#EOEmpire

798 posts

Loading...
Perati kael tidur resah sangat. Kunyah2 gigi. apa kena ntah. . Drop spearmint kat kiri kanan bantal dia, Calit Bergamot kat belakang telinga dia. Baru betul - betul lena. . Aku suspect dia tak selesa hidung selsema berhujan siang tadi. . Dah drop spearmint kat bantal yang paling dekat dengan hidung, baru nampak dia lega, lapang bernafas dan sangat selesa. . Takyah ON diffuser pon 😊 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Hai.. Korang tidur dah ke? Ku baru settle kongsi ilmu yang tak seberapa ni dengan team ❀️ . Feel sooooooo good be part of them. Dapat share sikit-sikit pun dah seronok. . Selesai 4 batch malam ni. Ada 4 batch belum settle. Sembang dalam group kecik ni lagi senang nak disampaikan. 😊 Yang tak pernah bercakap dlm group besar, bila kat small group macam ni rancak juga memasing bersembang share feedback bagai 😊 . Esok kita sambung lagi. . Nak join team YL kitorang? πŸ€— . . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Loading...
Semua pun dah penat harini. . Abang mika on diffuser sendiri. Dia amik bergamot + spearmint 😍 . Menarik pilihan dia malam ni, Tarikan badan dia tau je nak pick eo yang mana. Walhal mikhael bukan tau pun fungsi eo tu. πŸ˜… . Bergamot : Calming, tidur lena sebab badan dia memang penat. Spearmint : Dia ada batuk - batuk sikit. . Dia amik body ease bawak naik atas katil mintak urut. Mommy drop lagi bergamot masa urut dia. Hanan pun sekali. kemain sedap tengok dorang kena urut, nampak tenang sangat dorang kena belai. 😘 . Now, dua-dua pun dah selamat mentido. 😊🀲🏼 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
There are many different oils that have a beneficial effect on your mind. . -Amy Leigh Mercree- . . πŸ“² 0192339019 . . #younglivingessentialoils #younglivingmalaysia #eoempire #naturalremedy #mentalhealth #emotionalhealth
Pagi semua 😍 Harini kita start kumpul order EO atau mana - mana produk YL. . Korang yang nak try eo, tapi taknak beli PSK atau diffuser tu semua, boleh beli seketul eo je, takde masalah 😊 . EO serendah Rm 60. Boleh whatsapp terus kalau nak selit order eo. Bayar gaji nanti ok 😊 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sense of alertness. . Clarity, it contains stimulating oils including peppermint, rosemary and more. . tumbuhan2 yang dah digunakan lewat bertahun dahulu sebagai galakkan untuk ketajaman akal . Clarity also can be used to help mental alertness and wakefulness. . Dalam erti kata lain, siapa yang cepat lupa, atau dah mula senang lupa - lupa, helokkk sangat pakai ni. mak - mak mesti ada πŸ˜† . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
New Enrollment 😍 Alhamdulillah.. . Premium starter kit - Free lemongrass . Kenapa kita bagi free lemongrass??? . Lemongrass is one of the gooood eo yang banyak sangat manfaatnya. . Batuk, kahak, selsema, gigitan serangga, dan jugak mampu membantu naik kan selera makan anak-anak. . Interested right?? yaaa i know... 😍 Seriously lemongrass sangat best dan kita bagi FREE sahaja untuk sesiapa yang buat belian PSK secara cash pada bulan mac ini 😘😘 . Btw, guna credit card pun boleh 😊 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Haiii ❀️ . The Lady early morning πŸ₯° . EO yang di create khas utk women 😍 Blended eo yang ada banyakkkkk tumbuhan khas untuk naik kan mood perempuan 🀲🏼 . Few days emosi dan mood memang tak cantik, So harini, sebelum "masuk bertugas" kita jemput jela segala yang elok2. . . . But, inhaling this lady, apply belakang tengkuk can inspire romance and all the good feeling between husband and wife πŸ˜…πŸ˜… . . selamat bekerja and why so serious 😎 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Premium Starter Kit Rm 750 . Starter Kit yang paling berbaloi sekali untuk newbie dan mereka yang nak kenal - kenal dengan eo dan manfaat nya . Kit includes . Desert Mist Diffuser (1) Premium Essential Oils Collection (10 individual – 5ml essential oil singles & blends) (1) Stress Away 5 ml / Spearmint 5 ml* (1) AromaGlide Roller Fitment (1) Citrus Fresh 5 ml / Ginger 5 ml** (10) 1ml Sample Bottles (2) NingXia Red Sachets – 60 ml (1) Product Guide (1) Product Price List (10 Love It? Share It! Business Cards (10 Love It? Share It! Oil Bottles . TQ customer ❀️ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Khamissss πŸ₯° . Esok jumaat, Pastu weekend πŸ‘πŸΌ . My morning EO, Not just grounding eo, dalam tu dah blend sekali dengan Valor, White