#EOEmpire

525 posts

Loading...
Mikhael pun pandai handle diffuser ni ๐Ÿ˜Š . Stok EO mommy yang murah2 memang kena banyak. macam lemon, lemongrass, Cedarwood dan orange. . Semua eo ni mmg sentiasa ada sebab kael punya diffuser memang on setiap malam dalam bilik dia. SETIAP MALAM ye ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Mommy dia pun on diffuser bila perlu je. Jimattttt ๐Ÿ˜† . Tapi dah memang syarat kael dia kalau nak tidur mesti pasang lampu warna-warni dia tu ๐Ÿ˜‘ . Tapi kalau kael tak banyak isu untuk haritu, tak buat perangai, tak kena marah.. mommy dia diffuse air kosong je! janji ada lampuuu. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pagi jumaat. . Malam tadi emosi teruk. Pagi ni hangkut Aria terus pegi office Diffuse 2 ketoi ni. . . Sesekali Allah nak tunjuk kasih sayang dia, memang tak terjangkau dek akal ๐Ÿ˜ž . Moga yang susah di berikan kesenangan Moga yang sempit diberikan kelapangan Moga yang sakit diberikan kesembuhan . Bersangka baik dengan Allah. โ™ฅ๏ธ Allah tu baik. sangat baik โ™ฅ๏ธ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Loading...
PLACE YOUR ORDER NOW! ๐ŸŒท . banyak sangat kebaikan #nxr nie korg! klid dh consume more than 1month. alhmdlh sangattttt berkesan dari segi kulit muka, pembuangan ๐Ÿ’ฉ lagi 1 bagi tenaga yg sgt xterkata! . bangun pagi xde rase berat badan wlpn ku senantiasa mmg berat ๐Ÿคฃ . tp alhmdlhh asbab #ningxiared nie sangat xmasuk akal ๐Ÿ˜ซ . some more klu tnya napa ningxia best, jawapan klid sbb dlm #nxr ade #eo jugak korg uiiii. tersangat sedap kualiti hebat! kenapa #ningxiared yl nie hebat klid ckp? coz #eo yg terkandung didlmnya semua from SEED TO SEEL ๐ŸŒณ . apa itu seed to seel? cer google dulu uolss!! kompom korg terkejut sbb dlm nxr nie dicampur dgn 100% pure essential oil. rajin sket plsss cari info tue kay!๐Ÿ˜‰ . so ape tunggu lagiiiii , WASAP JER klid taw! ๐Ÿ˜Š . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Life is good and so much better ๐Ÿ˜˜ . Feeling better than yesterday and the other bad day. Kadang-kadang kita cuma nak manja2 sembang hati ke hati jerrr โ™ฅ๏ธ . . Kita kan pompuannnn. Ecehhh!! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
LOVE LOVE LOVE . Peppermint?? klid suka sgttttt sbb tok pening2x tok migraine & utk hilang stress jugak! ๐Ÿ’‹ . semalam b4 tdo sedut 1 kali terasa ke tekak, then dia bg clear brain fog fuhhh ๐Ÿ˜ฅ after 1 hour rasa tenang dan terus ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด . pagi ni bangun alhmdlh my mood AAA+++ ๐Ÿ™ . Ya allah kau permudahkanlah urusan kerja kami suami isteri pada hari ini, kau berilah kami rezeki yang halal, jentiklah hati2x kami agar sujud selalu padaMu ya allah ya rabb. aminnn ๐ŸŒท . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
. Hari Pertama Bekerja . Seronok kan cuti lama duduk kat rumah layan anak, layan keluarga. Macam saya yang baru bersalin ni, lagi la seronok duduk kat rumah layan baby Hawa. Tiga bulan cuti rasa sekejap sangat masa berlalu. Nah!!..hari ni masuk ofis dan mula bekerja. . Memang dari awal dah buat persiapan untuk bekerja. So, my EO untuk hari pertama ni adalah Purification dan Orange. . Tiga bulan kan tak masuk ofis, mestilah berhabuk semua tempat. Saya pula jenis orang yang kalah dengan habuk. Jadinya kena la diffuse Purification. . Disebabkan hari pertama, kita kena la bersemangat sikit kan dan mestilah mood pun kena seronok. So, saya letak Orange 3 drops. MashaAllah, sedapnya bau bilik, serius tak tipu. . Diffuse pula guna Dessert Mist Diffuser yang boleh diffuse sampai 10 jam dan boleh tukar-tukar warna lampu. Ya Allah, bestnya..memang membangkitkan mood sangat tau. . Ok la, kalau nak order boleh wasap terus tau. Cepat