#EOEmpire

688 posts

Loading...
Diffuser Khas untuk anak2. . Diffuser 2 dalam 1 . Beli diffuser dino untuk adik lelaki, Esok kakak pulak nak pakai, Tukar je cover diffuser, . Cinggg!!! Dah jadi diffuser girlish 😍😍 . . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Loading...
Sampai je rumah terus cari pepermint. . Inhale, drop kat head crown, picit2 kepala calit kat temple. Duduk kejap kat bilik dalam gelap. . migraine wey 900pv punya pasal πŸ˜‚ . less than 3 minutes Lapang rasa kepala, headache slowly gone. . I'm good now 😊 Allah ya razzaq ☺️ . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Selesai 927pv 😍😍😍 . 800pv dari team members. Lebih kurang Rm 4200 . Ku punya 100pv tu je πŸ˜† Rm 451.50 Tu eo 2 ketoi kecik tu 🀭 . settle awal2 senang. lepas ni focus utk team pulak. 😘 . . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Repost : Thanks to Aqilah Nor. . *[ WHITE ANGELICA ]* . Ia adalah campuran dengan pelbagai jenis Essential Oil ( EO ). . Disenaraikan EO yang terkandung dalam White Angelica sehingga baunya menjadi sungguh harum dan mendamaikan. . 1. Ylang Ylang ( atau dikenali Bunga Kenanga ) . Bauanya harum. Nenek moyang kita sangat popular dan 'dekat' dengan tumbuhan ini. Selit di sanggul, Selit di pakaian, almari untuk harum. Buat mandian . . 2. Myrrh Myrrh ni dahulu kategori minyak termahal. Ibaratnya 1 gram Myrrh di 'barter'kan dengan 1 gram emas. . Myrrh sangat baik untuk pengaliran darah yang efisien dan membantu memastikan bekalan oksigen pada darah pada kadar mencukupi. . 3. Hyssop Bersifat 'antispasmodic'. Membantu otot yang kejang atau tegang. Melegakan tekanan emosi . 4. Rosewood Merembeskan hormon gembira dan bahagia. . 5. Black Spruce Memberikan efek 'grounding' yang pantas, Membantu memberikan ketenangan, fokus. . 6. Bergamot Memberikan efek pantas untuk melawan kesedihan, kemurungan. Meningkatkan aliran darah dengan berkesan, Dan ini membantu merembeskan hormon gembira, seronok, bersemangat. . 7. Geranium Membantu menyeimbangkan hormon, Mengurangkan gejala 'anxiety' . 8. Melissa Melegakan stress dan 'anxiety' . 9. Hawaiaan Sandalwood Memberikan rasa 'selamat' dan 'centred' . 10.Rose Otto Mengurangkan stress, Memberikan rasa harmoni, Rasa tenang dan bahagia. . Pendek kata, Dalam sebotol ini, Membantu anda mendepani isu berkaitan, Perasaan. . Tekanan, Susah hati, Stress, Rasa tak selamat, Rasa huru-hara, Depressi, Dan sebagainya. . Jadikanlah perfume harian anda. . Sebotol ini insyallah boleh bertahan 2-4 bulan, Bergantung pada cara penggunaan. . Diluar sana banyak 'perfume' dijual, Namun sejauh mana wangian ini membantu diri anda, Emosi anda. . Harga Member : RM127 Harga Normal : RM167 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale #gentlebaby #cutebaby #oilbaby #minyaktelon #yleo
RC dan Hanan Mukhriz. kat group sembang pasal RC. . boleh kata majority. Ulang balik. Majority. . Yup, Majority kebanyakkan mak2 yg kenal YLEO sebab RC ni lah. even aku sendiri kenal YL sebab RC kecik comey lotey size nya satu ketika dulu. β™₯️ . Sekarang size dia dah besar 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Harini Nak Share sikit apa dia #believeessentialoil Ada apa dalam Believe EO? 1. Idaho Balsam Fir – membantu kesihatan sistem pernafasan, otot, ligamen, emotional blocks. Memberi kekuatan dan ketenangan. 2. Coriander – membantu untuk kesihatan sistem pencernaan, mengatasi mual, meningkatkan sistem imun badan dan fungsi pankreas. 3. Bergamot – bagus untuk bantu beri ketenangan, menghindari depresi, meningkatkan mood positif, memperbaiki sisitem pencernaan. 4. Frankincense – My favourite! The KING of oils. Bagus untuk apa2 je! Membantu memperbaiki tekstur dan kecantikan kulit, meningkatkan sistem pernafasan, imuniti, pituitary, hormon, dll 5. Idaho Blue Spruce – oil ini mempunyai frekuensi paling tinggi. Bagus untuk menaikkan mood/energi positif, grounded, meredakan batuk, menyerlahkan sifat kelakian (hubungan kelamin) dan macam2 lagi. . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . πŸ’‹ FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 πŸ’‹ .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam #kutusauna #kutusaunagold #kutusaunapink
Comel pulak aku tengok si kangaroo ni.. Baru release masuk Malaysia 2 hari dah guy's #australiakuranya #australiakuranyaessentialoils . Do you have kids struggling to get up for school? Or maybe you struggle getting up early in the mornings. Start your mornings off right with the powerful, energizing, and motivating aromas of these five essential oils! 1. Lemon essential oil Lemon has a cheerful, sweet aroma that can freshen and fill your home with its clean, lemon-drop scent when diffused. It has a bright, joyful aroma that smells like freshly picked fruit and often brings about feelings of happiness. β€’ Has a clean, energizing, and invigorating aroma β€’ Can be diffused to create a more focused environment β€’ Aroma creates an uplifting atmosphere 2. Citrus Fresh essential oil blend Citrus Fresh has a refreshing and enlivening aroma that is perfect for diffusing as you get up. This uplifting aroma can fill a room with a sense of renewed positivity and energy. β€’ Has an appealing, citrusy fresh aroma β€’ Purifies the air from unwanted odors β€’ Possesses an invigorating and uplifting scent β€’ Promotes feelings of happiness and comfort when diffused 3. Orange essential oil With its bright, citrusy aroma, Orange is a great choice for diffusing in the morning and throughout the day. With just a few drops, you can fill any space with a sense of peace, harmony, and creativity. β€’ Purifies the air of unwanted odors β€’ Can be diffused during emotionally stagnant periods of time β€’ Creates a refreshing and uplifting environment when diffused 4. Peppermint essential oil There is nothing better than a deep breath with the invigorating and revitalizing fresh scent of Peppermint! Peppermint has an invigorating aroma that can help create a focused environment when diffused and can create a cooling sensation when applied topically, especially after physical activity. β€’ Produces a focused environment when diffused β€’ Provides a refreshing experience when mixed with your favorite shampoo or when applied to skin after a warm day in the sun β€’ Creates an invigorating and refreshing experience when inhaled Continue...
