#Buncit

200,189 posts

Loading...
Perut rata & kencang memang menjadi idaman semua orang.... 🤗🤗 Bikin baper ya klo lhat perut habis mlahirkan tpi tetap kencang langsing singsett 😘😘 Eitsss sekarang ada yg baru dari nasa produk TERLARIS di klangan semua emak"👌👌 Kini ada stomatch cream solusi untuk lipatan lemak yg berada di bagian tubuh.... 😍😍 Buat tehubung dengan sya bisa ketik klik 👉 wa.me/6282262314962 #moreskin #stomatchcream #susutperut #perutbergelambir #buncit #berlemak #nasa #nasaberkah #Distributor_Resmi_Nasa #aman #halal #alami #herbal #bpom #amanah
Gaperlu caption panjang" yahh sudah cukup jelas, diet itu gak menyiksa jika dijalankan dengan baik dan benar 😁😁 Kecuali anda disuruh dokter diet karena sudah banyak komplikasi kesehatan yah tandanya anda sudah kelewatan pola hidupnya sudah sangar kotor dan berantakan ☠️☠️ #dietcepat #sixpack #buncit #perutbuncit #kesehatan #kuat #gym #latihan #fakta #kesehatan #dietsehat #junkfood #infosehat #indonesia #indo #instagood #indovidgram #transformation #transformation #bodytransformation #bodygoals #bodybuilding
Loading...
Hallo temen2 yang uda bosen gendut atau buncit yang uda coba ini itu tapi ga berhasil, dan uda coba banyak produk juga masih aja sia2... . Perkenalkan nih produk SLIMAKER!! Sy sangat merekomendasi ini karna komposisinya sangat bagus yaitu ada buah kiwi Daun lotus Garnicia cambogia Green coffee Psylium husk . SLIMAKER ini paling lengkap komposisinya di bandingkan produk2 pelangsing lainnya. . Slimaker ini bekerja untuk bakar lemak, perbaiki metabolisme, bersihin usus besar (lemak2 tersisa d usus besar d buang lewat bab, dan membantu mengenyangkan.. Tidak ad efek samping.. 😁 . Tuh liat aja kan temen sy sendiri sudah buktikan kedahsyatan slimaker!! Skrg giliran kamu! . Pemesanan hubungi: Emma Infinesse Semarang WA. 085385092250 . #slimaker #sli #olshopjakartapusat #dietplan #weddingdiet #buncit #gendut #jumbosize #bigsizedressmurah #bigsize #gaunbigsize #langsingalami #langsingsehati #slimaker_indonesia #slimakerinfinesse #juiceslimming
Berbaloi ke tak RM40 hilang 11Kg??? . Mudah2 je SET COMBO tu boleh kikis lemak dalam badan awak tu. . Yang penting KONSISTEN dan amalkan semua tips2 yg saya berikan. . BERMINAT?? . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [STOCK ALWAYS AVAILABLE] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162199742 . #teamilafazila #perutbuncit #buncit #perutmengeleber #kempiskanperut #kempisselepasraya #codsgbuloh #cantiksemasaraya #losyenpanasbakarlemak #losyenbuangangin #losyenpanas #losyenhalaljakim #produkmuslim #Lossweight #medinadesiresungaibuloh #kecilkanpeha #kecilkanlengan #diet
Antara testimoni Clean8..:) Berkesan merawat masalah perut buncit dan membersih usus kotor Wassap 0166420064 segera! #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah #clean8original #mujarab #cleantox #clean
TESTIMONI ALOEVERA RORO MENDUT . . Bikin adem serta bedak nempel lebih lama. Aloevera roro mendut berbeda dengan aloevera merk lain karena tidak ada kandungan alcoholnya dan mengandung 93% aloevera lebih banyak😍🤗😘 💯 % halal dan aman untuk BUSUI dan BUMIL🤗 . . . . 👩🏻 Wa : 081391391306 . . 🛑Harap diperhatikan! Sebelum membeli produk, sebaiknya konsultasi dahulu supaya produk yang dipilih sesuai dengan kondisi kulit kamu.🛑 . . . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #aloeveranaturerepublic #naturerepublic #aloevera #aloeveragel
TERBUKTI LEBIH BAIK 😍👍 Kata mereka yg udh pakai Aloevera gel dr Roro Mendut: ✅Kulit jadi makin lembab ✅Makin cerah ✅Jerawat hilang dlm semalam ✅Beruntusan kempes ✅Jadi glowing satu satunya aloevera gel dgn 93% dr ekstrak lidah buaya & 100% NON ALKOHOL yg fokus untk menenangkan kulit iritasi- mengatasi kerusakan kulit akibat paparan sinar matahari- sbgai anti aging- anti acne- whitening Perawatan ALL IN ONE ini masih bisa anda dptkan dgn Harga promo Rp45.000💃 . . . . 👩🏻 Wa : 081391391306 . . 🛑Harap diperhatikan! Sebelum membeli produk, sebaiknya konsultasi dahulu supaya produk yang dipilih sesuai dengan kondisi kulit kamu.🛑 . . . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #aloeveranaturerepublic #naturerepublic #aloevera #aloeveragel
TERBUKTI LEBIH BAIK 😍👍 Kata mereka yg udh pakai Aloevera gel dr Roro Mendut: ✅Kulit jadi makin lembab ✅Makin cerah ✅Jerawat hilang dlm semalam ✅Beruntusan kempes ✅Jadi glowing satu satunya aloevera gel dgn 93% dr ekstrak lidah buaya & 100% NON ALKOHOL yg fokus untk menenangkan kulit iritasi- mengatasi kerusakan kulit akibat paparan sinar matahari- sbgai anti aging- anti acne- whitening Perawatan ALL IN ONE ini masih bisa anda dptkan dgn Harga promo Rp45.000💃 . . . . 👩🏻 Wa : 081391391306 . . 🛑Harap diperhatikan! Sebelum membeli produk, sebaiknya konsultasi dahulu supaya produk yang dipilih sesuai dengan kondisi kulit kamu.🛑 . . . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #aloeveranaturerepublic #naturerepublic #aloevera #aloeveragel
Tahukah kamu? Melatih kaki dengan gerakan-gerakan pilates dapat menguatkan dan menambah tingkat fleksibilitas kaki termasuk tumit. Biki pose berjalan kamu lebih fit lagi deh. #heelspain #highheelspain #tajitumit #bodyconnectionid #bodyconnection #bodyconnectionpilates #pilates #pilateslife #Pilatesinstructor #pilatesjakarta #olahragapagi #kelapagading #pluit #jakartautara #instalike #pilatesindonesia #buncit #diet #pilateslife #olahragasore #studiopilatesjakarta #yogaindonesia #yogaJakarta
Hallo temen2 yang uda bosen gendut atau buncit yang uda coba ini itu tapi ga berhasil, dan uda coba banyak produk juga masih aja sia2... . Perkenalkan nih produk SLIMAKER!! Sy sangat merekomendasi ini karna komposisinya sangat bagus yaitu ada buah kiwi Daun lotus Garnicia cambogia Green coffee Psylium husk . SLIMAKER ini paling lengkap komposisinya di bandingkan produk2 pelangsing lainnya. . Slimaker ini bekerja untuk bakar lemak, perbaiki metabolisme, bersihin usus besar (lemak2 tersisa d usus besar d buang lewat bab, dan membantu mengenyangkan.. Tidak ad efek samping.. 😁 . Tuh liat aja kan temen sy sendiri sudah buktikan kedahsyatan slimaker!! Skrg giliran kamu! . Pemesanan hubungi: Emma Infinesse Semarang WA. 085385092250 . #slimaker #sli #olshopjakartapusat #dietplan #weddingdiet #buncit #gendut #jumbosize #bigsizedressmurah #bigsize #gaunbigsize #langsingalami #langsingsehati #slimaker_indonesia #slimakerinfinesse #juiceslimming