sikit saya respon ๐Ÿ˜‰ . . โžกnak info lebih lanjut? . Whatsapp โžก Maria ๐Ÿ“ฒ 0192374546 . . #kutupsk #younglivingselangor #terapiaura2u #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #younglivingmalaysia #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #hospitaluitm #eczema #tidurlena #yleo #fattzura #bazaronline #uitmsubgaibuloh #EOEmpire #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakbatuk #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingkajang #younglivingputrajaya #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang
inhale dalam2 malam ni. Peppermint bukan eo aku. Paling jarang dan tak berapa nak pakai. . Tapi malam ni buat blind pick dapat beliau. Ok lah. drop kat palm, rub dan inhale Terus rasa lapang kat kepala, dada dan rongga hidung . kael dgn Hanan pun buat. 2,2 bagitau ada rasa kat tekak Dorang ni memang dah pandai detect eo pegi ke mana. ๐Ÿ˜˜ . Now i know kesan peppermint untuk clear brain fog, migraine, stress and headache Serious talk, it's help a lot...! . Dah. tido ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Premium Starter Kit . . Memandangkan bulan oktober nak dapat botol kedua EO Loyalty Blend ๐Ÿ˜ . So wa nak bagi promo kat SEMUA yang buat pembelian PSK akan terima GIFT seperti dalam gambar ๐Ÿ˜ . Bag diffuser tu muat tau nak masuk diffuser gemok tu Dalam tu ada slot lagi untuk korang susun EO . Balm base pulak korang boleh letak eo sendiri dan gunakan utk anak-anak Amber botol roll-on pulak utk korang blend eo. . Kira nya GIFT PSK ni sesuai sangat korang guna untuk bawak travel. . . Kalau pandai sweet talk, ada lagi eo free ku boleh bagi ๐Ÿ˜ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
UNTUK MENGHALAU NYAMUK ๐Ÿœ . pun boley korg!!!! untuk minyak urut dalam ibu berpantang pun boley! Harga??? below RM100! soooo jangan tunggu lama2x yer ๐Ÿ’‹ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
WIFE & MOTHER ๐Ÿ‘ญ . klid suggestkan korang untuk perlu ada kesemua eo ini ๐Ÿ’ช yes! perlu sangat. sebab HFMD bukan sahaja jangkit kepada kanak-kanak, tapi juga kepada kita; orang dewasa ๐ŸŒณ . nak beli semua boleh beli #everydayoils from young living! berbaloi-baloi sangat. nak lagi best terus sign up Premium Starter Kit with Desert Mist Diffuser! RM713 sahaja korg! ๐Ÿ˜™ . Nak bayar dengan CASH, DEBIT CARD, CREDIT CARD or ansuran pun boleh! ๐Ÿ’‹โค . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
PRICE BELOW RM100 each! ๐Ÿ’‹ . Murah kan! superb murah cuollssssss. please refer my previous post ๐Ÿ˜Š . Ada diskaun taw! superb murah superb best. Nak lagi murah terus wasap kak lid okeyyy. eo 2 ketol nie sgtttt bagus utk kegunaan harian ank2x korg . untuk klid we hub & wife guna twktu malam tok deep sleep too ๐Ÿ™Š๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Kenapa pakai eo kat earlobe? . . . and...... nah. one of your team mate came out with this ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yup, setiap perincian tubuh kita allah dah cipta secantik2 nya. sempurna. . Setiap kejadian yg connect with others. . Selain tapak kaki, telinga kita pun ada macam2 saraf yg connect whole to our body. . so, kita sapu eo kat telinga. Eo tu akan touch dan serap dan terus pergi ke saraf yg memerlukan. . Apa lagi nak kata? Kejadian allah kan. EO pun allah yang cipta Kita cuma masukkan dalam botol je ๐Ÿ˜Š . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