Semoga bulan DEC yg penuh cemerlang & gemilang ni dptlah aku merasa 400pv beserta hadiah FREE yg YL tawarkan bulan ni.. Berpino mata... Nak selit order mehlah sekali kita nak bg FREE GIFT jugakk ni..... . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . πŸ’‹ FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 πŸ’‹ .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam
Good morning πŸ‘Ά pagi ni sebelum work kita guna #frankincenseessentialoil #frankincense Setitik inhale sapu kt tengkuk & leher. Bau aroma kayu2 untuk meningkatkan mood , fokus & meditasi. . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . πŸ’‹ FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 πŸ’‹ .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam
Semua eo ni boost immune. Semua eo ni best. Sgt2 best lah. . Lama dah kwn i beli eo ni. Tapi baru hari ni dia pick up. Dan lama jugak lah eo ni duk dlm laci kt ofis i. . Ehh... tiga2 eo ni bkn utk boost immune je tau byk lg. Fungsi dia tau. . Thieves - batuk, elakkan jangkitan kuman, sinus . Frankincense- immune sistem, skin care, luka, awet muda . Lemongrass- tambah selera makan, halau nyamuk dan serangga, redakan suhu demam . Eo Theives dan frankincense ada dlm set psk tau. Eo lemongrass tu murah je. X sampai rm100 pun. Tapi kan... klu korang grab SET PSK. i akn bg free eo lemongrass tu. . Nak tahu lebih lanjut tentang eo Whatsapp i. Ida 0129453922. . #boosterchallengeEOE #EOempire #duniaaura #premiumstarterkid #psk
#Repost @petiteoiler β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Deria haiwan adalah 2,3 kali ganda dari manusia. . . Haiwan memang peka dan mudah terasa dengan keadaan sekeliling. tak kisah lah baik atau buruk. . Aku nak share lebih2 aku tak pandai. tapi cukup lah korang pun faham kan macam mana haiwan ni sangat sensitif dari segi bau, rasa, atau pun deria perasaan. . Ok, ini aku share kat korang macam mana haiwan ni bertindak elok dengan eo peace and calming. boleh baca perkongsian dari kawan aku tu ye 😊 . Ada banyak lagi cerita haiwan dan eo ni, nanti ku cuba compile mana yang dapat. . Emosi, bukan manusia je. Haiwan pun. Anak2 kalau kita massage dorang dengan eo ni, memang in shaa allah semua nya terkawal. . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Lavender promotes sleepy mode 😍 . . Dah malam2 ni kita cerita eo yang membantu untuk induce perasaan tenang dan mengantuk. . Dah nama pun aromatherapy kan? 😍 Haruslah bau2 minyak pati ni memberi satu rasa yang relax, chill dan mengantuk. . Cara eo ni bertindak macam ni tau, Bau wangi = tenang Nak explain pepanjang kang korang pening pulak πŸ˜† . Zoom sikit perkongsian dari kawan aku tu. Dia update sebagai pengguna, bukan penjual. dia share kat status whatsapp dia, aku share pulak dengan korang. sebab cerita dia pasal lavender tu best sangat 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Balik rumah mak kutip eo πŸ˜… . Bederet2 kotak sampai harini. Dah packing separuh baru teringat nak amik gambar πŸ˜… . RC,Peppermint, Purification memang menjadi kegilaan orang memborong haritu. . TQ semua β™₯️ . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
・・・ Essential oil Digize memiliki kombinasi aroma spicy dan herba yang kaya. . . Diffuse sebelum/sesudah makan besar atau gunakan secara topikal di area perut untuk mendapatkan pengalaman aromatis yang menenangkan dan membantu keselesaan perut . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#Repost @yleoid with @get_repost ・・・ DIY for oily skin: Stop the shine! . Ingredients: - 5 tablespoons organic aloe vera gel - 20 drops Lavender essential oil - 10 drops Tea Tree essential oil - 1–2 drops Cinnamon Bark essential oil . Directions: In a bowl, combine aloe vera with Lavender, Tea Tree, and Cinnamon Bark essential oils . Once the mixture is blended, apply it to your face. Apply moisturizer if desired . Store any leftovers in an airtight glass container for 15 - 20 days. . Use this gel up to twice daily to combat oiliness without over-drying your skin. . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
✌ inilah dia hasil tangkapan 250pv Dapat FREE #raveneo & #kunzea BULAN NOV. . DEC apa pulak FREE GIFT yg YL nak bagi... #rewardmyself nnti nk kumpul duit g kursus upgrade skills & upgrade package for kerja hakiki. . Cukup2lah ni... Tp, kalau ada sape2 nak selit order wasap jer kayyyyy....... Kita bg special price πŸ€— . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . πŸ’‹ FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 πŸ’‹ .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam
Dok kalut2 nak check vo xdpt.. Call terus YL nasib baik layanan sangat memuaskan hati... Dan2 Runner yl yg nak hantar order ni pon Call skali.. Mcm2 faham2 je kan.. Risau.. Brg mahal ni.. Haha . Nnti kita unboxing apa ada dlm ni. 😊 . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam
Apa hebatnya Gentle Baby ini? Gentle Baby adalah essential oil yang khusus diformulasikan untuk ibu hamil dan bayi, digunakan semasa kehamilan untuk meredakan stress dan rasa gelisah, menjaga mood dan meningkatkan energi positive agar proses melahirkan menjadi lancar. Gentle Baby membantu memberikan rasa tenang, membantu meredakan kembung perut dan memberikan rasa lega saat bayi mengalami ruam lampin atau iritasi kulit. Gentle Baby adalah paduan sinergi, Rosewood: Minyak yang menjaga elastik kulit dan memberi efek tenang pada tubuh. Geranium: Memiliki fungsi menjaga kesihatan kulit dengan menyeimbangkan sebum, yang merupakan sekresi lemak dalam kelenjar sebaceous dari kulit yang membuat lentur kulit. Selain itu aromanya membantu fikiran positif. Lavender: Mempunyai multi manfaat. Fungsi utamanya adalah untuk menenangkan dan membantu tidur lebih nyenyak. Bagi kulit Lavender dapat membantu mencegah stretch marks. Roman Chamomile: Berfungsi meneutralkan alergi dan membantu dalam regenerasi kulit. Palmarosa juga dapat membantu mengurangi iritasi dan meminimalkan kegelisahan pada anak-anak, terutamanya pada anak hiperaktif. Ylang Ylang: Membantu menyeimbangkan energi wanita secara fizikal dan spiritual. Membantu memfokuskan fikiran, membawa kembali perasaan cinta diri, percaya diri, sukacita, dan damai. Palmarosa: Bermanfaat untuk semua masalah kulit, merangsang pertumbuhan sel baru, melembabkan kulit, dan mempercepat penyembuhan. Lemon: Memperbaiki kesihatan, penyembuhan, energi fizikal, dan pemurnian jiwa. Aromanya menyegarkan, meningkatkan, dan menghangatkan. Bergamot: Menenangkan sistem endokrin dan hormon, menenangkan emosi serta membantu meringankan rasa depresi kemurungan, stress dan anxiety. Juga baik untuk kulit. Jasmine: Membantu stabilkan emosi, meningkatkan rasa percaya diri, energi, euforia, dan optimisme. Rose: Memiliki aroma yang menakjubkan dan antara minyak frekuensi positif tinggi. Rose membantu meningkatkan frekuensi setiap sel, yang dapat membawa keseimbangan dan harmoni bagi tubuh. #youngliving #gentlebaby
#Repost @cheqlid with @get_repost ・・・ GENTLE BABY πŸ‘Ά . 🌸 Kegunaan Gentle Baby: 🀰bagi ibu mengandung, GB membantu mengurangkan stress ibu ketika mengandung . 🀰GB membantu memudarkan strecthmark . 🀰GB membantu mengurangkan kegatalan akibat perubahan hormon ibu . 🀰GB membantu ibu untuk handle 'baby blues' . 🀰 membantu menghaluskan dan meremajakan kulit ibu . πŸ‘Ά membantu mengurangkan ruam lampin baby . πŸ‘Ά memberikan mood yang tenang untuk baby . πŸ‘Ά membantu mengurangkan kerak kepala & 'kolik' . πŸ‘Ά membantu bayi tidur nyenyak . πŸ‘Ά membantu mengurangkan kegatalan pada kulit baby . 🌸Cara guna: βœ” boleh titskan pada bantal / selimut bayi anda . βœ” boleh dicampurkan bersama V6 oil untuk penjimatan berganda ☺ . βœ” boleh terus digunakan, GB selamat untuk kuli NB . βœ” boleh sapu pada tapak kaki baby, seluruh badan baby anda (seperti lotion) 😘 . βœ” boleh sapu pada perut, atau dimana2xsahaja diperlukan bagi ibu mengandung . GB adalah 100% pure essential oil, ia selamat digunakan, ia theraputik, yang penting ia bebas dari bahan kimia ❀. Slide ⬅️ untuk tengok video baby 😭 #credittoownervideo For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale #gentlebaby #cutebaby #oilbaby #minyaktelon #yleo
#Repost @cheqlid with @get_repost ・・・ GENTLE BABY πŸ‘Ά . 🌸 Kegunaan Gentle Baby: 🀰bagi ibu mengandung, GB membantu mengurangkan stress ibu ketika mengandung . 🀰GB membantu memudarkan strecthmark . 🀰GB membantu mengurangkan kegatalan akibat perubahan hormon ibu . 🀰GB membantu ibu untuk handle 'baby blues' . 🀰 membantu menghaluskan dan meremajakan kulit ibu . πŸ‘Ά membantu mengurangkan ruam lampin baby . πŸ‘Ά memberikan mood yang tenang untuk baby . πŸ‘Ά membantu mengurangkan kerak kepala & 'kolik' . πŸ‘Ά membantu bayi tidur nyenyak . πŸ‘Ά membantu mengurangkan kegatalan pada kulit baby . 🌸Cara guna: βœ” boleh titskan pada bantal / selimut bayi anda . βœ” boleh dicampurkan bersama V6 oil untuk penjimatan berganda ☺ . βœ” boleh terus digunakan, GB selamat untuk kuli NB . βœ” boleh sapu pada tapak kaki baby, seluruh badan baby anda (seperti lotion) 😘 . βœ” boleh sapu pada perut, atau dimana2xsahaja diperlukan bagi ibu mengandung . GB adalah 100% pure essential oil, ia selamat digunakan, ia theraputik, yang penting ia bebas dari bahan kimia ❀. Slide ⬅️ untuk tengok video baby 😭 #credittoownervideo For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale #gentlebaby #cutebaby #oilbaby #minyaktelon #yleo