Magnetic Slimming Patch . Harga 50rb/box . Koyo pelangsing herbal ini terbuat dari bahan" alami seperti mulberry, cinnamon, ginseng dan berbagai komposisi alami lainnya. Dengan tambahan magnet yang berfungsi spy daya kerja koyo lebih maksimal dalam menghancurkan lemak di perut, lengan, paha, bokong dan area lainnya . Bagi yang perut buncit sangat disarankan utk memakai koyo herbal ini, rutin pemakaian 1bulan hasil cukup signifikan akan tampak . Cara pakai: - Tempelkan koyo dibagian pusar pada malam hari menjelang tidur bagi yang ingin mengecilkan perut - Utk area lainnya bole dipakai kapan saja - Pakai 8-12jam . Pemakaian sangat praktis & hasil memuaskan ❤ Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #koyopelangsing #koyopelangsingmurah #langsing #produkpelangsing #dieng #obatpelangsing #pelangsingbadan #obatkurus #instalike #dietplum #slimmingpatch #gendut #buncit #menudiet #kulinerbandung #denpasar #gunungbromo #kulinerjakarta #fotoprewedding #likeforlikes #wisatabogor #kulinerpalembang #wisatamalang #cikarang #tehpelangsing #kekinian
Magnetic Slimming Patch . Harga 50rb/box . Koyo pelangsing herbal ini terbuat dari bahan" alami seperti mulberry, cinnamon, ginseng dan berbagai komposisi alami lainnya. Dengan tambahan magnet yang berfungsi spy daya kerja koyo lebih maksimal dalam menghancurkan lemak di perut, lengan, paha, bokong dan area lainnya . Bagi yang perut buncit sangat disarankan utk memakai koyo herbal ini, rutin pemakaian 1bulan hasil cukup signifikan akan tampak . Cara pakai: - Tempelkan koyo dibagian pusar pada malam hari menjelang tidur bagi yang ingin mengecilkan perut - Utk area lainnya bole dipakai kapan saja - Pakai 8-12jam . Pemakaian sangat praktis & hasil memuaskan ❤ Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #koyopelangsing #koyopelangsingmurah #langsing #produkpelangsing #dieng #obatpelangsing #pelangsingbadan #obatkurus #instalike #dietplum #slimmingpatch #gendut #buncit #menudiet #kulinerbandung #denpasar #gunungbromo #kulinerjakarta #fotoprewedding #likeforlikes #wisatabogor #kulinerpalembang #wisatamalang #cikarang #tehpelangsing #kekinian
Magnetic Slimming Patch . Harga 50rb/box . Koyo pelangsing herbal ini terbuat dari bahan" alami seperti mulberry, cinnamon, ginseng dan berbagai komposisi alami lainnya. Dengan tambahan magnet yang berfungsi spy daya kerja koyo lebih maksimal dalam menghancurkan lemak di perut, lengan, paha, bokong dan area lainnya . Bagi yang perut buncit sangat disarankan utk memakai koyo herbal ini, rutin pemakaian 1bulan hasil cukup signifikan akan tampak . Cara pakai: - Tempelkan koyo dibagian pusar pada malam hari menjelang tidur bagi yang ingin mengecilkan perut - Utk area lainnya bole dipakai kapan saja - Pakai 8-12jam . Pemakaian sangat praktis & hasil memuaskan ❤ Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #koyopelangsing #koyopelangsingmurah #langsing #produkpelangsing #dieng #obatpelangsing #pelangsingbadan #obatkurus #instalike #dietplum #slimmingpatch #gendut #buncit #menudiet #kulinerbandung #denpasar #gunungbromo #kulinerjakarta #fotoprewedding #likeforlikes #wisatabogor #kulinerpalembang #wisatamalang #cikarang #tehpelangsing #kekinian
Hallo temen2 yang uda bosen gendut atau buncit yang uda coba ini itu tapi ga berhasil, dan uda coba banyak produk juga masih aja sia2... . Perkenalkan nih produk SLIMAKER!! Sy sangat merekomendasi ini karna komposisinya sangat bagus yaitu ada buah kiwi Daun lotus Garnicia cambogia Green coffee Psylium husk . SLIMAKER ini paling lengkap komposisinya di bandingkan produk2 pelangsing lainnya. . Slimaker ini bekerja untuk bakar lemak, perbaiki metabolisme, bersihin usus besar (lemak2 tersisa d usus besar d buang lewat bab, dan membantu mengenyangkan.. Tidak ad efek samping.. 😁 . Tuh liat aja kan temen sy sendiri sudah buktikan kedahsyatan slimaker!! . Pemesanan hubungi: Emma Infinesse Semarang WA. 085385092250 #slimaker #sli #olshopjakartapusat #dietplan #weddingdiet #buncit #gendut #jumbosize #bigsizedressmurah #bigsize #gaunbigsize #langsingalami #langsingsehati #slimaker_indonesia #slimakerinfinesse #juiceslimming
Bengkung slim cekak Material dengan lubang2 untuk keselesaan Bertulang utk bdn jadi tegap dan kemas Ramping dgn cepat Badan cantik menawan Saiz 24" _40" S,M,LXL,2XL,3XL,4XL,5XL Harga yang sangat berbaloi RM35.00 free postage Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #ramping #bengkungperut #perutkempis #nakslim #kempisperut #korsetperut #nakkurus #bajukurus #kempiskanperut #nakcantik #kuruslepasbersalin #pinggang #perutkempis #blouseplussize #Pinggangramping #nakramping #Bengkungpinggang #bengkungzapon #bajuplussize #bengkungpengantin #bengkungibu #bengkung #kurusmudah #bengkungmurah #kuruscepat #kuruspantas #korsetmurah #kurusdancantik #bajuplussize #nakcantik #jomkurus #nakkurus #kurusmudah #buncit #perutbuncit #perutkempis
ALHAMDULLILAH....PERIOD MAKIN TERKAWAL.... MAKIN LANCAR..... NAK MAKAN PON X LAJU MCM DULU... MINUM #CCHC KENYANG.. #coffecolagencapucinnoplusvitc #CCFM#terbaik #KAPSULHALIAKUNYIT #KEMPISPERUT #BUANGLEMAK #KURUSSIHAT #SENGUGUT #PERIOD #BUNCIT #Buasir #resdung #bersin #BERPELUH #DETOX #TestimoniHerbalCulture #toksid #susutitubonus #kenyanggggsampaimalam www.wassap.my/601137366971/cchc
