#EngineerPencenMuda

511 posts

Loading...
Bersama mitra bisnis dari Indonesia. Cantik semuanya berbatik jawa πŸ˜πŸ‡²πŸ‡¨ . #jakarta #businessexpansion #EngineerPencenMuda #ainezamtravel @pt.hai_o.indonesia
Masa dekat Jakarta hari tu, ada few friends yang tegur sis makin kurus. Awww. Sis rasa sama jer nih sebab berat maintain 😘. Maybe sebab inchloss banyak tu yang nampak lebih kurus 😍. . One thing bila pakai Premium Beautiful, mudah nak jaga badan. Takdelah terlebih makan sesuka hati. Even kalau terlebih pun, PB akan bagi signal. If dah rasa PB ketat semacam je tu maknanya badan dah naik. Hehe. Best kan? Imagine kalau takde signal...tu yang jadi makin mengembang tanpa sedar πŸ˜… . By the way, kepada u all yang masih belum pakai PB tu..jemput hubungi sis ya. Invest for your body health and beauty πŸ€— . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #EngineerPencenMuda #jakarta
Loading...
Ibu dan bapak berbatik malam ini. Gala dinner bersama usahawan usahawan Sahajidah Hai-O dari Malaysia dan Indonesia. Alhamdulillah 😍 . #businessexpansion #jakarta #EngineerPencenMuda
InsyaAllah, pada kesempatan kali ini kami akan melebarkan sayap ke Indonesia. Jika sebuah perusahaan sudah menyiapkan platform, maka akan sangat mudah bagi kita untuk bergerak bersama. Kami sangat berharap untuk dapat bertemu dengan teman-teman baru dari Jakarta. . Buat teman teman yang punya waktu, kami mau ngajakin kalian ke gala dinner kami pada tanggal 12 Disember ini. Kalian bisa menghubungi kami di nomor berikut +601 37415271. . Teman-teman di Indonesia sampai bertemu minggu depan! . @norain.nizar @mohdezamshah @pt.hai_o.indonesia . #businessexpansion #jakarta #mitrabisnis
Banyak urusan hari ni sebelum fly to Jakarta esok πŸ›«πŸ‡²πŸ‡¨ . #RatuPB #EngineerPencenMuda #businesscoach
Bagaimana membina MINDA CEMERLANG? . Boleh follow tips ini πŸ‘‡πŸ» . 1. Sentiasa bersangka baik. . Latih minda kita untuk fikirkan perkara positif dan menyeronokkan. Fikirkan kita dah capai segala yang kita impikan. . 2. Belajar perkara baru setiap hari. Walau sedikit ia tetap memberi impak kepada kehidupan kita. . Contoh kalau berniaga, belajar perkara yang boleh meningkatkan prestasi jualan mahupun prestasi diri. Berguru dengan mentor kita supaya ilmu yang kita dapat boleh terus apply. . Kalau bekerja, belajarlah perkara baru dari rakan sekerja atau boss. . 3. Bersyukur. Bersyukur. Bersyukur. Nikmat yang Allah kurniakan pada kita sangat banyak. Dan jangan lupa, bersyukur bukan bermakna berhenti berusaha. Sebaliknya gandakan usaha supaya apa yang kita ada sekarang dapat digunakan untuk memberi manfaat pada orang lain. . Dapat sesuatu pagi ni? . Kongsikan jika bermanfaat ❀️❀️❀️ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
Color coordinate 😍. Thanks babe for today’s fruitful session. Banyak idea keluar bila bincang face to face. Tak sabar nak execute dengan team 😘 . #businesscoach #TDCmillionairemind #skuadPBexpert
Allah’s plan & arrangement are the best. Doa & fikir yang baik baik je ❀️ . #notpregnant #husbandandwife #successstory #EngineerPencenMuda
Ramai yang tanya, PB ni untuk orang yang nak kurus je ke? Kalau macam tu...saya dah kurus so tak payah pakailah PB ni. . Meh sini sis nak cerita. Kebanyakan client sis bukan yang nak turunkan berat badan. Mereka dah kurus belaka. Tapi yang membuatkan mereka decide untuk pakai PB ni sebab masalah sakit pinggang, sakit belakang, slip disc, yang tengah berpantang, perut buncit walaupun kurus, badan rasa lesu balik kerja rasa flat sangat tapi gagahkan juga diri untuk urus anak anak, dan mereka yang nak maintain bodyshape tapi lifestyle sangat sibuk menyebabkan tak dapat nak luangkan masa untuk workout. . So u all yang ada masalah seperti di atas, sis recommend sangat untuk invest sikit for your body. InsyaAllah it will help you for a long term. Health and beauty πŸ‘ΈπŸ» . #ratuPB #EngineerPencenMuda #premiumbeautifulexpert