GENTLE BABY πŸ‘Ά . 🌸 Kegunaan Gentle Baby: 🀰bagi ibu mengandung, GB membantu mengurangkan stress ibu ketika mengandung . 🀰GB membantu memudarkan strecthmark . 🀰GB membantu mengurangkan kegatalan akibat perubahan hormon ibu . 🀰GB membantu ibu untuk handle 'baby blues' . 🀰 membantu menghaluskan dan meremajakan kulit ibu . πŸ‘Ά membantu mengurangkan ruam lampin baby . πŸ‘Ά memberikan mood yang tenang untuk baby . πŸ‘Ά membantu mengurangkan kerak kepala & 'kolik' . πŸ‘Ά membantu bayi tidur nyenyak . πŸ‘Ά membantu mengurangkan kegatalan pada kulit baby . 🌸Cara guna: βœ” boleh titskan pada bantal / selimut bayi anda . βœ” boleh dicampurkan bersama V6 oil untuk penjimatan berganda ☺ . βœ” boleh terus digunakan, GB selamat untuk kuli NB . βœ” boleh sapu pada tapak kaki baby, seluruh badan baby anda (seperti lotion) 😘 . βœ” boleh sapu pada perut, atau dimana2xsahaja diperlukan bagi ibu mengandung . GB adalah 100% pure essential oil, ia selamat digunakan, ia theraputik, yang penting ia bebas dari bahan kimia ❀. Slide ⬅️ untuk tengok video baby 😭 #credittoownervideo For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale #gentlebaby #cutebaby #oilbaby #minyaktelon #yleo
THROWBACK . Cerita hari sabtu. lepas oiling dorang dengan oregano, Sampai bilik rendam dorang dengan air lemon pulak, Bilik hotel diffuse lemon + lavender. . Memang banyak guna lemon dan lavender. Lemon tu memang alhamdulillah sangat membantu. . Guna lemon dengan niat nak jaga kesihatan dorang, Kuatkan immune dorang. . . Alhamdulillah allah izin, Elman Hanan takde batuk demam selsema pun walaupun berendam kolam punya lama. Siap terbang berenang tercampak terbalik tenggelam entah berapa banyak air dorang telan ntah πŸ˜… . Harini 2,2 ketoi tu ok sahaja. Sihat walafiat. syukur πŸ₯° . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sampai rumah dari lumut pukul 9pm πŸ˜ͺ . Terus unbox 2 batch order masa sale jumaat haritu. Ada pending yang belum sampai. . Sorting untuk di agihkan dan untuk pos Buatkan pulak mikhael punya sinus blend Siapkan blend oil lagi . . Selesai semua, Oiling pulak dua ketoi anak yang baik ni. Pegi Hall sambil tutup mata. Takmo tengok segala barang2 balik tadi. nanti kang mau tak tidur mengemas. . Bagi can sikit kat badan Masuk bilik capai eo surrender Dah. menguap2 non-stop ni dari tadi. esok kerja wey, kerja πŸ˜‚ . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
2 ni eo yang kadang2 aku pandang rendah πŸ˜… . padahal basic oil ni lagi best dari eo yang power2 tu 😍 . punya lah kebelakangan ni byk try eo yg "hebat" nak slow down terkinje2 si kael ni, rupanya lavender je πŸ˜† . . tu laaaaa..... dulu energy therapist suruh guna macam tak caya kan, macam yeke lavender?? ok ke lavender?? kah3. . tadi pagi letak lavender kat head crown kael, pastu kat belakang badan, heart chakra. . orange pulak letak kat wrist, belakang telinga utk uplift mood. . kael mmg well behave, satu benda yang aku notice, dia kurang berangan main tembak2, dan dia happy + cool sepanjang urusan kat sekolah dia harini. sikit tak cranky 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
kawan share, kita panjang2 kan lagi 😍 Semoga bermanfaat. 😊 . Takyah susah2 dah nak beli lemon, perah lemon. kan? 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Young Living was the only company that has their own farms (in the regions where the plants should be grown), could absolutely guarantee that no pesticides or herbicides were used in the growing of any of their oils (they use essential oils for pest control and they do all of the weeding by hand), has their own testing equipment (they do both in-house and 3rd party testing, and useΒ many different testing methodsnot just GC/MS which only tests for certain chemicals, not whether those chemicals are synthetic or not), and only uses the first distillation of oils instead of adding chemicals to get more out of the plant. . . οΏΌ Young Living also was the only company that was directly in charge of essential oil farming operations. Every other company I researched goes through some kind of an β€œoil broker” to buy their oils. They have to trust that the oil broker is telling the truth, who has to trust that the essential oil distilleries are telling the truth, who have to trust that the farmers are telling the truth about what they say they are doing. With Young Living, you just have to trust one company instead of several. I feel like it’s a trust step either way (anyone could be lying) but I felt the most comfortable trusting Young Living since they are a full-disclosure company. ANYONE can visit the farms, participate in the harvesting and distillation, view the Young Living labs, and see the entire process. That’s not an option with any other company. How will I know which oils to use for what? One of the benefits of getting a starter kit through this promotion is that you also get to join our private Facebook group that’s specifically for questions about essential oils! The reference guide that I’m giving away as part of this promotion is also a HUGE resource. You can look up almost anything in it and see which essential oils and supplements can be helpful.
