#30dayschallenge

176,530 posts

Loading...
Kalau muka breakout, kalau boleh jangan guna scrub sebab nanti akan jadi makin teruk. Ni bukan nak kondem mana2 product ya tapi hanya ikut pengalaman Ksya sendiri. Ksya pernah guna scrub masa muka breakout. Yang sedih nya jerawat jadi makin merebak. Makin banyak. Kalau ikut logiknya mungkin lah sebab scrub tu. Bila kita scrub muka, jerawat2 akan pecah dan keluar isi2 dia skali kan. Then air2 daripada isi2 nya tadi akan kena kat kulit muka lain yg takde jerawat. Dan terjadilah jerawat baru. Hmmm tu ikut logik Ksya jelah. Tapi tak tau lah betul ke tak. Haha. Dan lepas Ksya guna Bihada Clay Mask ni, Alhamdulillah slowly jerawat kecut dan tak naik banyak2 mcm sebelum ni. Dan parut jerawat yg hitam2 tu pun makin pudar.❤ Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Kalau muka breakout, kalau boleh jangan guna scrub sebab nanti akan jadi makin teruk. Ni bukan nak kondem mana2 product ya tapi hanya ikut pengalaman Ksya sendiri. Ksya pernah guna scrub masa muka breakout. Yang sedih nya jerawat jadi makin merebak. Makin banyak. Kalau ikut logiknya mungkin lah sebab scrub tu. Bila kita scrub muka, jerawat2 akan pecah dan keluar isi2 dia skali kan. Then air2 daripada isi2 nya tadi akan kena kat kulit muka lain yg takde jerawat. Dan terjadilah jerawat baru. Hmmm tu ikut logik Ksya jelah. Tapi tak tau lah betul ke tak. Haha. Dan lepas Ksya guna Bihada Clay Mask ni, Alhamdulillah slowly jerawat kecut dan tak naik banyak2 mcm sebelum ni. Dan parut jerawat yg hitam2 tu pun makin pudar.❤ Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Loading...
Kalau muka breakout, kalau boleh jangan guna scrub sebab nanti akan jadi makin teruk. Ni bukan nak kondem mana2 product ya tapi hanya ikut pengalaman Ksya sendiri. Ksya pernah guna scrub masa muka breakout. Yang sedih nya jerawat jadi makin merebak. Makin banyak. Kalau ikut logiknya mungkin lah sebab scrub tu. Bila kita scrub muka, jerawat2 akan pecah dan keluar isi2 dia skali kan. Then air2 daripada isi2 nya tadi akan kena kat kulit muka lain yg takde jerawat. Dan terjadilah jerawat baru. Hmmm tu ikut logik Ksya jelah. Tapi tak tau lah betul ke tak. Haha. Dan lepas Ksya guna Bihada Clay Mask ni, Alhamdulillah slowly jerawat kecut dan tak naik banyak2 mcm sebelum ni. Dan parut jerawat yg hitam2 tu pun makin pudar.❤ Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
เดือนที่แล้วโดนท้าให้มีซิกแพค ภายใน 30 วัน ไม่รู้ว่าไอที่มันได้มาเขาเรียกว่าซิกแพคหรือเปล่า แต่ที่แน่ๆคือ มันทำให้เราได้ในสิ่งที่ไม่เชื่อว่าตัวเองจะทำได้ ขอบคุณ Hasham Shereen สำหรับคำท้า แล้วก็ขอบคุณตัวเองด้วยที่บ้าจี้รับคำท้า “อาจมีกินหลุดบ้าง แต่เป้าหมายไม่หลุดนะจ้ะ”❤️ #เปาhealthmefit #30ว ันเปาจะมีซิกแพค #30dayschallenge
🔥 Nah feedback lagi ✨ Kulit kering pun sesuai ok!! BOLEH MELEMBAPKAN KULIT! Bukan produk kilo, amik masa sikit la. Lain lah produk kilo 3 hari dh berkilat muka 😂 hmmmm Dah bosan dengan skincare timbang kilo? 😭 . Tak perlu risau lagi kalau skin breakout, pori besar, kulit kusam, tona tidak sekata, dengan SOME BY MI kan hadoo 😘 clear skin challenge kulit uolls akan kembali sihat. 👌🏻☺️ . Tak perlu risau kerana produk ni ORIGINALLY FROM KOREA & BERKELULUSAN KKM. . Whatsapp sis segera 018 955 6064 atau tekan link direct di bio‼️ . #miracletoner #miracletonersomebymi #miracletonerviral #miracletonersomebymimalaysia #miracletonermurah #miracletonersomebymimurahmalaysia #miracletonersomebymioriginalmurah #miraclesoap #miraclecleansingbarsomebymi #30daysmiracletoner #30dayschallenge #30daysmiracletonersomebymi #miraclecleansingbar #miraclecleansingbarmalaysia #miraclecleansingbarmurah #miracleserumsomebymi #somebymimalaysia #killingcushionsomebymi #miracleserumsomebymimalaysia #v10vitamintoneupcream #v10toneupcreammalaysia #somebymiv10toneupcream