Hai semua. Hari uolss pakai color apa? . There’s one time sis menggila dok membeli shawl, pulak tu sejenis tak reti nak beli selai. Paling kurang 3 lai πŸ˜…. Tambah pula sis jenis cerewet bab fabrik shawl ni. So sekali dah jumpa yang ngam, memang grab banyak terus. Tapi sekarang ni sis dah insaf. Dah lama tak beli shawl. Sebab tak beli? Sebab nak pakai dulu apa yang ada. So today pakai shawl color apa ni? Gold kot. Color macam ni pun banyak range dalam wardrobe sis. Tengok macam sama je tapi lain. Haha tu la dia perempuan. . Ok sis gerak dulu. Nak fitting PB percuma, roger sis ok? 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #mumpreneur
InsyaAllah, pada kesempatan kali ini kami akan melebarkan sayap ke Indonesia. Jika sebuah perusahaan sudah menyiapkan platform, maka akan sangat mudah bagi kita untuk bergerak bersama. Kami sangat berharap untuk dapat bertemu dengan teman-teman baru dari Jakarta. . Buat teman teman yang punya waktu, kami mau ngajakin kalian ke gala dinner kami pada tanggal 12 Disember ini. Kalian bisa menghubungi kami di nomor berikut +601 37415271. . Teman-teman di Indonesia sampai bertemu minggu depan! . @norain.nizar @mohdezamshah @pt.hai_o.indonesia . #businessexpansion #jakarta #mitrabisnis
Meet my partner Azie 😍. Azie ni dah lama consume Min Kaffe. Dah alang alang memang setiap bulan akan beli Min Kaffe, Azie decide untuk register sebagai distributor selepas diterangkan kelebihan kalau jadi distributor nih. . Dari segi harga dah tentu jimat around 20%, then dapat pula BONUS bermula 3%. Kemudian kalau Azie kongsikan manfaat Min Kaffe dan produk produk lain pada kawan kawan atau sedara mara, lagilah bertambah tambah bonus & untung runcit. Secara tak langsung dah ter meniaga sebab tak susah pun. Yang penting kita rajin berikan manfaat pada orang lain. . And now Azie nak amalkan Garlic Tablet dan BV Alfalfa pula. Yes dalam SHOM banyak sangat produk, kalau nak niaga tu tak payah dah pening kepala fikir produk apa, sistem apa, bisnes model apa. Semua dah siap sedia ioeh syarikat. Tinggal nak buat dan dapat saja 😘 . Nak belajar niaga dengan sis, DM me k 😊 . #norainezamshahprotege #businesscoach #ratuPB #EngineerPencenMuda
Orang yang paling kuat bukanlah orang yang banyak tenaganya, tapi orang yang boleh memaafkan orang lain & berlapang dada πŸ’– . Assalamualaikum. Morning! 🌹🌹🌹 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #successstory
Semalam dapat call dari nombor yang tak dikenali. Ingatkan scam ke apa... . Rupanya suami pada client PB call..!! Siap tanya rumah kat mana. Huiii tanjat sis πŸ˜…. Nervous kejap hahah. Rupanya si isteri minta suaminya call untuk tanya lebih detail pasal PB. Sebab wife nak beli PB tapi mintak encik suami belanja. Sweeeeet sangat tau kakak & abang nih 🌹🌹 . Sesambil borak abang tu tanya β€œdah berapa lama niaga korset ni?”. Alhamdulillah masuk 7 tahun dah 😊 . InsyaAllah soon her wife transform jadi makin slim & curvy gituuu 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #premiumbeautifulexpert
Meeting with my #skuadPBexpert earlier today. Sebelum 2018 melabuhkan tirai, kita cuba capai sesuatu yang membanggakan & masuk 2019 terus ONz project. Ganda income, ganda usaha. InsyaAllah. 2019 gonna be tougher than 2018. So better be ready from now kan? Congrats Ain for starting a step to a better financial and better life 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #norainezamshahprotege
Sebelum keluar tadi, OOTD dulu. Hari ni appointments di area Permas Jaya. Ada lagi orang Permas Jaya yang nak sis bantu hilangkan perut buncit, kecilkan peha yang lebar atau dah penat jadi gemuks, nak jadi kurus pulak 😁? DM sis okay 😍 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