angelica dan Harmony. . I don't hate myself, and i don't hate others. . I just need a time controlling all the ups and downs feelings and emotions. . Dah, jom sarapan. β˜•οΈβ˜•οΈ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Harini balik lambat, pickup kids balik sekolah panas melentin pulaknya petang ni πŸ˜… . Ketat betul rasa kepala 2 harini, Sampai rumah tak tunggu dah, Suruh kael pasangkan diffuser, . Diffuse peppermint + Release Ratio : 10 : 5 . Puas rasa. Satu bilik bau beranginnnnn Bau segarrrr sangat Lapang rasa otak . . Release eo tu pulak penenang perasaan. Ada pulak kael yang keje nya nak sweet je πŸ˜… Haisssshhhh.... apa lagi nak komplen?? Takde 😊 . Jom siap2 untuk maghrib 🀲🏼 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
On me. Both blend yang bagi impact sangat2 kalau pakai. ini aku lah, org lain aku tak tau πŸ˜… . . So memandangkan pagi-pagi dah jadi naga kat sorang officemate yang kuat komplen, kaki merungut, my body frequency pun dah drop banyakkkkk dah ni. not good. ada banyak jam lagi nak duduk kat office ni. . . Harmony, to uplift mood. Clarity, untuk kelancaran semua kerja-kerja harini. . . Morning semuaaaaaa πŸ₯° . But first, COFFEE. hehe β˜•οΈ . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Happy harini, Dapat ilmu baru. Diy memang menyeronokkan. Lagi-lagi kita tau apa bahan yang kita guna untuk kegunaan harian kita. . Lotion Deodorant Clay Mask HA serum. . Add on, Resepi Face Mist Resepi Face Serum Body Wash -- Lip balm 😍 . So lepas ni takyah dah beli yang kat market tu, yang kita tak tahu apa bahan nya dan chemicals ingredients yang ada. . Untuk anak, Of course yang kita buat sendiri lagi selamat. . Natural Ingredients 😍😍 . So lepas ni nak bukak kelas ni kat semua orang boleh?? nak ke korang? hehehe . Kita share manfaat ilmu ni sama-sama. . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#Repost @haniszalikha with @get_repost ・・・ My favourite little helpers when Yusuf catches the flu bug (selsema)! I thought lemon essential oil is great, but realised lavender essential oil works even better for us. So I would put a few drops in the diffuser and let it run once during the day and once during the night sleep . And then there’s Sniffles roll-on yang Yusuf sendiri suka nak sapu kat diri dia, sapu kat hidung dan dada buat cepat kering hingus. Lastly Fruit & Vege Blend yang tambah nutrisi & zat dalam badan waktu2 dia kurang berselera. I love love love all these 😍 Share with me your home remedies! . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Thank U @younglivingeomy for this complimentary ❀️ . . Thank u team for a good performance, attitude and effort ❀️ . I am nobody without u girlsssss Seriously nobody. . Again, thank u πŸ’–πŸ’–πŸ’– . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Kalau sakit kepala tak semestinya urut kat kepala. . I'm struggling with headache lately. . no worry, general headache je. Mata lah. apa lagi. Faktor usia πŸ˜‚ Silau dah naik lagi ☹️ . Ok, nexxxxttt!! . Allah dah ciptakan setiap anggota badan kita ni berkaitan dan bergantungan antara satu dan yang lain nya. . Kalau takde eo pun takpe, press je point-point saraf/urat kepala kita tu yang ada di sekitar anggota badan yang lain nya. . Tapi kalau pakai eo, of course lagi cepat lah lega nya. Hehehehe. . . Kat tapak kaki, Semuaaaaaaa saraf pun ada. . Kadang tu kita rasa susah kan nak picit kepala sendiri kan? πŸ˜† . Ok now dah tau kan nak picit kat mana selain kepala?? Cuba 😊 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Harmony : uplifting and elevating to the mind and creating a positive attitude. kita tak boleh kawal perangai orang, tapi kita boleh kawal diri kita is good enough. . . Abundance: to magnify joy and peace. also balance emotions and promotes positivity attitude and vibes. . Moh ke meeting dan selamat hari jumaat! . Moga mood terkawal semasa meeting daripada mengeluarkan muka "tak elok" secara tak sengaja πŸ˜‚ . . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Diffusing them! . 5 : 3 : 3 . Harmony tu dapat free semalam #400pv punya kesah. hehe. so benda free kita boleh tuang2 dalam diffuser. . Nak beli regenya almost Rm 400. . so, yang free ni kita diffuse 🀭 yang dapat free dari UTAH tu kita pakai kat diri sendiri. . . My current mood rasa nak meloncat2 happy jiwa tenang dan tenteram takde kusut2 ke apa . Bau harmony tu punya sedap rasa macam nak minum air diffuser tu! πŸ˜‚ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