Skincare terbaik persembahan dari alam. Semua skincare roro mendut sudah berBPOM ya kak jadi aman untuk kulit kamu. Tunggu apalagi segera order ke admin kami untuk mendapatkan produk terbaik ini❤️❤️ . . Untuk konsultasi dan order kalian bisa langsung ke admin ya kak, berikut kontak admin roromendutskincare: ( Plilih salah satu kontak jangan double admin ya kak!). . . 👩🏻 Wa kak tyas : 0877-3645-8222 👩🏻 Wa kak riva : 0822-4225-2888 👩🏻 Wa kak siti : 0822-2221-6425 . . . 🧕🏻 LINE : @roromendutskincare (use@) ⏰ Jam kerja admin : SENIN-SABTU, pukul 08.00 s/d 16.00. Diluar jam kerja slowres. . . 🛑Harap diperhatikan! Sebelum membeli produk, sebaiknya konsultasi dahulu supaya produk yang dipilih sesuai dengan kondisi kulit kamu.🛑 . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
KINI HADIR OPTRIMAX PLUM & OPTRIMAX JELLY !! SOLUSI PERUT BUNCIT BAGI YANG INGIN PERUT RATA TANPA OLAHRAGA DAN MENCEGAH KANKER USUS 😘😘!! TUNGGU APA LAGI? LANGSUNG DM UNTUK TANYA TANYA ! @RAJA.DIET WA : 081219090527 Line : @wey8014l Website : www.rajadiet.id Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan: 🍵 Green Tea (untuk membakar lemak) ☕️ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus) 🤗 Probiotik (bakteri baik) • MANFAAT UTAMA: 🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa. 🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan 🍒 Melancarkan BAB 🍒 Menurunkan kolesterol jahat • ⚠️ BUKAN OBAT/KAPSUL ⚠️ TANPA EFEK SAMPING 🍃 100% HERBAL ALAMI 💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi 🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan 👵 Orang tua? AMAN! ✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI! • 🍃 Optrimax Jelly Delite 🍃 Memiliki kandungan: 🍇 Jelly dengan sari buah Blueberry 🍵 Ekstrak Green Tea (diperbanyak) 🍊 Vitamin C dari buah Cherry (dapat meningkatkan penyerapan 6x lebih banyak dari vitamin C buah lain) 🌿 Prebiotik (makanan untuk bakteri baik) Jika plum dan jelly dikonsumsi bersamaan maka akan menghasilkan hasil yg sangat maksimal karena bakteri baik akan semakin berkembang ketika mendapat makanan • MANFAAT UTAMA: ✅ Menurunkan berat badan ✅ Mengurangi napsu makan ✅ Membakar lemak yang tidak terpakai dalam tubuh ✅ Menurunkan kolesterol ✅ Menurunkan gula darah • #diet #dietsehat #dietalami #dietherbal #dietfood #maukurus #kurus #optrimax #optrimaxplum #optrimaxjelly #5dayplan #buahplum #plumkering #buahplumdiet #buahplumkering #skincare #olahraga #drsecret #kuliner #bali #mahasiswa #plum #buncit #padang #jualplum #bali #surabaya #jualplum #plumdiet #gendut #maudiet #dietketat
KINI HADIR OPTRIMAX PLUM & OPTRIMAX JELLY !! SOLUSI PERUT BUNCIT BAGI YANG INGIN PERUT RATA TANPA OLAHRAGA DAN MENCEGAH KANKER USUS 😘😘!! TUNGGU APA LAGI? LANGSUNG DM UNTUK TANYA TANYA ! @RAJA.DIET WA : 081219090527 Line : @wey8014l Website : www.rajadiet.id Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan: 🍵 Green Tea (untuk membakar lemak) ☕️ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus) 🤗 Probiotik (bakteri baik) • MANFAAT UTAMA: 🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa. 🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan 🍒 Melancarkan BAB 🍒 Menurunkan kolesterol jahat • ⚠️ BUKAN OBAT/KAPSUL ⚠️ TANPA EFEK SAMPING 🍃 100% HERBAL ALAMI 💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi 🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan 👵 Orang tua? AMAN! ✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI! • 🍃 Optrimax Jelly Delite 🍃 Memiliki kandungan: 🍇 Jelly dengan sari buah Blueberry 🍵 Ekstrak Green Tea (diperbanyak) 🍊 Vitamin C dari buah Cherry (dapat meningkatkan penyerapan 6x lebih banyak dari vitamin C buah lain) 🌿 Prebiotik (makanan untuk bakteri baik) Jika plum dan jelly dikonsumsi bersamaan maka akan menghasilkan hasil yg sangat maksimal karena bakteri baik akan semakin berkembang ketika mendapat makanan • MANFAAT UTAMA: ✅ Menurunkan berat badan ✅ Mengurangi napsu makan ✅ Membakar lemak yang tidak terpakai dalam tubuh ✅ Menurunkan kolesterol ✅ Menurunkan gula darah • #diet #dietsehat #dietalami #dietherbal #dietfood #maukurus #kurus #optrimax #optrimaxplum #optrimaxjelly #5dayplan #buahplum #plumkering #buahplumdiet #buahplumkering #skincare #olahraga #drsecret #kuliner #bali #mahasiswa #plum #buncit #padang #jualplum #bali #surabaya #jualplum #plumdiet #gendut #maudiet #dietketat
KINI HADIR OPTRIMAX PLUM & OPTRIMAX JELLY !! SOLUSI PERUT BUNCIT BAGI YANG INGIN PERUT RATA TANPA OLAHRAGA DAN MENCEGAH KANKER USUS 😘😘!! TUNGGU APA LAGI? LANGSUNG DM UNTUK TANYA TANYA ! @RAJA.DIET WA : 081219090527 Line : @wey8014l Website : www.rajadiet.id Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan: 🍵 Green Tea (untuk membakar lemak) ☕️ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus) 🤗 Probiotik (bakteri baik) • MANFAAT UTAMA: 🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa. 🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan 🍒 Melancarkan BAB 🍒 Menurunkan kolesterol jahat • ⚠️ BUKAN OBAT/KAPSUL ⚠️ TANPA EFEK SAMPING 🍃 100% HERBAL ALAMI 💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi 🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan 👵 Orang tua? AMAN! ✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI! • 🍃 Optrimax Jelly Delite 🍃 Memiliki kandungan: 🍇 Jelly dengan sari buah Blueberry 🍵 Ekstrak Green Tea (diperbanyak) 🍊 Vitamin C dari buah Cherry (dapat meningkatkan penyerapan 6x lebih banyak dari vitamin C buah lain) 🌿 Prebiotik (makanan untuk bakteri baik) Jika plum dan jelly dikonsumsi bersamaan maka akan menghasilkan hasil yg sangat maksimal karena bakteri baik akan semakin berkembang ketika mendapat makanan • MANFAAT UTAMA: ✅ Menurunkan berat badan ✅ Mengurangi napsu makan ✅ Membakar lemak yang tidak terpakai dalam tubuh ✅ Menurunkan kolesterol ✅ Menurunkan gula darah • #diet #dietsehat #dietalami #dietherbal #dietfood #maukurus #kurus #optrimax #optrimaxplum #optrimaxjelly #5dayplan #buahplum #plumkering #buahplumdiet #buahplumkering #skincare #olahraga #drsecret #kuliner #bali #mahasiswa #plum #buncit #padang #jualplum #bali #surabaya #jualplum #plumdiet #gendut #maudiet #dietketat
