#CorsetWithFir

7,983 posts

Loading...
STRES PERUT BUNCIT & BADAN LEBAR? . . Kenapa tak pakai #waistnipper #premiumbeautiful yang FEMES ni. MURAH GILERR & TERBUKTI BERKESAN. Berbelas-belas tahun pun tetap solid menjaga perut & pinggang korang. . . Mak2, pakcik2, kakak2 & abang2 semua boleh pakai #bengkungperut ini. Terbaik as #backsupport , kurangkan #sakitpinggang , #sakitbelakang & mencantikkan postur badan yang bongkok. . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . . Memang wajib korang ada satu tau. Klik link wasap di bawah 👇🏻. Biar Eida kirakan saiz & harganya. . http://eidapbexpert.wasap.my #waisttrainer #korsetpelangsing #bengkungbersalin #korsetpembakarlemak #corsetwithFIR #korsetkurus #korsetkesihatan #korsetpelangsing #jomkurus #kuruscepat #kuruspantas #slipdisc #scoliosis
Ha...tu dia. Sis selalu pesan kat kawan2 sis... dah lama tu kak die dok mandang lantai.... sesekali nak jugak pndang dinding🙊😂😂😂😆😆 Hahahaha.... hamboi, gelak sakan kawan ofis dgar sis ckap macam tu😁😜 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. www.wasap.my/60149383371/NakPB #CLAgroup #PBexper #JomKunming
Loading...
Ha...tu dia. Sis selalu pesan kat kawan2 sis... dah lama tu kak die dok mandang lantai.... sesekali nak jugak pndang dinding🙊😂😂😂😆😆 Hahahaha.... hamboi, gelak sakan kawan ofis dgar sis ckap macam tu😁😜 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. www.wasap.my/60196118185/NakPB #CLAgroup #PBexper #JomKunming
Win hari ni lagi dan lagi PB cash... . Ok cepattt offer Oktober bakal berakhir. Hasil pemakain secara konsisten Premium Beautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Jom transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 .
Ha...tu dia. Sis selalu pesan kat kawan2 sis... dah lama tu kak die dok mandang lantai.... sesekali nak jugak pndang dinding🙊😂😂😂😆😆 Hahahaha.... hamboi, gelak sakan kawan ofis dgar sis ckap macam tu😁😜 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. www.wasap.my/60137050508/NakPB #NurulRohady #CLAgroup #PBexper #JomKunming
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. http://www.wasap.my/601158171478/PBCORSET #CekNie #CLAgroup #PBexper #JomKunming
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? #IbuMenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. www.wasap.my/60192120390/NakPB PB ni instant shaping juga tau. Sarung je tak perlu tunggu berbulan-bulan, terus nampak perubahan macam adik dalam gambar ni #PremiumBeutiful #WarantiSeumurHidup #FreeRepairSampaiBilaBila #TakPerlu BeliBajuA_SeluarDalamLain #CLAgroup #PBexpert #PBConsultant #JomKunming
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Hubungi Olyn utk kirakan saiz & harga ok❤ #payudarakendur #payudarakencang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kuruspantas #kuruscepat
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Hubungi Olyn utk kirakan saiz & harga ok❤ #payudarakendur #payudarakencang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kuruspantas #kuruscepat
Memalam ni nak cerita bab pilih bra ni ya. Pilih memilih jenis bra ni memang penting, nak jaga aset penting kan. So #premiumbeautiful ada bagi options jenis bra ikut selesa dan keperluan. . . LONG BRA? Ke SHORT BRA? #longbra cover sampai perut, tolong kempiskan perut sekali. #shortbra ada padding, boleh juga dijadikan sports bra. . . Kalau nak try test bra yang super best ni, roger je Pia ya. Harga kilang tengah berapi api sekarang ni! 🔥🔥🔥👍 #piapakarpb #hargakilang #thebestbrandsintheworld #corsetwithFIR #shopiahayub
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Hubungi Syikin utk kirakan saiz & harga ok❤ #payudarakendur #payudarakencang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kuruspantas #kuruscepat
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Hubungi Syikin utk kirakan saiz & harga ok❤ #payudarakendur #payudarakencang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kuruspantas #kuruscepat