LOVE โค . sesuai utk mak mak yg life mereka kebykn skg semuanye mak mak bekerja iyer dop? termasuk yang kt umh tue as housewife kan kan kennnnn !? . semua perlu takle; perasaan sendiri, anak-anak, suami, bos, rakan sekerja, kawan-kawan, jiran, mak ayah, adik beradik haishhh semuaaalahhh ๐Ÿ˜‚ . so boley cuba salah 1 eo nih. nak jimat dilute dgn apa-apa carrier oil. Cth: minyak yg boleh dimasak: olive oil, sunflower oil ๐ŸŒป . tapiii klid suka guna v-6 vegetable oil from YL sbb suka semua yg YL hahahahah... baru ada class noks! ๐Ÿ˜‹ . semua eo klid sarankan korg must dilute before use it. yer mak mak. sbb eo nie potent sgtttt. sbbnye kulit yg sensitif akn menyebabkan iritasi pada kulit korang. cth klid dlu xtahuuuu, guna Stress Away calit2x kt nadi... tup2x nek biji2x halus ๐Ÿ˜† padan mukakuuuuu ๐Ÿ˜ฅ #pleasejangantiru ๐Ÿ’‹ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
orange + cedarwood . My sleep combo ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . sebab apa klid ckp combo? coz 2 ketol nie boley buat klid & hubby dah deep sleep sgttttt ๐ŸŽ‘ . diffuse 5drop cedar and 4drop orange before bedtime ๐Ÿ˜™ . Then apply cedarwood on temples, neck, forehead and bottom on my feet ๐Ÿคค . easy freezy!!! ๐Ÿ™ˆ . so lps jer bgn alhmdlh sangat-sangat segar korg. Perasaan tue xdpt nk gmbrkan bila kita hari2 bz dgn kerja ofis, blik rumah nk settle hal rumah lagi semualah. so i need my perfect rest! so this is. korg yg mane rase nak cuba leh jer wasap iols kay . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
My Daily EO for this week ๐Ÿ’‹ . . Clarity tu aku dapat FREE from leader. Reward. hehe. TQ @shinawann Sejak dapat clarity ni 2 minggu lepas, hari2 ku pakai. inhale, sapu kat belakang tengkuk. Yup, membantu sangat untuk aku yang jenis tak ketahuan semua nak buat semua nak fikir ๐Ÿ˜† . Abundance, eo yang aku tak berani sembang lebih2. EO paling tricky untuk aku guna. Tapi untuk 2 hari ni alhamdulillah aku nampak yang baik2 je ๐Ÿ˜… . Apa pun eo ni asbab sahaja. semua kebergantungan kita tetap pada allah. Tak kira lah apa minyak pun yang korang guna, apa jenis dan jenama sekali pun, semua ni hanya lah sekadar pengantara. โค๏ธ . Tapi kenapa aku pilih eo? -non chemical -100% tumbuh-tumbuhan -dah nama pun minyak pati. haruslah PATI dan PURE - kesan yang sangat ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Malas lah nak main teka teki . Ada ke patut pm aku tanya mirzal kena angin pasang ke. . . Choiiiiiii!! kejadah apa pulak aku nak cerita pasal angin pasang bagai ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . Dasar pemalas nak google lah tu! Org dah kata google, google.... ๐Ÿ™„๐Ÿ™„ . Ni ha mata mirzal. Chalazion cyst. atau nama kampung nya ketumbit. . Tapi ni dah kronik sangat ni. tumbuh dalam kelopak mata. Seminggu dok tenyeh antibiotic doctor tak menjadi apa. makin besar lagi ada lah. . Gambar 1st masa mula2 diagnose Gambar 2nd selepas seminggu, makin besar. . Sudahnya amik eo purification Calit2 atas tutup botol je sapukan 3 kali sapu dah reda ok ๐Ÿ˜ . Seriously sekejap je reda dari masalah cyst ni. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Mirzal jual mahal dengan eo sebenarnye. Nak jugak guna ubat doctor. Sekali calit eo je nampak terus kesan nya. . Haruslah ku jalan sambil mendabik dada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
15% OFF . 15% OFF . 15% OFF ๐Ÿ˜ฑ . Mur mur mur aje cuolsss ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜™๐Ÿ’‹ . 2 ketol nie kalau drop dlm nxr masyaalllhhhhhh sedap mewongi -wongiii mulut. psttt tue leh mengkuruskan #eograpefruit tuhhh ๐Ÿ˜จ .Pastu sendawa fuhhhh rse oren dia ๐Ÿ˜‹ in love sgttt cuollsss ๐Ÿ˜† . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . ๐Ÿž . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai ๐Ÿฃ Penyebar Aroma ๐Ÿฃ Humidifier ๐Ÿฃ Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . ๐Ÿข Diffuser YL sangat ringan ๐Ÿข Mudah untuk digunakan . Selamat ๐Ÿ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya ๐Ÿ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse ๐Ÿ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . ๐Ÿ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
