekarang di +60132500286 . . TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja . … HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda. . . Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… CEPAT APA TUNGGU LAGI! . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
APA KATA USTAZAH BAHIYAH? . . "Ustazah suka Penulisan novel #semusimdibarzakh Hadi Fayyadh ni, lain dari kebanyakkan Novel Islamik yang pernah ustazah baca, semua elemen digarap sempurna, syabas penulis..". . . Itu kata-kata lain dari Dato' Ustazah Siti Norbahyah Mahamood, Personaliti Dakwah Tanah air.. . . Sesungguhnya ia ditulis dari bingkisan sebahagian kisah benar. Kisah benar siapa? Dirahsiakan identitinya. . . Ia mengulit 1001 kisah ibrah yang telah langsung mengubah kehidupannya. Jahililiah from Zero, kepada Soleh to Hero. Pengalaman yang dia rasakan saat dia dilemparkan ke alam yang tidak bertepi itu, pasti bakal menggugah hati-hati yang pernah jauh dengan Tuhan. Anda tidak mampu melelapkan mata barangkali, memikirkan adakah anda juga selamat jika sampai ke sana. Ayuh, ikuti dan selaminya. DAPATKAN SEGERA NOVEL #semusimdibarzakh Dapatkan Sekarang! Whatsapp 0194177834 . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018 #viralmalaysia
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
... Repost from @hadi_fayyadh - Suramnya rasa apabila hati dan perasaan telah terbenam kepada si dia yang kau harapkan, namun dia telah lama menjadi puing-puing debu kenangan. Ya Allah, sisihkanlah rasa dendam rindu yang tiada berkesudahan ini, rasanya terlalu pahit untukku telan. : Duhai hati, rawatlah hatimu yang sekian kali terluka. Terluka mungkin kerna dosa dek terlalu mencintainya sehingga melupa kepada sang pencipta . Sengaja Allah hantarkan kesedihan ini untuk membasuh keladak jiwamu yang mungkin kotor dengan nafsu dan noda. : Sebab apa susah melupakan? 1. Harapan masih berbunga-bunga untuknya. 2. Terlalu yakin dia akan kembali seperti ending dalam drama. 3. Hanya dia sahaja yang terbaik, walhal masih ramai yang menanti untukmu. 4. Mungkin kerna kamu terlalu setiaMungkin. 。 。 Bagaimana mampu untukmu melupakannya?Tanyakan soalan-soalan ini kedalam hati. 1. Untuk apa kau terus mengingatinya andai ianya makin menambahkan rasa barah di jiwa. 2. Mengapa mengingati dia separuh mati walhal belum tentu dia mengingati kamu seperti kau mengingatinya. 3. Untuk apa kau berkorban, walhal akhirnya kau akan terkorban? : Apa tips terbaik untuk mengembalikan hati yang terluka dengan dosa dan cinta ini, dingin dan damai merasai ketenangan? 👉JOM DAPATKAN BUKU “SYURGA BUATKU PENDOSA” ini sekarang di +60132500286 . 📢TAG RAKAN ANDA SEKARANG SUPAYA MEREKA TAHU! . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
Repost from @abdullahbooks - Assalamualaikum.. Tak rugi pun beli novel ni.. Isi dalamnya yang padat dan memberikan gambaran yang sangat tidak terbayang dek akal.. 😔😔Ini baru bayangan,, realitinya sanggupkah kita??😟 . . 😟 Semua novel tulisan Hadi Fayyadh bila baca tak sah tak menitiskan air mata.. Memberikan kesedaran yg sangat besar dalam diri untuk sentiasa ingat bahawa Allah itu Maha Melihat..🧐🧐 . . Bertaubatlah sebelum terlambat Kerna Syurga itu bukan percuma.. Perlukan pengorbanan yg luar biasa untuk ke sana.. Novel ini menyingkap segalanya yg tersirat & tersurat. Jom dapatkan segera. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Hubungi Sekarang! +60179141301 . . #FayyadhTroopers #hadi_fayadhbooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy
Repost from @abdullahbooks - VIDEO CELIK AKHIR ZAMAN PART 41 Repost from @lenterahati___ - MANUSIA GERGASI MAKHLUK ALLAH JUA .......... Dalam Islam sudah pasti penganutnya tidak menafikan bahawa adanya manusia yang melebihi ketinggian manusia zaman sekarang. Nabi Adam r.a, manusia pertama yang dicipta oleh Allah s.w.t yang diarahkan turun ke muka bumi diriwayatkan mempunyai ketinggian 60 hasta atau 30 meter. Ini diperkuatkan dengan hadis shahih . Telah bercerita kepada kami Yahya bin Ja`far: Telah bercerita kepada kami `Abdu r-Razzaq, dari Ma`mar, dari Hammam, dari Abi Hurayrah, dari Nabi, dia berkata: “Allah menjadikan Adam tingginya 60 hasta, kemudian (Allah) berfirman: Pergilah dan memberi salamlah kepada para malaikat itu, dan dengarkanlah mereka memberi hormat kepada engkau. Itulah kehormatan engkau dan keturunan engkau, lalu (Adam) mengucapkan: Assalamu ‘alaikum, maka (para malaikat) mengucapkan assalamu alaika wa rahmatullah, (para malaikat) menambahkan: warahmatullah, maka setiap orang yang masuk surga serupa dengan Adam (dalam hal perawakan/postur dan gambaran), dan manusia itu senantiasa bertambah kecil sampai sekarang“ [Al-Bukhari/ 6227] . Persoalannya di sini adakah penemuan beberapa rangka manusia gergasi ini adalah sebagai salah satu bukti bahawa Nabi Adam r.a dan kaum di zamannya wujud? ..... Kredit video @kupikupigox ..... Jom Folllow IG : @lenterahati___ @lenterahati___ @lenterahati___ . . Jom! TAG Rakan korang untuk meraih pahala percuma berkongsi ilmu!👍🏼 . #share #jomrepost #lenterahati #videoislamik #FayyadhTroopers #fayadhlegacy #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy
... Repost from @hadi_fayyadh - Ramai yang claim ia merupakan teknologi Amerika, Rusia, Korea ataupun Jepun. Jika anda mengkaji, ia adalah teknologi yang dicuri dan direkabentuk mengikut citarasa moden. Bangsa kita tidak seperti yang disangka, minum air terus dari sungai tanpa ditapis seperti apa yang dimomokkan penjajah. #lastkingdombyhadifayyadh - #repost . 📢TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA TAHU . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... Repost from @hadi_fayyadh - FOLLOW @fayyadh_video @dakwah.kalbu MASIH MELALAIKAN HATI MU DENGAN DUNIAWI .... Semoga Allah memberikan kita pengakhiran yang sebaik-baik pengakhiran.. Allahu dahsyatnya azabMu ... Doa Mohon Kemuliaan pada Hari Kiamat . رَبَّنَا آمَنَّا فَاكْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِينَ Rabbanaa aamannaa faaktubnaa ma'asy-syaahidiina . Ya Tuhan, kami telah beriman, maka catatlah kami bersama orang-orang yang menjadi saksi (atas kebenaran Al-Qur'an dan kenabian Muhammad) . QS. Al- Maidah 83 ..... #videoislamik #viral #fayyadhvideo #muhasabahdiri - #repost . 📢TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA TAHU . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
S U C C E S S M O T I V A T I O N . By @muhammadfarhan_mtm Pesanan Ini Adalah Untuk Aku, Engkau Dan Mereka!!! . Dekatilah sahabat yang dapat mendekatkan diri kita kepada Allah dan jauhilah sahabat yang menjauhkan kita daripada Allah. . Sahabat adalah cerminan pada diri kita. Baik sahabat, In Sya Allah baiklah kita. Jahat sahabat, kita juga dipandang jahat. Tidak salah untuk kita berkawan dengan orang yang jauh dari Allah, namun pastikan kita yang mempengaruhi mereka ke arah yang lebih baik bukan mereka yang mempengaruhi kita ke arah yang lebih buruk. . Apabila sahabat datang memberi nasihat mahupun teguran kepada kita, sambutlah nasihat dan teguran itu dengan sepenuh hati kerana itu adalah erti sahabat yang sebenar. Sentiasalah bersahabat dengan orang seperti ini kerana sahabat seperti ini akan ada bersama kita ketika senang mahupun susah. Sesungguhnya memiliki sahabat yang soleh merupakan nikmat yang sangat bernilai. Peliharalah... . #SilakanShareSemogaBermanfaat #tagrakananda #sampaikanwalausatuayat #arn 'sKalamProduction #arnlegacy #successmotivation #staytuned #morningvibes #uiagombak #uitm #upsi #unisza #malaysia #postivievibes #positive #positivethinking #فرحان #usim #usimnilai #usimians #usim #fayyadhtroopers #thetarbiah #hatiberbicara #satuharisatupesanan #onlinemotivation #positivevibes #tarbiahsentap