add on 3 eo tu dalam Moisturizer aku sejak sunburn. . Serious i tell u, besttttt!! sikiiit pun takde rasa bahang pedih sunburn. kulit burn tu cepat elok. bila kulit dah almost heal, tinggal kesan belak tu ada sikit lagi. . sejak rabu last week, dah add on lemon + geranium. so skrg ni dia jadi night cream pulak 😊 . alahhh.. best nya ada eo ni. boleh buat macam-macam ikut keperluan sendiri 😻 . Jangan kacau. πŸ˜‘ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Diffusing them. . Bergamot : 5 drop Peppermint: 5 drop Clary Sage : 2 drop . Migraine pulak dari siang tadi. Peppermint tu dah drop atas kepala dah. Ringan dan mata memang tak boleh bukak dah ni. mengantukkkkkk jadinya. . Goodnight. Lusa eo naik harga. *sambung migraine πŸ˜‚ . Jangan kacau. πŸ˜‘ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Kaedah yang ku bebel panjang2 tadi tu, nama dia emotional release. . kita let go emosi kita yang tak bagus yang drag kesihatan fizikal/emotional yang jadi tak sihat. . Contoh : batuk yg berpanjangan, selain dari virus infection dan sebagainya ada yg x sedar, emosi yg tak lepas pun boleh jadi batuk. . one of our member, puas dah guna eo immune, anti-virus semua untuk batuk dia. tak jalan. las sekali dia guna eo RELEASE je. settle. hilang batuk. . memang kadang kita rasa kita sihat, kita ok, kita move on. tapi our body speaks. jangan lupa tu. otak je move on, hati kata belum 😏😏 tapi push badan untuk move on, so yang sakit apa?? HATI dan EMOSI 😁 . Badan sakit sebab nak bagitau kita "tak settle" lagi sebenar nya πŸ˜… . isu dia bukan wajib guna EO atau tak. Isu dia, macam mana badan dan emosi kita react to sense, aroma yang bantu stimulates otak bagi sign kat badan untuk HEALS 😊 . Dan kenapa purification or Release?? . kejap lagi sambung. teman mak amik ubat jap πŸ˜… . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Semalam, explore ilmu baru. macam mana emosi boleh mempengaruhi badan jadi sakit. batuk, selesema, muscle tense and etc. . kadang kita rasa kita demam sebab penat, sakit urat sebab penat, stress sebab penat. tapi kita tak perasan yang PENAT tu adalah sakit emosi 😊 . Contoh, bila kita terlalu kerap marah. badan akan produce toksin dengan banyak. so kemana semua toksin ni pegi?? . Of course lah ke hati kan? dan perut. Kesian hati, sebab emosi, hati dan perut yang kena buat kerja lebih πŸ˜… . Chart paling mudah. Tapak kaki. tengok liver point. amik any eo yang sifat dia detox atau purify sapu kat Liver point untuk kita bantu liver kita bersih dan buang toksin2 yang kita simpan. . selain dari tu. sapu juga kat heart point untuk kita tackle emosi kita yang sakit tu. Kenapa kena heart point?? sebabbbbbb bila emosi tak betul, jantung kita laju kan? bila kita marah, jantung kita laju kan?? elok ke tidak??? . so, purify secepat mungkin. the best, guna purification . Kalau nak sembang pasal point2 untuk emosi ni, kena sembang depan2. sbb korang kena feel sendiri guna eo. . Dia punya kesan tu, on the spot. serious πŸ˜… . Kejap lagi aku share lagi. . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
. Semalam dikunjungi oleh tetamu yang datang membawa 2 bekas kemanisan..😊 . Hari ni bawa bekal manisan ini dalam perjalanan ke Melaka untuk dinikmati..πŸ˜‚ . Tq @c.i.s.k.u.t ..syok sangat ku layan sesorang..πŸ˜„ . Oh ye...esok saya ada program dengan Gold Leader dan 2 Executive Leader Young Living. Hari ni kita check in hotel dulu...jalan-jalan Melaka dengan yang tersayang. . Rabbi Yassir Walatuassir..😍 . . #mariayusoff #myeojourney #oilunites #terapiaura2u #AromahTeam #duniaaurateam #eoempire
😍😍😍BULAN CINTA😍😍😍 Nampak x nampak x? Betapa murah hatinya nk bg less kawkaw tolong korang yg berkepentingan...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Set DINDA KANDA yg hangatttsss! Shopping cepat kalau nak jadi pujaan hati Kanda korang.πŸ’“πŸ’“πŸ’“ #essentialoilyoungliving #eoempire #youngliving #newoiler #eofans