WEIGHT LOSS??? . boley cuba nnti kite drop dlm nxr okey! ๐Ÿ˜‹ . credit to #pinterest ๐ŸŒท . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
NINGXIA RED FACT ๐Ÿ’‹ . KELEBIHAN NXR??? sbb lg premium dari segi harga sbb dia added eo awk uuuiiiiii โคโคโค . tengoklah berapa jenis eo ada dalam nxr tue. fuhhhh alhamdulillah allah swt temukan klid dgn nxr ๐Ÿ’ช klid dapat rasakan kelainan selepas botol ke-4 huiiiii huiiii cer scroll ke kiri๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‹ . stamina, antibodi kuat dari sebelum nie. bila consume nxr xmudah lapar in the morning. sbb nxr ade protien tinggi. itu buat klid kenyang ๐Ÿ˜ lagi pagi2 lawassss jer membuang cuolsss ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ™Š . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
NINGXIA RED ๐Ÿ’‹ . nak cantek seluruh badannnnn nak sehattt consume ningxia red setiap pagi (perut kosong) kannnnn ๐Ÿ˜™ boh oren fuhhh wongi mulottt boost enery lagiiii ๐ŸŠ & boh peppermint utk curbs appetite too ๐Ÿ˜‹ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
15% OFF . 15% OFF . 15% OFF ๐Ÿ˜ฑ . Mur mur mur aje cuolsss ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜™๐Ÿ’‹ . 2 ketol nie kalau dapat buat minyak urut pi spa pon syokkkk kan kan kan ๐Ÿ˜Ž . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Morning โค๏ธ . Punya sayang nak guna collection ni sampai sanggup beli eo yg sama 15ml ๐Ÿ˜… . Happy sunday gaiss โšฝ๏ธ๐Ÿธโ›ณ๏ธโ›ธ๐Ÿ‚๐Ÿฅ‹ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
10% OFF ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ . For next purchase your favorite yloe! ๐Ÿ˜™๐Ÿค— . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
EO for man. . Selalu asik sembang pasal eo anak, emo mak2, eo emosi. . Nah, eo khas untuk lelaki. Rugi kalau diffuse ๐Ÿ˜œ . Calit2 je kak. Bahagia setaman ๐Ÿ˜† . Shutran tu sape yang TTC boleh pandang selalu. . Siapa yang family planning Sila sorok Sekian ๐Ÿ˜† . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
BE GENTLE WITH YOURSELF โค . Good Morning everyone ๐Ÿค— . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Selamat Hari khamis ๐Ÿ˜Š . Botol eo2 dalam gambar ni semua boleh kata eo org pompuan... ๐Ÿ˜† . Eo geli2 pun boleyyyyyy ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Boring lah asik cerita pasal eo kan? . Ok, sebenarnye range product YL sangat besar. ada EO, ada Household item, ada Skincare, makeup, baby's product dan supplement. . So petang ni. kebetulan ubat gigi anak pun dah habis. meh la kita sembang sikit pasal ubat gigi anak2 yang best ni. . Korang, siapa yang anak pakai ubat gigi biasa kat market tu. ce letak sikit atas sinki. tinggalkan satu malam. sure bersemut. sebab apa tau? manissss gula. serious. so elok ke macam tu?? Mak ayah, Fikir-fikir kan eh ๐Ÿ˜Š . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sweet Dream Everyone. Malam ni diffuse dua essential oil (EO) ni. Actually dah dua malam diffuse EO German Chamomile tu. Semalam diffuse dengan EO Orange. Mana-mana gabungan pun bagi kesan yang sama. Tak perlu guna banyak pun. I letak 2 drops German Chamomile dan 3 drops Orange/Bergamot. Kesan dia, tidur memang lena dan bangun pun senang. Anak-anak lagi la, takde bangun malam. Baby pun sama, senang sangat jaga dia. Diffuse lak guna Dessert Mist Diffuser yang boleh diffuse sampai 10 jam tu. Haish...wangi bau bilik sampai ke pagi. โžกnak info lebih lanjut? . Whatsapp โžก Maria ๐Ÿ“ฒ 0192374546 . . #kutupsk #younglivingselangor #migraine #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #ilkkmsgbuloh #younglivingmalaysia #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #hospitaluitm #eczema #tidurlena #yleo #fattzura #bazaronline #uitmsubgaibuloh #EOEmpire #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anaktidurlena #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingkajang #younglivingputrajaya #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang
Malam ni buat oral massage utk Kael guna frankincense . Untuk speech dia. pelat sikit abg ni ๐Ÿ˜Š . Rumah dah gelap. Masing2 dah hulur badan. Tadi lepas maghrib dah massage dengan calming blend. . Ni dah golek2, just calit cedarwood je kat big toe masing2. . 2,2 pun dah rehat2 je sekarang. Baru dapat TV beno nya ๐Ÿ˜† Sejak balik sekolah siang tadi memang tak ON TV๐Ÿ˜œ . Sementara tu boleh la mommy settle apa2 yang patut. Dak Hanan dah hint2 ajak baring. Senang je nak bagi tewas dorang ni ๐Ÿ˜ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
10 different ways to use Seedlings Baby Wipes! Donโ€™t have a baby? You can still use Young Living Seedlingsยฎ products! The entire line is extremely versatile, and you will love the peace of mind you get from using safe, natural products. In honor of Baby Safety Awareness Month, here are 10 different ways to use Seedlings Baby Wipes! 1. The obvious way: Keep your seedlingโ€™s bum fresh! (Really, they are great for seedlings of any age.) 2. Makeup remover: They smell delicious; and since they were formulated for an infantโ€™s delicate skin, they are perfect for your face as well! 3. Dryer sheet: No explanation needed! Throw a couple in the dryer with your clothes and enjoy the Calm scent blend. Try it and thank us later. 4. Dusting off flat surfaces: Use them around the house for a quick refresh in between deep cleans. 5. Jewelry cleaner: Freshen and shine your jewelry. 6. Travel room freshener: When you travel, hide them in the air vents for a calming, floral aroma. 7. On-the-go mess cleanup: Because, kids. 8. Pet spa: Wipe your dog down with the wipes in between baths or when they play in the dirt outside. (This works great for toddlers, too.) 9. Shoe cleaner: Use them on the insides of your flats and heels or your little oneโ€™s stinky shoes. Kid shoe stink is real. 10. To clean anything: They are great for wiping down microfiber furniture, your childโ€™s toys, or even for dusting off your keyboard! These wipes can tackle any area you just want to quickly freshen up. . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Seed to seal exclusive collection! . collection seed to seal ni korang boleh dapat dengan buat pembelian sepanjang bulan oktober ni sebanyak 400pv. . Set ni ada 3 essential oils size 10ml Sangat exclusive sebab eo yl cuma size 5ml dan 15ml sahaja. . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Tadi, sempat ke YL sekejap. Amik free item ni ha. . Total : Rm 267 Ku dapat PERCUMA ajerr ๐Ÿ˜ . Ni lah sayang sangat kat YL Buat belian, pastu dapat redeem free siapa tak suka barang free kan? hehehehe . Once korang dah jadi member YL, buat belian 100pv, confirm korang akan dapat free item cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
LEFT 1 month to finish ER Program๐Ÿ™ˆ . please pray for me ok! ๐Ÿค— #iamoverexcited . NAK TAHU KENAPA klid over excited???? sebabbnyeeee . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Today, Oct 08 . yes! sudah boley order awak ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ . geram ker? hahahaah klid bukan geram dah korg, tiap malam berangannnnnnnnn. Ehhhh, tak apa berangan tue FREE la ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜™ . xyahlah tenung2x xyahlah kira2x budget! hahaha jgn jd cm klid almost 2x in year dok telek jaaa si @makminyak tue post psl PSK dluuu. Aaaaahhh last year awak oiiii! . Lama kan!?๐Ÿ˜ค rugiiiilahhhhhh pls jgn jd cm iols noksssssss , so wasap kay ๐Ÿค— . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