. Nak share. Boleh tengok2 dulu cuci mata. ❤️ . Teh kecilkan peha dan lengan no.1 malaysia. Sesuai utk lelaki dan perempuan. Start umo 12 thn keatas dah boleh minum. . Boleh lawat IG dulu . Set combo baru rm40.00. Kesan dia 2-5 hari dah ada perubahan. Berat turun, inchiloss turun. . YANG PALING BEST SKANG KAKICANTIQ TEA NI DIA ADA BODY SHAPER!!! Kurus badan ada shape. . Nak beli bole pm sy ye. Wsp lagi mudah 0162199742 . #teamilafazila #perutbuncit #buncit #perutmengeleber #kempiskanperut #kempisselepasraya #codsgbuloh #cantiksemasaraya #losyenpanasbakarlemak #losyenbuangangin #losyenpanas #losyenhalaljakim #produkmuslim #Lossweight #medinadesiresungaibuloh #kecilkanpeha #kecilkanlengan #diet
Tak cuba lagi? Kenapa nak bertangguh kalau boleh shape pinggang, kempiskan perut, kawal, makan dengan mudah kan 🤗🤗
Professional Slimming Cream . Harga 80rb/pc . Perut anda buncit? Lemak membandel dan susah dijinakkan? Bekas selulit yang ga enak dipandang?!!! . Segera atasi dengan cream pelangsing dosis cepat ini . Fungsi professional slimming cream: - Menghancurkan lemak berlebih di perut, paha, lengan dan area tubuh lainnya - Menghilangkan selulit dengan tuntas - Cream ini bukan cuma melangsingkan dan mengecilkan tapi skligus mengencangkan dan membentuk lekukan badan jadi aduhai - Kelebihan lemak akan dibuang melalui keringat dan air kencing - Melancarkan sirkulasi darah Cara pakai: - Oleskan cream ke bagian perut, paha, lengan atau area yg diinginkan - Lakukan pemijatan lembut hingga cream meresap dengan sempurna - Cream ini ga lengkep dan mudah diserap kulit - Pakai 2kali sehari, siang dan malam hari - Disarankan juga dipakai ketika hendak berolahraga krn pembakaran lemak menjadi lebih cepat dan maksimal . ❤ Solusi tubuh ramping ideal ❤ . Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #slimmingoil #minyakpelangsing #pembakarlemak #obatkurus #obatdiet #creampelangsing #koyopelangsing #selulit #gendut #buncit #fatmawati #fotoprewedding #scbd #tehpelangsing #elingbening #resepmasak #kekinian #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerbali #ayamgeprek #fotoprewed #olshopjakarta #creamselulit #pluit #kendal #pik #bintaro #tunjunganplaza
Professional Slimming Cream . Harga 80rb/pc . Perut anda buncit? Lemak membandel dan susah dijinakkan? Bekas selulit yang ga enak dipandang?!!! . Segera atasi dengan cream pelangsing dosis cepat ini . Fungsi professional slimming cream: - Menghancurkan lemak berlebih di perut, paha, lengan dan area tubuh lainnya - Menghilangkan selulit dengan tuntas - Cream ini bukan cuma melangsingkan dan mengecilkan tapi skligus mengencangkan dan membentuk lekukan badan jadi aduhai - Kelebihan lemak akan dibuang melalui keringat dan air kencing - Melancarkan sirkulasi darah Cara pakai: - Oleskan cream ke bagian perut, paha, lengan atau area yg diinginkan - Lakukan pemijatan lembut hingga cream meresap dengan sempurna - Cream ini ga lengkep dan mudah diserap kulit - Pakai 2kali sehari, siang dan malam hari - Disarankan juga dipakai ketika hendak berolahraga krn pembakaran lemak menjadi lebih cepat dan maksimal . ❤ Solusi tubuh ramping ideal ❤ . Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #slimmingoil #minyakpelangsing #pembakarlemak #obatkurus #obatdiet #creampelangsing #koyopelangsing #selulit #gendut #buncit #fatmawati #fotoprewedding #scbd #tehpelangsing #elingbening #resepmasak #kekinian #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerbali #ayamgeprek #fotoprewed #olshopjakarta #creamselulit #pluit #kendal #pik #bintaro #tunjunganplaza
Hallo temen2 yang uda bosen gendut atau buncit yang uda coba ini itu tapi ga berhasil, dan uda coba banyak produk juga masih aja sia2... . Perkenalkan nih produk SLIMAKER!! Sy sangat merekomendasi ini karna komposisinya sangat bagus yaitu ada buah kiwi Daun lotus Garnicia cambogia Green coffee Psylium husk . SLIMAKER ini paling lengkap komposisinya di bandingkan produk2 pelangsing lainnya. . Slimaker ini bekerja untuk bakar lemak, perbaiki metabolisme, bersihin usus besar (lemak2 tersisa d usus besar d buang lewat bab, dan membantu mengenyangkan.. Tidak ad efek samping.. 😁 . Tuh liat aja kan temen sy sendiri sudah buktikan kedahsyatan slimaker!! . Pemesanan hubungi: Emma Infinesse Semarang WA. 085385092250 #slimaker #sli #olshopjakartapusat #dietplan #weddingdiet #buncit #gendut #jumbosize #bigsizedressmurah #bigsize #gaunbigsize #langsingalami #langsingsehati #slimaker_indonesia #slimakerinfinesse #juiceslimming
KORANG TAHU APA ITU SECRET CORREA? Jom kenal serba sedikit Si Biru Ajaib ni Kolagen asli bunga matahari, Hedera Helix dan Guarana sebagai bahan utama. Formulasi terbaru menggunakan teknologi dari 'KOREA' 🌻 Kolagen Asli Bunga Matahari - Kaya dengan Vitamin E memberi perlindungan pada kulit, anti PENUAAN, anti keradangan dan kekalkan kelembapan kulit. 🍀 Hedera Helix - Bantu lancarkan perdedaran darah dan cairkan lemak degil. 🍎 Guarano - Bantu penyerapan oleh tisu badan dan awet muda, kekalkan kelembapan & metabolisma kulit, kecutkan liang kulit dan kulit kelihatan lembut & licin Kelebihan LOSYEN SECRET CORREA 👍🏻 ✅Memecahkan lemak tepu dengan cepat ✅Menghilangkan selulit dan 'Stretch Mark' ✅Menurunkan berat badan & kawal selera makan ✅Melangsing dan mencantikkan bentuk badan ✅Meratakan perut buncit ✅Memberi kesan V-Shape pada wajah (dagu runcing) ✅Menegangkan dan menganjalkan kulit ✅Menggebukan dan mencantikkan kulit ✅Menghilangkan sengal badan, sakit sendi & sakit lutut ✅Melegakan sakit kepala, batuk & sesak nafas dada ✅Melegakan kegatalan Ekzema kulit Banyak kan manfaat yang ada dalam 1 tiub SECRET CORREA Semua usia boleh pakai dan guna 🇲🇾️Harga berpatutan Nak cuba, try, sapu-sapu, lumur-lumur silakan, Ada promosi tau Wasap 0 1 7 6 2 2 7 0 8 3