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Hubungi Syikin utk kirakan saiz & harga ok❤ #payudarakendur #payudarakencang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kuruspantas #kuruscepat
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akan menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih disokong penuh & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. No more double-breast issue. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga0 KILANG. Untuk masa yang terhad. Roger Ira utk kirakan saiz & harga ok❤ . . Nota: cer tengok video tu. Cer ukur skit puncak 3tu. Cuba try test ukur ya. ☺️ #premiumbeautiful #irazainalpakarPB #pbexpertirazainal #pbexpertiskandarputeri #pbexpertjohorbahru
Hah..tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangat lah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bil #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akan menjauhhh kalau dengar perkataan korset, kan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih disokong penuh & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. No more double-breast issue. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Roger Min untuk kirakan saiz & harga ok❤ . . Nota: cer tengok video tu. Cer ukur skit puncak 3tu. Cuba try test ukur ya. ☺️ #premiumbeautiful #MinPakarPB #ratupremiumbeautifuldungun
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan pun hilang. . . Bonus: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Dapatkan PB korang hari ini dengan harga KILANG. Untuk masa yang terhad. Hubungi Zura utk kirakan saiz & harga ok❤ #payudarakendur #payudarakencang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kuruspantas #kuruscepat
#naksihatnakcantik Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. www.wasap.my/60197272259/NakPB #fairusfuzilah #CLAgroup #PBexper #JomKunming
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga.
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap saya ada di komen tau. Mari saya kirakan saiz & harga. www.wasap.my/60192501403/NakPB #SunarttiIdris #CLAVengers #CLAgroup #PBexper #JomKunming
Tak kira bila anda mula pakai PB, berapa usia korang, #premiumbeautiful tetap akan jalankan tugasnya sebaiknya. . . Seronoklah kakak ni. Badan lebih kemas, postur badan lebih segak. Takde lagi #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitlutut . Yang penting, makin bertambah #awetmuda uolls! . . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . . PROMO HARGA KILANG sedang berlangsung. Inilah masanya jimat banyak. RM400 diskaun & FREE PB wash😱😱 . . Hubungi Olyn utk saiz & harga. #korsetpelangsing #premiumbeautifuljohor #kurustanpadiet #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulkl #kurustanpaberlapar #kurusdarirumah #korsetperut #korsetkesihatan #korsetkurus #bengkungbersalin #bengkung #tipskurus #tipskuruscepat #jomkurus1malaysia #jualkorset #shahalam #setiaalam #damansara #melaka
Dapat badan macam anak dara balik memang seronok kan😍😍 . . Tak perlu nak ubah cara operate atau yang menyakitkan. 'Touch up' kan aje dengan #pelangsingbadan VIRAL ni, confirm terus nampak perubahan. Lepas sarung PB, boleh nampak beza Instant Shaping kat pinggang 2-3 inches. Bentuk badan pun lebih kemas, cantik & aset jadi terletak. Wow sangatkan! . . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Cara yang terbukti membantu beribu-ribu wanita selama lebih 20 tahun. Ada waranti servis seumur hidup lagi uolls. Semuanya untuk pastikan korang sentiasa gojes dengan stick pada 1 cara yang lebih selamat. Hubungi Olyn untuk kira saiz & harga. #korsetpelangsing #premiumbeautifulmelaka #kurustanpadiet #premiumbeautifuljohor #premiumbeautiful #korset #korsetperut #korsetkesihatan #korsetpembakarlemak #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #ibu #ibumenyusu #berpantang #hargapromosi #igshopmalaysia #kuruspantas