ER 120PV OCTOBER, SETTLED ๐Ÿ‘ . 1mo more left ๐Ÿ’ช . october, bulan ke-2 klid consume #ningxiared nak tahu kenapa klid & suami consume cik merah toh? . insyallh nanti klid share cerita yer, psssttt testimoni sendri wooo ๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‰ hahahaha nerbes nak tahu x? . tungggguuuuuuuuuu ๐Ÿ˜œ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Hari jumaat baru pikap order. . So, semua ni nak pos esok ๐Ÿ˜ . Tengok je dah seronok. Warna warniiiiii ๐Ÿ˜ . Siapa lagi nak join order esok, meh. Sempat lagi nak bungkuskan. . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #makminyak #EOEmpire
GRAB PSK PROMO ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Tahniah huda sebab grab psk promo ni ๐Ÿ˜Š Premium starter kit with desert mist diffuser Rm 641.70 sahaja. berbanding harga asal Rm 713. . Huda siap topup lagi eo cedarwood dan Kidscent toothpaste. ubat gigi organik untuk anak-anak. . Last promo psk murah ni sebelum 11.59pm malam ni. berbaloi beli time murah gini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . korang nak? meh pm. harga dah cerita dah tu ๐Ÿ˜˜ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #eoempire #wawayusoff #makminyak
After long tiring day ๐Ÿ˜… . . Tak boleh nak tulis caption dah ๐Ÿ˜‚ . . Prepare untuk esok pulak. . Rabbi yassir wala tu'assir โ˜บ๏ธ . Selamat malam dan selamat berhujung minggu semua โค๏ธโค๏ธ . . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #ramadhan2018 #EOEmpire
Emergency kit untuk anak2.. First2 tau pasal minyak YL ni disebabkan anak2 la.. Try EO blend je time tu & Alhamdulillah serasi sangat dekat anak2.. Asbab kan..usaha mak2 supaya x selalu bagi anak2 makan ubat.. #younglivingessentialoils #younglivingpetalingjaya #yltamanmedan #yleobynuyul #naturedrops #naturalremedy #batukberkahak #tidurlena #migrane #eczema #focus #installmentpsk #installmentdiffuser #EOempire
DIA BUAT PERANGAI LAGI ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค . kamu sangat nakal... nakal nakal nakallll!!! sampai hati bg klid runtun hati jiwa raga! ๐Ÿ˜‚ tengok korg bila YL buat sales jer aku pon ikot gilaaaaa gilaaa gila keranamu!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . okey just nak share ngn korg if start esok till lusa YL buat sale off 10%! korg mane yang belum sempat grab ini sale sangat rugi. YL nie mmg unpredictable! ๐Ÿ˜œ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
. DISKAUN 10% . YL buat giler lagi..kasi offer 10% untuk beli PSK yang ada diffuser Aria dan Dessert Mist tu.. . Aduhai..diffuser gumuk idaman ramai tu memang memanggil-manggil je untuk dimiliki. Time ni la kalau nak dapat 10 oil + Diffuser dan segala macam free item yang ada dalam kit box YL. . Offer cuma 2 hari je ye. 6-7 Oktober. Hari ni kita nak collect order dan payment. Esok kita akan register semua yang dah setel payment ye. . . โžกnak info lebih lanjut? . Whatsapp โžก Maria ๐Ÿ“ฒ 0192374546 . . #kutupsk #younglivingselangor #migraine #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #younglivingmalaysia #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #hospitaluitm #eczema #tidurlena #yearof2018 #yleo #fattzura #bazaronline #uitmsubgaibuloh #EOEmpire #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakbatuk #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingkajang #younglivingputrajaya #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang
Hai la..seronok betol ada kejutan dari YL nih..jarang2 ada discount..10% off from MYR713.. Kita nak bagi tambahan EO free lagi.. Payment method boleh kautim.. Jom borak lebih2 pasal EO.. www.wasap.my/60192692213 #younglivingessentialoils #younglivingpetalingjaya #yltamanmedan #yleobynuyul #naturedrops #naturalremedy #batukberkahak #tidurlena #migrane #eczema #focus #installmentpsk #installmentdiffuser #EOempire
assalamualaikum ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . esok esok esok korg! jomlah mana yang free esok jom join kiteorg. klu korg nk tahu lebih detail pasal essential oil, nak peggang nak bau nk rase kt diri sendri jom join klid & team ๐Ÿ’‹ . banyak ilmu akn dishare oleh leader2 kami yg memamgggg xkedekut ilmu korg uiiii. dtg hadirkan dri xpayah bawak ape2x pon lenggang kangkung ajerrrr . some more korg leh belajar DIY minyak2x dari essential oil nih ๐Ÿคค . Best kan?! memangggg best sgtttt kalu korg suka 100% essential oil boley wasap klid we share cite yer! โคโคโค . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nah ku tayang belian 400pv yang membebel masa live tadi ๐Ÿ˜… . Live banyak distraction dek hanan. Ntah apa ku merepek pun tak tau. Tak khusyuk! ๐Ÿ˜‚ . Harap sampai lah maklumat yang nak disampaikan ๐Ÿ˜… . Kalau berkenan, meh pm ๐Ÿ˜Š . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #wawayusoff
OKTOBER . Yes by october onwards YL sukaaaa nak bg cust mereka pilih diffuser wehhh ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค sajer taw YL nie nih suka bg kite nih hilang pedoman! ๐Ÿ˜œ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Menggelupurrr semua kawan2x klid korg uiiii sbbnye elok2x they mau beli Dessert Mist diffuser, nk tukar pada PSK nih ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธso xmenyabo nk signup! adui dui duii hahahahah . sebab ape? jimattttttt naw nawwwww bile korg beli desert mist sahaja harga RM373.50 (non-member) dpt 2 ketol eo 5ml. Tapi iiiiffff signUp Premium Starter Kit nih korg dh bley choose Dessert Mist Diffuserrrrr masyaallhhhhhhh berbaloi2x sgttttt! Dapat eo lebey dr 10ketol! phewwwww โคโคโคโค . Harga RM713 cash (incl. membership) but w/o postage la. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ so ape2 cara pembelian or ape2 ajer korg nak thu psl essential oils (eo) nih wasap klid jer kay! kite share cite2x ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
1st aid kit untuk emosi dan jiwa ๐Ÿ˜… . . Kalau sebelum ni kat rumah ada minyak gamat, minyak angin macam2 brand, minyak panas untuk urut2 badan tanpa kitorang tau segala yang tidak bagus kandungan nya. guna tanpa ilmu lah kekdah nya. . Sekarang pandai sikit dah ๐Ÿ˜œ kalau tak mampu nak organik kan makanan di dapur, Kita pelan2 organik kan kegunaan luar. . Lagi pun 1st aid kit kami ni bukan takat untuk sakit badan sakit otot, Sakit Hati pun boleh wakkk ๐Ÿ˜† . kalau sebelum ni PSK diffuser lampu biru tu je Kalini korang boleh pilih mana antara 3 yang korang berkenan ๐Ÿ˜ . Ku cadang, pilih lah diffuser nombor 2. Full set Rm 713 je ๐Ÿ˜˜ . 13 eo Free item termasuk NXR Diffuse up to 10hours . Harga dah bagi, meh sembang tepi ๐Ÿ˜˜ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #diffusermurah #EOEmpire #makminyak
Hello October!! . kita mulakan oktober harini dengan celebrate our new star leader ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Tahinah my anak minyak @ylselangor dan @cheqlid semoga korang lebih diluaskan rezeki dalam YL or apa sahaja yang korang buat. moga rezeki sentiasa berpihak pada korang ๐Ÿ˜˜ . . Tq sama2 dengan wa mengalami sendiri perasaan nak muntah bila tiba hari-hari nak closing ๐Ÿ˜‚ . Jangan serik pulakkk ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Kalau korang berminat nak tau pasal Diffuser, pasal eo, premium starter kit or any product by Young Living boleh refer : . @cheqlid - area subang bistari, puncak alam, paya jaras, denai alam dan kawasan sekitar sungai buloh ๐Ÿ˜Š . @ylselangor - area kuang, kundang, aman puteri, kubu gajah, merbau sempak, saujana utama, dan sekitar sungai buloh ๐Ÿ˜Š . Come and join us! โค๏ธ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #ramadhan2018 #EOEmpire