Lumur on kids. . Pagi tadi lepas mandi, breakfast lupa nak oiling. Dah mengganas dak Hanan, Di gigit nya si abang semahu-mahu nya. Sampai berlekuk lah kesan gigi dia kat badan abang πŸ˜… . Now, semua nya baik-baik je. Valor on feet Great day blend kat heart point Lavender inhale Stress away kat bahu. . Tenang rumah, semua buat hal masing2 πŸ˜‚ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Kenapa set asas ini perlu dimiliki? . Tiga essential oils asas ni wajib ada pada setiap oilers tegar. Kerana ianya membantu untuk... . PEPPERMINT 🌱 Meningkatkan fokus mental 🌱 Penyaman udara, melegakan pening & mual 🌱 Melegakan keletihan & meningkatkan energi 🌱 Meredakan kekejangan otot & meningkatkan aliran darah 🌱 Melegakan kembung, gangguan pencernaan & mengurangi nafsu makan 🌱 Meningkatkan kesihatan kulit & mengurangi gejala alergi 🌱 Membantu menurunkan suhu demam 🌱 Pengusir serangga alami 🌱 Bertindak sebagai decongestant, melegakan hidung tersumbat. 🌱 Mengatasi rasa ketakutan dan kegagalan. 🌱 Dan banyak lagi! . LAVENDER πŸ’œ Memberikan tidur yang lena πŸ’œ Meredakan simptom sakit kepala πŸ’œ Menyihatkan kulit kesan daripada luka/melecur πŸ’œ Mengembalikan keanjalan kulit πŸ’œ Mengurangkan kesan penuaan (kaya antioksidan) πŸ’œ Melindungi tubuh dari peningkatan glukosa darah πŸ’œ Mengurangi gejala tekanan emosi πŸ’œ Dan banyak lagi! . LEMON πŸ‹ Membersih (flushing toxins) πŸ‹ Meningkatkan metabolisme & menurunkan berat badan πŸ‹ Menyihatkan kulit (kurang jerawat) πŸ‹ Melancarkan pencernaan & mengurangkan rasa mual πŸ‹ Melegakan gejala batuk dan demam πŸ‹ Menyamankan udara πŸ‹ Disinfektan alami πŸ‹ Memperkuat daya tahan tubuh ksistem imun) πŸ‹ Menanggalkan kotoran degil πŸ‹ Dan banyak lagi! . Promosi ini berakhir pada 14hb Februari 2019. Pada 15hb Februari 2019, harga produk2 YL akan naik. . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
πŸ—£πŸ—£πŸ—£Young Living Essential Oil The best minyak pati dr alam semulajadi. Start 15hb ni YL nak naik harga dah. Yang mana ada berhajat tu better cepat2 grab skrg.😍😍😍 Nak bagitau Premium Starter Kit tu sangat berbaloi utk new oiler😍😍😍 #younglivingessentialoil #eoempire #essentialoil #diffusser #blendoil #eolife #eojourney wasap.my/60182656841
ok, sempena YL nak naik harga ni. . Wa share lagi lah kat korang eo-eo yang korang kena grab or wajib ada kat setiap rumah. . Memang tak semua rasa memerlukan, Takpe, tapi kalau ada yang rasa baru nak cuba eo tapi tak tau nak beli yang mana, boleh cuba dengan eo-eo basic ni. . bukan apa, kita taknak badan korang tu terkejut kalau terus-terus guna heavy eo πŸ˜… . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Assalamualaikum. πŸ€— . Walaupun hari-hari berperang mengesahkan kerenah masing-masing, tapi setiap kali pergi kerja, aku akan pastikan ada senyuman kat muka masing-masing, terutama mikhael β™₯️ . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
1st time ni nak cuba EO utk hilangkan sunburn. . Ada banyak eo untuk repair skin from sunburn . Aku pilih lavender dulu untuk permulaan Sebab nya, lavender sangat bagus untuk burn, melecur atau apa2 jelah yang melibatkan panas or melecur ke apa. . So, considering my case tahap 2nd degree burn 🀣🀣🀣 . So, kita cubaaaaa.. pastu nanti kita tepek moisturizer + blue tansy eo 😍 German chamomile also help. . So, macam mana nak guna??? Kita share dari kawan kita. Sampai oversea dia tolong mintak kan nasihat untuk kawan desperate dia ni πŸ˜†πŸ˜† . Haha okay i ll make it into pointsβ˜ƒ . πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ Apply a few drops of oils to your hands. Warm the oil in your hands. πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ Lightly press hands with the oil to your face. πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ Hold to your face for a fee seconds to allow oil to penetrate. πŸ§šπŸ»β€β™€οΈRepeat to other areas of your face. . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pagi ni, banyak gile pakai kan eo utk mikhael. 2 ni antara nya mmg ku lumur habis2. kael cakap semalam dia kena kacau dengan abang tahun 2. . . Valor - Sapu kat solar plexus. grounding + utk dia rasa secure and confidence dengan persekitaran dia. . . Clarity - sapu kat throat chakra. utk bantu dia kuat kata "taknak, jangan" atau apa sahaja yang membantu dia protect diri sendiri. . . selebihnya. bismillahitawakkaltualallah Moga allah melindungi anak-anak dari segala malapetaka dan bahaya makhluk Nya. Amin. . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Kita buat sale murah-murah hari jumaat. . Saje nak share rezeki untuk korang rasa jugak pengalaman guna eo. . Lemon eo yang murah. tapi manfaat nya super duper banyak! . Kita ada ready stock Dan nak jual murah-murah kasi clear stock. . . whatsapp wa ok 😊 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