Ha...tu dia. Siapa yang berdada besar mesti faham sangatlah apa masalah yang korang hadapi? Yang #ibumenyusu tentulah faham, tapi yang masih single kalau tak jaga dengan betul, aishhh makin labuhla jadinya. Sama macam klien ni. Belum kahwin lagi tau! . . Antara masalah biasa bila #payudarabesar : 📍Sakit belakang 📍Lenguh2 bahu 📍Bongkok 📍Dada terasa berat & makin labuh ke bawah. Eh dah sampai ke perut ke tu? 📍Susah nak cari kemeja/baju walaupun dah ikut saiz badan. Semuanya sebab masalah dada besar. 📍Butang kemeja selalu terbuka 📍Susah nak berlari & berjalan laju sebab dada akan turut bergoncang laju. . . Dan korang pun memang akn menjauhhh kalau dengar perkataan korsetkan. Korang mesti risau akan semakin mendada ke depan. Betul betul? . . Sebab tu korang wajib kenal #premiumbeautiful . Korset Ekslusif yang direka khas mengikut ukuran badan kita sendiri. Selesa dipakai, dada lebih tersupport elok & berada dalam posisi yang betul. Tiada isu breast melimpah keluar dari cup. . . Dan bestnya, sakit2 belakang & lenguh2 bahu pun hilang. Body shape makin kemas. Lemak2 di belakang badan hilang,licin kau! . . BONUS: Dalaman juga terjaga! PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . Tak kenal PB maka tak sayang. Sudah kenal, terus janji syintaa gilaaa..Link wasap ada di BIO tau. Mari Olyn kirakan saiz & harga. #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulkl #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulmelaka #korsetkurus #korsetperut #korsetkesihatan #bengkungbersalin #bengkungmoden #kurustanpadiet #payudarakencang #payudarakendur #kurustanpaberlapar #kurusdarirumah
Akan diterbangkan ke Miri, Sarawak.. Alhamdulillah Closed PB Elegance.. #HargaBorong ♥️♥️ The best korset & pilihan wanita Asia Sis nak recomen u olls.. PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ni memang best.. Setiap Client yg Azza pakaikan mereka semua kata macam tak pakai korset.. Selesa dan teramat lembut dan sejuk. . . #premiumbeautifulelegance ni new edition material fabrik embroidery lebih class & exclusive and more to maintain size badan.. Manakala #premiumbeautifulclassic market over 20 tahun di pasaran.. Both best! Demand tinggi especially client Azza dari #Indonesia . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini .. Since Promo ni tak lama.. . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulShahAlam #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #kurussebelumkahwin #langsingtanpadiet #premiumbeautifulKL #korsetperamping #korsetpembakarlemak #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #korsetperut #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulmedan
LELAKI PUN TAK NAK PERUT BUNCIT . . Hati-hati adik kakak. Takkan nak biarkan jerr perut buncit, lemak gelebeh keliling pinggang sedangkan orang lelaki pun sekarang dok pakat nak segak. . . Bukan saja-saja depa ni nak kurus, perut kempis, tapi sebab depa dah tak tahan rasa mengah bila buat kerja & sakit belakang. Perut buncit pun seksa! . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . Ni antara testimoni encik abang yang berpuas hati dengan #premiumbeautiful . . . Pakat-pakat segera dengan suami/pakwe masing-masing. Dapatkan terus sorang satu. Biar nampak segak sama-sama 😉 . . Macam mana nak dapatkan? Meh la WA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio.
LELAKI PUN TAK NAK PERUT BUNCIT . . Hati-hati adik kakak. Takkan nak biarkan jerr perut buncit, lemak gelebeh keliling pinggang sedangkan orang lelaki pun sekarang dok pakat nak segak. . . Bukan saja-saja depa ni nak kurus, perut kempis, tapi sebab depa dah tak tahan rasa mengah bila buat kerja & sakit belakang. Perut buncit pun seksa! . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . Ni antara testimoni encik abang yang berpuas hati dengan #premiumbeautiful . . . Pakat-pakat segera dengan suami/pakwe masing-masing. Dapatkan terus sorang satu. Biar nampak segak sama-sama 😉 . . Macam mana nak dapatkan? Meh la WA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio.