Kamu tau ga 🙄 Sekarang NURFAFRESH lagi booming lho...😱 Hampir jutaan org sudah merasakan khasiatnya,,,😍 Sudah banyak yg terbantu jg... 😘 NURFAFRESH gituuuu lhooohhh...😍 Orang² pun berlomba lomba membeli Produknya,,, Karena sudah tau sih keunggulan NURFAFRESH... Yg mau tanya² tentang NURFA boleh banget yaa... Bisa contact saya di no Wa... / DM yaaaa Ini dia sebagian testimoni yg real no hoax no comot² di google... #diabet #asma #lemak .#beratbadan #kikislemak #buncit #busui #asiexclusive #kencingbatu #empedu #paruparu #organdalam #soreang #bojongsoang #baleendah #majalaya #ciparay #banjaran #buahbatu #bandung
Sedapnya bila makan kebab ke...burger ke..sandwich tuna ke dgn mayonies dan sos seangkatan dgnnya. . Dulu coach kalau makan westren food ke atau sandwich kena letak mayonies. . Tapi sekarang coach sekarang gantikan mayonies coach gantikn dgn Greek Yourgt. . Tag & share dgn kawan yg suka ssgt makan menggunakan sos2 ni. . Pendaftaran INTAKE JAN sudah dibuka... Coach naz 0136711218 Coach Azie 0136111518 . #24coach_naz #cabarankurusonlinemalaysia #kurusdarirumah #misimengecil #tipsdiet .#sihatdancantik #kurusdarirumah #coachdiet #dietsihat #kuruslepasbersalin #buncit #tipsmenusihat #cintatiadaganti #tutorialtudung #bajulabuh #lelakikiramtuhan #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #jomsihat #negerisembilan #sayana #johor #pahang #melaka
Kehilangan yang paaling mengembirakan adalah kehilangan berat badan 😊 byk testimoni2 yg sudah berjaya.. masih ragu-ragu??? jangan runsing..saya bantu guide awak..😊 Set combo serendah RM 40 + FREE GIFT.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara
Tahukah kalian? Pada hari Sabtu, 8 Desember 2018 kemarin Body Connection mengunjungi Rumah Lansia Atmabrata lho. Kami datang untuk menghibur para nenek dan kakek, serta memberikan sumbangsih bagi mereka yang di tinggal kan maupun yang berkekurangan. Kmai ucapan terima kasih kepada member yang telah berpartisipasi dan seluruh keluarga dari Body Connection Pilates atas dukungan dan partisipasinya. Tidak hanya para Lansia yang senang kami pun turut senang dapat membantu semoga para Lansia akan selalu diberi kesehatan dan keceriaan untuk mengisi hari tuanya #BodyConnectionID #bodyconnection #bodyconnectionpilates #charity #pedulilansia #BCPpeduli #Lansia #jompo #akhirtahun #rumahlansiaatmabrata #rumahLansia #pilates #pilateslife #Pilatesinstructor #pilatesjakarta #olahragapagi #kelapagading #pluit #jakartautara #instalike #pilatesindonesia #buncit #diet #pilateslife #olahragasore #studiopilatesjakarta #yogaindonesia #yogaJakarta
#buncit #gendut #lemak #lemakperut #diet #kosmetikherbal #minuman https://bit.ly/bisnisperawatantubuhdanwajah
Nasi tak bersalah...nak turun berat badan tak mesti tak mkan nasi. Kita org melayu tekak melayu mana boleh lari dr tak makan nasi kan.. . Menu nazazie hari ini Nasi Perang + ikan grill + sayur kacang + sambal sihat.. Dalam group coaching meal plan hari ni NASI PERANG + IKAN . Percaya tak dalam group coaching nazazie boleh makan nasi tapi turun berat badan 3-10kg best ke best..😉😉😉. . Hari ni menu dalam group coaching Nasi Perang + Ikan... . Pendaftaran INTAKE JAN sudah dibuka... Coach naz 0136711218 Coach Azie 0136111518 . #24coach_naz #cabarankurusonlinemalaysia #kurusdarirumah #misimengecil #tipsdiet .#sihatdancantik #kurusdarirumah #coachdiet #dietsihat #kuruslepasbersalin #buncit #tipsmenusihat #cintatiadaganti #tutorialtudung #bajulabuh #lelakikiramtuhan #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #jomsihat #negerisembilan #sayana #johor #pahang #melaka
. Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap. .  KHASIAT DAN FUNGSI KAKICANTIQ TEA : . Mengecilekan peha . Mengpecilkan lengan . Mengurangkan air berlebihan dalam badan . Melawaskan kencing . Mengurangkan selera makan . Cepat kenyang . 1 pack ada 17 sachet . 1 sachet boleh guna 2 kali Minum pagi sehari sekali . Tidak cirit birit . Harga serendah RM 25 . WA 0162199742 . #teamilafazila #perutbuncit #buncit #perutmengeleber #kempiskanperut #kempisselepasraya #codsgbuloh #cantiksemasaraya #losyenpanasbakarlemak #losyenbuangangin #losyenpanas #losyenhalaljakim #produkmuslim #Lossweight #medinadesiresungaibuloh #kecilkanpeha #kecilkanlengan #diet
Salam Zuhur Kelip-Kelip Hati Lunch apa tu? . Sambil lunch, Jom tengok video ni. Moga beri manfaat sepenuhnya pada korang semua. Selamat menonton. . Kurus tanpa diet Kurus tanpa ubat Kurus tanpa tahan LAPAR Kurus cara selamat Kurus cara pantas dan mudah . Pakar melenyapkan LEMAK berbisa di badan anda. . 📲 017-6227083 Secret Correa Johor
Professional Slimming Cream . Harga 80rb/pc . Perut anda buncit? Lemak membandel dan susah dijinakkan? Bekas selulit yang ga enak dipandang?!!! . Segera atasi dengan cream pelangsing dosis cepat ini . Fungsi professional slimming cream: - Menghancurkan lemak berlebih di perut, paha, lengan dan area tubuh lainnya - Menghilangkan selulit dengan tuntas - Cream ini bukan cuma melangsingkan dan mengecilkan tapi skligus mengencangkan dan membentuk lekukan badan jadi aduhai - Kelebihan lemak akan dibuang melalui keringat dan air kencing - Melancarkan sirkulasi darah Cara pakai: - Oleskan cream ke bagian perut, paha, lengan atau area yg diinginkan - Lakukan pemijatan lembut hingga cream meresap dengan sempurna - Cream ini ga lengkep dan mudah diserap kulit - Pakai 2kali sehari, siang dan malam hari - Disarankan juga dipakai ketika hendak berolahraga krn pembakaran lemak menjadi lebih cepat dan maksimal . ❤ Solusi tubuh ramping ideal ❤ . Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #slimmingoil #minyakpelangsing #pembakarlemak #obatkurus #obatdiet #creampelangsing #koyopelangsing #selulit #gendut #buncit #fatmawati #fotoprewedding #scbd #tehpelangsing #elingbening #resepmasak #kekinian #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerbali #ayamgeprek #fotoprewed #baksomalang #creamselulit #pluit #kendal #pik #bintaro #tunjunganplaza