No, i'm not stress. Definitely not. . Love this Stress Away oil. Bau dia ada calming effect yang turn down semua perasaan tak best dalam diri. . Pagi ni agak chaos sikit kat rumah. Mikhael hilangkan botol air lagi. Mikhael amik ringan bab duit. Dia tak heran pun duit dia pegi mana. Yelah, mommy kaya kan. 😏 Hari-hari doa mintak mami kaya kan. . Lepas menaga nak dekat 10 minit, Mika pun muka dah lain, Muka dia sedih. dia cuba explain tapi dia taktau macam mana nak explain. FYI, mikhael memang ada kesukaran sikit nak bercerita πŸ˜… . Amik eo ni, terus sapu kat dia. Terus dia peluk kuat2 and say sorry. Sebelum keluar rumah aku salam dan nampak dia senyum sikit. . Imagine kalau aku biarkan dia pegi sekolah dengan perasaan yang tak elok, sedih, marah, kecewa. . Sebenarnya kita kadang terlupa kan? Pandang ringan perasaan anak. . Tau tak, apa sahaja yang jadi, dorang akan simpan semua nya dalam kilang memory. let say kalau kilang memory tu penuh dengan semua bad memories apa jadi bila dia besar nanti?? . Sebab tu, dari sekarang seboleh2 nya kita taknak perkara buruk yang jadi dia simpan dalam kilang memory tu. Sebolehnya kita cuba untuk dia maafkan kita segera dan jangan simpan dalam. . Inhaling atau menghidu Essential oils, Aroma eo akan dibawa ke amygdala terus ke olfactory bulb iaitu bahagian otak yang menyimpan memory jangka masa pendek dan panjang. . . inhaling essential oils mampu memberikan calming effect yang membantu anak-anak untuk memaafkan seterusnya mengurangkan risiko anak-anak simpan perasaan marah/dendam kena marah tadi. heheheh. . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
SINUS. . Orang yang hadap je tau perasaan tu kan. Aku ni menghadap kael, setiap pagi pun bersin, tenyeh2 hidung, sampai nak tercabut dia tenyeh. . Haritu my friend ajar guna frankincense untuk lapangkan laluan sinus ni. . Ya allah, sungguh. kael punya sinus tu kurang meleleh. pagi kurang bersin. takde tenyeh hidung yang teruk2. Tapi nak buat ni kena konsisten. Malam tadi tak oiling kael sebelum tidur. Semata-mata pakaikan dia cedarwood je. Pagi tadi nampak dia bersin tenyeh hidung sikit2. Tapi tak teruk. kalau tak, sampai sembab mata. . Jujur cakap, sinus ada banyak faktor. Salah satu sebab buat sinus kael makin menjadi2, aku tak mampu control food intake dia masa kat sekolah. . So, kena ikhtiar cara lain. . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Selamat Hari Isnin πŸ’š . Weekend yang penat. Haha! Nak tgk mak yg rumah tak berapa jauh tu pun tak sempat. In shaa allah weekend ni pegi jenguk. . Dah pukul 12. Jom lunchπŸ’š . Secret Recipe buat offer buy 1 free 1 utk ala-carte meal. pi serbu cepat 😊 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sekolah Rendah Islam Saidina Abu Bakar. . . Team kami ada sharing session and Talk open day with parents 😊 . . Anyone yang dekat2, Meh jumpa kami kat sini Ada banyak eo ready stock. Harga kasih sayang peluk cium lagi ha! 😜 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sekolah Rendah Islam Saidina Abu Bakar. . . Team kami ada sharing session and Talk open day with parents 😊 . . Anyone yang dekat2, Meh jumpa kami kat sini Ada banyak eo ready stock. Harga kasih sayang peluk cium lagi ha! 😜 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sekolah Rendah Islam Saidina Abu Bakar. . . Team kami ada sharing session and Talk open day with parents 😊 . . Anyone yang dekat2, Meh jumpa kami kat sini Ada banyak eo ready stock. Harga kasih sayang peluk cium lagi ha! 😜 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sekolah Rendah Islam Saidina Abu Bakar. . . Team kami ada sharing session and Talk open day with parents 😊 . . Anyone yang dekat2, Meh jumpa kami kat sini Ada banyak eo ready stock. Harga kasih sayang peluk cium lagi ha! 😜 . . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
yeay!! πŸ‘πŸΌ . . Dew drop diffuser dan Aria diffuser dah upgrade!! . Selalu jadi anak tiri je diffuser 2 ketul ni sejak ada si gemok desert mist tu. hehe. . kali ni dia setanding dah nampaknya, sama-sama boleh diffuse lama2 Sama-Sama boleh tukar lampu warna warni 😍 . Yang lagi best, Harga pun masih sama! . Dah boleh start buat pembelian bermula 12 january 2019. . Grab 1, Free eo dan lavender. Kalau beli dengan aku sebelum habis january ni. FREE lagi satu eo πŸ‘πŸΌ . order cecepat! Boleh booking dulu with deposit. 😊 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Satu drp ahli team #eoempire Just redeem je dua ketol ni.. So its FREE. #magnifyyourpurpose #highestpotentialessentialoil . . Benefit bila jadi ahli... Dpt 24%off .. Bila buat ER setiap pembelian 100pv kita dpt balik point.. So, dgn point kita boleh redeem apa sahaja produk YL mengikut PV. Best ke best..... . . Bln march iolls baru nak redeem kumpul banyak2 nak redeem NXR #ningxiaredmalaysia #ningxiaredchallenge .. . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . πŸ’‹ FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 πŸ’‹ .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .πŸ“²Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #raindroptechnique #premiumstarterkityoungliving #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam
Assalamualaikum, 😊 . Dengan sukacita sangat ni, haha! Saje nak share dengan korang, my team #EOEmpire dan #DuniaAura dapat personal invitation dari SRI saidina abu bakar untuk sharing session tentang Young Living Essential Oils. . Sungguh, rasa happy sangat!! Bukan selalu dapat peluang macam ni. Peluang berkongsi ilmu, Peluang untuk educate orang tentang manfaat Minyak Pati Young Living ni. . . Siapa yang di sekitar gombak nak jumpa kami selepas sesi sharing ni boleh lah contact kami terus. . In shaa allah kita boleh sembang2 santai pasal eo dan segala kebaikan nya 😊 . Nak tau lebih tentang YLEO??? . πŸ“² 019-2339019 🌸 Wawa Yusoff . @petiteoiler @petiteoiler @petiteoiler . #yleo #younglivingmalaysia #yleogombak #yleomelaka #yleosungaibuloh #yleoselangor
Assalamualaikum, 😊 . Dengan sukacita sangat ni, haha! Saje nak share dengan korang, my team dapat personal invitation dari SRI saidina abu bakar untuk sharing session tentang Young Living Essential Oils. . Sungguh, rasa happy teruk kami! haha! Bukan selalu dapat peluang macam ni. Peluang berkongsi ilmu, Peluang untuk educate orang tentang manfaat Minyak Pati Young Living ni. . . Siapa yang di sekitar gombak nak jumpa kami selepas sesi sharing ni boleh lah contact kami terus. . In shaa allah kita boleh sembang2 santai pasal eo dan segala kebaikan nya 😊 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Salah satu daripada berjuta kenangan manis 2018 πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° . Alhamdullillah, β™₯️ . My team semakin besar dan besar. untung dapat anak-anak minyak yang baik2 yang banyak ilmu, yang tak kedekut ilmu. . Team members aku semua nya hebat2 Ada nurse, ada staff occupational therapy, ada mak bidan, ada guru besar dan macam-macam lagi. dorang semua ni banyak ilmu, tak kedekut ilmu. . kadang aku pulak yang segan, duduk dalam group jadi admin je, pastu tumpang rezeki ilmu dari dorang. heheheh. . Thank u untuk semua kebaikan dan kerjasama korang dengan wa dalam YL ni β™₯️β™₯️β™₯️ . And of course, zillion thanks to my good and pretty leader @shinawann . . korang nak join my team? Jom! . Kita guide sampai boleh rasa income 4 angka. meh! 😊 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Cedarwood oil. Minyak murah. minyak yang tak ramai sangat tau manfaaat nya. Minyak cedarwood ni, minyak wajib ada kat rumah tu tau! . Salah satu manfaat nya adalah untuk Rambut. . . Cedarwood essential oil dapat merangsang folikel rambut dan meningkatkan blood circulation ke kulit kepala. . kemampuan eo cedarwood ni boleh serap terusss ke kulit kepala membantu melambatkan kerosakan rambut. . Sebab tu, cedarwood oil banyak digunakan untuk treatment rambut rosak, hairfall dan masalah alopecia. . Macam mana nak guna eo ni?? haaaa... meh nak ajar 😍 . Titik kan 3-4 titik di atas kulit kepala. urut manja2 lah sikit. tu je. senang kan. . Memang ada feedback guna cedarwood + rosemary oil membantu kurangkan hair loss, buat rambut lebih lembut, jadikan rambut lebih sihat dan shiny! 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Berkongsi. apa sahaja perkongsian. Termasuklah ilmu tentang eo, macam mana eo bertindak baik untuk kesihatan dan perkembangan belajar untuk anak-anak serta kesan yang baik terhadap anak-anak aku sendiri. . It's ok kalau orang taknak tahu dan taknak ambil tahu. Sekurang-kurang nya aku telah berkongsi ilmu. . . Sabda Rasulullah -barangsiapa menyimpan ILMUnya, maka allah akan memasang sumbu api pada dirinya. . . Selamat pagiiiii!! Hari kedua bekerja di tahun 2019 Sakan cuti noooo... ahahahaha! . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