LELAKI PUN TAK NAK PERUT BUNCIT . . Hati-hati adik kakak. Takkan nak biarkan jerr perut buncit, lemak gelebeh keliling pinggang sedangkan orang lelaki pun sekarang dok pakat nak segak. . . Bukan saja-saja depa ni nak kurus, perut kempis, tapi sebab depa dah tak tahan rasa mengah bila buat kerja & sakit belakang. Perut buncit pun seksa! . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . Ni antara testimoni encik abang yang berpuas hati dengan #premiumbeautiful . . . Pakat-pakat segera dengan suami/pakwe masing-masing. Dapatkan terus sorang satu. Biar nampak segak sama-sama 😉 . . Macam mana nak dapatkan? Meh la WA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio.
LELAKI PUN TAK NAK PERUT BUNCIT . . Hati-hati adik kakak. Takkan nak biarkan jerr perut buncit, lemak gelebeh keliling pinggang sedangkan orang lelaki pun sekarang dok pakat nak segak. . . Bukan saja-saja depa ni nak kurus, perut kempis, tapi sebab depa dah tak tahan rasa mengah bila buat kerja & sakit belakang. Perut buncit pun seksa! . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . Ni antara testimoni encik abang yang berpuas hati dengan #premiumbeautiful . . . Pakat-pakat segera dengan suami/pakwe masing-masing. Dapatkan terus sorang satu. Biar nampak segak sama-sama 😉 . . Macam mana nak dapatkan? Meh la WA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio.
LELAKI PUN TAK NAK PERUT BUNCIT . . Hati-hati adik kakak. Takkan nak biarkan jerr perut buncit, lemak gelebeh keliling pinggang sedangkan orang lelaki pun sekarang dok pakat nak segak. . . Bukan saja-saja depa ni nak kurus, perut kempis, tapi sebab depa dah tak tahan rasa mengah bila buat kerja & sakit belakang. Perut buncit pun seksa! . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . Ni antara testimoni encik abang yang berpuas hati dengan #premiumbeautiful . . . Pakat-pakat segera dengan suami/pakwe masing-masing. Dapatkan terus sorang satu. Biar nampak segak sama-sama 😉 . . Macam mana nak dapatkan? Meh la WA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio.
LELAKI PUN TAK NAK PERUT BUNCIT . . Hati-hati adik kakak. Takkan nak biarkan jerr perut buncit, lemak gelebeh keliling pinggang sedangkan orang lelaki pun sekarang dok pakat nak segak. . . Bukan saja-saja depa ni nak kurus, perut kempis, tapi sebab depa dah tak tahan rasa mengah bila buat kerja & sakit belakang. Perut buncit pun seksa! . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . Ni antara testimoni encik abang yang berpuas hati dengan #premiumbeautiful . . . Pakat-pakat segera dengan suami/pakwe masing-masing. Dapatkan terus sorang satu. Biar nampak segak sama-sama 😉 . . Macam mana nak dapatkan? Meh la WA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio.