2013 - Our first time travel to oversea. Biasa tengok orang lain pergi je. Nak pergi sendiri rasa macam belum mampu masa tu. Nak ke singapore pun fikir banyak kali sebab currency walau singapore sebelah je dengan JB. . Newbie sangat masa nih tapi shopping tak kalah hahah. Puas hati dapat melancong fully sponsored by company, puas hati juga sebab shopping guna duit bonus bisnes. Alhamdulillah rezeki dan peluang ada dalam bisnes ni untuk semua yang percaya dengan apa yang dilakukan. When you believe what you do, your believe will come true. . Dari sepasang Premium Beautiful membawa ke serata dunia ❀️ . #successstory #EngineerPencenMuda #ratuPB #husbandandwife #london
Kindness is not an act. It’s a lifestyle. . #quotes #EngineerPencenMuda #ratuPB
A DREAM becomes a GOAL when action is taken towards its achievement! . Background Tower Bridge, London.. . . Next #freetrip ke Jakarta 11-13 Dec.. Then next one will be #Kunming , China.. Nak folo #cuticutipercuma dengan kami tak? Kalau serious nak DM ya or contact terus 0137445271.. Kalau lambat, tinggal nanti.. . #throwback #freetrip #freetravel #freeholiday #freehoneymoon #London #Paris #TDCJourneys #NorainEzamshahProtege #EngineerPencenMuda
Happy weekend and don’t forget to shop with us 😘. Enjoy discounted price for this weekend!! . #sale #yearendsale #ratuPB #EngineerPencenMuda #family
Masih mood closing dari siang membawa ke malam ni. Selagi belum 12 tengah malam, selagi tu lah orders keep coming in. Alhamdulillah! Dapat pula great news from Kedah, our partner complete sales RM 20,000++ hari ni. Ya Allah double happiness 😘 . Ok uols yang tak sempat nak DM atau whatsapp sis siang tadi, meh kita deal now. Harga kasih sayang nak bagi untuk hari ini sahaja β€οΈπŸ™πŸ». Jommmm ramai ramai pakai Premium Beautiful 🌹 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #ootdpremiumbeautiful
Merah sempena hari closing. Onz tak onz ❀️ . #ootdpremiumbeautiful #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda #ratuPB
Take a moment, look back to see how far you’ve come, then look forward for more excitement, happiness and achievements ahead. . Assalamualaikum salam jumaat everyone ❀️ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
Sejenis tak tahan sejuk tapi sejak bisnes dengan SHOM ni, alhamdulillah banyak kali dah merasa musim sejuk. Europe countries, Japan, Korea. Bermula dari London Paris tahun 2013, masa betul betul newbie plus di London sangat berangin! Huhu sejuk sangat walaupun dah pakai long john & winter jacket. . Dalam banyak banyak trip winter yang paling sejuk was Seoul, Korea. Suhu sampai -20 degree C. Serius sejuk beku rasanya especially bahagian tangan dan kaki. Tapi itulah pengalaman kan. Dah datang jauh jauh mesti nak experience semua tu. Takkan nak duduk kat hotel je. Hehe. . And this one was August 2018, Mount Titlis Switzerland. Kawasan pergunungan yang bersalji sepanjang tahun. And for me this one tak berapa sejuk around 12 degree C macam tu. Maklumlah dah pernah experience yang lebih sejuk ❄️❄️ . Alhamdulillah I am so thankful for these wonderful journey. Dari sepasang Premium Beautiful membawa ke serata dunia ❀️ . #thisismystory #EngineerPencenMuda #ratuPB #successstory #businesscoach
When everything feels like an uphill struggle, just think of the view from the top. . Dari sepasang Premium Beautiful membawa ke serata dunia. Alhamdulillah ❀️ . #quotes #successstory #EngineerPencenMuda #ratuPB #switzerland
Assalamualaikum. May Allah ease our journey. InsyaAllah ❀️ . #leadership #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
If you want to go fast, go alone. If you want to far, go together. . But in TDC we can go far and fast together! Be my protege and start your life transformation journey today 😘 . Click link at the Bio ya. . #teamwork #tdcmillionairemind #EngineerPencenMuda #ratuPB
Dari JB ke Klang semalam, excited sangat nak dapatkan detail Project 2019. Ya Allah best sangat!! Projek Besarkan Income dengan cara mudah. Belajar dari yang berpengalaman and proven success, insyaAllah kita buat pun mesti boleh jadi πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Thanks babe for your time and for what we’ve been through together ups and down and surely we’ll rise up higher 😘 . #TDCmillionairemind #businesscoach #EngineerPencenMuda #exbanker