EO percuma di hari Jumaat RM 373 😍 . Tiap bulan pun redeem eo free. tu jela keje kitorang dalam team YL ni 😁 . Dah, nak balik Nak kemas beg. Esok nak jenjalan 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
kalut dari semalam sampai harini. πŸ˜… . Ni baru 1st page, Belakang tu ada lagi pending list. Mujur malam tadi dah ku gegar semua suruh bayar sesiap . So pagi ni kita tinggal click2 aje 😍 Puas susun sana sini sebab 1 eo boleh beli 3 botol je dalam 1 acc. Done 2 account, 3 acc lagi nak selesaikan . TQ korang πŸ₯°πŸ₯° . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Punca2 kebas tangan sakit tengkuk bepinau mata malam ni πŸ˜… . RC dan purification mendahului carta. meh lekas siapa nak lagi. . Esok pukul 9 pagi zassss aku order kan utk korang. . Murah wey kali ni RC 37.60 je member price 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #blackfriday #yleomy
IT'S HERE! . The Black Friday Sale is finally here! . 20% off for these awesome 8 oils 😍 . 🌟Valor - I use this daily on the wrist to help balance my energy before I start my day. My family LOVES this oil! . 🌟Frankincense - I can never go without a drop of Frank on my crown every morning to keep my sanity in tact all day long. A drop in my moisturiser too for youthful looking skin 😍 . 🌟RC - Who doesn't love RC? We all love RC as it really helps us relax and breathe easy. Add it with Lavender in the diffuser and you are sure to get a great night sleep! . 🌟Peppermint - Cool down your day with Peppermint! A definite must have in your oil bag... . 🌟Purification - This spa-smelling oil does wonders to get rid of any 'stinky' situation. . 🌟Digize - If you love to eat, then Digize should be your best friend πŸ˜‰ . 🌟Panaway - Use Panaway before and after workout for an amazing feeling and refreshing aroma. . 🌟Copaiba - An awesome oil for great complexion. A must have for ladies that are worried about eyebags, wrinkles and fine lines πŸ˜πŸ˜‰ . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam
Tq for ordering this PANAWAY ESSENTIAL OILS & DEEP RELIEF ROLL ON . Bagaimana Essential Oil berfungsi? Essential Oil perlu diserap kedalam badan untuk berfungsi. Terdapat 3 cara ia dapat memasuki sistem badan manusia, iaitu Topical (sapuan)Aromatically (bauan)Ingest (makan) Topical Penggunaan secaraΒ topicalΒ Β termasuklah sapuan, urutan ke atas kulit. DilutionΒ (cairkan) adalah perlu untuk penggunaan keatas kana-kanak dan bayi. Dilution tidak menghilangkan keberkesanan Essential Oil, ia cuma memberikan volume kepada Essential Oil agar lebih mudah di sapu ke kawasan yang lebih besar. Essential Oil yang β€˜sedap’ di buat minyak urut ialah Lemongrass, PanAway, Aroma Siez. Ia agak panas, dan memberi rasa selesa kepada orang yang di urut. Aromatically Cara aroma adalah cara yang paling senang untuk menikmati faedah Essential Oil. Cuma plug in diffuser dengan Essential Oil kegemaran anda dan anda boleh menikmati aroma Essential Oil yang menenangkan. Sistem deria bau adalah terletak berdekatan dengan bahagian o=tak yang mengawal naik turun degupan jantung, tekanan darah, pengeluaran hormon dan pelbagai lagi fungsi badan. Penggunaan Essential Oil bergred therapeutic adalah penting untuk mendapatkan faedah membantu menyokong sistem badan ini. Ingest Setakat ini, β€œmakan’ Essential Oil adalah topik yang paling hangat diperkatakan. Β Essential Oils tidak digalakkan dimakan kerana ia tidak tersenarai dalam GRAS list (Generally Regarded As Safe). Oleh kerana tiada satu standard cara pemantauan Essential Oil, maka adalah tidak selamat untuk makan sebarangan Essential Oil. Young Living Essential Oil telah mengeluarkan satu rangkaian Essential Oil yang selamat untuk dimakan. Ia telah diluluskan oleh USFDA sebagai β€˜dietary’. Pilih Essential Oil anda.. Pilihan ditangan anda. Keyakinan penggunaan Essential Oil yang digunakan seharian adalah bergantung kepada keyakinan anda terhadap syarikat yang memproses Essential Oil itu sendiri. Apakah jaminan yang saya dapat berikan dengan Young Living Essential Oil? SEED TO SEAL
Salam maulidurrasul πŸ’šπŸ’šπŸ’š20/11 Selesai COD PREMIUM STARTER KIT 🌟 . TERIMA KASIH DAUN KELADI . RM713 SAHAJA #premiumstarterkitdessertmist . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #traveldiffuser #ariaultrasonicdiffuser #younglivingshahalam