#HargaBorong ♥️♥️ The best korset & pilihan wanita Asia Sis nak recomen u olls.. PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ni memang best.. Setiap Client yg Azza pakaikan mereka semua kata macam tak pakai korset.. Selesa dan teramat lembut dan sejuk. . . #premiumbeautifulelegance ni new edition material fabrik embroidery lebih class & exclusive and more to maintain size badan.. Manakala #premiumbeautifulclassic market over 20 tahun di pasaran.. Both best! Demand tinggi especially client Azza dari #Indonesia . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini .. Since Promo ni tak lama.. . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulShahAlam #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #kurussebelumkahwin #langsingtanpadiet #premiumbeautifulKL #korsetperamping #korsetpembakarlemak #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #korsetperut #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulmedan
Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. . PB juga membantu yang NAK :- . 🔥 HAMIL/ ZURIAT 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Berminat terus tekan link WA Azza di Bio Yea for fast respond 📲. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #kurussebelumkahwin #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #bengkung #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulKL
“Kenal PB sejak tahun 2013. Masa tuh berat 84kg. Lepas bersalin anak ke tiga tahun 2005 berat badan susah nak turun 😓 Dalam masa sama alami senggugut yang teruk sejak zaman sekolah sehinggalah berkahwin dan melahirkan anak. Bila mula pakai PB, bulan pertama saje rasa pelik mana pergi sengugut yang saya alami sejak dulu. Kurang rasa sakit terutama pada awal2 haid. Makin lama pakai makin hilang sengugut. Paling best PB dalam senyap telah membentuk semula badan saya dan menurunkan berat badan sebanyak 12kg. Alhamdulillah. Sejak itu PB sentiasa menjadi penenam setiap hari saya seolah2 macam tak lengkap keluar rumah tanpa PB.” - Radenina, pengguna setia Korset PB. . . . #JomKurus #berpantang #hamil #agentpbkedah #agentpbpenang #berpantangselepasbersalin #pantang44hari #bersalinceaser #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulKedah #bodyshapingmaker #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulseremban #tipslangsing
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #premiumbeautifulbangi #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
Siapa lagi yang belum tahu tentang HARGA KILANG #premiumbeautiful ? . . Untungnya bila dapat #korsetkesihatan yang femes & #viral dari dulu lagi. . . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuyk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . PB pilihan #bengkungmoden wanita #bersalinnormal atau #bersalinczer . Pilihan those with #backpain , #slipdisc atau #scoliosis as #backsupport . Penjagaan lengkap wanita hari-hari. Tak kira masa. . . Sejak bagitahu ada promo HARGA KILANG non stop order masuk. Korang pun jangan ketinggalan. Kontek Olyn ye. Klik link di BIO. #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulmelaka #korset #korsetkurus #korsetperut #bengkungbersalin #bengkungmoden #kurusdarirumah #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #perutbuncit #perutkempis #punggungmantap #payudarakencang
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718
Berbeza kan sebelum dan selepas. 5 minit instant shaping , body SOLID MOLID dengan #premiumbeautiful . Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718
STRES PERUT BUNCIT & BADAN LEBAR? . . Kenapa tak pakai #waistnipper #premiumbeautiful yang FEMES ni. MURAH GILERR & TERBUKTI BERKESAN. Berbelas-belas tahun pun tetap solid menjaga perut & pinggang korang. . . Mak2, pakcik2, kakak2 & abang2 semua boleh pakai #bengkungperut ini. Terbaik as #backsupport , kurangkan #sakitpinggang , #sakitbelakang & mencantikkan postur badan yang bongkok. . . Rekaan pakar tulang belakang, dengan 7 tetulang memori & telah diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec. Bayar sekali, waranti servis diberi FREE seumur hidup! . . Memang wajib korang ada satu tau. Klik link wasap di BIO . Biar Ira kirakan saiz & harganya. #waisttrainer #korsetpelangsing #bengkungbersalin #korsetpembakarlemak #corsetwithFIR #korsetkurus #korsetkesihatan #korsetpelangsing #jomkurus #kuruscepat #kuruspantas #slipdisc #scoliosis #irazainalpakarpb #pbexpertiskandarputeri #pbexpertjohorbahru #pbexpertmalaysia #pbexpertirazainal
Today job... Ukur mengukur.. Kenapa perlu ukur? . Sebab nak tentukan saiz PB yang betul-betul sesuai dengan sipemakai. PB ni unik ikut bentuk badan sipemakai.. Tiada saiz s, m, l, xl ye...sebab tu PB sangat selesa. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond +601132006718 atau klik link di Bio. . #premiumbeautiful #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulindonesia #medan #jakarta #bengkungmoden #sakitbelakang #backsupport #korsetperut #korsetpembakarlemak #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #perutbuncit #korsetlangsing #longgirdle #girdle #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #tipslangsing #jomkurus #bengkungmoden
Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. . PB juga membantu yang NAK :- . 🔥 HAMIL/ ZURIAT 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Berminat terus tekan link WA Azza di Bio Yea for fast respond 📲. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #kurussebelumkahwin #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #bengkung #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulKL
Set Bersukan paling best. Bagi yang acah2 rajin #bersenam macam akak ni best pakai tau sebab sesekali bersenam pasti lepas tu badan akan rasa sakit2 tapi tak ye kalau kita pakai set sukan premium beautiful ni. . Peluang dapatkan #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful pada harga borong . Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi seperti #sportbra yg sangat selesa semasa bersukan. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond +601132006718 atau klik link di Bio. . #setsukan #setbersukan #gym #zumba #premiumbeautiful #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulindonesia #backsupport #korsetperut #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #perutbuncit #korsetlangsing #longgirdle #girdle #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #bengkungmoden
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Mommy ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing SOLID MOLID dengan PB. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady . . Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden . Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. . . PREMIUM BEAUTIFUL satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut. . Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. . . Azza Amri | +60102262734 . . #premiumbeautifulkl #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #premiumbeautifulcheras #korsetbadan #pantang44hari #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak #bengkung #bodyshapingmaker #korsetpascamelahirkan #berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang
Berbeza kan sebelum dan selepas. 5 minit instant shaping , body SOLID MOLID dengan #premiumbeautiful . Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio . #premiumbeautifulmalaysia #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #instatntshaping #kurusramping #bengkungmoden #sakitbelakang #backsupport #korsetperut #korsetpembakarlemak #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #perutbuncit #korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kurussihat #bengkungmoden
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio . #premiumbeautifulmalaysia #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulindonesia #sakitbelakang #slipdisc #bengkungmoden #sakitbelakang #backsupport #korsetperut #korsetpembakarlemak #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #perutbuncit #korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kurussihat #bengkungmoden
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio . #premiumbeautifulmalaysia #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulindonesia #medan #jakarta #bengkungmoden #sakitbelakang #backsupport #korsetperut #korsetpembakarlemak #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #trytoconceive #korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kurussihat #bengkungmoden
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio . #premiumbeautifulmalaysia #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulindonesia #medan #jakarta #bengkungmoden #sakitbelakang #backsupport #korsetperut #korsetpembakarlemak #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #perutbuncit #korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kurussihat #bengkungmoden
Hasil pemakain secara konsisten #premiumbeautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Team kak lyn bersedia untuk pakaikan 50 orang wanita yang BERTUAH yang nak transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 atau klik link di Bio . #premiumbeautifulmalaysia #bengkung #bengkungbersalin #berpantang #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulindonesia #medan #jakarta #bengkungmoden #sakitbelakang #backsupport #korsetperut #korsetpembakarlemak #nakkurus #tipskurus #Kuruspantas #nakkuruskanbadan #korsetpengecilperut #perutbuncit #korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kurussihat #bengkungmoden
Seronok client ni dah dapat set PB dia and freee 1box #minkaffe . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 . #premiumbeautiful #premiumbeautifulalorsetar #premiumbeautifulpenang #sakitpinggang #slipdisc #korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetkesihatan #korsetcelana #bengkungmurah #bengkungibu #bengkungbersalin #bengkungceaser #berpantang #bertungku #trytoconceive #tipslangsingsehat #tipscantiksehat #perutbuncit #kempisperut #korsetrampingbadan #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulkl #setpantang #bengkunglelaki #bengkung #bengkungperut
Seronok client ni dah dapat set PB dia and freee 1box #minkaffe . PB juga membantu yang NAK: 💕 HAMIL/ZURIAT 💕 SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC 💕 BENGKUNG MODEN VIRAL 💕 CYST/FIBROID 💕 PERIOD PROBLEM 💕 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 . #premiumbeautiful #premiumbeautifulalorsetar #premiumbeautifulpenang #sakitpinggang #slipdisc #korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetkesihatan #korsetcelana #bengkungmurah #bengkungibu #bengkungbersalin #bengkungceaser #berpantang #bertungku #trytoconceive #tipslangsingsehat #tipscantiksehat #perutbuncit #kempisperut #korsetrampingbadan #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulkl #setpantang #bengkunglelaki #bengkung #bengkungperut
next page →