Dulu masa mula-mula kenal tahun 2014, dua dua chubby dengan jayanya πŸ˜†. Mujur kami cepat insaf and pakai PB secara konsisten. Hasilnya alhamdulillah both of us dah ada anak 3 dan maintain slim tanpa bersusah payah. . Not only that, kami sama sama nak bantu wanita di luar sana untuk jadi cantik, sihat dan semakin disayangi pasangan dengan Premium Beautiful. Dah la cantik, lepas tu pandai cari duit pula tu 😘. Besttt! . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #norainezamshahprotege
A leader’s job is not to do the work for others, it’s to help others figure out how to do it themselves, to get things done, and to succeed beyond what they thought possible. . Performance Ifra dah settle. Now off to Klang for Project 2019 meeting with mentor and business partners 😘 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #mumpreneur
Alhamdulillah. Settle kerja hari ni. Mata pun dah sepet sebelah, jerawat pun tiba tiba je muncul πŸ˜‚πŸ˜…. Uolss tengah on the way balik kerja ke tu? . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Beratus-ratus REAL TESTIMONI dalam Bank Testimoni G8 Unity! . Ya Allah, limpahkanlah rezeki kepada semua yang sedekah testimoni mereka dan bantulah kami untuk memberikan manfaat kepada mereka yang benar-benar ingin menyelesaikan masalah kesihatan dan kecantikan. πŸ’– . Thank you everyone in G8 Unity family. Sending LOVE to all β€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’–πŸ’–πŸ’– . #G8unity #ratuPB #EngineerPencenMuda
Assalamualaikum and hai everyone. Feel free to visit, follow and check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb more explaination about Premium Beautiful and enjoy discounted price 😘 . Thank you for your endless support πŸ™πŸ»πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Iye..ni specs betul betul bukan olok olok πŸ˜„ . #sisrabun #nakjugak #mumpreneur #EngineerPencenMuda
I hope you guys are doing well today. Semoga apa yang dirancang dipermudahkan perlaksanaannya. InsyaAllah πŸ’– . #throwback #germany #ainezamtravel #ratuPB #engineerpencenmuda
Never stop doing your best just because someone else doesn’t give you credit. It’s all about you, your life, your future πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda #businesscoach
Tengah tunggu Gegar Vaganza Final ke tu? Jangan lupa bancuh kopi sorang secawan k 😘 . #ratuPB #ootdpremiumbeautiful #EngineerPencenMuda
Train your mind to see good things in everything. Happy weekend! πŸ’– . #motherdaughter #IfraAfiqah #motherofthree #ootdpremiumbeautiful
Apa sahaja yang berlaku ke atas diri kita di dunia ini adalah sebab ALLAH SAYANG - Ebit Lew . Salam jumaat semua πŸ€—πŸ’– . #selfie #ratuPB #EngineerPencenMuda
Tengah selsema ni sis teringat pula masa ke Korea awal tahun hari tu. Totally under the weather. Suhu sampai -20 degree. Seriously. Demam & selsema teruk masa kat sana. Then after 2 weeks balik dari Korea baru sihat sepenuhnya. Alhamdulillah rezeki dan pengalaman semua tu kan? πŸ€— . Cuti sekolah nanti u all plan ke mana bawa family? . #throwback #ainezamtravel #winter #seoul
Today is going to be great. InsyaAllah πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda #ootdpremiumbeautiful
@haelhusaini di Majlis Ulang Tahun #SHOM ke 26.. Banyak yang kita boleh belajar dari perjalanan Hael Husaini dari bermula, jatuh bangun sehingga dikenali kini.. Yang penting jangan berhenti berusaha & mencuba, sentiasa cari ilmu untuk lebih tahu apa yang perlu dilakukan, sentiasa perbaiki kelemahan untuk hasil yang lebih baik.. Social media marketing & branding juga penting untuk terus bagi orang 'nampak'.. All the best to Hael, all the best to us! . #SuccessStory #NorainEzamshahProtege #EngineerPencenMuda #G8Unity #TDCMillionaireMind