Professional Slimming Cream . Harga 80rb/pc . Perut anda buncit? Lemak membandel dan susah dijinakkan? Bekas selulit yang ga enak dipandang?!!! . Segera atasi dengan cream pelangsing dosis cepat ini . Fungsi professional slimming cream: - Menghancurkan lemak berlebih di perut, paha, lengan dan area tubuh lainnya - Menghilangkan selulit dengan tuntas - Cream ini bukan cuma melangsingkan dan mengecilkan tapi skligus mengencangkan dan membentuk lekukan badan jadi aduhai - Kelebihan lemak akan dibuang melalui keringat dan air kencing - Melancarkan sirkulasi darah Cara pakai: - Oleskan cream ke bagian perut, paha, lengan atau area yg diinginkan - Lakukan pemijatan lembut hingga cream meresap dengan sempurna - Cream ini ga lengkep dan mudah diserap kulit - Pakai 2kali sehari, siang dan malam hari - Disarankan juga dipakai ketika hendak berolahraga krn pembakaran lemak menjadi lebih cepat dan maksimal . ❤ Solusi tubuh ramping ideal ❤ . Utk Order: WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #slimmingoil #minyakpelangsing #pembakarlemak #obatkurus #obatdiet #creampelangsing #koyopelangsing #selulit #gendut #buncit #fatmawati #fotoprewedding #scbd #tehpelangsing #elingbening #resepmasak #kekinian #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerbali #ayamgeprek #fotoprewed #baksomalang #creamselulit #pluit #kendal #pik #bintaro #tunjunganplaza
Untuk para lelaki, cari tau nih kenapa perut kalian terus maju pantang mundur😅 . Untuk lelaki2 diluar sana biasanya ketika mengalami kegemukan adalah pada bagian perut. Perut buncit ternyata karena kelebihan GULA yg masuk kedalam tubuh nya. Air manis manis dan segala bentuk makanan yg manis adalah penyebab dari kebuncitan tersebut 😔 . Garam dan asin asin juga merupakan penyumbang kepada perut buncit dan obesitas ini. Jadi, kalian sudah sedikit tau kan penyebab nya? Ayo kurangin yaaapp. Selain itu juga rubah yuk pola makan pola tidur yg lebih sehat 😎 . . Daripada bingung pilih pilih makanan dan gatau caranya #DIET ikutan #PMSONLINE aja 🤗 . More info 📲082245527934 #ProgramMelangsingSehat #diet #dietplan #dietsehat #langsingsehat #gemuk #tipssehat #tipsdiet #infosehat #herbalifesurabaya #herbalifemalang #herbalifejombang #herbaliferesults #herbalifecoach #herbalifeshake #herbalifeindonesia #herbalifenutrition #herbalife #shake #langsing #nasipadang #buncit
nak kurus.. nak pakai seluar baju lama kena beli SET COMBO MEDINADESIRE seminggu pun dh boleh nampak perubahan.. Jom order sekarang..berbaloi2.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara
Magnetic Slimming Patch . Harga 50rb/box . Koyo pelangsing herbal ini terbuat dari bahan" alami seperti mulberry, cinnamon, ginseng dan berbagai komposisi alami lainnya. Dengan tambahan magnet yang berfungsi spy daya kerja koyo lebih maksimal dalam menghancurkan lemak di perut, lengan, paha, bokong dan area lainnya . Bagi yang perut buncit sangat disarankan utk memakai koyo herbal ini, rutin pemakaian 1bulan hasil cukup signifikan akan tampak . Cara pakai: - Tempelkan koyo dibagian pusar pada malam hari menjelang tidur bagi yang ingin mengecilkan perut - Utk area lainnya bole dipakai kapan saja - Pakai 8-12jam Utk pemesanan WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #koyopelangsing #langsingalami #langsing #produkpelangsing #gojek #tehpelangsing #jakartabarat #pondokindahmall #tasikmalaya #bintaro #dietplum #slimmingpatch #gendut #buncit #menudiet #gadingserpong #infodepok #kulinerdepok #cikarang #grandindonesia #senopati #tunjunganplaza #salatiga #cilandak #sragen #kekinian #sleman
Magnetic Slimming Patch . Harga 50rb/box . Koyo pelangsing herbal ini terbuat dari bahan" alami seperti mulberry, cinnamon, ginseng dan berbagai komposisi alami lainnya. Dengan tambahan magnet yang berfungsi spy daya kerja koyo lebih maksimal dalam menghancurkan lemak di perut, lengan, paha, bokong dan area lainnya . Bagi yang perut buncit sangat disarankan utk memakai koyo herbal ini, rutin pemakaian 1bulan hasil cukup signifikan akan tampak . Cara pakai: - Tempelkan koyo dibagian pusar pada malam hari menjelang tidur bagi yang ingin mengecilkan perut - Utk area lainnya bole dipakai kapan saja - Pakai 8-12jam Utk pemesanan WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #koyopelangsing #langsingalami #langsing #produkpelangsing #gojek #tehpelangsing #jakartabarat #pondokindahmall #tasikmalaya #bintaro #dietplum #slimmingpatch #gendut #buncit #menudiet #gadingserpong #infodepok #kulinerdepok #cikarang #grandindonesia #senopati #tunjunganplaza #salatiga #cilandak #sragen #kekinian #sleman
Magnetic Slimming Patch . Harga 50rb/box . Koyo pelangsing herbal ini terbuat dari bahan" alami seperti mulberry, cinnamon, ginseng dan berbagai komposisi alami lainnya. Dengan tambahan magnet yang berfungsi spy daya kerja koyo lebih maksimal dalam menghancurkan lemak di perut, lengan, paha, bokong dan area lainnya . Bagi yang perut buncit sangat disarankan utk memakai koyo herbal ini, rutin pemakaian 1bulan hasil cukup signifikan akan tampak . Cara pakai: - Tempelkan koyo dibagian pusar pada malam hari menjelang tidur bagi yang ingin mengecilkan perut - Utk area lainnya bole dipakai kapan saja - Pakai 8-12jam Utk pemesanan WA: 081262409512 Line: metrobeautycare #koyopelangsing #langsingalami #langsing #produkpelangsing #gojek #tehpelangsing #jakartabarat #pondokindahmall #tasikmalaya #bintaro #dietplum #slimmingpatch #gendut #buncit #menudiet #gadingserpong #infodepok #kulinerdepok #cikarang #grandindonesia #senopati #tunjunganplaza #salatiga #cilandak #sragen #kekinian #sleman
TERBUKTI LEBIH BAIK 😍👍 Kata mereka yg udh pakai Aloevera gel dr Roro Mendut: ✅Kulit jadi makin lembab ✅Makin cerah ✅Jerawat hilang dlm semalam ✅Beruntusan kempes ✅Jadi glowing satu satunya aloevera gel dgn 93% dr ekstrak lidah buaya & 100% NON ALKOHOL yg fokus untk menenangkan kulit iritasi- mengatasi kerusakan kulit akibat paparan sinar matahari- sbgai anti aging- anti acne- whitening Perawatan ALL IN ONE ini masih bisa anda dptkan dgn Harga promo Rp45.000💃 . . . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #aloeveranaturerepublic #naturerepublic #aloevera #aloeveragel