yup. utk pagi tadi. loccitane tu sendiri bau dia dah mmg wangi lembut calming habis! add on lemon pulak atas palm. lumur satu badan. pastu amik lemon lagi campur dalam air kat gayung jadikan bilasan terakhir. . apa lagi nak???? mak bahagiaaaa.... ahahahaha.. . loccitane tu organik, kalau campur dgn eo in shaa allah best ajerrr 😍😍😍 . . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
RAVEN. . Asik cerita pasal RC untuk anak je. Kita explore lah sikit EO untuk adult, RAVEN. . Aku suka share cerita dari kawan aku ni sebab dia bercerita sebagai PENGGUNA. . Pengguna ye, BUKAN PENJUAL. to be fair, aci lah kan cerita pengalaman user. asik share pengalaman sendiri je orang pun boring πŸ˜† . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
πŸ’š GENTLE BABY πŸ‘Ά πŸ’š - sangat sesuai untuk ibu mengandung & bayi. . - ketika berpantang juga. - soft, tenang, relaxing & calming . . Slide πŸ‘ˆ left for information #gentlebabyessentialoil #gentlebaby . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #premiumstarterkitdessertmist #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #traveldiffuser #ariaultrasonicdiffuser
DIY BALM boleh guna resepi ni.. Kita bg free je.. Boleh guna untuk buat balm kegunaan seisi keluarga. / baby πŸ‘Ά / wellness / dan lain2 . 2tsb besswax 2tsb shea butter 2tsb coconut oil 1tsb v-6 young living Essential oils . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #premiumstarterkitdessertmist #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving #eoempire #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #traveldiffuser #ariaultrasonicdiffuser
Deria haiwan adalah 2,3 kali ganda dari manusia. . . Haiwan memang peka dan mudah terasa dengan keadaan sekeliling. tak kisah lah baik atau buruk. . Aku nak share lebih2 aku tak pandai. tapi cukup lah korang pun faham kan macam mana haiwan ni sangat sensitif dari segi bau, rasa, atau pun deria perasaan. . Ok, ini aku share kat korang macam mana haiwan ni bertindak elok dengan eo peace and calming. boleh baca perkongsian dari kawan aku tu ye 😊 . Ada banyak lagi cerita haiwan dan eo ni, nanti ku cuba compile mana yang dapat. . Emosi, bukan manusia je. Haiwan pun. Anak2 kalau kita massage dorang dengan eo ni, memang in shaa allah semua nya terkawal. . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
GOOD NIGHT ❀ . EO Puri ni ada dlm PSK yer korang. Dulu klid dok fikir guna ketol ni hanya untuk demam-demam untuk bersihkan udara, tapi tidak korggg . If klid rasa nak cakap bad words tapi tak dapat luahkan ku pendam, sakit hati kat org tak lepas,πŸ™„πŸ˜πŸ˜‘ ku sapu jer EO nih kat dada ni istifarrrrr beserta niat semoga allah pulihkan kurangkan rasa ni hilang dgn izinNya insyallh aminnnn πŸ™‡β€β™€οΈ . EO ini bukan kata 100% dapat hilangkan benda-benda tak best, tapi semua ini ikhtiar kita kan? semua serah pdNya dan niat perlu baikkk untuk gunanya ☺ . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
Me ❀ RADIATA . batuk selsema 2minggu guna buat sapu buat diffuse, perghhh legaaaa. Ini minyak kayu putih yer korg 😁 besttt sangattttt. Yes 2 minggu utk klid pulih batuk selsema demam semua, klid hanya diffuse ketol nie bersama eo2x lain🀣 . Dah jadi mak-mak sangat mls n yakin kuatla korg oiii nk guna eo semata πŸ™„ (pls jgn ikot cara klid yer mmg suffer dri sndri) but alhmdlh pulih sepenuhnye. Bukan nak deny xmo amek ubat doktor, at least klid nk tgk dri sendri cmne dri klid nk adapt nk absorb 100% bahan natural, bahan organik nie πŸ˜‹ . Semua eo YL 100% pure, so memang amek masa lama nak pulih kannn tetapiii klid xclaimlah korg kene guna eo semata okey. πŸ˜† For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
LEMON πŸ‹ . Kalau anak demam remedi kebiasaan ibu bawa anak mandi lemon kan??? Dihiris2 slice lemon2x tue then ramas2x buat mandi anakkkk 😊 . If xde lemon fresh, boleh guna eo lemon yer makkkk, mudah terussss 😁. EO lemon nie ada dalam PSK taw makkkk. EO paling murah kay 🀀 . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
HALAU NYAMUK . Itu salah 1 purpose klid guna eo lemongrass nie. Diffuse terus wak! πŸ€ͺ lari beterbangan nyamuk2x haaaa padan muka kihkihkih, klid mmg sakit jiwa ngn nyamuk2x korg oiii 🀣 . Lagipun, if korg guna spray aerosol dipasaran bahayakan, bau dia tue toksin nak2x klu nak spray kne semua ahli keluarga tiada dlm rumah . Kak lid ingt taw dulu zaman kecik2x tgh main wktu ptg, mak msti pgl suruh msuk umh ttup tgkap semua then spray 1 rumah. Lepas 1 jam bru masuk umah taw tapiii haaaa bau ttp ade πŸ˜‘. Tapi itu dulu, now klid xguna dah spray aerosol tue korg, ku diffuse inilah mlm2x before tdo. Pssttt umh mmg bau tomyam hahahaha, serai kan legomgrass ☺ . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