. Ni cerita tahun lepas. . Saje la nak kasi up post gini...mana tau kot dapat EO rose 🌹ke 😁😜 . Well, this is my leader a.k.a my only adik 😊, Head of Admin group whatsapp EO Empire...πŸ˜† . We dont know how struggle she is nak naik rank tu. Tapi, ini semua adalah kerja Allah. Bila sampai masa, semua doa kita pasti akan dimakbulkan. . Setiap jalan punya liku tersendiri. Tak senang nak jadi senang..tapi tak juga susah nak jadi susah. Apa-apa pun, teruskan perjuangan tanpa henti. 😘 . Tq sebab banyak membantu. . . #EOEmpire #terapiaura2u #oilunites #wawayusoff
Takde diffuser? . takde masalah, Drop atas cotton ball Letak depan muka dorang masa nak buat buku. Settle 😊🀲🏼 . Peppermint ni bau dia segar habis Kalau snort terus sampai ke otak berangin tu πŸ˜… Buntang mata, tak ngantuk. clear brain fog, buat kerja pun lancar je πŸ‘πŸΌ . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Melrose semata-mata untuk kids. . . untuk hanan!! eeeeee! gerammmm! dia malas pegi toilet. asik lah besepah pee everywhere. dia sibuk nak main taknak pegi toilet. . . . they say melrose membantu utk elak kencing malam. tapi mommy sapu kan siang2 supaya dia tak terkucil πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ . 2,2 mommy suruh inhale melrose harini. Taktau apa motif suruh anak inhale melrose πŸ˜† Yang penting bau dia wangi! Ahahahahaha. . Melrose ni anti-bacteria. Dalam ni ada T3 Yang mana, bagusssss gila utk acne skin! calit-calit je kat jerawat. kecut terus dan jerawat kurang membiak. . Yang pentingggggggg Harga dia bawah Rm 100 😍😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Penutup yang baik untuk 2018 😊 . . Semua ni bertuan. Ada beberapa EO 5ml je yang masih ada new stock pada wa. kalau nak, boleh whatsapp terus eh. . Alhamdullillah 2018 banyak baik nya dari sebelum ni. . Untuk 2019, in shaa allah akan ada lebih ramai lagi from my team yang merasa commision dari YL. Memang itu yang wa doakan untuk semua. . Come and join my team, kita akan belajar sama2 Guide step by step. . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
SOLD 1 SET 😍😍😍 . . Nanti lagi 2 set kita bawak ke january. If korang berminat boleh PM wa eh. Murah-murah je ni. semua size 15ml 😊 . Beli 1 set ni boleh cover banyak kegunaan dan keperluan. . Demam, batuk, tantrum, study, nak exam, good memory, halau nyamuk dan banyak lagi. . Dalam set ni ada 5 jenis eo Semua nya size 15ml πŸ‘πŸΌ . Apa je kegunaan eo dalam set ni??? . βœ… Orange : Booster happy mood nak nak pegi school, jalan-jalan atau buat activity . . βœ… Lemon : kuatkan immune badan. Kurangkan jangkitan demam . βœ… Lemongrass : Sapu di tapak kaki anak dan calit2 kat baju, kurangkan jangkitan selsema dan bacteria . βœ… Cedarwood : Drop kan atas dahi sebelum anak pergi sekolah. membantu menghafal dengan lebih baik . βœ… Lime : calit di belakang telinga anak, drop dan suruh anak inhale, jadikan perfume pegi sekolah. Refreshing dan kurangkan risiko mengantuk di dalam kelas. . Dan lagi best set ni kurang dari Rm 300 Siap dapat free gift lagi dan termasuk postage πŸ‘πŸΌ . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#Repost @petiteoiler β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ 3,3 ni eo mikhael. . . yang paling best guna Cedarwood untuk mikhael. dia dari se'slow budak. bukan lah slow apa, cuma pasif sikit pergerakkan dia, malas2 nak belajar dalam kelas, tak menunjukkan minat nak belajar, cedarwood tu memang sangat membantu dia menghafal. . . Susah nak cerita. Tapi ada lah yang memang mintak advice aku pasal eo, aku cerita dari awal perubahan sampai lah result dalam report card dia. memang JAUH beza. . improvement dia banyak gila and superb!! . orange tu buat dia happy pegi sekolah. vetiver pulak grounding and life balance 😊 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#Repost @petiteoiler β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ MESTI ADA πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ . Thieves ni, tolong lah semua mak-mak kena ada. . setitik je pakai kat tapak kaki anak2 hari-hari. Atau diffuse kalau anak tak sihat. . Bila sapu kat anak-anak, Dia macam create wall shield kat anak-anak korang tau. Memang in shaa allah immune anak kuat, susah sangat nak dapat jangkitan demam ke, HFMD ke, kalau dapat pun cepat sihat. . . Sebotol ni ada 250drops. sehari pakai 2 titik je. sebotol boleh pakai sampai 4 bulan. In shaa allah memang membantu sangat untuk overall wellness anak-anak. . . Anak jarang sakit, jimat duit klinik mak, jimat cuti mak πŸ˜… . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#Repost @petiteoiler β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ BEST KOMBO!! . 