DTOZYM bersihkan usus anda dari sisa-sisa makanan yang ga terbuang melalui bab... Minum dtozym mlm hari paginya bab lancar jaya bikin perut n keep langsing 😊 . . Dtozym singkirkan buncit Cukup 1 sachet sebelum tidur libas lemak-lemak... Di shake yahh sayy . Minat langsung aja chat me Wa. 081539237595 #dtozym #dtozymhwi #dtozymmurah #dtozymmedan #dtozymasli #jualdtozym #jualdtozymmedan #jualdtozymmurah #jualdtozymori #jualdtozymasli #perutbuncit #perutbuncithilang #perutbuncitilang #perutbuncitkabur #perutbuncittiada #buncit #buncitfoodies #buncititusexy #buncithilang #buncitku #langsing #langsingalami #langsingdarirumah #langsingcepat #langsingtanpaobat #hwi #hwimedan #hwimember #hwijakarta #hwiindonesia
Siapa cakap Baju zaman-zaman muda tu tinggal sejarah? Inilah masanya untuk awak menghidupkan kembali era kegemilangan uols 😊 Jom kurus & cantik dgn consume teh by medina desire..free gift menarik bakal jd milik uols ya..👍 Set combo serendah RM 40 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara
Bunuh bakteri penyebab jerawat sampai enggak balik lagi Dengan RoroMendut “MASKER BROTOWALI UNTUK KULIT BERJERAWAT” 100 % Terbuat dari bahan-bahan alami. Nggak kenal lagi deh sama yang namanya jerawat. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa 💕 . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Untuk konsultasi dan order kalian bisa langsung ke admin ya kak, berikut kontak admin roromendutskincare: ( Plilih salah satu kontak jangan double admin ya kak!). . . 👩🏻 Wa : 085729480998 . ⏰ Jam kerja admin : SENIN-SABTU, pukul 08.00 s/d 16.00. Diluar jam kerja slowres. . . 🛑Harap diperhatikan! Sebelum membeli produk, sebaiknya konsultasi dahulu supaya produk yang dipilih sesuai dengan kondisi kulit kamu.🛑 . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Senangnyaaa pakai sexy bengkung ni. Zap-zap dah kemas. Sexy bengkung ni berkesan tau untuk cover perut buncit. Plus ada slimming gel annette yang bakar terus lemak-lemak tu. Even zap-zap, sexy bengkung ada tetulang jugak untuk support bahagian pinggang dan belakang badan. So kalau ada masalah sakit belakang pun sesuai sangat nak pakai. Pilih je nak gel saiz apa dan terus whatsapp kak da tau. . . Kalau nak bengkung je pun, Kakda bagi FREE je trial slimming gel 😘😘 . Klik link di bio atau klik link www.wasap.my/60176372213/setbengkung untuk order
. . SLIMYOU DYTOX TEA & KAKICHANTIQ TEA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ KHASIAT SLIMYOU & DYTOX TEA 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. 🍵 1 pack ada 17 uncang 🍵 Minum malam sehari sekali 🍵 Tidak cirit birit . . KHASIAT KAKICANTIQ TEA 🍵 Mengecilkan peha 🍵 Mengecilkan lengan 🍵 Mengurangkan air berlebihan dalam badan 🍵 Melawaskan kencing 🍵 Mengurangkan selera makan 🍵 Cepat kenyang 🍵 1 pack ada 17 uncg 🍵 Minum pagi sehari sekali 🍵 Tidak cirit birit . KESAN DALAM MASA SEMINGGU JIKA KONSISTEN .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TEA INI ADALAH BAHAN SEMULAJADI & TIADA BAHAN KIMIA @ BAHAN TERLARANG . BERMINAT?? . HARGA : SET COMBO : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 . SET SUPER COMBO : RM75 (ADA 3 ITEM) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉3) LOSYEN MARYAM™(INCHI LOSS) RM35 . 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [READY STOCK ] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162199742 . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatoxi2 #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea
Anda ada msalah berat badan ? 😫 Pembuangan yg tidak lawas ? 😖 Perut buncit ? 😞 Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷 Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum teatox tea medina desire 😋 Mesti awak akan rasa best ❗ dan akan dapat result yg awesome 👍🏻👍🏻 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara
[ PENTINGNYA SARAPAN : BREAK YOUR FAST?! ] . . Have you had your healthy breakfast today ? . Bagi sesiapa yang masih belum bersarapan pagi, moh kita amal & praktikkan kriteria sarapan pagi versi sihat di bawah 👇🏻 . 1️⃣ Pilih makanan yang rendah kalori bagi tunjuan untuk menjimatkan kalori harian anda 2️⃣ Pastikan menu sarapan yang dipilih rendah G.I supaya dapat mengekalkan tahap kenyang perut dengan lebih lama 3️⃣ Pastikan menu yang dipilih tidak berminyak & elakkan makanan yang bersambal 4️⃣ Minum segelas 350ml air putih (suam/sejuk) sebelum memulakan sarapan pagi anda 5️⃣ Elakkan meminum air yang manis & berkabornat ketika sarapan pagi . Moga-moga bermanfaat & selamat beramal 😊 . . #gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline . ————— Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Shafiq Kassim +60196647099 coachshafiqkassim.com Betulkan yang biasa, biasakan yang betul! ————— . #kurusdarirumah #fattofit #tipsdiet #makanansunnah #sihatdancantik #cantik #coachdiet #umrah #testimonikurus #buncit #haji #viralmalaysia #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #sayanakkurus #healthylifestyle #healthyfood #azamtahunbaru #hijabnista #tudungariani #arianiideasandgifts #kevinzahri #christiandior #sembonia #alfioraldo #umrah #pelamintunang
[ PENTINGNYA SARAPAN : BREAK YOUR FAST?! ] . . Have you had your healthy breakfast today ? . Bagi sesiapa yang masih belum bersarapan pagi, moh kita amal & praktikkan kriteria sarapan pagi versi sihat di bawah 👇🏻 . 1️⃣ Pilih makanan yang rendah kalori bagi tunjuan untuk menjimatkan kalori harian anda 2️⃣ Pastikan menu sarapan yang dipilih rendah G.I supaya dapat mengekalkan tahap kenyang perut dengan lebih lama 3️⃣ Pastikan menu yang dipilih tidak berminyak & elakkan makanan yang bersambal 4️⃣ Minum segelas 350ml air putih (suam/sejuk) sebelum memulakan sarapan pagi anda 5️⃣ Elakkan meminum air yang manis & berkabornat ketika sarapan pagi . Moga-moga bermanfaat & selamat beramal 😊 . . #gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline . ————— Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Shafiq Kassim +60196647099 coachshafiqkassim.com Betulkan yang biasa, biasakan yang betul! ————— . #kurusdarirumah #fattofit #tipsdiet #makanansunnah #sihatdancantik #cantik #coachdiet #umrah #testimonikurus #buncit #haji #viralmalaysia #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #sayanakkurus #healthylifestyle #healthyfood #azamtahunbaru #hijabnista #tudungariani #arianiideasandgifts #kevinzahri #christiandior #sembonia #alfioraldo #umrah #pelamintunang