Happy Monday guys,kira2 kalau kalian apa yang ga bisa dilakukan dari daftar di atas ini? Kalau sy sih bisa semua kecuali kalau ada tulisannya “no money “ 😂#30dayschallenge #healthydiet
Berhubungan dgn challenge 30days konmari saya kmrn..walopun malesnya gak ketulungan krn abis dr dieng - prigen - batu - malang ketambahan 02 sempet mampir igd krn muntah2..alhamdulillah kmrn udah mulai nggeremet beberes ke kamar jait Kamar ini selain buat jait..adalah tempat cucian yg blm digosok plus lemari yg berisi baju2 mertua dan para adik ipar..karena rmh yg berada amat strategis sehingga tiap weekend jadi basecamp dari semua penjuru mata angin..maka ada lemari khusus buat para basecampers... Alhamdulillah cm setengah hari selesai...hari ini masih beberes di kamar jait part 2..doakan saya😌 #30dayschallenge #konmariindonesia
{30 days tv show challenge} (English) Day 16=your guilty pleasure show. -ERREWAY:4 CAMINOS.🌎 I know it’s not a serie, but I couldn’t find it, so I picked a movie. I know that this film was criticized by critics when it came out, but I don’t care because I love the story and the character and even if I know it isn’t the best film in the entire world, I will always continue to love it.❤️ // (Spanish) Día 16= tu show de placer culpable. -ERREWAY:4 CAMINOS.🌎 Sé que no es una serie, pero no pude encontrarla, así que elegí una película. Sé que esta película fue criticada por los críticos cuando salió, pero no me importa porque amo la historia y el personaje, e incluso si sé que no es la mejor película del mundo, seguiré amandola siempre.❤️ #rebeldeway #erreway #erreway4caminos #pelicula #film #tvseries #tvshow #camilabordonaba #miacolucci #manuelaguirre #pablobustamante #marizzapiaspirito #felipecolombo #benjaminrojas #luisanalopilato #gracias #thanks #30dayschallenge #day16 #recuerdos #memories #amor #amistad #love #friendship #l4l #c4c #f4f #siempre #forever
🇩🇪 Tag 15., Bergfest meiner #30Tagechallange #bewussteressen . Heute früh gab es #Gemüsepfannkuchen . Ganz brav am Tisch mit den Gradanken beim Essen. Soo lecker. Und abends Rote Beete und Kartoffeln. TV lief, hab ich aber ausgeschaltet weil es mich beim Essen störte.🤪🤪 🇵🇱 15. Dzień #30dayschallenge #swiadomiejem . Już połowinki. Na śniadanie był omlet wegański z warzywami. Grzecznie przy stole. Było takie pycha. A na kolację ziemniaki gotowane i buraki zasmażane. Wieczorem telewizor był włączony, ale go wyłączyłam, bo mi przeszkadzał przy kolacji. 👍👍 . #30Tagechallange #bewussteressen #bezobżarstwa #achhtsamkeit #30dayschallenge #30dayschallenge #30tagechallangeessengenissen #bewussteressen #vegan #Veganismus #gesund #Gesundheit #nienudnadieta #zdrowystylzycia #zdrowie #gesundessen #bezmięsa #wegan #weganskie #vegankochen #weganskiegotowanie #ohnefleisch #vegankochen #wegańskiegotowanie #wegsńskakuchnia
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno #fridgemagnet #fridgemagnetmurah
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Assalamualaikum selamat Pagi🌷 Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
Kulit muka ni ada macam2 jenis. Too dry, too oily, average. Kalau Ksya jenis kulit no 2 tu. Oily! Sampai kan kalau pakai foundation, confirm malam tu akan keluar jerawat 2 3 ketul sebab kulit berminyak sangat then foundation tu masuk dalam liang roma dan jadilahh cococrunch! Tapi sekarang tidak lagi dengan Bihada Clay Mask😍 Hilang kan parut jerawat anda sekaranggg dengan Bihada Clay Mask! #clay #claymask #bihadaclaymask #hilngparut #yes #malaysiatrending #glowingskin #tipskulitcantik #cerahberseri #cantikluardalam #kulitsihat #whitening #glowingskin #jerawat #bebasjerawat #30dayschallenge #sarangburungwalet #hidupsihat #gayahidupsehat #jerawat #jerawathilang #kulitsehat #kesihatanno