... Sejarah agung melayu dilenyapkan begitu sahaja? Yahudi gentar? Semuanya bakal terjawab di dalam buku #thelastkingdom . Ayuh dapatkan buku terbaru #thelastkingdombyhadifayyadh Tawaran FREE POSTAGE KINI DIBUKA . Hubungi segera +60132500286 . 📢TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
... SAAT HIDAYAHNYA DATANG! . . Hidayah Allah datang dalam pelbagai cara. Buku pertama ku baca karya ustaz Hadi Fayyadh ialah Semusim Di Barzakh. Helaian demi helaian ku buka, makin berdebar dada. Aku menangis mengenang dosa silam. Adakah aku dalam watak itu? Sudikah Tuhan mengampuniku... . @dakwah.kalbu @dakwah.kalbu @dakwah.kalbu . Terlalu takut diriku ini kerana ku tahu, destinasi seterusnya bagi ku #semusimdibarzakh ... BAIKKAH ATAU SEBALIKNYA . . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . Karya hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60132500286 . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdombyhadifayyadh #infinitywar #infinitywarbyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #syurgabuatkupendosabyhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdibarzakhbyhadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdimahsyarbyhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #ketikaazazilberputusasabyhadifayyadh #mengintaiakudineraka #mengintaiakudinerakabyhadifayyadh #eyesfromtheabyss #eyesfromtheabyssbyhadifayyadh
... H A T I S E K E R A S A P A P U N P A S T I M E N A N G I S ...... Kejarlah impianmu, suatu saat ianya akan menjadi debu, Ketawalah sepuas ragamu, suatu saat ianya akan menjadi pilu, Tamaklah seluruh hartamu, suatu saat ianya hanya dipinggir kuburmu,... .... Aku ingin menangisi hidupku, perjalananku tempang, tiada arah tujuan. Aku hilang pedoman tika Tuhanku tinggal jauh di belakang. Senja ini meninggalkanku. Apakah jiwaku cukup terisi dengan sentuhan rasa berTuhan walau di dalam pura-pura. ... Berpura cinta dikala aku dilanda kecewa. Berpura cinta dikala aku diselubung sempitnya hidup... Cukupkah aku dengan kepuraanku. Liang lahad, itu sunyi dan gelap. Siapa yang akan menemaniku nanti? .... Andai aku tidak kembali, apakah aku telah bersedia harungi Malaikat Munkar dan NakirMU? . 📢TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA TAHU . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdombyhadifayyadh #infinitywar #infinitywarbyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #syurgabuatkupendosabyhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdibarzakhbyhadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdimahsyarbyhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #ketikaazazilberputusasabyhadifayyadh #mengintaiakudineraka #mengintaiakudinerakabyhadifayyadh #eyesfromtheabyss #eyesfromtheabyssbyhadifayyadh
KALUNG KERAMAT MISTERI! . . Illuminati kuno adalah salah satu kelompok dalam kumpulan pemujaan syaitan Pagan-Kabbalah, di mana mereka memuja Iblis yang disifatkan mereka sebagai 'Pemegang Cahaya'. . Iblis bagi mereka adalah malaikat yang dilupakan manusia, kadang-kadang disebut sebagai 'The Fallen Angel'. . Nama lain bagi 'Pemegang Cahaya' ini adalah Lucifer iaitu nama yang diambil dari Bible dalam bahasa latin. . Lucifer ini membawa kepada makna 'Morning Star' iaitu bintang yang bercahaya terang pada waktu pagi, merujuk kepada ketika Iblis dihalau keluar dari syurga, dia telah jatuh ke bumi sebagai 'The Fallen Angel' dan kelihatan seolah-olah bintang terang yang bercahaya jatuh dari langit. . Organisasi rahsia Yahudi tertua yang sekarang dikenal adalah gerakan kepercayaan Kabbalah, sebagaimana dibincangkan di sebelum ini, yang ternyata setelah ditelusuri telah berusia lebih kurang 4,000 tahun. . Aliran Kabbalah yang pertama terbentuk kira-kira selama era pembuangan suku-suku Bani Israel ke Babilon di bawah nama "Aliran Persaudaraan" pada era dinasti Ur ke-3, antara 2112 - 2004 SM. . Kaum Kabalis itu menyusup dan merebut kekuasaan, dan berhasil. Amalan "Aliran Persaudaraan" yang didasarkan pada ajaran Kabbalah itu tetap hidup dan dijalankan sampai ke hari ini. . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI MERDEKA . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 3000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI RABU INI !!! . . WhatsApp Segera ! TEKAN SAJA LINK DI BIO ! . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
... PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60132500286 . 📢TAG RAKAN ANDA AGAR MEREKA JUGA TAHU... . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdombyhadifayyadh #infinitywar #infinitywarbyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #syurgabuatkupendosabyhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdibarzakhbyhadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdimahsyarbyhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #ketikaazazilberputusasabyhadifayyadh #mengintaiakudineraka #mengintaiakudinerakabyhadifayyadh #eyesfromtheabyss #eyesfromtheabyssbyhadifayyadh
PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60175268495 . #infinitywarhadifayyadh2018 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #thelastkingdom #syurgatbuatkupendosa #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy . Sebuah RM29.90. Pre order THE LAST KINGDOM & SYURGA BUATKU PENDOSA telah dibuka!! 🎉🎉 . Beli 2 buah buku dpt free postage! Ayuhhh wassap segera sebelum 29 Sept 2018! 📱📱😊😊
... SEBUAH KENYATAAN YANG TIDAK DISANGKAL .... By @hadi_fayyadh ... Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama telah mengeluarkan satu kenyataan yang agak pelik semasa ditemuramah oleh CNN. .... “Saya suka MJ. Saya membesar mendengar lagunya. Ia satu kehilangan yang besar tapi saya jamin tiada konspirasi dalam kematiannya”. ... Kenapa seorang Presiden beria-beria cakap tiada konspirasi dalam kematian MJ sebelum keputusan rasmi autopsy MJ dikeluarkan? ..... Kalau betullah MJ hendak membunuh diri, buat apa dia beria-beria nak berlatih selama 2 bulan untuk konsertnya? .... Keluarga MJ inginkan MJ dikebumikan secara Islam. Tapi CIA telah muncul dan memberi ugutan jika pengebumian secara Islam dilakukan secara terang terangan dalam TV. ,... Ugutannya ialah Katherine, ibu MJ tidak akan mendapat hak penjagaan anak-anak MJ sebaliknya Debbie Rowe yang akan dapat. .... Apakah yang berlaku lanjutan daripada kronologi kematiannya? Ikuti pembongkaran rahsia ini . . Hubungi segera!! +60132500286 . 📢TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdombyhadifayyadh #infinitywar #infinitywarbyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #syurgabuatkupendosabyhadifayyadh #semusimdibarzakh #semusimdibarzakhbyhadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdimahsyarbyhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #ketikaazazilberputusasabyhadifayyadh #mengintaiakudineraka #mengintaiakudinerakabyhadifayyadh #eyesfromtheabyss #eyesfromtheabyssbyhadifayyadh
PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . Dapatkan juga EBOOK PERCUMA 'THE SECRET PROTOCOL' !!!!! WHATSAPP SEGERA ! +601128669301 . . #fayyadhtrooperssilver #fayyadhproduction #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #infinitywar #iw #semusimdimahsyar #sdm #semusimdibarzakh #sdb #ketikazazilberputusasa #kaba #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #thesecretprotocol #neverbealone #hf #hadifayyadh #hadifayyadhtroppers
next page →