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have. . Assalamualaikum. Semangat pagi strong people! πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Alhamdulillah. Terima kasih kerana terus mempercayai sis sebagai Pakar Premium Beautiful Anda 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #alhamdulillah #syukurselalu
Start a new day with an awesome thought. Another chance to achieve something great today 😘😎 . #quotes #ratuPB #EngineerPencenMuda #ainezamtravel
Sales 11.11 😘😘 . Check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb to enjoy more discount for purchase of Premium Beautiful 😍 . #ratuPB #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda #1111sale
Cukup untuk menceriakan pagi ahad sis 😍 . By the way, Hael ni antara individu yang patut dicontohi semangat, kerja keras dan tak kenal erti putus asa dalam membina branding & kejayaan. Apa yang dikecapi hari ini adalah selepas 12 tahun jatuh bangun dalam industri. . Sama juga dalam bisnes atau apa-apa bidang sekalipun. Success doesn’t come from what you do occasionally, but from what you do consistenly. . InsyaAllah. Selamat maju jaya semua πŸ’– . #sahajidahhaio #kitasayangshom #ratuPB #EngineerPencenMuda #haelers
Nanti sis fikir nak letak caption apa πŸ˜„. Selamat berhujung minggu semua 😊 . #husbandandwife #love #ratuPB #EngineerPencenMuda
For the first time tak dapat attend Majlis Ulang Tahun syarikat. Feel dia sangat lain when you really commit to your business, and you couldn’t attend majlis syarikat. But this time memang betul-betul tak dapat, insyaAllah ada yang lebih baik Allah aturkan. . To G8 Unity & The Diamond Circle family...enjoy the event and kirim salam abang jampi pleaseee πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜πŸ˜ . Nak dapat macam-macam, mesti sanggup buat macam-macam perkara. Beri komitmen, insyaAllah business bertahan lama 😊 . ❀️ CDM Norain Nizar #EngineerPencenMuda . #haelhusaini #haelers #MUT26 #SHOM #kitasayangSHOM
Thank you to all our clients for your continuous support. Alhamdulillah demand Premium Beautiful setiap hari ada. InsyaAllah will catch with you guys soon. Thank you for your patience πŸ™πŸ»πŸ˜ŠπŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda #thankyou
Selamat petang semua. Tengah on the way balik ke tu? . Dah petang ni bolehlah sis share OOTD. Hari ni tema biru dengan meja props tu sekali biru πŸ’™πŸ˜„ . Kejap lagi lepas ngopi Min Kaffe, sis nak uruskan Premium Beautiful trade in for my client. Alhamdulillah. Allah bagi rezeki masuk tak putus-putus dengan Premium Beautiful. . Semoga client mendapat manfaat yang lumayan dan gembira selalu. InsyaAllah 😊 . #RatuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #ootdpremiumbeautiful
Geng mak anak 3 😁 . Brunch with my new partner Azie, earlier today sesambil restock her Min Kaffe. Wajib ada stok kat rumah kata Azie. . Syok bercerita pasal kesihatan, kecergasan badan & of course kecantikan. Maklumlah bila dah jadi mak mak ni banyak nak kena jaga. Kalau badan tak sihat, tak cergas..macam mana nak uruskan keluarga? Tak gitu? 😊 . Thank you Azie for your time. InsyaAllah next week kita jumpa lagi ya. Enjoy your Min Kaffe 😘 . #norainezamshahprotege #ratuPB #EngineerPencenMuda
Sis hampir nak tukar tudung ni tadi. Tapi...hidup mesti diteruskan. Hahah. Tengah tunggu client. Hari ni try tempat baru 😍 . #ratuPB #EngineerPencenMuda
This is how I start my November πŸ’– . Actually pagi tadi ke klinik, then masa di klinik masuk order from clients. So lepas selesai urusan di klinik, terus ke Stokis uruskan order clients pula. Alhamdulillah. Bermula part time, now full time. My working hours is flexible, my office is wherever I like. I am thankful for making this decision 6 years ago and exploring my potential in this business. . By the way Happy November all! May you achieved your target this year. Move forward πŸ’ͺ🏻 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #skuadPBexpert #successstory