📢📢📢📢 DETOX FIBER UNTUK KURUSKAN BADAN ❗❗ Mesti ramai yang bermasalah #SEMBELIT dan #BUNCIT tapi malas nak makan sayur🥦🥒/buah🍉🍌... Jom cuba product enerfiber 😇 Hanya 1 sachet setiap hari dan semua lemak beku kembali cair 🍏 *Enerfiber* - Fiber yang membantu diet harian dan sebagai detox untuk buang toxic dalam badan. 💯% natural organik ,tanpa sebarang campuran bahan kimia :- Kiwi, Apple, Guava, Lemon, Oat Wheat Grass, Alfalfa, Barley, Spirulina, Stevia (Natural sugar) Kelebihan🤔: ✔Atasi masalah sembelit ✔Hancurkan batu karang ✔Stabilkan tekanan darah dan gula dalam badan ✔Meningkatkan sistem imun ✔Lembutkan dan membantu perjalanan makanan dalam usus badan. (Elak *kanser colon* ) ✔Buang lemak badan (bantu kuruskan badan) 10 packets = rm100/ $35 1 box = rm270/ $90 2 boxes = rm450/$150 SPECIAL PROMO❗❗ Sila PM untuk info lanjut. #Halal #iklanjohor #organik #sihat #makansihat #kurus #buncit #gemuk #khasiat #detox #cantik #sedap #diet #lawas #nakkurus #johor #singapore
Wajah Kencang, Halus Dan Cerah Dengan RoroMendut “Lulur Kulit Manggis” Tinggi Antioksidan untuk mengangkat kotoran dari racun dan polusi, serta membantu meregerasi sel kulit. . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller . . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa 💕 . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . 🤰🏻SAFE FOR MOMMY DURING PREGNANCY & BREASTFEEDING (AMAN UNTUK IBU HAMIL & MENYUSUI) . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . 👩 WA : 082116222024 . 🙆 [LINE] @nth1907y (pakai@) . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Wajah Kencang, Halus Dan Cerah Dengan RoroMendut “Lulur Kulit Manggis” Tinggi Antioksidan untuk mengangkat kotoran dari racun dan polusi, serta membantu meregerasi sel kulit. . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller . . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa 💕 . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . 🤰🏻SAFE FOR MOMMY DURING PREGNANCY & BREASTFEEDING (AMAN UNTUK IBU HAMIL & MENYUSUI) . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . 👩 WA : 082116222024 . 🙆 [LINE] @nth1907y (pakai@) . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Wajah Kencang, Halus Dan Cerah Dengan RoroMendut “Lulur Kulit Manggis” Tinggi Antioksidan untuk mengangkat kotoran dari racun dan polusi, serta membantu meregerasi sel kulit. . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller . . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa 💕 . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . 🤰🏻SAFE FOR MOMMY DURING PREGNANCY & BREASTFEEDING (AMAN UNTUK IBU HAMIL & MENYUSUI) . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . 👩 WA : 082116222024 . 🙆 [LINE] @nth1907y (pakai@) . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kak. Cuba Akak bayangkan. Dalam masa 14 hari lepas Akak minum #Cannella ni, bisa bisa kat kaki Akak tu seme hilang. . . Akak bangun pagi, tapak kaki takde lagi rasa bisa bisa. Bila Akak pijak lantai, takde lagi rasa cucuk cucuk macam Akak pijak jarum. Bila Akak jalan, kaki Akak tak lagi pedih macam pijak kaca. Kalau naik tangga? Akak boleh rilek jek bengkok kan lutut. Akak dah tak rasa lagi engsel lutut Akak tu berlaga laga. . . Kalau tak, bukan engsel lutut jek berlaga kak. Gigi Akak pun berlaga laga tau sebab nak tahan sakit tu. . . Sama la macam time nak sembahyang. Akak dah boleh rukuk dengan bergaya. Lutut Akak tu dah tak goyang goyang kiri kanan kiri kanan macam tengah kawad. Badan Akak pun steady jek. Takde rasa nak tumbang. . . Bila Akak duduk tahiyat pulak, peha Akak tak lagi rasa berat. Nak bangun pun dah senang. Takde la lepas jek sembahyang, Akak terus kene lunjurkan kaki. . . Kadang kadang, Akak segan nak lunjur kaki kan. Akak tepuk tepuk jek peha Akak ngan manja manja sambil senyum kat jiran sebelah ala ala diva. . . Eh, Akak tak nak ke dapat balik nikmat kaki sihat tuuu? . . Pastu, jangan Akak tak tau. Dalam market, biasa biasa la kan, ngan kualiti yang macam ni, guna MADU ASLI ngan KAYU MANIS CEYLON, guna seme bahan FRESH, harga paling paling pun dah seratus lebih ke atas tau. . . Harga #cannella ni, memang mampu milik sangat sangat. . . Kalau Akak nak, meh la risik risik bisik bisik masuk meminang. Orang yang meminang, akan menang. Confirm Akak tak rugi ☺️ . . #CannellaByCasadiab #FenomenaCanella #Cannella #casadiab #kayumanisceylon #superfood #sakitkaki #sakitlutut #periodpain #kurus #viral #resepiviral #airkurusviral #buncit #kurussihat #airbotani #jusbotani #minumankesihatan #rasasedap #maduasli #ceyloncinnamon
Kamu mempunyai masalah jerawat, bruntusan dan komedo?? Ini dia jawabanya paket starter temulawak harga sangat super ekonomis yaitu hanya 150 ribu saja. Untuk order langsung ke admin ya kakak🤗 . . Untuk konsultasi dan order kalian bisa langsung ke admin ya kak, berikut kontak admin roromendutskincare: ( Plilih salah satu kontak jangan double admin ya kak!). . . 👩🏻 Wa kak tyas : 0877-3645-8222 👩🏻 Wa kak riva : 0822-4225-2888 👩🏻 Wa kak siti : 0822-2221-6425 . . . 🧕🏻 LINE : @roromendutskincare (use@) ⏰ Jam kerja admin : SENIN-SABTU, pukul 08.00 s/d 16.00. Diluar jam kerja slowres. . . 🛑Harap diperhatikan! Sebelum membeli produk, sebaiknya konsultasi dahulu supaya produk yang dipilih sesuai dengan kondisi kulit kamu.🛑 . . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
next page →