It's a wrap!! . Thank u semua untuk yang terlibat harini β™₯️β™₯️ Tq puan Rahilah Akhtar Husin bagi kami peluang untuk sama-sama di majlis konvokesyen sekolah puan. . Hectic day utk diri sendiri. Terbang2 sekejap gombak sekejap sungai buloh patah balik gombak πŸ˜† . But life's great. seriously 😘😘 Dia punya feels bila dapat wujudkan diri kat dua2 event penting sangat lah bahagia hati dan jiwa 😍 . Alhamdulillah allah mudah kan semuanya dari awal sampai lah hujung event. . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Bismillahirrahmanirrahim.. Innahaza larizkuna Malaahu Minnafaad β™₯️β™₯️ . Dewan Komuniti Batu Muda Gombak. . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Harini, . kami kat sini πŸ₯° . Siapa yang dekat2 sini nak belek eo diffuser semua nak kenal2 eo. jemput lah ke sini sembang2 😊 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Releas. Eo yang "berat" . Ini lah yang aku sembangkan pagi tadi. Release, melepaskan. . Ni kawan aku share pasal release. EO yang tak semua orang boleh "bekerjasama" dengan beliau ni πŸ˜… . That's why aku pilih purification je. Play safe πŸ˜† . Boleh tengok post pagi tadi untuk Relase vs Purification . . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Boring lah kan asik sembang pasal anak. Mak pun perlukan perhatian ye dak?? 😜 . Let's talk about emotional and feelings . Biasalah jadi isteri, menantu dan ibu semua pun ada simpan dalammmmmm 🀣 . Tak banyak, sikit mesti ada kan? Tipu lah kalau korang kata semuanya ok, semuanya dapat luah kat suami. tipu tu 😜 Layan stress dan emo tak sedar anak jadi mangsa. kan? . . My morning EO. aku prefer Purification instead of Release eo. . . Release, melepaskan. Purification, membersihkan. . aku pernah pakai release, emosi serba tak kena. asik nak marah, jadi hal sikit nak komplen. semua tak kena. sebab, release melepaskan. . . Bila aku pilih untuk pakai purification (biasa nya pakai kat tailbone) niat jela untuk segala yang baik2 moga allah bantu) perasaan tu lebih mudah di lepaskan dengan cara yang halus. emosi lebih tenang. . . contoh lah eh, aku gerammmm dgn bebudak ni haritu dok main sepah rumah macam takde hari esok. biasanya kat mulut ni memang asik bising suruh kemas. . tapi haritu ku lantak kan aje apa dorang nak buat, pegi masuk toilet sental toilet cun berkilat πŸ˜† pastu keluar tgk dorang dah relax tgk tv, ajak kemas sama2, settle. . . tapi kalau guna release, siap lah ku hauk semua 🀣 itu beza melepaskan dan membersihkan. ada paham? 😜 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
ENVISION 😍 . . Sis ni, lama dah tau dia beli envision Tapi dia selalu pakai kat anak . Pernah kan banyak kali dulu ku cerita, Envision ni my favorite EO. Pernah pakaikan kat kael untuk overcome fears. . Biasalah kael tu semuanya malu. Tapi pakai kan envision ni, Aroma eo ni sangat wangi, sangat uplifting mood dan sangat fresh. once u snort, akan terus pergi ke limbic system dan otak akan translate aroma tu untuk bertindak bagaimana. . So, yup. envision buat kael lebih happy dan berani dan envision buat sis ni lebih happy dan confidence dalam working environment dia yang chaos harini. . and yes, i do love envision πŸ₯° . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Another 313 pv 😍 Free Kunzea 5ml Free Raven 15ml . . Tiba2 rasa menyesal tak cukupkan 400pv πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ . Kebanyakkan nya semua ni dah bertuan. Ada 1 set NXR tak masuk gambar TQ semua β™₯️ . Mana yang available nanti kita inform. TQ semua. TQ πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
15% OFF SALES πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Sempena Ulang tahun perkahwinan klid dan suami yang ke-7 pada 20.11.2018, klid nak buat SALES 15% OFF u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . SALES 15% OFF AKAN BERMULA PADA 20/11/2018 sehingga 10/12/2018. 😍 . SYARATNYA adalahhh : 🀩 . DEPOSIT hanya RM10 diperlukan untuk LOCK your order(safety purpose), dan baki haruslah dibayar pada hari gaji korg, gitueeeew! best x?? jadiiiiiiiiii korang dah boley PM klid okeyyyy boley tanya ape sahaja psl eo, insyallh klid cuba bantu πŸ€— . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