Masa nak test drive dan booking kereta ni, Allah aturkan mak & ayah ada bersama di showroom. Dah alang-alang mereka ada, bawa sekali ayah masa test drive. Perasaan masa tu sebagai seorang anak, I cannot explain. Berdoa dalam hati β€œYa Allah, berkat doa dan kehadira n mak ayah di sini, Kau mudahkanlah segalanya”. That day, terus booking..color, model, specs. Decided. That’s it. . Keesokan harinya, masa nak sarapan..ayah tanya β€œJadi ke nak beli BMW?”. I said β€œJadi...dah booking..”. Allah masa tu I was like, macam tak percaya yang I said JADI. Serius. Rasa macam betul ke kau nih? . . Alhamdulillah. Today, I’m sharing this bukan niat untuk menunjuk. But to tell you that whatever you do in this world, you can’t do it alone. Especially in business. Doa suami, doa mak ayah kita, doa mak ayah mertua kita, doa anak-anak kita, doa mentor kita semuanya Allah dengar dan insyaAllah doa-doa mereka diangkat dan dimakbulkan. Hanya masa, Allah tahu bila kita bersedia dan rezekiNya right on time. . Kerja kita adalah tawakal dan usaha. Percaya apa yang kita buat dan peganglah BIG WHY kita sampai kita tak tahu apa itu putus asa. . #successstory #EngineerPencenMuda #ratuPB
Sis dah ready bantu 3 orang client yang nak dapatkan Premium Beautiful dengan HARGA DISKAUN dan 2 orang client di Johor Bahru yang perlukan service Pakar Premium Beautiful. . InsyaAllah sis bantu sehabis baik ya 😘 . #ratuPB #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda
Success doesn’t come from what you do occasionally, but what you do consistently. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #successstory #bmw
Sis masih di ofis. Jangan tak tahu ofis sis seluruh Malaysia ada tau. Indonesia, Singapore & Brunei pun ada 😁 . Dah selesai training, group coaching, bantu rakan kongsi shopping produk-produk berkualiti, settle order for my clients, hantar PB for repair, dah siap solat juga. Alhamdulillah puas hati hari ni. . Now tunggu hujan reda sikit then gerak ke Bangi jemput encik suami 😍. U all tengah buat apa tu? . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
#Assalamualaikum .. Jemput datang #G8Unity Business Preview hari ini di Bandar Bukit Raja, Klang.. Topik best hari ni - Mengenali Client! . Yang nak belajar berniaga dengan bermentor, nak cuba tambah pendapatan & perlukan bantuan & bimbingan nak ubah kehidupan sedikit demi sedikit, hubungi kami ya - 0137415271 Norain Nizar.. Sikit-sikit pun bagus dari tak buat apa-apa kan.. . #NorainEzamshahProtege #NakUbahHidup #rezeki #SuccessStory #EngineerPencenMuda
Ada ni..baru lepas restock Min Kaffe dan Garlic sebelum balik kampung. Untuk mak, ayah, mak mertua dan ayah mertua. Semua pakat minum kopi dah sekarang πŸ˜„. Tapi Min Kaffe aje lah minumnya. Kopi lain tak layan, boleh jadi fening katanya. Hehe. . Rasanya ada 3 tahun kesayangan kami nih amalkan min kaffe. Badan rasa cergas. Mudah nak beribadah. Tu tak boleh putus stok hehe. . Garlic tu pula bantu buang angin dalam badan. Jadi tak adalah perut sebu, gastrik dan sewaktu dengannya. . Korang kalau ada mak ayah yang mudah rasa lesu badan, atau kencing manis, darah tinggi...elok hadiahkan Min Kaffe dan Garlic ni. InsyaAllah membantu kurangkan masalah-masalah kesihatan. . Nak order roger je sis. . #kopi #kopigarambuluh #garlic
Selain dari paperbag PB yang ekslusif tu, ramai client sis yang berkenan benar dengan lace bag ni. Feeling dia memang ekslusif, terasa dirimu begitu berharga πŸ’–. Ada juga client sis terus jatuh cinta dengan PB sebab lace bag ni saja! Belum pakai lagi tuh. Perempuan begitulahhh. Sukar diramal πŸ˜„ Hanya yang premium untuk penjagaan badan, kecantikan dan kesihatan wanita. Gituuu. Aset yang β€˜premium’ seeloknya diberikan treatment yang premium juga. Tak gitu? 😘 #RatuPB #skuadpbexpert #EngineerPencenMuda
Assalamualaikum. Semoga sentiasa positif ya πŸ’– . #quotes #EngineerPencenMuda