11&12th day - 10&11th workout - 10&11th story First of all - sorry for -no- story yesterday -sometimes 24hrs are not enough for all the things you wanna/have to do🤓 Topic of this story: healthy food 🍳 🥗 🍗🍎🍌🥑 As everybody knows, in the past normally I ate everything what I loved to eat - buuuut since a few weeks I changed this and I -try- to eat healthy Means: ✅more Vegetables 🥑🥒🥦 ✅more Fruits 🍎🍌🍎 ✅more Protein 🍳🥛🍤🍱 ✅more Nuts 🥜🌰 And Less 🚫 Fast food 🍟🍕 🚫 Sugar 🍪🍫🍩🍿 🚫 Cocktails🍹 🚫 oil As you can see, there is more healthy food for which you can decide in comparison to unhealthy - so to the switch-over is or will not be as hard as you think! Of yours I am also eating sometimes chocolate when I am in the mood to - but I don’t exaggerate it anymore and know my limits A healthy, balanced diet can prevent a lot of unnecessary diseases with serious consequences. Not for nothing it says: "You are what you eat" - therefore it is important to adapt the diet to the respective phase of life and situation. See you on Wednesday again - 2 rest days now 🙌 #challenge #30dayschallenge #abs #booty #workout #stepbystep #results #motivation #gains #discipline #determined #gym #sports #passion #healthy #support #story #storytime #fulloflife #nevergiveup #goals #goforit
Today my family became whole again!❤️ My handsome husband and father to our munchkins has been on an 8 month deployment and today we’ve been bursting with excitement since we woke up knowing that today was the day! I’m so grateful and thankful for my husband and all that he has sacrificed for his family and our country. Being a military family is difficult but I wouldn’t change it for the world. With daddy gone as much as he is; we as parents try to make the rest of our children’s life as consistent as we can. I’ve been blessed to be able to be here at home for our children since day 1 and thanks to the Arbonne Opportunity; I can continue to be available to them at the drop of a hat. I’m blessed to be able to work around my family’s ever changing schedule and not worry about a Boss to get approval for time off. Arbonne has become not just my personal business but my family’s business. I’m so thankful that I buried my skepticism & hesitations about network marketing and jumped in with my determination, belief in myself and belief that my families dreams are worthy of achieving. As I type this up; I’m enjoying watching our munchkins cuddle up to their daddy on the couch. I can’t explain the emotions I feel inside but I can tell you it’s the best feeling ever to have him back and know that I can focus completely on our family and not stress about work. ❤️ #ArbonneMomBoss #30dayschallenge #liveyourbestlife #veganprotein #Glutenfree #cleanse #detox #lifebydesign #Fitfam #Fitmom #healthyLiving #milfam #fitchallenge #30daystohealthyliving #loseweight #getfit #bodycleanse #wfhm #followyourdreams #beyourbestself #feelyourbest #cleaneating #fitfood #weightloss #weightlossjourney #fitspiration #millenialentrepreneur #finacialfreedom #SparklenotSweat bethrjohnson.arbonne.com
ㅤ 昨日お出かけの時に買ったhandmadeのピアス. 久しぶりにたくさん日本語喋れて楽しかった(◡̈)♪ ㅤ クリスマス旅行までにとりあえずin-class paperとCPPCの残りのliteraturesは読み終えたいな~~~𓅰. ㅤ ㅤ ㅤ ダイエットの方は最初だしスルスル落ちてる𓆉~~~ でも、一時的なものだろうからクリスマス旅行で元の食事量に戻したら一瞬で戻りそうだなあᕕ( ᐛ )ᕗ. ㅤ 体重は毎週日曜日に更新しようかと! 来週は旅行に行くので土曜日更新しますが.⠒̫⃝ ㅤ ㅤ ㅤ スマホから離れるためにPCのストップウォッチ 使うことにした、 何だかんだで目に入るところにスマホがあると気が散るし、 休憩時間を機に延々と使ってしまう.. 夜にまとめて頑張ったご褒美にでもしたいなと.. ㅤ 意思が貧弱だからね../(^o^)\ ㅤ . #勉強垢 #勉強垢さんと一緒に頑張りたい #勉強垢さんと仲良くなりたい #勉強垢さんと繋がりたい #大学生の勉強垢 #留学生の勉強垢 . #diet #dietgram #30dayschallenge #ダイエット垢 #30日チャレンジ #ダイエット仲間募集中 #ダイエット仲間と繋がりたい .