15% OFF SALES πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Sempena Ulang tahun perkahwinan klid dan suami yang ke-7 pada 20.11.2018, klid nak buat SALES 15% OFF u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . SALES 15% OFF AKAN BERMULA PADA 20/11/2018 sehingga 10/12/2018. 😍 . SYARATNYA adalahhh : 🀩 . DEPOSIT hanya RM10 diperlukan untuk LOCK your order(safety purpose), dan baki haruslah dibayar pada hari gaji korg, gitueeeew! best x?? jadiiiiiiiiii korang dah boley PM klid okeyyyy boley tanya ape sahaja psl eo, insyallh klid cuba bantu πŸ€— . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
15% OFF SALES πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Sempena Ulang tahun perkahwinan klid dan suami yang ke-7 pada 20.11.2018, klid nak buat SALES 15% OFF u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . SALES 15% OFF AKAN BERMULA PADA 20/11/2018 sehingga 10/12/2018. 😍 . SYARATNYA adalahhh : 🀩 . DEPOSIT hanya RM10 diperlukan untuk LOCK your order(safety purpose), dan baki haruslah dibayar pada hari gaji korg, gitueeeew! best x?? jadiiiiiiiiii korang dah boley PM klid okeyyyy boley tanya ape sahaja psl eo, insyallh klid cuba bantu πŸ€— . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
15% OFF SALES πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Sempena Ulang tahun perkahwinan klid dan suami yang ke-7 pada 20.11.2018, klid nak buat SALES 15% OFF u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . SALES 15% OFF AKAN BERMULA PADA 20/11/2018 sehingga 10/12/2018. 😍 . SYARATNYA adalahhh : 🀩 . DEPOSIT hanya RM10 diperlukan untuk LOCK your order(safety purpose), dan baki haruslah dibayar pada hari gaji korg, gitueeeew! best x?? jadiiiiiiiiii korang dah boley PM klid okeyyyy boley tanya ape sahaja psl eo, insyallh klid cuba bantu πŸ€— . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
15% OFF SALES πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Sempena Ulang tahun perkahwinan klid dan suami yang ke-7 pada 20.11.2018, klid nak buat SALES 15% OFF u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . SALES 15% OFF AKAN BERMULA PADA 20/11/2018 sehingga 10/12/2018. 😍 . SYARATNYA adalahhh : 🀩 . DEPOSIT hanya RM10 diperlukan untuk LOCK your order(safety purpose), dan baki haruslah dibayar pada hari gaji korg, gitueeeew! best x?? jadiiiiiiiiii korang dah boley PM klid okeyyyy boley tanya ape sahaja psl eo, insyallh klid cuba bantu πŸ€— . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
15% OFF SALES πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Sempena Ulang tahun perkahwinan klid dan suami yang ke-7 pada 20.11.2018, klid nak buat SALES 15% OFF u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFFπŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . 15% OFF πŸŽ‰ . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . untuk apa sahaja essential oil pilihan anda!!! . SALES 15% OFF AKAN BERMULA PADA 20/11/2018 sehingga 10/12/2018. 😍 . SYARATNYA adalahhh : 🀩 . DEPOSIT hanya RM10 diperlukan untuk LOCK your order(safety purpose), dan baki haruslah dibayar pada hari gaji korg, gitueeeew! best x?? jadiiiiiiiiii korang dah boley PM klid okeyyyy boley tanya ape sahaja psl eo, insyallh klid cuba bantu πŸ€— . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
AVAILABLE 🌸 . with CC - RM713 . with INSTALLMENTS RM750 ( RM75 X 10 mo) . Premium Starter Kit with Desert Mist didatangkan khas bersama10 ketol ☺ essential oil pelbagai guna serta free item yang lain 🀀 . Dessert Mist Diffuser mempunyai features yang gemok tapi sexy 🀣. Seriussss if korg tengok sendri luaran dia yg montok tue mmg akn menggetarkan jiwa ouuch! Selain itu DMD berupaya diffuse selama max 10hours, serta mempunyai lampu2x yang boley ditukar warna haaaa HEBAT BUKAN? 😎 Ia adalah juga boleh digunakan sebagai hiasan deco sesebuah ruang tamu😁 . Kegunaan essential oil ini banyak. Selain dapat aroma yang wangi, ia boley digunakan sebagai minyak urut utk anak2, ibu bapa serta seluruh ahli keluarga πŸ‘΅πŸ§“πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦, ahli sukan πŸƒβ€β™€οΈ, mak bidan, dan sesiapa sahaja yang berminat . Premium Starter Kit with Desert Mist ini sangat murah jika dibandingkan belian secara loose. So ape tunggu lagi? bagi anda yang berkemampuan, yang inginkan perubahan lebih baik dengan EO, why not jom terus order dengan klid 😊. I berbesar hati akan guide u all smapai dapat PSK ni πŸ›¬ . For more details 😁 πŸ‘‡ . Whatapps klid kay! 🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ“² +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire #eoebigsale
next page →