#throwbackfriday โค . Thank you ija for purchase Desert Mist Diffuser with free 5ml each lavender & lemon . alhamdulillah after share story & guide her how to use diffuser and eo , she decide to sign-up Premium Starter Kit!!!!! ๐Ÿ’ƒi am double happy!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . lagipon esk PSK dah start dengan desert mist & aira diffuser kan kan kan!!! allah allah allah ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค . pengsan makkk tapi bangun balik ๐Ÿ˜œ YL salu buat kezutttannnnnn best sgttt ๐Ÿ˜ . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
PSK october ini ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . yes korg!!! bagi yg berminat dgn desert mist b4 this terfikir2 mahal apabila beli single; hanya 2 ketol eo dapat ๐Ÿ˜ . october ini YL sgt bermurah hati dengan kejutan PSK with Aira & Desert Mist ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š . double jimat sgttt ๐Ÿคค customer klid dr kutu diffuser tros upgrade PSK uolsssss ๐Ÿ˜‡ . inilah masenye korg blh signup PSK october ini. Kenapa??? sbb JIMATTTTTTTT laaaaa ๐Ÿคค! . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
My Morning OIL โค๏ธ . Antara eo yang paling tricky nak pakai ๐Ÿ˜… Sebab tu dah setahun dalam koleksi still tak habis2 ๐Ÿ˜‚ Harini, lepas subuh je terus terfikir abundance ni. Tak tau kenapa, biar dulu Konon nak terus buat kerja rumah Tak boleh. teringat2 ๐Ÿ˜… . Ok, kita pakai jela Inhale dalam2 dan buat EFT sekali . My good affirmation untuk mulakan harini -I am a money magnet - money will come to me easily and effortlessly . โค๏ธ . . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #ramadhan2018 #EOEmpire
Sakit kepala Sakit tekak Mata dah panas . Sekali snort e.radiata ni Terus dia lalu kat tekak terasa macam sampai terus ke paru-paru Rasa lapang terus... . Amik peppermint snort pulak Rasa lapang sangat hidung Terus naik ke kepala Lega. . Nak baring jap Kael dah mintak nasi goreng tu ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #jalanduta #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #ramadhan2018 #EOEmpire
โŒ banyak tapi memadai . wiken we meet u kay #ijadppastry ๐ŸŒธ . dia โŒ mau kutu tapi โœ” CASH awak!!! . alhamdulillah, as klid ckp la xkisah awk nak mcm mana, cash ? installment??? . u choose u decide ๐Ÿ˜ easy . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
Yes! use them . u won't regrat โค . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
THIVES ๐Ÿ‚ . #thieves merupakan eo blend yang bersifat antiviral, antiseptik, antibakteria dan anti-infection . bahan-bahan yang terdapat didalam #thieves adalah cloves, lemon, cinnamon bark, eucalyptus radiata dan rosemary . aaaciiinggg ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . #takkenalmakatakcinta #sudahkenalbercintacinta ๐Ÿคฃ . #younglivingmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Whatapps klid kay! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ +6019-298 3439 #younglivingselangor #younglivingmalaysia #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #premiumstarterkit #installmentpsk #pskyoungliving #younglivingshahalam #younglivingdenaialam #younglivingskypark #skyparksubang #younglivingaradamansara #aradamansara #subangbestari #kotadamansara #EOEmpire
next page →