Day 16 if you could bring back one person who would it be? _____________________________ Finnick or Rue because they both didn’t deserve to die and they really added to the story. _______________________ #teampeetaorteamgale #areyouareyou #hungergamesmemes #keeta #joshhutcherson #jenniferlawrence #galehawthorne #thehungergames #30dayschallenge #obsession #thg #archery
✖️ Day 16: #friends ✖️ w/ @irilozano 🦎🤣 and my lovely @real_laion ❤️🙈 Hoy tenéis 3 opciones, la versión Titanic, la versión Andén 9 3/4 y otra random, ¿Qué os parecen? ¿1, 2 o 3? 📸🔥 • • • • • • • • • • • • • • • • • #agameoftones #ig_masterpiece #ig_exquisite #ig_shotz #global_hotshotz #superhubs #master_shots #exclusive_shots #hubs_united #instapoblenou #worldshotz #theworldshotz   #artofvisuals #way2ill #worldbestgram #canon #portraitmood  #featurepalette #portrait #xposuremag  #portraits  #marcosalberca #nightphotography #moodygrams #shotzdelight  #catalunyahype #30dayschallenge #advientobygrenkie
day 16, uM WELL leslie chose denmark and michelle norway, no further comments, enjoy the dennor -leslie&michelle - #aph #aphhetalia #hetalia #dennor #aphdennor #aphnorway #aphdenmark #hetaliadennor #hetaliameme #aphmeme #aphmemes #hetaliamemes #coffee #30dayschallenge #aph30days #aph30dayschallange #aphnordics
Day 7/30 ~ 30 days of the Dolan twins •#30days #dolan #dolantwins #30dayschallenge #30daysdolanchallenge #inblue #blue
Tag 1 Bibi mit Sonnenbrille 😎 #bibisbeautypalace #30dayschallenge
Day 15 - Thankful for my line of Business Am grateful to God for interiors, like I always tell people interiors chose me. God just Orchestrated situations so I meet and fall in love with interiors and am glad he did. It's indeed a privilege to make living space pleasantly beautiful for people. #30daysgratitudechallenge #30dayschallenge #gratitudechallenge #Day15 #Thankfull
Yo sorry for not posting for so long but I'm back haha Day 14:Billie wearing earrings👑 #30daysidolchallenge #30dayschallenge #challenge #billie #billieeilishfashion #billieeilish #billieeilishchallenge
(13/30) #30dayschallenge . #메이의지덕체프로젝트 . 지 : 1분 영어 스피치 덕 : 매일 감사일기 체 : 10분이상 운동하기 . 지_013 : 싱숭 덕_013 : 생숭 체_013 : 운동 . . . . 후회없는 12월이 될 수 있을까
⏺️day 15⏺️ a country that usually gets overrated Australia🇦🇺 it was super hard for me to choose.different countries in different years are overrated and if country was overrated once you can not use the word "usually". but anyway I decided to choose Australia. they only participated 4 times but already managed to become favorites of juries. I get the feeling that they are trying to justify the appearance of Australia in the competition. #esc #eurovision #eurovisionsongcontest #challenge #30dayschallenge #escchallenge #australia #🇦🇺
Men mwen, se pi bèl zouti m. Travay ak menm pi gwo terapi m. 🙏 Atizana se richès kiltirèl yon pèp! Yon gwo kout chapo pou @explore_with_nat @artisanetwork pou travay sipò ak ankadreman li bay atizan ayisyen ak lòt nasyon! My hands are my most wonderful tools. Working with my hands are the best therapy ever. 🙏 Handmade crafts are a nation's best cultural assets. Big shout-out to @explore_with_nat @artisanetwork for her mentoring work with artisans of Haiti and other countries! #30dayschallenge #mèsilavichalenj #mesilavichalenj #kasikayiti @kasik_ayiti
(8/30) • 29.11.09. Так, ну ладно, неделя обещанного инста-челленджа сдалась под натиском жизни и общения в оффлайне, но количественно я всё ещё надеюсь её наверстать. И да. Я сейчас в Москве, поэтому, друзья-столичные, кто хотел бы увидеться — пишите, до среды я здесь. А этому московскому фото почти десять лет. Люблю его. Автор: Александр Золотарёв. #mosmetro #moscow #metro #subway #memories #hope #onedayonephoto #30dayschallenge