2 EO yang di gunakan serentak kat ibu jari kaki. . 2 eo yang digunakan untuk brain booster. kenapa kena pakai 2 eo ni serentak?? Sebab kita boost up brain creativity dalam masa yang sama kita nak brain stimulation tu seimbang. . Kalau nak lebih jelas boleh whatsapp terus. 😊 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#Repost @petiteoiler β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Happy holiday. . Harini sure ramai yang masih buat persiapan sekolah anak kan? lagi-lagi yang baru nak masuk tahun 1. persiapan kitorang? masih tak siap-siap 🀣🀣🀣 Bukan tak saited, cuma kitorang ni terlalu bertenang πŸ˜‚ . Baju-baju semua dalam plastik lagi, Stationeries baru beli pensil dan warna je nanti lah hujung minggu ni kita bersibuk2 Baru syiok beli kalut2. ahahahahaha. . Selain dari persiapan fizikal, kitorang jugak siapkan sediakan bantuan lain untuk mikhael dan hanan sekolah nanti. Bantuan dari segi emosi dan mood untuk dorang belajar dan sesuaikan diri kat sekolah baru. . Selain dari kaedah psychology, Minyak2 "senyonyong" dan minyak "pengasih memang pilihan utama lah 😜 Bukan apa, senang nak control anak Malas nak layan emosi teruk2 tu πŸ˜… . Untuk bukak sekolah dan kegunaan 3 hari pertama mommy plan guna Lavender + Orange sahaja 😊 Takyah eo teruk2 lah. Awal2 bukan belajar pun. Sesi suai kenal dan sesuaikan diri je kan. Let them chill 😍 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Thank u!! ini jualan kira kasi cincai kasi clear rak eo. 😍😍 melepas lah korang tanya lambat2. . pandai bermanis mulut harga lagi turun tau. tapi habis dah. hehehe. . Thank u pembeli. semoga rezeki korang juga berlipat kali ganda 😊 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Sebelum tidur. Clearkan meja eo. Packing utk pos mana2 yang patut. . Eo to let go. PM kalau korang nak. nak aku explain 1,1 pun boleh. kalau korang tanya utk :- . βœ… kid's health - raven, kunzea. . βœ… emotional health - release, grounding. . βœ… Focus and study - Rosemary βœ…Sleep well, Release, grounding, . βœ… Blood circulation yang cantik - kunzea, rosemary . βœ… Batuk, asthma - Raven, kunzea . βœ…tantrum - grounding. . βœ… Sakit badan dan otot - Kunzea, Rosemary. . . banyak kan boleh guna? seriously semua ni best2. Nak letgo murah2 buat clearances. . Interested? . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Thank u. . persiapan untuk anak-anak sekolah kan 2 ni . . sebotol tu mak ni beli untuk diri sendiri. Lemon ni memang sentiasa ada dalam handbag dia. bawak pegi mana-mana katanya 😍 . Ngantuk dia inhale, sakit perut dia sapu terus demam dia sapu kat tapak kaki, ada masanya dia suka buat mandi. . thank u grab sale hujung tahun ni πŸ‘πŸΌ . . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
3,3 ni eo mikhael. . . yang paling best guna Cedarwood untuk mikhael. dia dari se'slow budak. bukan lah slow apa, cuma pasif sikit pergerakkan dia, malas2 nak belajar dalam kelas, tak menunjukkan minat nak belajar, cedarwood tu memang sangat membantu dia menghafal. . . Susah nak cerita. Tapi ada lah yang memang mintak advice aku pasal eo, aku cerita dari awal perubahan sampai lah result dalam report card dia. memang JAUH beza. . improvement dia banyak gila and superb!! . orange tu buat dia happy pegi sekolah. vetiver pulak grounding and life balance 😊 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
MESTI ADA πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ . Thieves ni, tolong lah semua mak-mak kena ada. . setitik je pakai kat tapak kaki anak2 hari-hari. Atau diffuse kalau anak tak sihat. . Bila sapu kat anak-anak, Dia macam create wall shield kat anak-anak korang tau. Memang in shaa allah immune anak kuat, susah sangat nak dapat jangkitan demam ke, HFMD ke, kalau dapat pun cepat sihat. . . Sebotol ni ada 250drops. sehari pakai 2 titik je. sebotol boleh pakai sampai 4 bulan. In shaa allah memang membantu sangat untuk overall wellness anak-anak. . . Anak jarang sakit, jimat duit klinik mak, jimat cuti mak πŸ˜… . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
BEST KOMBO!! . 2 EO yang di gunakan serentak kat ibu jari kaki. . 2 eo yang digunakan untuk brain booster. kenapa kena pakai 2 eo ni serentak?? Sebab kita boost up brain creativity dalam masa yang sama kita nak brain stimulation tu seimbang. . Kalau nak lebih jelas boleh whatsapp terus. 😊 . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi 😊 Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
next page →