Bawal ni kan..time dia β€˜jadi’ memang muka ada senyum macam nih. Tapi kalau time dia β€˜tak jadi’ memang menyebabkan kemurungan sepanjang hari 🀣 . U all suka pakai bawal x? . #EngineerPencenMuda #ratuPB
Everyday is a brand new day. Let’s make it greater than yesterday πŸ’– . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
Fokus pada peningkatan diri sendiri. Improvement 1% per day will bring you to the next level of success πŸ’ͺ🏻 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #mumpreneur
Bersungguh benar sampai nak pejam mata nampaknya. Haha. Sis tengah share tips dengan #skuadPBExpert macam mana nak pakaikan Premium Beautiful pada client dan kemaskan lelemak. Bukan hanya pakai saja tau, mesti pandai placing lelemak juga. . Sebab tu bila nak beli Premium Beautiful, pastikan beli dengan yang pakar dan pakai PB macam sis. Jangan beli sebarangan tau...takut rugi pula nanti. . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Manis ke manis? 🌸🌸 . My #skuadPBExpert @mellfaizal yang sangat puas hati pakai Premium Beautiful. Now Mell nak bantu gembirakan u all pula dengan mengembalikan bentuk badan menawan, turunkan berat badan, kurangkan sakit pinggang dan sakit belakang seterusnya tampil yakin luaran dalaman 😘 . Kami sentiasa bersedia membantu anda. DM atau whatsapp terus ya. Klik link di Bio πŸ‘†πŸ» . #skuadpbexpert #norainezamshahprotege #ratuPB #EngineerPencenMuda
Morning & happy weekend. Yang tengah on diet tu, cheat day ke hari ni? πŸ˜„ Esok start balik ek... . Kalau rasa macam susah sangat nak diet sorang-sorang, meh sis bantu. Sebab sis tak diet. Sis pakai PB & amalkan Set Kurus je. Selesai masalah. Eh, terus kongsi tips kurus pula 😍😘😎 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadpbexpert
Tahun ke 8 pakai Premium Beautiful, 6 tahun berniaga Premium Beautiful, satu je nak cakap. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful sebagai teman paling baik πŸ’ž . Always excited when it comes to sharing about the great journey with Premium Beautiful. Ibarat macam 1 subjek yang kita dah master melalui proses yang berulang-ulang, teori dan praktikal yang konsisten, dilatih dan melatih. . Premium Beautiful had transformed my life, my career and my income. And I believe each and every one if you whom reading this has the same opportunity. . Jadikan Premium Beautiful sebagai teman paling baik anda. Jadikan ia sebagai asbab untuk kita berikan manfaat pada orang lain. Dah alang-alang pakai tu, kongsikan pula pada yang lain dan sama-sama tambah pendapatan 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadpbexpert
Tahun ke 8 pakai Premium Beautiful, 6 tahun berniaga Premium Beautiful, satu je nak cakap. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful sebagai teman paling baik πŸ’ž . Always excited when it comes to sharing about the great journey with Premium Beautiful. Ibarat macam 1 subjek yang kita dah master melalui proses yang berulang-ulang, teori dan praktikal yang konsisten, dilatih dan melatih. . Premium Beautiful had transformed my life, my career and my income. And I believe each and every one if you whom reading this has the same opportunity. . Jadikan Premium Beautiful sebagai teman paling baik anda. Jadikan ia sebagai asbab untuk kita berikan manfaat pada orang lain. Dah alang-alang pakai tu, kongsikan pula pada yang lain dan sama-sama tambah pendapatan 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBExpert
Hai adik manis. Welcome onboard to #norainezamshahprotege family πŸ˜πŸ€—. Jumpa esok k 😊 . #SkuadPBExpert #premiumbeautifuljohor
Petang ni Skuad PB Expert nak bantu client selesaikan masalah bentuk badan yang dah makin out of shape. Nak berpakaian pun rasa tak yakin. . Jangan risau ya. Sis boleh bantu selesaikan masalah tu. Mudah sahaja. InsyaAllah. . #ratuPB #skuadpbexpert #PakarPremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #EngineerPencenMuda
next page →