Join the Movement 💚HAPPY HEALTHY POWERFUL YOU Looking for feeling and looking your best in 2019? If you feel bloated, tired in the morning, horrible PMS, acne breakouts? Blackheads on your face? Mood swings? Headaches? Brain fog? Constipation or diarrhoea? Sugar cravings? Poor memory? Join pain? Muscle pain? Pot belly? Dark circles or Bags under your eyes? Allergies?? excessive weight? Maybe it’s time to press the reset bottom!! What is it Flavia? A nutrition based challenge to help you • Get your body in gear 💪🏼 • Eliminate bloat/digestion build up ❌ • Learn the why behind healthy food choices • Teach you how to form healthy habits 🌱 • Help you break through that plateau 👊 • Kick start your healthy/fitness journey 🏃‍♀🥑 • Help you lose those last 10lbs you’ve been wanting to lose ⏰ • Give you nutrition/work out guidance 🏋🏽‍♀ • Give you a community of people to support and motivate you to stay committed to yourself and your goals. 👨‍👨‍👧‍👦 • Personal Development for you to be more aware of your own patterns, limiting belief systems and give you the tools to enhance your life in all aspects If this resonates with you even 1% I would be happy to guide you thru 💚
Se pa sa li koute ki valè yon kado, se lanmou ak entansyon ou mete nan jès lan... It is not the price tag who gives value to a gift, but the love and intentions behind it. #30dayschallenge #mesilavichalenj #mèsilavichalenj #kasikayiti @kasik_ayiti @alisakburke thank you for the inspiration 💐❤
Anyone loves going for late afternoon walks? 💙✨ if so, how does it make you feel? I personally love walking bc it makes me feel calm seeing the trees,clouds and beautiful nature 💙✨ . . . environment art! I like to capture moods through colors 💙 I hope you like it!! ✨🙏💙 (repost 6/30) . . . #digitalart #visdev #instaartist #environmentart #illustration #conceptart #fantasyart #30dayschallenge #illustrationartists #autumn
Today’s supper looks like left brain right brain 😂 . A little treat for a long week ahead. . For the next 8 days, I will be posting 1 behind the scene post of Atom & the Dot. . #30dayschallenge #atomandthedot #antdbts #supper #ramlyburger
#30dayschallenge #CuteThingsEveryday #Day15 New pilot 😂😂😂 7 is not a big number, right 😉😉😉
Let's do what we love, and do alot of it 🙌 👌🔥🎆🍻💛 . #friends #rain #raincoat #bythesea #reasonwhyichosethisasprofilepic #livinginthemoment . #atomandthedot #antdbts #30dayschallenge
・ I would rather like to smile than cry:))) ・ #30dayschallenge
{30 days tv show challenge} (English) Day 15=favorite female character. -LUJÁN LINARES FROM REBELDE WAY.💪🏼 She’s my favorite not only in Rebelde way, but ever. Her story is an inspiration to me:she pass the worst and always goes through everything. She’s incredibly strong and spends her life to help everyone, even when she is broken inside and feels lost. She deserved more and more better.😭 @jazbeccar // (Spanish) Dia 15=personaje feminino favorito. -LUJÁN LINARES DE REBELDE WAY.💪🏼 Ella es mi favorita no solo de Rebelde way, sino siempre. Su historia es una inspiración para mí: ella pasa lo peor y siempre supera todo. Es increíblemente fuerte y pasa su vida para ayudar a todos, incluso cuando esta rota por dentro y se siente perdida. Ella se merecía más y mejor.😭 @jazbeccar #lujanlinares #rebeldeway #erreway #telenovela #lujanymarcos #marcosylujan #gracias #thanks #favorita #favorite #recuerdos #amor #amistad #love #friendship #l4l #c4c #f4f #hermosa #teamo #loveyou #siempre #forever #tvshow #tvseries #30dayschallenge #argentina #miracomonosponemos #larebeldiacontinua #crismorena
next page →